WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Kingpen Vape Pen. Všechny pokyny a recenze o Kingpen Vaporizer 2021- Velkoobchod jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 67 | Danielle Alhiraki

Co je vape pero Kingpen?

Kingpen vape pen je vaporizér vyrobený v laboratořích Kingpen. Kingpen se pyšní tím, že má nejpokročilejší technologii, pokud jde o přípravu jejich olejů. Oleje jsou pětkrát destilovány, aby poskytovaly nejvyšší kvalitu, která prošla přísnějšími a kvalitativními testy a experimenty k ověření kvality. Kingpen vape pen byl založen v roce 2014 v Los Angeles v Kalifornii.

Pero přidává patentované směsi terpenů, které jsou zaměřeny na dosažení těch nejlepších chutí, jaké jste kdy mohli ve vape peru ochutnat. Oleje v peru jsou certifikované a i z výsledků experimentů je vidět, že pero neobsahuje žádná aditiva.

Laboratoře Kingpen zajistily, že vyvíjejí produkty s menší mírou selhání. Pera prošla řádným inženýrstvím pro nejlepší hladké a konzistentní toky.

Kromě této úžasné funkce má pero několik úrovní napětí, které vám mohou poskytnout svobodu ovládání nastavení tepla od nízkého, středního a horkého. Získáte také funkci časovaného předžhavení, která umožňuje, aby se vaše oleje dostatečně zahřály, než si dáte šluk.

Používání vape pera Kingpen

Nejúžasnější věcí na vape peru Kingpen je, že celou jednotku lze snadno rozebrat a zároveň ji můžete bez větších potíží nasadit zpět. Stačí odšroubovat komoru z kazety se závitem 710, poté doplnit olej do kazety a poté ji nasadit zpět.

Než ji vložíte zpět, musíte nakapat několik jednotek oleje, aby se spirálka nasytila. Chcete-li zařízení spustit, stiskněte pětkrát po sobě tlačítko napájení, čímž pero spustíte.

Pokud potřebujete z pera potáhnout, podržte tlačítko napájení a po každém potáhnutí jej uvolněte. Tento proces byl speciálně navržen tak, aby zajistil udržení teploty spirálek pro maximalizované a účinné zahřívání. Díky tomu mají vaše oleje možnost se dostatečně odpařit a uvolnit dostatečné množství páry.

Po skončení vapování je vhodné pětkrát po sobě kliknout na tlačítko napájení, aby se pero vypnulo. I když má pero časovač vypnutí, pomohlo by, kdybyste zvážili bezpečnost svého pera tím, že zajistíte, aby bylo vždy vypnuté.

Když zamíříme k analýze přenosné funkce pera, zjistíte, že pero má podobné standardní úspěchy jako ostatní. Pero má průměr 12 mm, který by se dal považovat za poněkud kratší než u ostatních per.

Pero funguje na stejně průměrnou baterii, ale když zašroubujete cartridge, uvědomíte si, že pero se jaksi zvýší. Je to proto, že cartridge jsou vyrobeny tak, aby byly vyšší než ostatní pera, aby pojaly více tekutiny. Toto pero by se mohlo snadno vejít do kapes a jakékoli kapsy batohu, který chcete nosit s sebou.

Chápeme, že pro potřeby vapingu budete mít chuť na diskrétnější pero, které vám vše usnadní.

Vlastnosti vape pera Kingpen

Vape pero získalo mnoho ocenění, počínaje super designovou cartridgí, která pojme velké množství oleje. Zde jsou některé z nejvýznamnějších funkcí, které od pera získáte.

  • Pero má jedinečnou technologii spirálky, která je navržena tak, aby vám poskytla nejlepší kvalitu produkce páry
  • Pero bylo navrženo tak, aby bylo zjednodušené a malé, aby se snadno používalo
  • Toto pero představuje nejunikátnější připojení závitu 710 pro cartridge, díky kterému je kompatibilní pouze s cartridgemi Kingpen.
  • Žhavicí komora má zvětšenou plochu pro zvýšení účinnosti žhavení
  • Pero lze optimalizovat tak, aby poskytovalo dobrou páru, když je nastaveno na práci s nižším napětím.
  • Systém regulace teploty funguje perfektně a udržuje dobrou konzistenci páry
  • Cívky na cartridgích Kingpen jsou navrženy tak, aby zvládaly odpařování olejů s vyšší viskozitou

Výkon vape pera Kingpen

Vezmeme-li v úvahu sílu baterie vape pera a také uvážíme-li, že je stejně tak podporována super cívkami s nastavitelným systémem cívek, budete resale, že toto pero využívá špičkové technologie k dosažení výkonu. Pero může trvat nejkratší dobu, než se vytvoří pára, a to je ještě jednodušší.

