WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Nejlepší 8 Vape Kits & Vape Mods pro mraky - velkoobchodní jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 112 | Danielle Alhiraki

Přichází čas, kdy chuť nikotinu a touhu cítit úder do krku překrývá zábava z honby za velkými mraky. Abyste mohli vytvářet velké mraky, potřebujete ty nejlepší vape sady a vape mody pro mraky. Mody s nízkými ohmy a vysokým výkonem wattů jsou největším tajemstvím, pokud chcete začít s honbou za mraky.

Namísto vymýšlení nových způsobů subohmingu nebo fretování plochy spirálek pro výrobu masivních mraků vám zjednodušíme proces tím, že uvedeme nejlepší vape mody pro mraky.

Jaký je nejlepší Vape Mod pro mraky?

Ne každý vape mod je určen k produkci velkých mraků. Zatímco některé jsou určeny pro silnou chuť, jiné se zaměřují na design. Pro každého, kdo hledá vape mod pro mraky, je však rozhodující odpor spirálky, přívod vzduchu a žhavicí výkon spirálky.

Nejlepší vape mody pro intenzivní, husté a chuťově bohaté mraky mají odlišné vlastnosti. Většina těchto zařízení je konstruována tak, aby během několika sekund zahřála spirálku na příliš vysokou teplotu a je vybavena baterií s vysokým výkonem. Jiné jsou vybaveny nastavitelným airflow, které můžete při vapování nechat široce otevřené.

Protože se k chlazení spirálky používá více vzduchu, dochází také ke kondenzaci páry nasycené nad spirálkou, čímž se po výdechu vytvářejí velké mraky.

Nejlepší vape mod pro mraky opět používá sub-ohm spirálky díky jejich nízkému tepelnému odporu.

8 nejlepších sad a modů Vape pro mraky

  1. Sada SMOK RPM160

SMOK RPM160 Kit od renomovaného výrobce SMOKTECH je vape mód poháněný dvěma bateriemi s maximálním výkonem 160 W. Při plně nabitých dvou bateriích 18650 a optimálně nastaveném kroužku pro regulaci vzduchu očekávejte ty největší mraky.

V hlavě této vape sady jsou naloženy 2 meshed spirálky V9, jejichž odpor je 0,15Ω. I díky inteligentní čipové sadě IQ-160 a funkci variabilního výkonu zůstává SMOK RPM160 Kit nejjednodušší vape sadou pro tvorbu mraků, kterou může používat každý. Abyste mohli vapovat delší dobu, je součástí sady také plnitelný 2ml pod.

  1. GeekVape Aegis X 200W Box Mod

Přesně jak název napovídá, tento Box Mod je napájen dvěma bateriemi 18650, jejichž celkový výkon je 200 W. Jelikož je Aegis X bohatě vybaven inteligentními funkcemi, může se pochlubit pamětí (M1-4), 2,4palcovým dotykovým OLED displejem, pokročilým čipsetem AS2.0 a odolností proti vodě/prachu a nárazům IP67.

Díky pokročilé čipové sadě slibuje Aegis X 200W velkou přesnost, špičkovou paměť, rychlou odezvu a stabilní výkon.

Abyste mohli vydechovat závan obrovského mraku, je pod vybaven dvojitým přívodem vzduchu. Velké množství vzduchu zahřívaného sub-ohm spirálkou velkou měrou přispívá k tvorbě vytoužených mraků. S 5,0ml vape tankem si užijete nepřetržitý vaping bez nutnosti doplňování.

  1. Vaporesso LUXE II 220W Vape Mod

Kromě působivého designu módů je LUXE II vybaven barevným 2,0palcovým dotykovým TFT displejem pro lepší uživatelský zážitek. Stejně jako u Aegis X 200W Box Modu umožňuje regulovaný dvojitý přívod vzduchu dostatek vzduchu do cívek GT mesh. A díky cívkám s výkonem 220 W jsou zaručena velká mračna.

Tento vapingový mod pro mraky je dodáván s duální baterií 18650 a velkým tankem na e-liquid. S oběma v plné kapacitě a s pomocí čipové sady AXON si užijete dlouhou dobu vapování.

  1. Lost Vape Centaurus DNA 250C Box Mod

Díky velkému tanku, vysokokapacitní baterii a málo odolným cívkám je Lost Vape vhodnější pro vapování velkých mraků. A pokud vás nezaujme působivý design, měly by vás zaujmout jedinečné panely obalené luxusní kůží.

Řada bezpečnostních prvků zabudovaných do tohoto modu slibuje dlouhou životnost. Mezi některé patří teplotní ochrana, ochrana proti zkratu a ochrana atomizéru.

Pro lepší zážitek koncového uživatele slouží plnobarevný TFT displej, který pomáhá upravit nastavení pro plnou spokojenost. Díky funkci boost režimu si můžete upravit výstupní výkon při žhavení tak, aby odpovídal vaší úrovni mraků.

  1. Wismec Reuleaux Tinker

Pokud jste toužili po masivním mraku, Wismec Reuleaux Tinker je vapingový mod, po kterém byste měli sáhnout. Zatímco ostatní mody jsou napájeny dvěma bateriemi 18650, Tinker je napájen třemi. Nyní ve spojení s nízkoodporovou spirálkou, která pokrývá velkou plochu, máte jistotu velkých mraků po celou dobu.

