WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

VooPoo Drag X, VooPoo Drag X plus recenze a pokyny. Vše, co potřebujete vědět o VooPoo Drag X a Drag X Plus - velkoobchodní jednorázové vape

26th Oct 2022 | 103 | Danielle Alhiraki

VooPoo Drag X je vape ze série VooPoo Drag. Série Drag přinesla několik dobře fungujících vape zařízení, jako jsou Drag 2, Drag Mini a Drag Vinci.

Drag X je nyní jednou z oblíbených modelových řad pod značkou VooPoo. Když se Drag X ukázal jako hit na trhu, museli vydat Drag x plus, aby navázali na Drag x, u kterého se dočkali vylepšení výkonu a designu.

Řada drag x má střední výkon a stojí za svou cenu. Takové vapery jsou známé stabilní a solidní produkcí mraků spolu s vysokým množstvím a lepší výdrží baterie.

Oba mají pody, které pojmou velké množství šťávy na spirálky s velmi nízkým odporem. Tyto mody tedy mohou sloužit všem druhům lidí, protože mají hodnotné vlastnosti a přijatelné ceny.

VooPoo Drag X

VooPoo Drag X se dodává ve variaci sedmi stylů, a to retro, karbon, mashup, Marsala, galaxy blue a classic. Díky kožené části na zařízení vypadá jako vape kity aegis. Design tlačítek je u produktů VooPoo velmi běžný. Dostanete tlačítko pro zapálení, tlačítka nahoru a dolů, která jsou dobře ro0undovaná a jaksi odsazená, aby se prst dokonale přizpůsobil.

Mezi tlačítky se nachází TFT displej a pod tlačítky je umístěn nabíjecí port USB-C. Když se podíváte na zadní stranu zařízení, všimnete si drobné rukojeti, která reguluje proudění vzduchu. Proudění vzduchu je tvořeno dvěma štěrbinami umístěnými na obou stranách modu. Tvar a velikost jsou líbivé a perfektně padnou do ruky.

Na přední straně se zdá být plochý a zadní strana je více zaoblená, takže do ruky padne jen jedním způsobem. Nicméně i tak vám bude pohodlný, přestože ho budete chtít držet. Vzhled je elegantnější a stylovější a může ho používat každý.

Baterie a nabíjení

Výkon a životnost baterie zařízení závisí na vašich vapovacích návycích. Pokud zjistíte, že se vám baterie obvykle vybíjí rychleji, máte k dispozici port USB-C, který lze využít k dobíjení nebo přenášení další baterie. Pokud náhodou přenášíte další baterii, můžete mít kvalitní pouzdro, aby nedošlo ke zkratu.

Baterie má své režimy napájení. Inteligentní režim jim umožňuje, aby vaše vapování rozpoznalo spirálky a vhodně nastavilo výkon. Můžete také využít režim RBA, který vám umožní mít tolik výkonu na nastavení zařízení.

Režim hodnocení skóre vám také umožňuje sledovat velikost mraku a zlepšuje produkci mraku tím, že odemyká úspěchy pokaždé, když vytvoříte masivní velikost mraku. Nelze jej klasifikovat jako režim výkonu, ale stojí za zmínku.

Funkce zařízení Drag X

  • Vylepšený čip Gene.TT
  • Lze jej aktivovat pouze tlačítkem
  • Inteligentní režim pro změnu výkonu
  • Hodnocení skóre pro velikosti mraků
  • Nastavitelný airflow
  • Ochrana při nadčasové činnosti
  • Ochrana proti zpětnému chodu baterie

VooPoo Drag X plus

Design a funkce

Design tohoto výrobku je vynikající a i podle vzhledu má na mod vynikající vzhled. Kožený materiál se dobře drží, což mu dodává rustikální vzhled a přístroj se pohodlně drží. Vape je vyroben ze zinkové slitiny, což mu dodává na robustnosti.

Uvnitř je kvalita výjimečná. Za zmínku stojí, že baterie je vybavena silným připojením 510, které umožňuje kompatibilitu s širokou škálou tanků.

Tlačítko pro žhavení na tomto zařízení je klasického stylu DRAG, které se nachází v horní části modu. Přišlo na průměr 12 mm a je zvýšené o téměř 2 mm, což je při dotyku příjemné pro váš prst. Tlačítka byla dobře umístěna, aby se minimalizovalo chrastění, a to i znaménka plus a mínus. Nachází se nad portem USB-C a fungují velmi dobře.

