WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Beztlačítkové pero Vape Pen Review. Kompletní recenze a návod k použití beztlačítkových per Vape Pen - velkoobchodní jednorázové pero Vape

26th Oct 2022 | 159 | Danielle Alhiraki

Co je Vape Pen bez tlačítek?

Tento druh vape pera je svým způsobem jedinečný, protože obsahuje dobíjecí lithiovou baterii a atomizér, který zahřívá olej a automaticky jej přeměňuje na páru. Jeho náplně můžete plnit ručně a obvykle se dodává předplněný vape džus.

Jak funguje beztlačítkové vape pero?

Beztlačítkové vapovací pero funguje na základě otáčení ovladačů. To znamená, že nedochází k žádnému cvakání tlačítek. Místo toho se automaticky zapne, když inhalujete. Stisknutím tlačítka start aktivujete tlačítkový model a zařízení je zapnuté a produkuje aromatickou páru, která obsahuje nikotin a vámi zvolenou příchuť.

Po dosažení dokonalého potahu se vypne, dokud není opět potřeba. Kromě atomizéru a lithiové baterie má také software a senzor, který je elektronický, a jeho výkon se liší podle tlačítkového a beztlačítkového provedení.

Následují snadné kroky, jak používat Button Less Vape pen, pokud jste jeho prvním uživatelem.

  • Vzhledem k tomu, že se dodává předplněné, stačí pouze inhalovat a vždy počkat 5 sekund po prvním vdechnutí.
  • Po několika vdechnutích sledujte své pocity, a pokud se vám zatočí hlava, na několik minut vdechování přerušte.
  • Pokračujte v inhalaci, ale mějte mezi tím přestávku. Doporučuje se poprvé použít pero bez šťávy. Je to pro bezpečnost vašich plic, protože spálí škodlivé látky.

Méně tlačítek Vape Pen Kvalita baterie

Beztlačítkové vape pero je vybaveno baterií se závitem 510, která má kapacitu přibližně 400 mAh. Kromě toho má funkci předžhavení a při nízkém výkonu signalizuje desetinásobným blikáním.

Nabíjení baterie netrvá dlouho, protože je dodáváno s USB nabíjecím adaptérem, což ji usnadňuje. Že je třeba baterii nabít, poznáte, když je plně nabitá, nebo je třeba regulovat napětí, pokud se na LED indikátoru zobrazí následující barvy:

  • 3,5 V - modrá
  • 3,7V-zelená
  • 3,9V-žlutá
  • 4,1V-červená

Energie baterie vydrží 3 až 5 dní, v závislosti na způsobu používání. Pokud vapovací pero používáte většinu času, bude spotřebovávat více energie. Pokud ho většinu času nepoužíváte, vydrží poměrně dlouho.

Doporučuje se dobré zelené nastavení, protože prodlužuje životnost baterie a snižuje teplo používané k odpařování obsahu v náplni.

Knoflík méně vape lusky Sady

Materiál těla podu je Ceramic, díky čemuž je velmi lehký na přenášení. Pod je kompatibilní s ultra-boost coil podem, který má rozsah 1,5ohm. Pod je vhodný pro inhalaci ústy do plic. Pokud budete inhalovat dostatečně dlouho, můžete získat masivní husté mraky.

Kapacita podů se pohybuje od 0,5ml do 1ml s kapacitou baterie 400mAh. Pod je také vybaven interně žhaveným keramickým prvkem s konstrukcí bez knotu a bez spirálky. Pomáhá při žhavení oleje přímo z keramického prvku.

Button Less Vape pen pod životnost

Pody jsou navrženy tak, aby podporovaly vaping po celou dobu, nemají datum spotřeby a při běžném používání se u nich očekává životnost 6 měsíců.

Ačkoli životnost se bude lišit v závislosti na tom, jak často je používáte a kolik THC nebo CBD je v cartridgi. Pokud je používáte dobře a skladujete je na chladném místě, máte jistotu, že vydrží o něco déle.

Její složení je navrženo tak, aby bylo netěsné, tudíž se používá během několika sekund pro prodloužení bez námahy.

Čištění vape pera a jeho údržba

Čištění vape pera je jednoduché a velmi se doporučuje, abyste čas od času pero vyčistili. Nejlepší by však bylo, kdybyste měli neustále čisté vape pero, abyste ušetřili peníze za nákup nových per každou chvíli.

