WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Lux Vape Pen. Kompletní recenze Lux Vaporizer 2021- Velkoobchodní jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 57 | Danielle Alhiraki

Co je vape pero Lux?

Lux vape pen je novinka technologie Suorin s vylepšenou verzí Air Bar, s tělem z hliníkové slitiny. Lux má kapacitu baterie 500 mAh, která umožňuje delší hodinový vaping.

Lux vape pen je revoluční pero s kompaktní startovací sadou AIO a kapacitou baterie 500mAh s plnicím podem 2,7. Keramická spirálka přináší čistou a aromatickou páru. Má průhledný plast, který vám umožní vidět e-liquid, a dva magnetické kontakty ve spodní části.

Díky tříbarevnému LED indikátoru poznáte úroveň nabití baterie, a tak víte, kdy je čas dobít. Vape pero Lux má možnost vape-while-charging; pero můžete používat, i když je připojené k nabíječce.

Vape pero Lux se aktivuje bez tlačítka pro zapnutí a vypnutí, ale pomocí nasávání vzduchu do náustku. Díky svému minimalistickému designu se snadno používá i pro začátečníky a lze jej také snadno přenášet s sebou, v kabelce nebo v kapse.

Vlastnosti produktu

  • Kapacita baterie 500 mAh
  • 1000 šluků na jedno vape pero Lux
  • 2,7 ml předplněné šťávy
  • 5% síla solného nikotinu
  • Rozměry 95 mm x 19 mm x 10,6 mm
  • Má hliníkovou slitinu a ABS

Přehled vape pera Lux

Balení je dodáváno v křiklavě červené kartonové krabičce s obrázkem vapovacího pera na přední straně. Uvnitř krabičky se nacházejí dvě vyměnitelné kapsle Lux, jedna nabíječka micro USB, jedna baterie Lux a návod k použití.

Součástí balení je také prázdný tank, který vám dává možnost zvolit si e-liquid podle vlastního výběru, a tříměsíční záruční podmínky na baterii. Vape pero Lux se dodává v černé, růžově zlaté, stříbrné a šampaňské zlaté barvě, abyste si mohli svobodně vybrat barvu kompatibilní s vaší osobností.

Vaporizér Lux vytváří mléčný, aromatický a hladký vaping při každém potahu. LED indikátor svítí zeleně, když je baterie plně nabitá, modře, když je středně nabitá, a nakonec bíle, když je baterie téměř vybitá.

Světelná indikace LED vám pomůže poznat, kdy je třeba vapovací pero připojit k dobíjení. Vapovací pero Lux má tři automatické ochrany: ochranu proti nízkému napětí, ochranu proti absenci podů a ochranu proti zkratu.

Vape pero Lux má průhledné okénko, které usnadňuje kontrolu hladiny oleje, a je tak během několika sekund připraveno k použití.

Představení Lux

Kapacita baterie Lux 500 mAh je úžasně kompatibilní s její velikostí a hmotností. Funkce vape-while-charging vám zajistí nepřetržité používání, zatímco je na nabíječce. Plné nabití baterie trvá až jednu hodinu, protože LED indikátory na spodní straně pera vám vždy řeknou, kolik energie vám zbývá.

K zapnutí vapování Lux slouží spínač aktivovaný potažením. Systém se snadno používá a je velmi pohodlný pro nové uživatele. Produkuje dostatečně krémovou, teplou a aromatickou páru. Díky funkci proti úniku páry máte jistotu plnohodnotného zážitku při používání tohoto vapovacího pera.

Design a kvalita provedení vape pera Lux

Stejně jako většina vape per má i Lux konstrukci USB pera s mikroportem pro nabíjení. Jeho rozměry jsou 95 × 19 × 10,6 mm a hmotnost 22 g. Do tenkého pera se vejde baterie o kapacitě 500 mAh, přesto je hmotnost zachována. Vape pero Lux se dodává v různých barvách s ultralehkou hliníkovou slitinou.