Máte k dispozici dvě různá rozložení obrazovky. Prvním tématem je téma železo, což je téma na výšku. Zde vidíte úroveň nabití baterie, režimy výkonu, počítadlo potahů, odpor spirálek a vizuální časovač potahů. Základní téma, tedy rozložení na šířku, je další rozložení, na jehož používání můžete přepnout.

Baterie a nabíjení

Baterie je uzavřena za portem a funguje na posuvných spodních dvířkách. Provedení dvířek je velmi obvyklé u dvoudveřových bateriových modulů, ale nevypadá špatně ani u jednoduchých baterií.

VooPoo Drag X plus může fungovat na baterie 18650 a 21700. Je důležité mít silnou baterii, zejména pokud chcete vapovat na výkony nad 80 W. Tyto baterie vydrží déle, pokud budete mod provozovat na své mírné nastavení. Při mírném používání můžete získat celý den vapování a dokonce i více.

Funkce VooPoo Drag X plus

  • Náustek je odnímatelný
  • Tank je vybaven adaptérem 510, který je součástí balení
  • Může pracovat v režimu Smart a RBA
  • Funguje na duálním uživatelském rozhraní
  • Pracuje na čipu GENE.FAN 2.0
  • Lze nastavit průtok vzduchu

Klady

  • Můžete použít baterie 21700 nebo 18650
  • Má maximální výkon 100 W
  • Vypadá a působí dobře
  • Produkuje dobré množství chuti
  • Funguje na připojení 510.

Nevýhody

  • Má tendenci k příliš velkému úniku
  • Konzistentní produkce chuti po celou dobu
  • Připojovací deska se zdá být slabá.

VooPoo Drag X vs. VooPoo Drag X plus

Na začátek je třeba říci, že oba tyto výrobky jsou velmi úžasné a mají dobrý výkon. VooPoo Drag X plus je dobře hodnocen, protože jej lze použít jak s bateriemi 18650, tak s bateriemi 21700.

Stejně tak je tomu i v případě drag x a drag x plus má delší životnost baterií a vydrží déle než ostatní baterie, které fungují na kompatibilitě 21700.

Tento význam však nelze podceňovat díky výkonu 20 W. Kapacita šťávy je také působivá a stojí za to zvážit 100 W.

Přestože je VooPoo Drag X plus bezvadný ve svém výkonu, je mnohem levnější a při koupi jednotky můžete ušetřit až 30 dolarů. Pomocí VooPoo Drag X si můžete svůj zážitek z vapování také zahrát, což z něj dělá spolehlivý mod. Jedná se o funkci hodnocení skóre, která vám umožní odemknout úspěchy v závislosti na velikosti vašeho mraku. Můžete začít od železa až po krále.

Často kladené otázky

Je VooPoo Drag X plus dobrá vape?

Pody jsou vynikající a jedná se o menší verzi Drag X. Jsou cenově dostupné a dobře známé tím, jak pody spolupracují se spirálkami a poskytují vysokou úroveň mraků. Airflow je také lepší než u široké škály podů, které jsou nyní na trhu. Nemůžete také zpochybnit, že má dobrý tvar, vzhled a výdrž baterie.

I když má výrazný airflow, mohly by existovat lepší výrobky, ale vzhledem k ceně a faktorům funkcí patří drag x k těm nejlepším. Výběrem některého z těchto výrobků neuděláte chybu.

ALTERNATIVNÍ VAPE: UPENDS

Uppen

Uppen je systém mini-pod od společnosti UPENDS, který nabízí levnější a inovativní alternativu vapování. Zařízení se vyznačuje nejlepším designem, výkonem a také snadným používáním. Je vybaveno inovativní spirálkou Etchip flavor master 2.0, která má zvětšenou žhavicí plochu pro zvýšení účinnosti.

Zajistí vám uspokojivý vape již při prvním potahu. Poskytne vám originální páru. Uzávěr uppen je také vhodný pro ochranu vašich liquidů před oxidací, takže můžete vapovat, i když jste dlouho bez vapování.

Závěr

Existuje velmi mnoho působivých detailů o řadě VooPoo Drag X. Mají dobře navržené funkce, dobře fungující spirálky, velkokapacitní pody, obrovskou produkci mraku páry, a i s nimi byste měli počítat s několika nevýhodami. Neustále budete muset řešit problémy s únikem páry z přístroje.