WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

SMOK Novo recenze a pokyny. Vše, co potřebujete vědět o vaporizéru SMOK Novo - velkoobchodní jednorázový vape

26th Oct 2022 | 72 | Danielle Alhiraki

SMOK Novo je zařízení typu "vše v jednom", které se osvědčilo jako ideální pro začínající vapery. SMOK a funkce staví pod mezi jejich katalog nesoucí mnoho produktových řad. Zařízení je vybaveno jedinečnou funkcí aktivace tahu, která se zbavuje myšlenky mít tlačítka, která je třeba stisknout nebo upravit nastavení.

Elegantní a robustní zařízení má spoustu výkonnostních schopností, které se skrývají za jeho malými rozměry. Zařízení díky své funkčnosti a výkonu ohromí i ty nejzkušenější uživatele vapingu.

O výrobcích SMOK, které si razily cestu dříve, se říkalo, že jsou neskladné, postrádají faktor přenosnosti a vždy se jim během krátké doby vybije baterie. Proto bylo vydáno zařízení ve stylu SMOK pod, které má pokrýt dřívější zažité nedostatky. Pod mody nyní disponují baterií s vysokým výkonem a jsou také extra přenosné. Pod vám vydrží déle díky 2ml tanku, který pojme e-liquid.

Design a kvalita provedení SMOK Novo

Většina produktů vydaných pod vlajkovou lodí SMOK vždy nesla vzor kobry a včelí plástve a tento trend se dostal i do jejich pod systémů. SMOK Novo je prvním podem, který si tento design vzal za svůj a nese jedinečnou podobu své příslušné kategorie.

Mod je tvarován tak, aby vypadal jako krásná píšťalka, a jeho celkový vzhled nepřichází s žádnými hrubými nebo zubatými hranami. Místo toho přebírá hladký a rovný design, který mu dodává ergonomický tvar, díky němuž se snadno drží v rukou.

Přístroj je postaven pomocí baterie s kapacitou 450 mAh. Nyní má postavení v rámci špičkových zařízení s výkonem baterie, čímž překonává i dříve vydaný SMOK Infinix. I když má mírně tendenci ubírat některé působivé vlastnosti přenosnosti.

Celé zařízení se skládá ze dvou částí, které tvoří především hlavní tělo: držák baterie a pod, který nese spirálky, tanky a k němu připojený náustek. Zařízení působí při dotyku uspokojivě pevně a při manipulaci nechrastí ani nevydává žádné zvuky. Pouze zařízení není vybaveno závitem 510, díky kterému by získalo určitý náskok před ostatními zařízeními na trhu.

Absenci displeje na tomto zařízení nahradil inteligentní LED indikátor, který plní všechny aspekty, pro které byl navržen. Bliká současně v reakci na funkci, jako je například množství zbývajícího nabití v zařízení, ale má i další výzvy, které ukazují stav zařízení, například když je vypnuté nebo když je aktivní. Dokáže také upozornit uživatele, když má problém se svou spirálkou.

Nabíječka USB byla umístěna pohodlně, což usnadňuje ovládání zařízení. Můžete jej nabíjet pomocí nechráněných kabelů, které vám umožní získat náhradu rychleji, než by tomu bylo. Stačí zařízení položit na stůl a začne se nabíjet.

Vlastnosti SMOK Novo

  • Má kapacitu podů 2ml
  • Odpor spirálky je 0,8 ohmů
  • Průměrný výstupní výkon je 22W
  • Je vybaven výkonnou baterií o kapacitě 450mAh
  • Malé rozměry, které lze snadno přenášet
  • Zařízení aktivované potahem

Chuť a kvalita páry

I přes své malé rozměry je tato jednotka tvrdým nářezem, díky čemuž předčí ostatní pod systémy SMOK. Její výstup páry je působivý a v důsledku toho je množství originální chuti cítit z jednoho potahu.

Také díky trvanlivosti jednoho podu stojí toto zařízení za zvážení, každý pod vám snadno vydrží týden, a pokud jste pomalý vaper, pak vám budou stačit dva týdny.

Některé pody mají při špatném zacházení tendenci vytékat, takže si na to musíte dát pozor, než se vám stane nepříjemnost.

