WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Meth Vape Pen. 2021 recenze Meth Vaporizer - velkoobchodní jednorázový Vape

26th Oct 2022 | 150 | Danielle Alhiraki

Co je to pero Meth vape?

Vape pero Meth má dvojitou spirálku o průměru 24 mm, dripper a klasický kapací krček. Dvojitý post vytváří prostor pro jakoukoli spirálku libovolné konstrukce. Poskytuje dostatek prostoru pro výměnu spirálky a zvyšuje chuť. Toto vape pero je vhodné pro podávání vynikajícího výkonu.

Má závit 510, díky čemuž je kompatibilní s většinou cartridgí 510. Baterie s dechovou aktivací je nezbytná pro zajištění trvanlivosti. Cartridge jsou vyrobeny z inertního materiálu a keramický knot pro náustek poskytuje nejkrémovější, nejhladší a nejchutnější páru.

Pouzdro z hliníkové slitiny mu dodává zcela hladký povrch s pevným úchopem do ruky. Abyste mohli vapovací pero aktivovat, musíte vdechnout do náustku. Tato akce vám poskytne okamžitou aromatickou a hustou páru. Různé barvy vám dávají možnost vybrat si barvu, která odpovídá vaší osobnosti a chuti.

Hlavní vlastnosti Meth vape pen

  • Je vysoce kompatibilní se squonk modem od BF pin
  • Má závit 510, který je kompatibilní s většinou cartridgí, a kapací špičku 810
  • Má duální spirálku s DIY systémem, který se snadno staví a stříhá
  • Má řízený airflow, který má hladkou a krémovou chuť
  • Obsahuje RDL a DL, který je podporován dokonalým airflow

Specifikace vape pera Meth

  • Je k dispozici v modré, duhové, černé, stříbrné, bronzové, zlaté a modročerné barvě.
  • Název produktu je Drop RDA V1.5.
  • Jeho rozměry jsou 24 mm x 42 mm
  • Má konfiguraci se dvěma spirálkami
  • Má namáčecí hrot 810
  • Má závit 510

Výhody a nevýhody Meth Vape Pen

Klady

  • Má závit 510, který je kompatibilní s většinou cartridgí
  • Má dvojitou spirálku se systémem DIY
  • Má řízené proudění vzduchu
  • Obsahuje RDL a DL
  • Díky elegantnímu designu je snadno přenosný

Nevýhody

  • Není poskytována žádná záruka
  • Napětí baterie není pro zařízení dostatečné

Recenze produktu

Abyste si zajistili trvalý a nepřerušovaný zážitek z vapování, používejte Meth vape pen. Cartridge je dodávána s kapacitou 4,5 ml a pohodlným systémem plnění. Meth vape pen cartridge jsou určeny pouze k použití s vape pen.

Vape pero má nastavitelný přívod vzduchu ve spodní části, což vám poskytne vynikající zážitek. Jeho spirálka je široce kompatibilní, což se může hodit, když cestujete a nemáte už žádnou šťávu. Snadno se vyměňuje a přepnutí z jedné cartridge na druhou je snadné a trvá několik sekund.

Jak používat pero pro vapování metamfetaminu

První věc, kterou je třeba udělat před použitím vape pera, je ujistit se, že je plně nabité. Nejlepší způsob, jak zjistit, zda je plně nabité, je připojit ho ke zdroji napájení a počkat, až ukáže signál nabití. Meth vape pero vydrží až 300 použití. Může však přesáhnout 300, pokud se ujistíte, že je plně nabité pokaždé, když ho připojíte k napájení.

Druhou věcí, kterou je třeba udělat, je našroubovat zásobník s tekutinou. Dodává se s předplněnými zásobníky s tekutinou a ujistěte se, že je našroubujete do otvoru na vape peru. Vždy věnujte pozornost tekutině v zásobnících 20, když už téměř docházejí nebo když vyžadují výměnu. Uchovávat další zásobníky s tekutinou pro případ nouze není tak špatný nápad.

Dále musíte z vape pera nasát vzduch, abyste jej aktivovali. Nasátí vzduchu znamená, že do něj vdechnete vzduch. Tím zahřejete spirálku, aby se vytvořila pára. Nejprve budete muset udělat první potah; tím zahřejete vape pero, protože se připravujete na zahájení vapování.

Poté můžete začít pomalu a plynule potahovat, dokud vám pára nenaplní ústa. Dávejte však pozor, abyste páru nepolykali, aby se dostala do plic. Páru držte v ústech asi 5 sekund, vdechněte ji do plic a poté vydechněte nosem. před dalším potahem počkejte alespoň 30 sekund, abyste pocítili účinky nikotinu.

Časté dotazy o vape peru Meth

Mohu vapovat pervitin?

Je nepochybné, že pervitin lze vapovat. Chcete-li jej vapovat, musíte rozdrtit pilulky nebo vzít prášek pervitinu a smíchat jej s vape tekutinou. Poté můžete vape tekutinu nalít do vape pera a inhalovat. Vapování pervitinu se však považuje za zneužívání návykových látek a může vést k závislosti.

Jak rozpustit pervitin pro použití ve vape peru?

Metamfetamin má tendenci rychle houstnout; chcete-li ho zředit, můžete přidat několik kapek vody.

Jak mohu své vape pero nabít?

Když se vaše vape pero vybije, dobíjení baterie je poměrně jednoduché. Rychle musíte vzít nabíječku micro USB a připojit ji k portu micro USB na vape peru. Poté připojte kabel USB ke zdroji napájení nebo k počítači. Vape pero se rozzáří, což znamená zelené světlo, které znamená, že se nabíjí. Když světlo přestane blikat a zůstane zelené, znamená to, že je vaše pero plně nabité a můžete ho vyjmout ze zdroje napájení.

Alternativní vape: UPENDS

Uppen Plus

Vape pero Uppen je známé jako mistr chuti. Zachovává chutný zážitek z podů Uppen, aby vám poskytlo krásné uspokojení z první čerstvé originální chuti. Má kovové víčko, které pomáhá chránit e-Liquid před působením okolního prostředí.

Tato funkce pomáhá zachovat originalitu chuti e-liquidu. Uzávěr také pomáhá chránit pod před bakteriální infekcí. Má minimalistický design se snadným použitím i pro nováčky. Díky elegantnímu designu se snadno přenáší v kapse nebo kabelce.

Pero je vyrobeno z hliníku a má propracovaný design s rafinovaným dotykem a ergonomickým pocitem. LED světelný indikátor pomáhá při orientaci, abyste věděli o správné úrovni teploty. Náustek má magnet, který pomáhá při jeho nasazování na spodní část pera. Tato funkce pomáhá zabránit vniknutí prachu do náustku.

Závěr

Závěrem lze říci, že meth vape pen je jedním z vape penů, které se poměrně snadno používají. Díky svému elegantnímu designu a přenosnosti jej můžete snadno nosit kdekoli a kdykoli s sebou. Snadno se totiž vejde do kapsy nebo kabelky.

Vapování pervitinu je však trestným činem, protože pervitin není pro vapování legalizován. Účinky vapování pervitinu mohou být katastrofální. Pokud jej však musíte používat, ujistěte se, že jej používáte střídmě, abyste se nestali závislými.