WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Jednorázové pero Oasis Vape Pen. Kompletní recenze jednorázového pera Oasis Vape Pen - velkoobchodní jednorázové pero Vape Pen

26th Oct 2022 | 65 | Danielle Alhiraki

Co je jednorázové vape pero Oasis?

Přesně jak název napovídá, Oasis je typ vapovacího pera, které můžete vyhodit, jakmile se vybije baterie nebo až s ním skončíte. Má kapacitu 250 mg a nenabíjecí cartridge a spirálky.

Oasis se snadno používá i pro začátečníky a nevyžaduje dobíjení, protože baterie je určena pro jednorázové použití; jakmile se vybije, vyhodíte ji.

Ačkoli ve srovnání s dobíjecími mody nemá různé příchutě, jeho chuť je příjemná. Přesto vám poskytne plná ústa páry na jedno šluknutí. Jednorázový vape Oasis je praktický; nezabere mnoho místa.

Stejně jako si kupujete krabičku analogových cigaret, můžete si koupit jednorázové vapky Oasis a uložit je do kabelky nebo kapsy, abyste si mohli vychutnat chvíle vapování kdekoli a kdykoli.

Jednorázová vapka Oasis vám poskytne v průměru 120 potahů na jednu vapku, což není mnoho, ale podle jejích schopností to stojí za to.

Při výrobě jednorázové vapky Oasis se používá proces extrakce CO2, který jí dodává dokonalou jedinečnou chuť.

Příchutě jednorázového vape pera Oasis

Oasis strawberry cough má silnou sativu s veselým, euforickým pocitem, který pomáhá při úzkosti, depresi a odbourávání stresu.

Oasis Jack Herer pochází z Amsterdamu; zachovává si všechny příchutě z původního kmene. Je ideální na deprese a další stavy a má také denní kmen.

Oasis lemon Jack má štiplavou citronovou příchuť s intenzivním silným kmenem. Pomůže vám při depresích, stresu a nezkušeným pacientům s úzkostí.

Oasis Gorilla Glue je velmi aromatická a silná. Po jejím použití se budete cítit uvolněně. Název pochází z jejích účinků na kašel. Je známo, že pomáhá při úzkosti a stresu.

Oasis Blue Dream má vyváženou sativu s nechvalně známým kmenem. Je ideální pro relaxaci a kreativitu; Blue Dream má na uživatele snový opar.

Oasis Headband má hladkou, krémovou chuť, která pomáhá uvolnit stres a relaxaci. Headband má mírné napětí kolem čela s euforickou dominancí Sativy, odtud název.

Oblíbenost jednorázového vape pera Oasis

Většina jednorázových vape per, včetně Oasis, je součástí tabákových společností a jsou velmi prodávány společnostmi, které vyráběly nebo stále vyrábějí běžné analogové cigarety. Protože tyto společnosti mají mnoho zkušeností s prací s cigaretami a tabákem, vědí, jak vyrábět a prodávat jednorázová vape pera.

Jednorázová vape pera Oasis a další jednorázová vape pera mají jednu superschopnost; je to dostupnost. Jednorázová vape pera jsou snadno dostupná v každém obchodě, pokud je okamžitě potřebujete.

Vzhledem k tomu, že mají velikost a tvar analogových cigaret, snadno je uložíte do kapsy nebo kabelky, aniž byste na sebe upoutali nežádoucí pozornost.

Jednorázová vape pera Oasis jsou cenově dostupná a stávají se alternativou pro ty, kterým se nabíjecí a opakovaně použitelná vape pera zdají drahá. Cena se může zdát nižší, ale náklady na jejich používání jsou mnohem vyšší.

Výkon jednorázového vape pera Oasis

Jednorázové vape pero Oasis nenabízí proudění vzduchu z úst do plic a chuť není uspokojivá jako u mod podů s použitím e-liquidů. Chuť je omezená, protože se dodává s hotovými předplněnými náplněmi. Jednorázové vape pero Oasis se dodává pouze v tabákové příchuti; váš zážitek z vapování je tedy omezený.

Podle názvu naznačuje, že jednorázové vapovací pero Oasis nevydrží déle než několik vapovacích zážitků. Mají malé nenabíjecí baterie a levné pouzdro. Neustálá výměna baterií zvyšuje jeho náklady, takže je poměrně nákladné než mod pody.

Výhody a nevýhody odpařovače Oasis

Klady

  • Snadno a snadno dostupný
  • Snadné použití i pro začátečníky
  • Díky malému tvaru a velikosti je snadno přenosný
  • Nízké počáteční náklady
  • Nezávazné
  • Snadno prodejný
  • Žádná údržba

Nevýhody

  • Nevydrží dlouho
  • Omezené příchutě a méně možností
  • Nenabíjecí baterie
  • Způsobují větší znečištění
  • Plýtvání

Často kladené otázky o jednorázovém vape peru

Jak dobrá jsou jednorázová vape pera?

Jednorázová vapovací pera neposkytují nejlepší zážitek z vapování a jejich cena je relativně vyšší než u běžných vapovacích per na opakované použití.

Jak zapnu jednorázové vapovací pero Oasis?

Většina jednorázových vapovacích per, včetně per Oasis, nemá tlačítko pro zapnutí a vypnutí. Aktivuje ho váš proud vzduchu; stačí jen vdechnout a samo se připraví.

Mohu si jednorázové vape pero znovu naplnit?

Pokud jde o jednorázová vape pera, neexistuje žádné doplňování, výměna spirálky, cartridge ani dobíjení. To je hlavní důvod, proč se nazývají jednorázová. Jakmile se vše opotřebuje, stačí je vyhodit a pořídit si jiné.

Kolik potahů mají jednorázové vape?

Většina jednorázových vape by vám neměla dát méně než 100 potahů, ale některé mohou mít až 200 potahů v závislosti na tom, jak velké jsou míry oleje a vosku. Počet potahů se liší, proto se nezapomeňte zeptat prodejce, kolik potahů z konkrétní jednorázové vape dostanete.

Jak jednorázové vape pero funguje?

Jednorázová vape pera využívají baterii elektronické cigarety k zahřátí konopného oleje na bod odpařování, aniž by došlo ke spálení jednotlivých složek. Nedochází tak ke vzniku kouře ani ohně, protože kouř ničí nejaktivnější složky konopí.

Alternativní vapes: UPENDS

Uppen Plus

Uppen Plus je také známý jako mistr chuti. Poskytuje dokonalý zážitek na úrovni čerstvé chuti; jeho kovové víčko jej chrání před bakteriemi a prachem. Má minimalistický design a je vyroben z hliníku, který mu dodává rafinovaný pocit a dotek.

Má kapacitu baterie 600 mAh a dobu nabíjení 30 minut. Uppen Plus má LED kontrolky, které vám pomohou poznat úroveň nabití baterie a teploty během vapování.

Závěr

Závěrem lze říci, že pokud si chcete užít vaping bez stresu a s menší nebo žádnou údržbou, pak je pro vás jednorázové vapovací pero Oasis tou správnou volbou.

Pro ty, kteří chtějí uhasit žízeň po kouření tam a zpět, je jednorázové vapovací pero Oasis správnou volbou, protože se nemusíte starat o dobíjení nebo výměnu spirálky a náplní.

Poskytne vám minimální údržbu a úžasný zážitek z vapování. Jednorázové vape pero Oasis možná není tak ideální jako dobíjecí vape pero, ale je poměrně cenově dostupné a snadno použitelné i pro ty, kteří s vapováním začínají.