WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Návod k použití Vape Pen Brass Knuckles. Funkce, kvalita baterie, doplňování a další - velkoobchodní jednorázové Vape pero

26th Oct 2022 | 72 | Danielle Alhiraki

Najít prodejny Vape Prodejny Brass Knuckles Vape Pens Otevřeno poblíž mě (Moje lokalita)

Pomocí tohoto bezplatného nástroje Vape locator vám pomůžeme najít vape obchody Brass Knuckles Vape Pen v mé blízkosti (moje poloha).

Co je Brass Knuckles Vape Pen?

Brass Knuckles vape pen je jedno z unikátních vapovacích per, které je k dispozici ve dvou kapacitách baterie 900mAh a 650mAh. Kromě toho využívá předplněné THC cartridge, protože se jedná o pero se závitem 510.

Společnost Brass Knuckle Industry vyrábí vapovací pero brass knuckle, které nabízí skvostné, dokonalé rozměry a výkon pro olejové patrony. Patrony jsou velmi štíhlé a stylové, což jim dodává skvostný vzhled.

Nejneuvěřitelnější vlastností tohoto pera je změna napětí při vapování; můžete tak učinit kliknutím na tlačítko odpalování.Většinou se dodává v různých efektních barvách, hnědé, stříbrné a mosazné, abyste si mohli vybrat tu příznivou.

Brass Knuckles Vape pen funkce

Knuckle vape pen má jedinečné vlastnosti, mezi které patří:

  1. Na konci pera se vejde 500 závitových cartridgí.
  2. Ke změně napětí stačí pouhá tři rychlá kliknutí. Zařízení má variabilní napětí včetně funkce automatického bezpečnostního vypnutí. Povrch pera je super tenký a na povrchu válcovitý a také lehký.
  3. Při koupi se Brass Knuckles Vape Pen dodává v různých barvách, které vám dávají svobodnou vůli vybrat si svou oblíbenou, například žlutou a hnědou.
  4. V základně zařízení se nachází nabíjecí port, který je určen k použití s USB kabelem nebo kabelem pro osvětlení.

Kvalita baterií Brass Knuckles

Pero má závit 510, díky kterému je spojení s cartridgí bezproblémové. Úžasné na vape peru Brass Knuckles je, že je dodáváno se dvěma bateriemi s různou kapacitou, ze kterých si můžete vybrat. To je volitelné, vzhledem k tomu, jak moc budete vapovat, aby si udrželo náboj po dlouhou dobu. Dostupná kapacita baterie je 650 mAh a 900 mAh.

Baterie mají tři nastavení napětí: 2,4 V, 3,2 V a 4,0 V, které lze nastavit podle toho, jak byste chtěli. Měli byste se však vyvarovat použití velkého výkonu, protože hrozí spálení koncentrátu a zničení vozíků. Aby baterie měla dobrou životnost, doporučuje se vždy dodržovat opatření pro nabíjení, aby nedošlo ke zničení stavu baterie.Plně nabitá baterie může sloužit dlouho, ale záleží také na frekvenci používání.

Plnění mosazných kloubů Vape Pen

Nejprve je třeba vyjmout náustek otáčením ve směru hodinových ručiček, dokud se zcela neoddělí. Poté se do kazety pomocí injekční stříkačky nalije olej, aby se zabránilo rozlití lepkavého nepořádku, který by se mohl špatně čistit.

Pomalu zatlačte na špičku stříkačky a naplňte ji až po vrchol. Poté pomalu stiskněte, abyste olej zatlačili do kazety.

Po dokončení otočte náustek zpět a otáčejte jím ve směru hodinových ručiček, dokud nebude těsný, a dávejte pozor, abyste náustkem neotáčeli více, protože by došlo k poškození závitů.

Brass Knuckles Vape Cartridges

Dostupné vape kazety brass knuckles jsou Indica, Sativa a hybrid. Následuje přehled nabídky příchutí pro jednotlivé kategorie:

INDICA

  • Borůvka
  • Grape God
  • SkywalkerOg
  • Tahoe OG

SATIVA

  • Blue Dream
  • Maui
  • Sour Apple
  • Tangie
  • Jack Herer

HYBRID

  • Banana OG
  • Gelato
  • Gorilla Glue
  • Zakázané ovoce

Používání pera Brass Knuckles Vape Pen

Použití tohoto druhu vape pera je velmi snadné. Následuje postup, jak na to:

  • Připojte k peru baterii se závitem 510.
  • Plnění podu. Doporučujeme vám plnit podu pomocí injekční stříkačky, abyste se vyhnuli jakémukoli rozlití. Je to proto, že podu je malá a člověk musí být při plnění velmi opatrný.
  • Nechte pero několik minut odpočívat a po této době bude produkce páry legální.

