WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Glo Vape: Přehled a návod k použití Glo Vape - velkoobchodní jednorázové vape

26th Oct 2022 | 54 | Danielle Alhiraki

Najít obchody s vape prodávajícími Glo Vape Open v mé blízkosti (Moje poloha)

Pomocí tohoto bezplatného nástroje pro vyhledávání vape prodejen vám pomůžeme najít vape prodejny Glo Vape v mé blízkosti (moje poloha).

Společnost Glo nikdy nedělala a nebude dělat kompromisy v kvalitě a standardech, aby dosáhla zisku na úkor zdraví zákazníků. Ve srovnání s méně kvalitním zbožím vytvořeným ostatními v této oblasti, metoda Glo od semínka k semínku vždy poskytovala výjimečně kvalitní zboží, které si mnozí oblíbili, nikdy nezpůsobovalo nevolnost, ale spíše příjemný, osvěžující zážitek. Díky aktuálním testům a nahraným laboratorním nálezům pro veškeré zboží v rostoucí řadě bylo vždy jejich cílem přinést spotřebitelům transparentnost.

Jakýkoli výrobek, který společnost Glo nechala vyvinout a který neodpovídal předpisům Kalifornie, se nikdy nedostal a nedostane na trh, protože kladou velký důraz na naše standardy. Jejich závazek vůči zákazníkům byl vždy prvořadý a to se nikdy nezmění.

Prémiový konopný olej od společnosti Glo:

Každá šarže prochází mnoha bezpečnostními kontrolami a kontrolami kvality, aby bylo zajištěno dodržení standardů. V nabídce je mnoho příchutí, jako například Glo extract blue dream, Glo extract gelonade, dank Sinatra atd.

Některé z produktů Glo jsou:

Glo Extrakt Dolato

Vlastnosti:

Dolato je hybridní kmen 70/30 Indica/Sativa se silnou indickou složkou. Vznikl kombinací legendárního Gelata #41 a NorCal střihu nechvalně proslulého Dosida. Pokud hledáte příliš uvolňující high, budete zklamáni. Přišli jste na to, jak relaxovat, aniž byste potřebovali těžké léky. Dolato high je poměrně klidné povahy, s účinky, které vás nechají omráčené a klidné na dlouhou dobu.

High také začíná povznášejícím dopadem, který naplní vaši mysl hlubokým mozkovým uvolněním, než se jeho hřejivé kruhy rozšíří po zbytku vašeho těla. Budete radostní a naprosto tiší, bez psychických nebo fyzických bolestí či trápení, o kterých by se dalo mluvit. Dolato je údajně účinné při léčbě nemocí, jako jsou chronické bolesti, neštěstí, nespavost, přetrvávající slabost a svalové křeče.

Glo Extrakt Black Mamba 24

Vlastnosti:

Mamba tmavá, jeden z oblíbených afrických hadů, je proslulá silou svého jedu a divokou agresivitou.

Je zřejmé, že se tvůrci tohoto kmene Maryjane rozhodli pojmenovat jej po jednom z nejjedovatějších hadů na světě, aby zdůraznili sílu tohoto plevelného kmene. Díky zahrnutí hroznů a sladkých bobulí má tento kmen skunky aroma a obsahuje voňavé podtóny. Dark Mamba produkuje vysokou indiku s tělesným kamenem, který není přehnaně silný.

V neposlední řadě lze tento kmen použít k léčbě stresu a neklidu. Tento kmen má středně velké rostliny se středně zelenými listy a silnými pupeny. Jedná se o oblíbený kmen s obsahem tetrahydrokanabinolu(THC) 11,8 %.

Glo Extrakt Modrý diamant

Vlastnosti:

Přestože oba rodičovské kmeny jsou hybridy 50:50, je známo, že Diamond OG se přiklání spíše k sativě. V důsledku toho jsou účinky Blue Diamond poměrně sativně dominantní. U této rostliny byl jako první vyšlechtěn kmen 'Bio Queen'. Bylo zjištěno, že procento THC, CBD a CBN této rostliny je 18 %, 0,67 % a 0,58 %. Genetika Diamond OG tohoto kmene poskytuje kmeni Blue Diamond silnější a pevněji zabalenou strukturu pupenů.

Tento kmen je uznáván za to, že poskytuje konzumentům fyzický a duševní klid. Je také známý jako prostředek zlepšující náladu a doporučuje se při onemocněních, jako jsou deprese.

Glo Extrakt Modrý sen

Vlastnosti:

Blue Dream je hybrid s převahou sativy (60 procent sativy a 40 procent indiky). Tento kmen je silným hybridem známých kmenů Blueberry a Haze. Tento známý kmen má poněkud vysoký obsah THC, který se pohybuje od 17 do 24 procent, a také směs účinků indiky a sativy.

Uživatelé také popisují Blue Dream jako rychlý nástup vzrušujícího intelektuálního opojení hlavy, díky němuž jste zcela probuzeni a soustředěni s přílivem energie, která vás silně zasáhne. Kromě toho se dostavuje i hladké uvolňující opojení těla, které zanechává hřejivý pocit, otupělost a bezbolestnost.

