WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Jak dobíjet jednorázovou vape? - Velkoobchodní jednorázová vape

26th Oct 2022 | 157 | Danielle Alhiraki

V posledních letech se zdá, že se elektronické cigarety prosazují. Po prvních modelech, které byly uvedeny na trh před časem, se nyní do módy dostaly vaporizéry neboli "vape", při nichž se kouří prostřednictvím vaporizéru, který je třeba naplnit tekutinou zvanou "e-liquid". Podívejme se níže na návod, jak postupovat, abychom věděli, jak vaporizér rychle naplnit.

Vaporizéry se plní jednoduchým a přímočarým postupem, a jakmile si je osvojíte, můžete to kdykoli rychle udělat. Vaporizéry se skládají z několika částí a jednou z nich je malá nádržka, do které musíme umístit tekutinu k vapování.

Tanky se vyrábějí ve formátech s horním a spodním plněním a způsob plnění závisí na tomto formátu. V obou případech budete muset odšroubovat tank z těla elektronické cigarety nebo modulu (baterie) a poté umístit několik kapek liquidu přímo na spirálku a teprve poté pokračovat v plnění tanku, jak jsme si vysvětlili.

Kroky k doplnění vaporizéru s horním plněním

  1. Chcete-li doplnit nádržku s horním plněním, začněte tím, že ji vyjmete z těla cigarety.
  2. Odšroubujte základnu a opatrně vyjměte cívku. Ve většině případů by měla vyklouznout přímo ven. Naplňte cívku několika kapkami e-liquidu pomocí kapátka, kterým umístíte kapku e-liquidu do každého otvoru. Vraťte cívku zpět a vložte atomizér zpět do tanku.
  3. Poté odšroubujte horní část tanku a přidejte e-liquid. Většina e-liquidů je dodávána s kapátkem, které umožňuje rychlé a jednoduché přidávání e-liquidů. Pokračujte v plnění, dokud nedosáhnete plnicí čáry tanku (tuto čáru nesmíte překročit, protože tím vaporizér nasytíte a kromě kapání nakonec přestane fungovat).
  4. Nádržku znovu sestavte a všechny díly sešroubujte. Před spuštěním nezapomeňte setřít veškerou rozlitou tekutinu.
  5. Nechte e-liquid několik minut nasáknout, aby se spirálka plně nasytila. Poté zařízení zapněte a můžete začít.

Kroky k doplnění vaporizéru se spodním plněním

  1. Chcete-li doplnit náplň vaporizéru se spodním plněním, začněte tím, že vyjmete nádržku z těla cigarety. Poté odšroubujte tělo spirálky a vyjměte ji z horní části nádržky.
  2. Doplňte spirálku kapkou nebo dvěma e-liquidu do každého otvoru spirálky.
  3. Vraťte spirálku zpět a zašroubujte ji zpět do tanku. Dále odšroubujte celou spodní část vaporizéru, abyste měli přístup k samotnému tanku.
  4. Většina e-liquidů se dodává s kapátkem pro snadné plnění. Přiložte kapátko k vnitřní straně tanku a uvolňujte do něj e-liquid, dokud nedosáhne plnicí čáry.
  5. Znovu sestavte tank a dbejte na to, abyste setřeli případné rozlité e-liquidy. Nechte liquid několik minut nasáknout, aby měla spirálka dostatek času se nasytit.

Plnění vaporizéru je snadné, ale je také důležité, abychom před plněním tank umyli, abychom jej měli zcela čistý, až budeme zavádět liquid, a zajistili si tak lepší chuť při vapování.

Klikněte zdepro přístup k videu, které vám pomůže lépe pochopit, jak tento úkol provést.

Proč nefunguje moje jednorázové vape pero?

Tuto otázku si můžete položit hned, jakmile obdržíte sadu elektronické cigarety. Přijde vám domů a vy otevřete balíček, dáte ji nabíjet a nic, žádný návod, žádné informace na internetu, kroky, podle kterých byste se měli řídit, abyste viděli problém. My vám však přinášíme řešení:

  1. Rozbitý nebo vadný atomizér:

Pokud se po stisknutí tlačítka rozsvítí kontrolka baterie, ale nevychází žádný kouř, možná je problém v atomizéru. Pokud máte jiný atomizér, měli byste ho vyzkoušet, abyste problém vyloučili.

  1. V atomizéru není žádná kapalina:

Možná jste s iluzí, že přestáváte kouřit, zapomněli do cigarety nalít tekutinu, a proto nevychází žádná pára. Pokud ano, odšroubujte náustek a nalijte tekutinu na okraje stěn, nikdy ne do centrální trubičky (odtud vychází pára). Zkuste to znovu a zjistěte, zda to byl problém.

  1. Vadná baterie:

Pokud baterie po stisknutí tlačítka nerozsvítí kontrolku a vy jste zkusili stisknout tlačítko pětkrát nebo šestkrát za sebou a nic, pravděpodobně je problém v baterii. Pokud máte jinou baterii, měli byste ji vyzkoušet nebo ji vzít do obchodu a koupit jinou nebo nechat vyměnit tu vaši.

