WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Puff Plus Disposable Vape Pen. Recenze o Puff Plus Vaporizer 2021- Velkoobchodní jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 78 | Danielle Alhiraki

Co je vape pero Puff Plus

Vape pero Puff Plus, označované také jako e-cigarety Puff Plus Bar, jsou jednorázová zařízení s kapslemi. Vape pera jsou individuálně integrovaná a mají vnitřní buňku a kapsle pro příchuť.

Baterie Puff Plus je automatická aktivace, která je způsobena konstrukcí bez tlačítek. Chcete-li pero používat, musíte si potáhnout přes náustek a zaručeně se budete cítit jinak a spokojeně.

Existuje mnoho sil obsahu nikotinu, ze kterých si uživatel může vybrat, a pokud jde o kvalitu, dostanete obsah e-liquidu 20 mg a 50 mg. Pro 50mg pod je téměř 20 příchutí a 20mg pod mohl nabídnout pouze téměř čtyři příchutě, ale nejsou tak moc odlišné.

Baterie by vám při plném nabití mohla posloužit na více než 200 potahů, a když skončíte, můžete přístroj zlikvidovat.

Design a konstrukce vape pera Puff Plus

Když se podíváte na tyčinku Puff Plus, má krátkou konstrukci, která stojí na výšku 3,7 palce a na šířku 0,2 palce. Je navržena tak, aby vypadala jako krátké pero. Hrany jsou rovné a náustek nelze oddělit.

Konstrukce je pro vape pera celkem běžná a jediným největším rozdílem je hladký design. Většina plastových součástí zařízení je uzavřena za plastovým vnějším krytem.

Ve spodní části pera si všimnete, že jsou zde dva otvory a pro potvrzení jejich umístění se podívejte na šipky, které ukazují, kam byste měli umístit rty. Barevný kód na krytu představuje příchuť a má také vyznačený obsah nikotinu a logo představující puff plus.

Barvy na pouzdře podů ukazují příchutě, které v zařízení dostanete. žlutá barva znamená ananasovou limonádu, modrá představuje modrý razz, bílá barva je vyznačena na neochucených verzích pera. Celé zařízení má jednolitou barvu a nelze jej rozebrat.

Jednoduše řečeno, není zde žádný samostatný pod, který byste mohli vyjmout, a není dobíjecí, takže zde nejsou žádné dobíjecí porty, a když jej přestanete používat, můžete jej zcela zlikvidovat.

Při koupi puff plus baru je celá věc přikryta pomocí celofánového obalu a krabička na přepravu je flipová, která se dá otevřít a má také malé okénko, které vám umožní vidět barvu pera.

Vlastnosti vape pera Puff Plus

  • Zařízení je jednorázový AIO systém
  • Silný obsah nikotinu až 50 mg
  • Na jedno zařízení snadno dostanete až 800 Puff Plus
  • Jedná se o vape pero, které se aktivuje potahem
  • Má baterii o kapacitě 550 mAh
  • Kapacita liquidu až 3,2 ml
  • Zařízení je vybaveno ochranou proti přehřátí a zkratu.

Výkon vape pera Puff Plus

Vape pero Puff Plus je běžné zařízení pro podávání páry ústy do plic, které má boží dodávku páry. Produkuje rychlou páru a nemusíte čekat, až se zařízení aktivuje, abyste ho mohli používat.

Zařízení má volně uložený odpor při potahování kvůli obrovskému přívodu vzduchu.

Pouze nemáte možnost regulovat průtok vzduchu, ale získávání páry z tohoto pera je tak jednoduché, jak to jen jde. Musíte se soustředit na každý náznak chuti.

Baterie o kapacitě 280 mAh v tyčince puff plus dokáže zařízení poskytnout dostatečný výkon, který vystačí na 200-300 šluků. S ohledem na to, jak obvykle vapujete, vám může vydržet až týden. Když ji budete používat pečlivě. Při špatném používání vapu. Šťáva může vydržet déle než samotná baterie.

Jednorázové šlukátko plus má kapacitu 1,3 ml, která není plnitelná, a protože je zcela integrované, nemůžete jej rozebrat ani zařízení upravit, to se nedá srovnat s juul, které lze oddělit.