Tento krásně barevný vapingový mod pro mraky se vyznačuje ergonomickým designem a 0,96palcovým barevným TFT displejem, díky němuž je jeho používání zajímavé. Nový sloupec je přizpůsoben vašemu sportovnímu tématu. Kromě ochrany proti zkratu a přepólování se o delší životnost baterií postará také ochrana proti nadproudu.

  1. Smok Mag Grip Kit

Smok Mag je kompatibilní se třemi modely baterií: 20700, 21700 a 18650. Aby tento vapingový mod produkoval velké mraky, je vyroben pro použití spirálek V2 S1 i V2 S2. Další zajímavostí této vapingové sady je grip mod, který pohodlně drží ovládací tlačítka a tlačítko pro uvolnění zásobníku.

Velký dětský V2 tank (5ML) pojme velké množství e-liquidu pro delší zážitek z vapování. Nedochází k rozlití e-liquidu, protože není třeba tank neustále doplňovat. Hladký povrch tlačítka pro odpalování vás pravděpodobně bude lákat k tomu, abyste jej neustále zbytečně mačkali.

  1. STARTOVACÍ SADA SNOWWOLF ZEPHYR 200W TC

Tato snadno plnitelná sada pro mraky využívá technologii rychlého nabíjení, které je 3x rychlejší. Díky vestavěné baterii o kapacitě 5000MAh nebudete muset baterii nabíjet a znovu nabíjet. Vrchní uzávěr, i když je pevně uchycen, lze snadno otevřít a doplnit e-liquid. ZEPHYR má 2palcový dotykový displej, který usnadňuje ovládání. Každý detail je ostře zobrazen, a tak snadno nastavíte správné parametry pro obrovský mrak.

Díky možnosti použití pěti spirálek s různou hodnotou ohm je to ten pravý vapingový mod, pokud používáte různé e-liquidy. Je vybaven superrychlým systémem nabíjení.

  1. Odin DNA250C Box Mod

Odin DNA250C Box Mod je vyroben z hliníkové slitiny, která mu dodává dlouhou životnost. K jeho ergonomickému designu se přidává výrazné vnější šasi, které má působit silným a kvalitním dojmem. A aby produkoval masivní mraky, je napájen dvěma bateriemi 21700 s kapacitou 200 W. Využívá také typy baterií 20700 nebo 81650.

Pro intuitivní uživatelský zážitek je boxmod DNA250C vybaven 0,96palcovým barevným TFT displejem a čipem evolve dna250c. Díky bezpečnostním preventivním funkcím, jako je ochrana atomizéru, ochrana proti přepólování a ochrana proti přehřátí, vám tento vape mod pro mraky bude sloužit po dlouhou dobu.

Jaká je nejlepší šťáva pro mraky?

Pokud jste začátečník, nemělo by pro vás být nalezení nejlepšího vapovacího džusu pro mraky žádnou výzvou. Jediné, co potřebujete, je nejprve pochopit rozdílné vlastnosti mezi rostlinným glycerinem (VG) a propylenglykolem (PG).

Jsou chvíle, kdy toužíte pouze po masivních mracích bez pocitu toho, čemu vapeři říkají "throat hit". Za tento efekt jsou zodpovědné džusy PG. U e-cigaret se spodní spirálkou by se šněrováním džusů PG s džusy VG v poměru 30/70 %, respektive VG vytvořila dobrá e-šťáva pro mraky.

Nejvhodnější vapovací džusy pro mraky jsou tedy ty se 100% VG. Mezi vapovací džusy s VG jako hlavní složkou patří Tasty Cloud, Audio Fog Juice, Mafia Cloud Collection a Straw-Nana smoothie od VaporFi.

Jak získat větší oblaka páry

Vaping lze označit za umění, pokud se snažíte o specifický zážitek, tj. velké mraky, chladivý pocit nebo hluboký zásah do hrdla. Chcete-li získat větší mraky páry, je třeba v první řadě zvážit, jakou e-džus použít.

Jak bylo řečeno výše, naplňte vape tank e-džusem, který obsahuje velké množství obsahu VG. Vape mod by měl mít jmenovitý výkon nad 40 W. Všechny výše uvedené vape mody mají jmenovitý výkon nad 100 W.

Po odpálení modu se ujistěte, že jsou airflow otevřené, abyste umožnili neomezený průtok vzduchu k sub-ohm spirálce. Procvičte si proplachování. Postupujte takto: nejprve vydechněte do režimu vapování a teprve poté vdechněte. Tímto způsobem se do spirálek natlačí více vzduchu, čímž se vytvoří masivní mraky.

Kde koupit vapingové potřeby online

Jak se říká, zážitek je stejně dobrý jako produkt. Chcete-li získat nejlepší zážitek z vapingu a nejlepší vapingové potřeby pro své zákazníky, je dobré, abyste si opatřili produkty ze spolehlivého zdroje. UPENDS je nově vznikající velkoobchodní dodavatel vapingových produktů, jako jsou Uppen Plus, UpOX a jednorázové vapy, například Upone.

Výrobky pro vaping UPENDS jsou důvěryhodné pro svou skvělou kvalitu, vysokou hodnotu, ergonomický design a snadné používání. Jako celosvětový velkoobchodní dodavatel a prodejce je objednávání a dodávání výrobků snadné.

Závěr

Počet vape modů určených pro honbu za velkými mraky v posledních letech nesmírně vzrostl. A protože téměř každá značka má jeden nebo více vape modů s vysokým výstupním výkonem, nízkoodporovou spirálkou a duálním airflow, najít nejlepší vape sadu a vape mod pro mraky je jednoduché a rychlé.