Čištění a údržba pera Brass Knuckles Vape Pen

Nejlepší by bylo, kdybyste měli neustále čisté vape pero, abyste mohli ušetřit peníze za nákup nových per každou chvíli. Kromě toho čištění pera usnadňuje jeho výkon a poskytuje mu dlouhotrvající službu.

Níže jsou uvedeny jednoduché kroky, jak pero vyčistit:

  1. Demontujte pero. Odšroubujte všechny součásti počínaje náustkem směrem dolů. Ujistěte se, že je komora zcela vyprázdněna vyklepáním obsahu. Nejlepší by bylo, kdybyste tento krok provedli velmi opatrně, protože součásti jsou křehké.
  2. K čištění částí pera použijte kartáček. Nedoporučuje se používat vodu, protože pero obsahuje také elektrické části. Většina pera se dodává se štětečkem v sadě.
  3. K čištění náustku, tedy pokud se neoddělí, můžete použít také měkký kapesník nebo vatu. Také můžete použít vatový tampon namočený v alkoholu a setřít všechny zbytky.
  4. Jakmile je vše čisté a suché, našroubujte vše zpět a ujistěte se, že je správně připevněno.
  5. Několikrát stiskněte tlačítko pro spuštění zařízení.

Výhody a nevýhody Vape Pen Brass Knuckles Vape Pen

Většina vape per sdílí nebo má podobné klady a zápory. Proto je zde lze uplatnit, patří mezi ně:

klady

  • Snadno se používá
  • Propisky jsou přenosné a snadno se strčí do kapsy nebo kabelky. Důvodem je nejen jejich velikost, ale také hmotnost. Je lehké.
  • Díky jejich stabilitě má koncentrát tendenci zůstat silnější a dlouhodobější a udržuje si spolehlivou sílu.
  • Je zde vysoký obsah terpenů
  • Mají různé náplně, které se dodávají ve stejné odrůdě specifické pro daný kmen.
  • Diskrétní vzhled, který vám dává jistotu, že si ji můžete vzít kamkoli potřebujete.
Nevýhody
  • Koncentrát se může stát lepivým, a to může časem ztratit chuť.
  • Elektronika používaná společně s podem a perem může být vadná.
  • Produkce páry může být nedostatečná, což může mít za následek problémy s cartridgemi. Nedostatečnou produkci páry můžete většinou vyřešit postavením cartridge ve svislé poloze na rovný povrch.
  • Na trhu je mnoho falešných vapovacích per, která je těžké odhalit.
  • Většina výrobců cartridgí začíná vyrábět produkty bez aditiv.
  • Člověk musí čas od času baterii nabít.
  • K celkové údržbě patří čištění pera, abyste z něj mohli mít co nejlepší zážitek z vapování.

Často kladené dotazy týkající se pera Brass Knuckles Vape Pen

Jak se mění napětí u pera Brass Knuckle Vape Pen?

Napětí nastavíte trojím rychlým stisknutím tlačítka. Mezi dostupná nastavení napětí patří 2,4 V, 3,2 V a 4,0 V. Každé z nastavení napětí má svou kontrolku, která je vždy indikována na LED indikátoru. Například zelená barva značí, že pero má stabilní napětí, a doporučuje se nastavit ji na zelenou, protože prodlouží životnost baterie a sníží teplo používané k odpařování oleje v cart.

Doporučuje se nastavení zelené barvy.

Pro funkci předehřevu dvakrát rychle stiskněte tlačítko a nastavte napětí na 2,0 V.

Zde je video, které ukazuje, jak najít obchody Vape otevřené v mém okolí;

UPENDS: Vape velkoobchodní dodavatel

UPENDS je nová stoupající značka e-cigaret. Do tohoto zařízení si můžete dát příchuť CBD vape juice, kterou byste si přáli mít. UPENDS je stále přední značkou a velkoobchodem s vapingovými produkty.

Vývojář vám umožní vychutnat si vapování v pohodlí vaší chuti za velkoobchodní cenu. Jejich výrobky jsou vyvinuty a prezentovány v designu stylusu pera, který lze snadno přenášet s sebou, kdykoli a kdekoli lze vapovat.

Pod Kit je určen pro lidi, kteří se honí za hygienou i stylem. Lze jej dobít během 1 h. Pod však vydrží pouze 3-5 náplní s vaší chutí na vape juice, kterou budete doplňovat.

Chcete-li se stát naším partnerem, klikněte zde:

Klikněte zde a kontaktujte nás a prohlédněte si další nejnovější produkty:

Závěr

Brass Knuckles je jedním z vzestupných vape per díky svému jedinečnému vzhledu, velmi stylovému a ekonomickému. Nabízí širokou škálu náplní, ze kterých si můžete vybrat. Funkčnost baterie je skvělá, udržuje více energie pro nonstop vaping.