Baterie a nabíjení SMOK Novo

Jelikož se jedná o pod zařízení, Novo automaticky nedisponuje žádnými pokročilými funkcemi box modů. Mezi ně patří regulace teploty, přizpůsobitelné nastavení a variabilní výkon.

V zařízení je však zabudována spousta ochranných funkcí, které zabraňují zkratům a nízkému napětí při vapování, čímž se zvyšuje životnost zařízení a baterie.

Vzhledem k tomu, že nemáte k dispozici žádné funkce pro nastavení výkonu, můžete svůj zážitek z vapování vylepšit pouze hraním si s variantami síly podů, které jsou na trhu k dispozici. Proudění vzduchu nelze nastavit, ale nejedná se o standardní funkci. To proto není takový problém.

Snadné používání SMOK Novo

SMOK Novo má zcela beztlačítkovou konstrukci, která se většinou spoléhá na snímač aktivovaný vzduchem, který přístroj zapálí kdykoli si potáhnete. Funguje tak zřejmě jako běžné cigarety, ale díky tomu je jeho používání snadné i pro začátečníky, kteří chtějí proniknout do světa vapingu.

Proces vyjmutí podů pro jejich výměnu je jednoduchý a stačí vytáhnout starý pod a zasunout nový do prostoru. Uživatelsky přívětivý je také tank, který využívá boční plnicí otvor, který lze použít i bez vyjmutí podu z modu.

Výkon SMOK Novo

Výkon SMOK Novo je špičkový a produkce páry je překvapením. Ne každý den vidíte tak velkou produkci páry z tak malého zařízení. Nemůžete se nabažit obrovských proudů páry, které se vám vyvalí z úst po jednom šluknutí.

Než začnete vapovat, může chvíli trvat, než se vám podaří zařízení odpálit, protože se jedná o zařízení aktivované potahováním. Dalším úkolem je pak také potahování, abyste získali správné množství páry. To se však u takových typů zařízení velmi očekává. Zařízení lze lépe aktivovat následným krátkým potahováním, aby bylo připraveno k akci.

Baterie je tvořena 450mAh článkem, který se dokáže nabít na plnou kapacitu během necelé hodiny. Po dokončení nabíjení se kontrolky zařízení vypnou a změní barvy z červené na bílou a díky funkci pass-through můžete vapovat i během nabíjení přístroje. To však může vyžadovat použití delší USB nabíječky pro lepší dostupnost a pohodlí.

Špatné není ani potahování, které je tak nějak uprostřed. Nepůsobí těsně ani vzdušně a může fungovat jako zařízení pro přímé potahování do plic i do úst. Výpar nelze regulovat, což je nepohodlné pro lidi, kteří mají rádi úzké potahy.

Výhody a nevýhody SMOK Novo

Klady

  • Elegantní design, který je stylový a lze jej nosit kamkoli s sebou
  • Na výběr je více než osm barev
  • Systém aktivace potahu usnadňuje používání zařízení
  • Jedná se o jeden z nejlevnějších AIO systémů, které můžete na vape trhu najít
  • Výdrž baterie je mnohem lepší a příliš výkonná
  • Zařízení je vhodné pro začátečníky

Nevýhody

  • I přes viditelnou nádržku není snadné sledovat hladinu liquidu v nádržce.
  • Neregulovatelný airflow může být někdy na obtíž
  • Nabíječka micro USB je kratší a méně účinná

ALTERNATIVNÍ VAPE: UPENDS

Uppen

Uppen byl uznán jako zařízení, které poskytuje nejlepší chuť od prvního šluknutí. Tomu všemu napomáhá spirálka Etchip, působivý čipový systém s vylepšenou žhavicí plochou s nejlepší účinností zahřívání.

Získáte tak osvěžující a trvalou páru již po jediném potahu. Přístroj může být také kompatibilní se všemi liquidy na trhu.

Závěr

SMOK Novo si udržel pozici jednoho z nejvýraznějších vapovacích per na trhu. Někdo s tím bude souhlasit, někdo ne, ale Novo je sympatické pero, které se osvědčilo, co se týče vapování. Má dobré potahování a velmi snadnou funkčnost a lze ho doporučit všem, kteří se zajímají o výkon.