WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

VooPoo Argus recenze a návod. Kvalita designu, funkčnost baterie, PnP pody a alternativní Vape Pen - velkoobchodní jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 594 | Danielle Alhiraki

VooPoo je známá a dobře hodnocená značka vape v průmyslu. Mají přehlídku produktů od pod systémů, startovacích sad a vape modů. Pod systémy jsou jedny z nejpozoruhodnějších produktů, které kdy byly uvedeny na trh.

Společnost se nezaměřuje pouze na výkon, ale velkou roli pro ni hraje také bezpečnost výrobků, které vyrábí. Dodávají se v malých přenosných velikostech, plně kompaktní a s vlastnostmi přenosnosti, které přináší lehké materiálové složení.

VooPoo Argus disponuje dvěma PnP pody, které umožňují přepínat mezi sub-ohm vapingem a vapingem ústy do plic. Je poháněn vestavěnou baterií o kapacitě 1500mAh, výkonem až 40W a technikou rozpoznávání spirálek. Je vhodný pro uživatele jakékoliv úrovně.

VooPoo Argus Design Kvalita

Sada je vyrobena ze zinkové slitiny a kožené nášivky na rukojeti, která zajišťuje pohodlí při používání. Kromě toho je díky elegantnímu designu konstrukce a nízké hmotnosti velmi přenosná a snadno se přenáší.

Hliníková slitina vždy dává uživatelům možnosti připevnit sadu pro pody k opasku užitečnému v přírodě. Kromě toho je sada navržena s genovou čipovou sadou, která umožňuje režim variabilního výkonu a inteligentní režimy.

Sada je navržena tak, aby podporovala dva pody, každý o objemu 2ml a mesh spirálky s různými ohmy. PnP VM1 0,3ohm a PnP TR1 1,2Ohm. Sada je navíc dodávána s USB kabelem a uživatelskou příručkou.

LED kontrolky signalizují procentuální stav baterie, kdy vyžaduje nabití a kdy se nabíjí. VooPoo Argus se dodává v různých barvách, takže si můžete vybrat, který styl vám vyhovuje.

Funkčnost baterie VooPoo Argus

VooPoo Argus má vestavěnou baterii o kapacitě 1500 mAh, která podporuje rychlé nabíjení. Běžně se nabíjí pomocí kabelu Micro USB, jehož nabití může trvat jen několik minut.

Genová čipová sada umožňuje přístup k inteligentnímu režimu i režimu proměnlivého výkonu a nabízí řadu ochran pro bezpečný vaping. Mezi tyto ochrany patří například ochrana proti zkratu a ochrana proti přebití.

Pody PnP

Pody jsou vybaveny 0,3ohm spirálkou o výkonu, který se pohybuje mezi 32-40W a 1,2ohm spirálkou. Umožňují vzdušný vape s masivními mraky a dobrou produkcí chuti. Pody jsou kompatibilní pouze s celou řadou PnP spirálek.

Oba pody disponují kapacitou 2ml e-liquidu, přičemž PnP Mouth to Lung pod tank využívá tenčí konstrukci komínu, která se zaměřuje na MTL vaping s příchutí.

Plnění podů

Pro doplnění podů odpojte silikonovou zátku na základně podů. Naplňte pody e-liquidem dle vlastního výběru. Po dokončení vraťte zátku zpět a dávejte pozor, aby nedošlo k úniku e-liquidu.

Výměna spirálky VooPoo Argus

Výměna spirálky může být nejvhodnějším okamžikem, pokud se vám změní chuť a vapování se stane méně příjemným a při vapování pociťujete spálenou chuť. Vyjměte pod z hlavní sady VooPoo Argus a obraťte jej válcovou stranou nahoru. Jemně pohněte spirálkou, abyste ji oddělili od pod.

Vyhoďte spirálku a vložte do podu novou spirálku. Pod znovu naplňte a před pokračováním ve vapování nechte pod 5 minut stát.

Jak používat VooPoo Argus Vape?

Jakmile je pod již nabitý a naplněný e-džusem, proces vapování může začít. Pětkrát rychle stiskněte tlačítko žhavení, abyste zařízení zapnuli. Po zapnutí pod sada automaticky rozpozná připojenou spirálku atomizéru a nastaví se na příslušný výkon.

Můžete vdechovat, nebo můžete podržet tlačítko pro žhavení a vapovat.

VooPoo Argus Uživatelská příručka a návod k použití

Chcete-li zařízení zapnout, pětkrát rychle stiskněte tlačítko zapnutí.

Chcete-li změnit příkon zařízení, stiskněte třikrát rychle tlačítko fire a zobrazí se rozhraní, vyberte režim regulace výkonu. Opětovným stisknutím tlačítka fire vyberte příkon, podržte a počkejte 1,5 sekundy, abyste potvrdili výběr.