Celkově má vape pero Lux minimalistický design, pouze s vyřezaným nápisem "LUX" u spodní části s LED kontrolkami, které signalizují, kdykoli jej používáte. Nabíjecí port micro USB ve spodní části usnadňuje dobíjení, kdykoli se baterie vybije. Vape pero Lux má kapacitu 2,7 ml, což není mnoho, ale práci odvede, a keramická spirálka má odpor 1,4Ω.

Po naplnění podů na něj nasaďte náustek a připojte jej k vape peru Lux. Jakmile dojde ke kontaktu kovových kontaktů, uvidíte, že LED kontrolka na peru bliká, což znamená, že je pero připraveno k použití.

Klady a zápory Lux Vape Pen

Klady

  • Má možnost vapování během nabíjení
  • Aktivuje se potahováním
  • Minimalistický design pro snadné přenášení
  • Má magnetické připojení
  • Cenově dostupný
  • Světelný indikátor LED

Nevýhody

  • Nemá tlačítko napájení
  • Vysoká náročnost na údržbu

Často kladené dotazy o vape peru Lux

Jak zapnu vape pero Lux?

Na vape peru Lux není žádný vypínač; je aktivováno potahováním. Chcete-li jej zapnout a vypnout, musíte připojit pod a poté potahovat přes náustek.

Jak mohu vapovací pero Lux používat?

  • Vape pero musíte držet ve svislé poloze a vyjmout náustek.
  • Za druhé musíte vyjmout olejovou náplň a poté odšroubovat vrchní uzávěr.
  • Vezměte olej, který je součástí balení, a naplňte kartuši až po indikátor čáry.
  • Našroubujte zpět vrchní uzávěr na kartuši, vraťte ji do pera a poté našroubujte zpět náustek.
  • Potažením vzduchu aktivujte pero. LED indikátor vám ukáže, kdy přestat a kdy pokračovat ve vapování.

Jak dlouho vydrží vapování Lux?

Při průměrném maximálním počtu 1000 potahů by vapovací pero Lux mělo průměrnému člověku vydržet až pět dní. Nováčkům nebo extrémním vapérům může pero vydržet déle nebo kratší dobu.

Jak poznám, že mé vapovací pero Lux funguje?

Po sestavení všech součástí uvidíte ve spodní části svítit LED kontrolku, která je známkou toho, že vapovací pero funguje.

Alternativní vape: UPENDS

Uppor

Uppor má fantastickou cenu a výkon, který vám vyrazí dech. Pro vapery, kteří dávají přednost RDL nebo DL, je to nejlepší mod pod, protože poskytuje hustší a krémovější páru. Systém airflow je třeba nastavit přes 180 ̊, abyste si mohli vybrat preferovaný airflow.

Pět vrstev těsnících kroužků pomáhá eliminovat případné problémy s únikem. Uppor má konstrukci unikátní antibakteriální technologie náustku, která účinně zabraňuje růstu bakterií pro dlouhodobější zvýšenou hygienu.

Náustek a baterie mají silné magnetické spojení, které je drží pohromadě; tudíž již žádné fyzické spojovací prvky.

Závěr

Vape pero Lux je pod, který se snadno používá a je pohodlný. Dva plnitelné pody vám dávají volnost při používání vaší šťávy, čímž ušetříte peníze. Díky svému minimalistickému designu a pohodlí se snadno nosí v kapse a kabelce.

Funkce vape-while-charging vám dává svobodu pokračovat ve vapování, i když se baterie vybije. Je však třeba dbát opatrnosti a sledovat průběh vapování. Díky absenci vypínacího tlačítka a snadnému používání je ideální i pro začátečníky, protože nevyžaduje žádné zkušenosti s ovládáním.

Jeho ochrana proti vytečení vám poskytne vynikající zážitek z vapování, kdy si vychutnáte plnou chuť krémové, mléčné páry.