  1. Roztavený atomizér:

atomizér má omezenou životnost. Pokud cigaretu používáte denně, po měsíci může kdykoli přestat fungovat a budete si muset koupit jiný atomizér. Pokud je váš atomizér CE 5 nebo vyšší, můžete jednoduše vyměnit odpor. Pokud je CE 4, měli byste ho vyhodit. Je to proto, že odpor, který zahřívá páru, má omezenou životnost; když odpor odumře, z cigarety už nevychází žádná pára (1 měsíc nebo měsíc a půl).

  1. Baterie má delší životnost:

Baterie má životnost 300 nabití; od těchto 300 nabití začne ztrácet sílu. Pokud ji budete používat dál, přijde čas, kdy přestane fungovat úplně; v tu chvíli budete muset baterii nabít. 300 nabití, nabíjení každý den by vydrželo asi deset měsíců, takže si to můžete spočítat.

Proč nefunguje moje jednorázová vape kazeta?

Zde je několik důvodů, proč k tomu může docházet:

  • Bublání a vytékající kapalina:

K tomu dochází, když se do žhavicího elementu dostane příliš mnoho kapaliny a dojde k jeho zaplavení.

Zde řešení závisí na tom, zda je atomizér s horním nebo spodním přívodem vzduchu.

Horní přívod vzduchu: Vape bublá, kapky kapaliny vyskakují a kapalina stoupá k ústům.

Pro vyřešení tohoto problému doporučujeme vyjmout náustek (kapátko), otočit přístroj vzhůru nohama na savý papír a stisknout tlačítko na 5-6 sekund v obrácené poloze bez potahování. Můžete s ním mírně zatřást, abyste vypudili přebytečnou kapalinu uvnitř žhavicího tělíska. Tuto operaci musíte opakovat, dokud nezískáte čistý potah bez bublinek. Poté můžete vzduchový kanál dobře vyčistit kouskem papíru.

Spodní přívod vzduchu: Vape má úniky kapaliny ze spodní části (netěsnosti z otvorů pro přívod vzduchu).

Chcete-li to vyřešit po zalití odporu, je nejlepší otevřít přívod vzduchu na maximum, kolem otvorů pro přívod vzduchu položit kapesník a silně vyfouknout přes náustek, aniž byste stiskli tlačítko. Tímto způsobem přebytečná kapalina ze žhavicího tělíska vyteče na kapesník.

  • Když vapuji, chutná to jako spálené:

Je možné, že se opotřeboval odpor; poté je řešením vyměnit jej za nový. Pamatujte, že pokud žhavicí tělísko v určitém okamžiku fungovalo bez kapaliny, je pravděpodobné, že se spálila vata uvnitř něj, a jediným řešením je vyměnit žhavicí tělísko za nové.

Kapalina neodtéká správně dovnitř rezistoru: možná používáte kapalinu s příliš velkou hustotou a ta nevstupuje správně do rezistoru. Zkuste použít rezistory s větším přívodem kapaliny. Větší otevření přívodu vzduchu pomáhá většímu průtoku kapaliny.

V atomizéru je málo kapaliny. Používání elektronické cigarety se suchým atomizérem ji může vážně poškodit. Doplňte ji.

Nezapomeňte hluboce potahovat, aby byla vata dobře navlhčená a správně fungovala.

  • Atomizér nefunguje správně:

Obvykle se tyto problémy řeší výměnou odporu za nový.

Odpor atomizéru má omezenou životnost a je nutné jej pravidelně vyměňovat.

Zkontrolujte spojení atomizéru s baterií a odporem.

Používáním o-kroužků se ztrácí účinnost. Údery mohou také poškodit odpor a sklo, což ovlivňuje vodotěsnost. U některých modelů můžete vyměnit pyrexovou nádržku nebo vyměnit o-kroužky.

  • Únik kapaliny:

Pokud je to z otvorů pro přívod vzduchu, použijte řešení navržené výše. Pokud je to způsobeno těsněním, zkontrolujte, zda je dobře uzavřeno, zkontrolujte, zda je topné těleso správně nainstalováno a dotaženo, zkontrolujte silikonové o-kroužky a v případě potřeby je vyměňte.

Nyní máte vše vyřešeno!

Pokud se chcete pustit do světa vapingu, doporučujeme vám vyzkoušet značku UPENDS. Pokud hledáte další alternativu pro své vapery a liquidy, bude to skvělá volba.

Tato značka má vynikající modely vapů, které se lépe přizpůsobí tomu, co hledáte, zejména pokud jste ve světě vapingu odborníkem.

Vstupte na UPENDS.com, můžete najít ty nejlepší vapery, abyste si užili plnohodnotný zážitek za pro vás příznivou cenu.

Jejich výrobky jsou prezentovány v lehkém a snadno přenosném designu pera, takže budete mít přístup ke své vapce všude, kam půjdete. Nejlepší je, že díky velkému výběru budete moci vapovat mnohem déle, aniž byste museli utrácet více peněz, než byste měli.

Skvělá volba, která vám pomůže získat kvalitnější zážitek z vapování, a nyní UPENDS, nová vycházející značka e-cigaret, nabírá zástupce po celém světě.