WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Jak nabíjet JUUL bez nabíječky - velkoobchodní jednorázové vape

26th Oct 2022 | 121 | Danielle Alhiraki

Návod UPENDS, jak nabíjet JUUL bez nabíječky

JUUL, stejně jako jakýkoli jiný vaporizér, je napájen dobíjecí baterií, takže když se baterie vybije, nemusíte ji vyhazovat, ale dobít a dál využívat služeb svého JUUL.

Bez baterie nebude váš JUUL napájen, což znamená, že nebude šlukovat. Jako pravidelného uživatele tohoto zařízení vás může trápit, když se to stane, a můžete si pospíšit s dobitím baterie. Může být skličující, když nemůžete najít nabíječku nebo když zjistíte, že je nabíječka poškozená, když ji nejvíce potřebujete.

Možná se rozhodnete udělat objednávku nové konvenční nabíječky JUUL, jejíž dodání se může opozdit, a vy si chcete užít vaping. Nemusíte se bát, vyřešit tuto nouzovou situaci; můžete si vyrobit vlastní nabíječku, kterou můžete použít k dobíjení baterie JUUL. Doporučujeme však, abyste ji používali jen nouzově a neudělali z ní trvalý způsob dobíjení baterie JUUL.

Nabíječka USB JUUL

Pokud si zakoupíte sadu JUUL, je dodávána s USB nabíječkou, která je kompatibilní s mnoha nabíjecími stanicemi a elektrickými zásuvkami. Tato nabíječka je také kompatibilní s USB porty vašeho notebooku nebo počítače.

Když si svou nabíječku JUUL pečlivě prohlédnete, všimnete si, že má čtyři zmagnetizované otvory. Tyto otvory slouží k tomu, aby váš JUUL pevně držel na nabíječce, dokud jej nebudete chtít po úplném nabití vyjmout nebo až jej budete chtít použít. To je v případě, že používáte originální nabíječku JUUL, ale co když nabíječku ztratíte? Znamená to, že přestanete vapovat/juulovat? Ne, zde je to, co musíte udělat.

Nabíjení JUUL bez originální nabíječky

Toto je něco, co můžete snadno udělat doma, abyste mohli pokračovat ve vapingu, pokud nemáte přístup ke své nabíječce. Můžete si doma vyrobit dočasnou nabíječku JUUL.

Zde budete potřebovat kabel s USB zástrčkou a nůžky. Poté postupujte podle následujícího postupu;

  1. Pomocí nůžek odstřihněte konec kabelu USB, který se obvykle připojuje k telefonu. Ujistěte se, že délka připojená ke konci USB má větší délku než odstřižené. Také se musíte ujistit, že před odstřižením kabelu je odpojen od zdroje napájení.
  1. Odstřihněte plastový izolátor, abyste odhalili asi dva centimetry čtyř vodičů. Vodiče můžete rozlišit podle barev. Dodávají se v červené, černé, zelené a bílé barvě. Některé kabely mohou mít u některých akordů místo černého vodiče šedý.
  2. Oddělte vodiče tak, že je rozpletete. Zelený a bílý vodič přeložte k izolované části kabelu a pevně je přidržte páskou. Ujistěte se, že jsou přeložené vodiče řádně zakryty páskou, aby byly izolovány.
  3. Pomocí nůžek odlepte plastový obal na červeném a černém/šedém vodiči. Dbejte na to, abyste izolátor vodičů neodlepili více než ¼ od ustřiženého konce.
  4. Obnažený kov stočte dovnitř odizolovaných vodičů.
  5. Opakujte krok 4 a krok 5 pro Zelený a Bílý vodič.
  6. Položte svůj JUUL naplocho na povrch tak, aby jeho LED dioda směřovala na horní stranu; to proto, abyste měli jistotu, že LED diodu sledujete, zda vaše podomácku vyrobená nabíječka bude fungovat.
  7. Veďte Červený a Bílý drát ke spodní části vašeho JUUL a zasuňte je do levého a pravého nejvzdálenějšího portu. Ujistěte se, že jste dráty zasunuli co nejdále.
  8. Opatrně zapojte USB konec kabelu do USB portu na USB nabíječce ve zdi. Dbejte na to, abyste nenarušili dráty zasunuté do vašeho JUUL. Musíte také dbát na to, abyste nepoužívali notebook, počítač nebo jiné elektronické zařízení, protože by mohlo dojít ke zkratu, který by mohl poškodit vaše zařízení.