Glo Extract Buddha Haze

Vlastnosti:

Buddha Haze je hybrid s převahou sativy (90 % sativy a 10 % indiky). Výsledkem dvoucestného křížení méně známých kmenů Amnesia Haze X Magna Rosa je tento kmen. Tento silný pupen se může pochlubit obsahem THC, který se pohybuje od 15 do 26 %, a poskytuje zdánlivě nekonečnou přehlídku hlavních duševních účinků.

Jak člověk postupuje přes high formy, stane se neuvěřitelně společenským a upovídaným, dokud mozkové účinky nepřerostou únosnou míru a vy se neztratíte v podnětech vlastního mozku, uvízlí v hlubokém psychoaktivním rozjímání. Buddha Haze se nedoporučuje pro ustarané pacienty kvůli svým silným mozkovým účinkům, ale je lepší pro léčbu slabosti, deprese, neustálého tlaku a hejvení.

Glo Extrakt Dopium

Vlastnosti:

Dopium je hybrid s dominancí sativy s poměrem 10:90 Indica/Sativa a neuvěřitelnou koncentrací 23 % THC, který vás s každým šlukem nechá chtít víc. Tento hybrid je křížencem Sour Diesel a ChemDawg. Vytváří husté, limetkově zeleně zbarvené palice, které jsou zajímavé a lákavé zároveň.

Navíc mezi chutí a vůní není velký rozdíl; má dieselovou příchuť s nádechem borovice. Je však možné, že pro většinu uživatelů konopí bude příliš hořká. Po tomto zjištění je třeba mít na paměti, že kmen je extrémně silný. Glow carts je možné zakoupit. Neměli byste ho brát na lehkou váhu a neměli by ho konzumovat osoby, které s užíváním konopí začínají.

Účinky tohoto kmene jsou mozkové a na rozdíl od jiných kmenů vám dodá na těle vzrušení. Je však samozřejmě také poměrně klidný. Navíc se budete cítit šťastní a radostní, což je důvod, proč je často předepisován lidem, kteří trpí depresemi nebo úzkostmi. Je však také známý svou účinností při léčbě svalových křečí, chronických bolestí a bolestí hlavy.

Glo Extract Gelonade

Vlastnosti:

Při výdechu se ozývá kyselá citrusová citronová příchuť s podtóny vanilkových sušenek.

Jakmile vydechnete, zaznamenáte mravenčení za očima a v zátylku. Gelonade se často používá k léčbě nemocí, jako je chronická únava, úzkost, deprese, stres a silné bolesti, a to díky extrémně vysokému obsahu THC, který činí v průměru 22-26 %.

Glo Extrakt cukrová vata

Vlastnosti:

Je to směs neuvěřitelně sladce vonícího kmene Lavender a kmene Power Plant, který pochází z jihoafrických krajových odrůd sativy. Koncentrace THC tohoto kmene se předpokládá kolem 20 %.

Kromě toho je u Cotton Candy Kush snadno patrný pokrok v balení. Může se pochlubit masivními poupaty s pevnějšími tvary, které jsou přítomny již dlouhou dobu. Poupata mají strukturu sativy s volnými, měkkými lístky, které lze snadno odtrhnout od hlavních stonků. Tyto lístky mají sladkou, ovocnou vůni, která je téměř cukrová. Pod ní se skrývají květinové a citrusové příchutě. Cotton Candy Kush je příjemný na dotek a při výdechu má ovocnou, sladkou příchuť žvýkačky Air Pocket.

Často kladené otázky:

Jsou na objednávkách účtovány poplatky za doručení?

Ano, za každou objednávku se účtuje poplatek za doručení.

O2. Za jak dlouho bude výrobek doručen?

Dodání závisí na místě, kam má být výrobek doručen. Obvykle trvá doručení přibližně tři až pět dní.

Q3. Kdy by měla být provedena platba?

Po odeslání objednávky obdržíte e-mail s výzvou k provedení platby

Q4. Mohu objednávku zrušit?

Objednávky nelze zrušit, jakmile jsou odeslány.

Zde je video, které ukazuje, jak vyhledat obchody Vape Shops otevřené v mé blízkosti;

UPENDS: Vape velkoobchodní dodavatel

Pokud hledáte jedinečný a vzrušující zážitek z vapingu, který je snadno dostupný za velkoobchodní ceny, vyzkoušejte položky na UPENDS.com. UPENDS.com je jednou z největších firem, které nabízejí velkoobchodní slevy na nejlepší vapingová zařízení. Jejich výrobky mají atraktivní design a jsou snadno přenosné, takže jejich používání je pohodlné a bezpečné.

Chcete-li se stát naším partnerem, klikněte zde:

Klikněte zde a kontaktujte nás a prohlédněte si další nejnovější produkty:

Závěr

Vape pera, a zejména THC cartridge, jsou mezi uživateli konopí stále populárnější. Je to výhodné díky jejich přenosnosti a snadnému použití, nicméně zákazníci se musí ujistit, že produkt, který si kupují, je bezpečný. Glo extracts si dává záležet na tom, aby jejich produkty byly co nejkvalitnější a aby jejich zákaznický servis byl bezkonkurenční. Glo Extracts využívá QR kód, který zobrazuje výsledky testů cartridge, takže zákazníci přesně vidí, co za své peníze dostávají. Glo Extracts je jedinečná díky GLOTRACK a bezpečnosti cartridgí.