Co se týče toho, jak vape pero dokáže udržet výkon, můžeme odhad umístit na 200-300 potahů a lidé budou mít na zařízení různé názory. Když si vape vyzkoušíte na vlastní kůži, pochopíte, proč si ho mnoho lidí oblíbilo. Má mnoho příchutí, které si můžete namíchat a vybrat z řady příchutí.

Jak používat tyčinku Puff Plus

Použití tohoto pera je velmi jednoduché a přímočaré, po vyjmutí z obalu je pero připraveno k použití a můžete ihned začít vapovat. Pero se aktivuje vzduchem a uživatelům stačí pouze šluknout z náustku a instalované větrací otvory pomáhají při vhánění vzduchu do náustku.

K dispozici máte pouze kompaktní zařízení, takže neexistuje žádný samostatný náustek. Konec, na kterém je umístěno logo, je místo, kam přikládáte rty, a když zjistíte, že zařízení nedává dobrou chuť nebo páru, budete ho muset vyhodit, protože je vyčerpané.

Nemůžete sledovat úroveň zbývající energie, takže si musíte dát pozor na to, jak pero používáte.

Výhody a nevýhody vape pera Puff Plus

Klady

  • Jednorázová jednotka se velmi snadno používá, takže je jednodušší než kouření
  • Je to jedno z nejdostupnějších jednorázových vape per na trhu
  • Existuje spousta příchutí, ze kterých si uživatel může vybrat
  • Máte záruku, že každý vape pod vám poskytne 800 potahů
  • K ovládání této jednotky nepotřebujete tolik zkušeností s vapováním
  • E-liquidy mají vysokou koncentraci nikotinu, která dosahuje až 50 %
  • Přístroj je velmi přenosný a pohodlný, což odpovídá jeho zamýšlenému použití
  • Pero je snadno dostupné a najdete ho v každém vape shopu

Nevýhody

  • Pokud je zařízení používáno neustále bez přestávek, může se přehřát
  • Pero má omezené příchutě ve srovnání s jinými zavedenými vape pery na trhu
  • Tahy z tohoto vape pera jsou jaksi ztrátové ve srovnání s těmi tužšími, které jsou většinou k dispozici

Úvahy při výběru jednorázového vape pera

  1. Zvažte počet úderů, které z vape pera dostanete, číslo by mělo být 100 a více.
  2. Uvědomte si, která funkce je pro vás při vapování důležitá
  3. Vyberte si design vape, který odpovídá vaší osobnosti
  4. Jednorázové vapování vždy vyzkoušejte, než opustíte prodejnu
  5. Ujistěte se, že vám baterie v zařízení vydrží dobré hodiny
  6. Druh spirálky je důležitý, protože určuje chuť
  7. Kvalita pera by vám měla poskytnout dobrou chuť, větší konzistenci a dlouhou životnost baterie

Alternativní vape: UPENDS

Uppor

Společnost UPENDS vyvinula jedinečný mod známý pod názvem Uppor. Mod je vybaven zařízením Etchip 2.0 cloud chase a vysoce kvalitními cívkami třetí generace, které poskytují přímý zážitek z vapování do plic a z úst do plic.

Konfigurací vyvážení výkonu, airflow a viskozity liquidů. Cívka je snadno kompatibilní s většinou všeobecně známých e-juices. Pero je rozhodně výkonné.

Cívky mají cloud chaser coil, který má jedny z nejlepších knotů. Získáte tak čistou přírodní páru, která je vhodná pro přímé vapování do plic a poskytuje nejlepší mraky.

Závěr

Vape pero Puff Plus má mnoho možností příchutí, ze kterých si můžete vybrat, a hlavně je to dobrá jednorázovka pro lidi, kteří jsou tak ohleduplní k vapingu, že zkoušejí různé příchutě. Stále si můžete vybrat, co polechtá vaši fantazii.

Tato pera se na trhu s vapingem tak dobře osvědčila a velmi si je oblíbili začátečníci, kteří se snaží proniknout do světa vapingu. I když některé příchutě mohou chutnat slabě a mimo to, co říkají popisy, ale některé příchutě jsou dobré a obecně u příchutí, které vynikají, dostanete dobré údery do hrdla.

Zákaz příchutí u jednorázových vapů se ukázal být velkým problémem mezi výrobci a možná by se situace mohla zlepšit, aby si lidé užili dobré věci.