Ujistěte se, že dráty drží na svém místě, poté zapojte nabíječku do zásuvky a zapněte ji. Pokud se kontrolka LED na přístroji JUUL nerozsvítí, upravujte dráty, dokud se nerozsvítí; poté, jakmile kontrolka LED začne blikat, použijte pásku, abyste dráty pevně přidrželi. Nenechávejte přístroj JUUL během nabíjení bez dozoru.

Tímto způsobem budete mít svůj JUUL nabitý a budete si moci dál užívat vapování, zatímco budete čekat na objednanou nabíječku.

Přenosná nabíječka JUUL v mém okolí

USB nabíječka JUUL je jednou z nejlepších součástí vašeho JUUL, kterou si nemůžete dovolit vynechat. Je vysoce přenosná a snadno se používá. Stačí ji zapojit do USB portu, například notebooku nebo počítače, a okamžitě začít nabíjet váš JUUL.

Pokud se vám nabíječka zkazí, můžete vždy rádi vyhledat nejbližší obchod s vámi, kde si můžete nabíječku JUUL pořídit. Obchod můžete navštívit fyzicky nebo si jej objednat online. Mezi doporučené obchody s nabíječkami JUUL patří např;

Amazon

Amazon je jednou z nejlepších předních online nákupních platforem s širokou kolekcí různých zařízení, přičemž jedním z nich je USB nabíječka JUUL. Mnoho vaperů dává přednost nakupování u Amazonu, protože v tomto oboru působí již desítky let a nasbíral v něm mnoho zkušeností, tudíž je důvěryhodný.

U Amazonu před provedením objednávky získáte úplný popis produktu, který vás navede ke správnému výběru. Kromě nabíječky JUUL má Amazon na skladě širokou škálu produktů, které můžete nakupovat jediným kliknutím. Jejich ceny jsou také rozumné a konkurenceschopné.

Walmart

Walmart také patří mezi přední online nákupní platformy, kde můžete získat nejkvalitnější nabíječku JUUL.

Mají na skladě velké množství přenosných USB nabíječek JUUL a magnetických USB kabelů, které nabízejí rychlé nabíjení.

Ceny Walmart jsou konkurenceschopné, dostupné a vždy se slevou. Walmart si oblíbíte, protože vždy provádí dodávky objednaných produktů; nabíječku USB JUUL tak můžete obdržet v pohodlí domova nebo na preferovaném místě.

Koupit novou: Kolik stojí nabíječka JUUL?

Po zakoupení sady JUUL se k ní dodává originální nabíječka. V průběhu používání nabíječky se však mohou vyskytnout problémy, jako je její porucha a nefunkčnost.

Nabíječku můžete také ztratit nebo ji špatně umístit. To vás může donutit, abyste se pokusili získat jinou, a ta není tak drahá. V závislosti na internetovém nebo jiném obchodě se pohybuje od 5,95 do 7,00. Nenechte si ujít požitek z vapování kvůli nabíječce.

Výměna nabíječky JUUL

Sada JUUL se dodává s nabíječkou a další náhradní nabíječkou. Než uzavřete transakci a zaplatíte za svůj JUUL, ujistěte se, že je dodáván s náhradní nabíječkou pro případ, že první selže. Náhradní nabíječka JUUL je důležitá, abyste si mohli nepřetržitě užívat vaping.

Velkoobchodní Vape zařízení Zdroj:UPENDS.com

UPENDS.com vám nabízí ty nejlepší a cenově výhodné vapingové produkty. Jedná se o nejvíce rostoucí internetový obchod s veškerým vapingovým vybavením, které vám usnadní vaping.

Všechny vapovací produkty UPENDS jsou vyrobeny s nejnovější vapovací technologií využívající elegantní a tenký design, který vám umožní nosit je kdykoli a kdekoli s sebou. Při nákupu u UPENDS máte jistotu velkoobchodní ceny; nemusíte tak zatěžovat svůj rozpočet.

Aby vám mohla sloužit v pohodlí vašeho domova, UPENDS nabírá zástupce a distributory po celém světě.

Závěr

Ztráta nabíječky JUUL nebo její špatné umístění je běžným scénářem, tím spíše, pokud se svým JUULem rádi cestujete. Tato metoda nabíjení JUULu bez originální nabíječky je nejlepší, když nevědomky ztratíte nabíječku a potřebujete pokračovat ve vapingu. Tuto metodu však doporučujeme používat v nouzových případech, kdy nabíječku najdete nebo vyměníte. Při používání této metody vždy zohledněte všechna bezpečnostní opatření, abyste si byli jisti, že jste v bezpečí.