Upozornění MTL/DTL:

Mějte na paměti, že sada podů obsahuje dva typy spirálek určených jak pro přímé vapování, tak pro vapování metodou Mouth Lung. V takovém případě to znamená, že možná budete muset s každou z nich používat jiné typy e-liquidů.

Cívky Mouth to Lung budou podporovat e-liquidy, které mají 50% PG s odporem 1,0Ohm, zatímco cívky s větší wicking dutinou budou podporovat e-liquidy, které mají vysoký obsah VG s odporem 1,0Ohm.

Před použitím je vždy vhodné zkontrolovat pokyny výrobce ohledně vhodných e-liquidů.

VooPoo Argus Pod Kit Review

Souprava se dodává se dvěma pody a dvěma síťovými cívkami. Oba pody mají kapacitu 2 ml, ale fungují odlišně; jeden funguje pouze na principu mouth to lung a druhý na principu přímého vapingu. Cívky mají odlišný odpor pro síťové cívky, tedy PnP VM1 0,3Ohm a PnP TR1 1,2Ohm.

Sada se dodává v různých barvách, aby vyhovovala jakémukoli vašemu výběru.

VooPoo Pod Tank

Tank je dobře kompatibilní se všemi VooPoo PnP spirálkami z jiných zařízení, čímž dává uživateli spoustu možností. Tank je plně uzavřený a na tomto tanku se nenachází žádná kapací koncovka. V balení však není dodáván žádný náhradní pod. Doplňování tanku je snadné; stačí vyjmout silikonovou zátku a po doplnění ji vložit zpět.

Často kladené dotazy o VooPoo Argus

Jak dlouho vydrží baterie VooPoo Argus?

To závisí na tom, jak často vapujete a při jakém výkonu. Například při výkonu 35 W může vydržet poměrně dlouho. Pokud jde o nabíjení, nabíjení pomocí kabelu Micro USB trvá velmi krátce.

Jak poznáte, že se VooPoo Argus nabíjí?

Indikátor baterie na obrazovce ukazuje, kolik energie vám ještě zbývá. Jakmile se zvýší na jeden bar, budete ji muset rychle nabít, protože neumí průchozí nabíjení.

Co jsou to cívky PnP?

Jedná se o přizpůsobitelné rozsahy, které vám poskytují různé možnosti od e-šťávy až po nikotinové soli. Obvykle se dodávají v technice MAAT, která zabraňuje jakémukoli časově náročnému nepořádku, což usnadňuje používání systému a práci s ním.

PnP je řada spirálek VOOPOO PnP, které jsou také známé jako Plug 'n' play spirálky. K dispozici jsou jednoduché, síťové a keramické spirálky navržené různě, aby vyhovovaly vašemu preferovanému stylu vapingu.

Výhody a nevýhody

Klady

  • Je lehký díky materiálu použitému na konstrukci pláště.
  • Je velmi pohodlný do ruky.
  • Má pět barevných variant, což vám dává možnost vybrat si tu nejlepší.
  • Inteligentní režim by mohl být velmi užitečný pro začátečníky.
  • Má viditelný barevný displej
  • Jeho kvalita je dobrá.
  • Vestavěná baterie, která dlouho udržuje energii a má dlouhou životnost.
  • Nevýhody

  • Cívky nevydrží dlouho; mají krátkou životnost.
  • Není k dispozici žádný náhradní pod.
  • Režim TC nefunguje dobře.

  • Alternativní vape: UPENDS

    Upone

    UPENDS je nová stoupající značka e-cigaret. S tímto zařízením si můžete dát příchuť podle svého výběru. UPENDS je stále přední značkou a velkoobchodem s vapingovými produkty.

    Upone by UPENDS je jednorázová vapka s prodlouženým příjemným zážitkem z vapování. Je vybavena vestavěnou baterií a kapacitou 4,5 ml, což vám zajistí dlouhotrvající provoz.

    Upone byl vyroben s použitím silné zeminy na bázi bavlny, což vám jako uživateli zajistí vynikající a stabilní páru při každém šlukování bez úniků a praskání.

    Závěr

    Systémy VooPoo Pod zaujímají přední místo ve vapingovém průmyslu již poměrně dlouhou dobu. VooPoo Argus je jedním z unikátních vapů, které kdy značka měla, protože má dva pody, což zajišťuje uživateli různou volbu vapování. Výše uvedený článek zobrazuje, že používání VooPoo Argus je snadné jak při používání, tak při doplňování podů.

    Čip zajišťuje, že získáte stejnou konzistentní chuť a nevybledne, a chrání soupravu před jakýmkoli poškozením způsobeným teplem.