Chuť na peru je velmi chutná a díky hladkosti i dlouhotrvající. Produkce chuti je konzistentní po celou dobu sezení a tuto vlastnost oceníte ještě více.

Technologie keramických spirálek, která byla použita k vylepšení tohoto vape zařízení, dokázala udržet teploty produkující dobrou páru při nejnižším nastavení teploty.

Máte záruku, že vám pero poskytne vynikající chuť, která dostatečně ztělesňuje vůně a chutě olejů. Ucítíte také aroma olejů s vysokým obsahem THC. Systém airflow Kingpenu lze nastavit a umožňuje vám přizpůsobit a nastavit příjem páry tak, aby se z každého vašeho potahu uvolňovaly velké mraky.

Skleněná komora vám také umožní sledovat, kolik oleje zbývá v cartridgi, díky čemuž budete vědět, kdy potřebujete doplnit.

Když se rozhodnete pořídit si vape pero Kingpen, máte jistotu, že získáte prvotřídní zážitek. Ještě lepší je, že se toto vape pero nerozhodlo následovat výkonnostní styl většiny vape per, které vídáme v okolí. Pero je dodáváno plně nabité, takže pokud ho chcete ihned používat, stačí našroubovat cartridge na baterii.

Součástí balení je také USB nabíječka, která se vám bude hodit, až budete potřebovat vape pero dobít. Když budete muset pero odpojit, zjistíte, že proces je jednoduchý a náustek je již nasazen na olejovou kartuši.

Baterie odvádí perfektní práci a pomáhá vám atomizovat pero, abyste získali hladkou páru, která zvýrazní všechny příchutě, které jsou v oleji obsaženy. Spirálky navíc využívají inteligentní technologii, která zabraňuje přepáleným příchutím nebo suchým potahům. Podobně jako u jiných per je potřeba doplnit tank ze tří čtvrtin pro efektivní proudění vzduchu a tvorbu páry v peru.

Porovnáním síly tohoto pera s ostatními si uvědomíte, že každé pero má určité výhody a nevýhody, takže nemusíte být pevně rozhodnuti, co chcete.

Výhody a nevýhody vape pera Kingpen

Klady

  • Pero má silnou baterii, která potřebuje k odpařování hustých olejů
  • Pero má funkci předehřívání, která zahřívá oleje před zahájením vapování, když jej zapnete
  • Keramická žhavicí komora odvádí dobrou práci při zajišťování účinného zahřívání spirálek
  • Pero je vybaveno funkcí regulace teploty, která zajišťuje konzistentní produkci páry během celého sezení.
  • Pero je dodáváno se standardní USB nabíječkou, která dokáže pero nabít za méně než jednu hodinu.
  • Systém airflow pera lze ovládat, abyste měli nad perem maximální kontrolu

Nevýhody

  • Závit 710n neumožňuje, aby baterie pojmula jiné typy cartridgí, pokud nejsou od Kingpen labs
  • Pero má nekvalitní hardware

Alternativní vape: UPENDS

UPENDS Uppen plus využívá charakteristickou cívku Etchip, která byla poprvé použita u modelu Uppen. Vynikající technologie cívky Thief zajistí, že pocítíte úžasnou chuť modelu Uppen plus.

Přináší svěží chuť, která je originální a hladká. První potažení vám zaručí spokojenost. Uppen plus má kovový uzávěr, který účinně chrání vaše e-liquidy před působením vzduchu, který by způsobil oxidaci.

Závěr

Z analýzy funkcí vape pera Kingpen jsme si jisti, že toto pero je výkonné. Má dlouhý seznam příslušenství, jako je křemenná spirálka, postavená tak, aby zachovala chuť a vůni koncentrátu.

Včetně jeho výkonné baterie si můžete být jisti, že získáte fantastická vape sezení plná chuti, s komfortem, účinností a pohodlím. Toto pero je zařízení za skvělou cenu, pokud potřebujete kvalitu.