Níže jsou uvedeny jednoduché kroky, jak pero vyčistit:

  1. Demontujte pero. Odšroubujte všechny součásti počínaje náustkem směrem dolů. Ujistěte se, že je komora zcela vyprázdněna vyklepáním obsahu.
  2. K čištění částí pera použijte kartáček. Nedoporučuje se používat vodu, protože pero obsahuje také elektrické části. Většina per je dodávána se štětečkem v sadě.
  3. K čištění náustku, tedy pokud se neoddělí, můžete použít také měkký kapesník nebo vatu. Také můžete použít tekoucí vodu.
  4. Jakmile je vše čisté a suché, našroubujte vše zpět a ujistěte se, že je správně připevněno.
  5. Několikrát stiskněte tlačítko pro spuštění zařízení, které bude automaticky fungovat, jakmile začnete inhalovat, protože je beztlačítkové.

Výhody a nevýhody pera Vape Pen Button Less

Většina vape per má podobné klady a zápory. Proto jsou klady a zápory beztlačítkového vape pera docela podobné, ale jedinečné.

Klady
  • Propisky jsou přenosné a snadno se strčí do kapes nebo kabelek. Důvodem je nejen jejich velikost, ale také hmotnost. Navíc jsou lehké díky keramickému pouzdru.
  • Díky jejich stabilitě má koncentrát tendenci zůstat silnější a dlouhodobější, čímž si udržuje spolehlivou sílu.
  • Mají celou řadu náplní, které se dodávají ve stejných odrůdách specifických pro daný kmen.
  • Diskrétní vzhled, který vám dává jistotu, že si ji můžete vzít kamkoli potřebujete.
  • Díky funkci bez tlačítek není při vapování náchylný k poškození zařízení.
Nevýhody
  • Elektronika používaná společně s podem a perem může být vadná.
  • Produkce páry může být nedostatečná, což může mít za následek problémy s cartridgemi. Nedostatečnou produkci páry můžete většinou vyřešit postavením cartridge ve svislé poloze na rovný povrch.
  • Většina výrobců náplní začíná vyrábět produkty bez aditiv. Přesto většina vapovacích náplní obsahuje PG (propylenglykol) nebo PEG (polyetylenglykol).
  • Člověk musí čas od času baterii nabít, čímž riskuje její životnost.
  • Obecná údržba zahrnuje čištění pera, abyste z něj mohli získat co nejlepší zážitek z vapování.

Často kladené dotazy o beztlačítkovém vape peru

Jak dlouho vydrží beztlačítkové vape pero?

Jednorázová, která jsou připravena k použití po vybalení z krabičky, vydrží jen asi 300 potahů. Bude však záležet na způsobu používání. To znamená, že nikdy nebudete vyměňovat kartáče ani nabíjet baterii.

Jak poznáte, že se beztlačítkové vape pero nabíjí?

Baterie má speciální USB nabíječku a závit 510 je speciálně vyroben pro silnější nabíjení baterie. Při nabíjení obvykle svítí červeně a po úplném nabití zezelená.

Alternativní vapes: UPENDS

UPENDS je nová stoupající značka e-cigaret. S tímto zařízením si můžete dát příchuť podle svého výběru. UPENDS je stále přední značkou a velkoobchodem s vapingovými produkty.

Vývojář vám umožní vychutnat si vapování v pohodlí vaší příchutě za velkoobchodní cenu. Jejich výrobky jsou vyvinuty a prezentovány v designu stylus pera, které lze snadno nosit s sebou, kdykoli a kdekoli lze vapovat.

UPENDS zajišťují každému vapování skvělou likvidaci a umožňují vapovat za nižší cenu. Kromě toho dávají možnost vapery znovu naplnit, jakmile skončí, což vysvětluje, proč jsou jejich cena férová.

Sada podů je určena pro lidi, kteří se honí za hygienou i stylem. Dobíjení může proběhnout během 1 h. Pod však vydrží pouze 3-5 doplnění s vaší chutí na vapovací džus, kterým jej budete doplňovat.

Značka se při používání zaměřuje na každý detail a snaží se o dostupnější, jedinečný a příjemný zážitek.

Závěr

Z výše uvedeného článku vyplývá, že toto konkrétní zařízení je ideální pro příležitostné vapery, kterým příliš nezáleží na výkonu a síle. Proto poskytuje zvláštní zážitek z vapování, protože je beztlačítkové a vyžaduje minimální úsilí při vapování.