WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

Co je to detektor Vape a proč je nezbytný?- Velkoobchodní jednorázové Vape

26th Oct 2022 | 231 | Danielle Alhiraki

1.0 Co je vape detektor?

Detektor vape je zařízení podobné senzoru, které detekuje výpary z vape zařízení. Podobá se detektoru kouře nebo oxidu uhelnatého. Detektor vape se používá k detekci vape v koupelnách nebo jiných zařízeních ve školách nebo na pracovištích, kde není vapování povoleno.

Vaping není povolen osobám mladším 18 let a v některých zemích 21 let. Většina vzdělávacích institucí, ne-li všechny, vaping ve svých prostorách nepovolují. Kromě toho většina pracovišť nedovoluje zaměstnancům ani návštěvníkům užívat jakékoliv látky.

Detektor vape se hodí k zajištění dodržování těchto předpisů. Zatímco pro starší lidi a pracující třídu je snadné tyto zásady a pokyny dodržovat, dospívající a mladí dospělí nemusí plně chápat důsledky. To je důvod, proč instituce musí uplatňovat opatření, jako je detektor vape, aby dětem zabránily ve vapování.

2.0 Proč je nezbytný detektor vape?

Kouření, vapování a užívání drog, které patří k rekreačním činnostem, jsou zakázány v institucích, jako jsou pracoviště, zdravotnická zařízení, vzdělávací centra a většina veřejných míst. Existují lidé, kteří mají problém tato pravidla buď pochopit, nebo se raději chovají zcela bez ohledu na ně.

Kromě toho děti mladší 18 nebo 21 let, v závislosti na zemi, nesmějí používat vape produkty a zařízení. Výrobci vape produktů jsou si těchto zákonů vědomi a neprodávají své výrobky osobám, které nedosáhly zákonného věku.

Detektory vape detekují výpary z jakéhokoli vapovacího zařízení a spustí se, čímž dají úřadům vědět, že došlo k nezákonnému jednání. Detektor detekuje náhlé chemické změny v atmosféře, rozezní alarm a upozorní bezpečnostní systém instituce.

Detektory vape se umísťují na místa, jako jsou koupelny, šatny a další prostory, kde nelze použít bezpečnostní kamery z důvodu ochrany soukromí. Detektor vape je důležitým zařízením pro vedení škol a zaměstnavatele, kteří chtějí zajistit kázeň mezi zaměstnanci, studenty nebo návštěvníky.

3.0 Nejlepší detektory Vape

3.1. Chytrý senzor HALO IOT

Jedná se o komplexní bezpečnostní zařízení, které pomáhá při monitorování kvality ovzduší. Používá se k detekci vapingu a THC uvolňovaného do ovzduší. Detektor lze použít v K12, zdravotnických zařízeních, vysokoškolských institucích, výrobních, pohostinských zařízeních, obchodních a dopravních zařízeních.

Jako jeden z mála detektorů vape dokáže rozlišit kouř nebo páru THC a nikotinu. Kromě toho má několik senzorů, které mimo jiné zjistí, kvalitu vzduchu, kouř, podivné zvuky, jako jsou výstřely, šikana, křik, bouchání.

Specifikace

  • Napájení - PoE (kompatibilita s IEEE 802.3af třídy 3) 9 W
  • Rozměry - 5,75″ x 3,08″ (146 mm x 78 mm)
  • Hmotnost - 0,8 lbs (0,365 kg)
  • Provozní vlhkost - 0 až 90 % relativní vlhkosti (nekondenzující)
  • Certifikace - UL, CUL, CE, RoHS, FCC, WEEE, California IOT Security 1798.91.04, C-Tick a CRM Compliant
  • Provozní teplota - 32°F - 122°F (0°C - 50°C)

3.2. 3D Sense Vape Detector

3D Sense je detektor vape, který je užitečný pro instituce, jako jsou školy, zdravotnická zařízení a další, které chtějí kontrolovat, co se děje v jejich okolí. 3D Sense detekuje nejen výpary z vape zařízení, ale také vandalismus, násilí a kouření.

Detektor vapingu 3D Sense je vybaven pokročilými senzory, které pomáhají při rychlé detekci výparů z vapingu v reálném čase. V jedné místnosti vám bude stačit pouze jeden detektor vapingu 3D Sense. V reálném čase také dostanete upozornění v podobě textové zprávy a e-mailu, které vás upozorní na aktivitu vapingu.

Detektor vapingu 3D Sense také využívá shromážděná data k analýzám, kdy pravděpodobně dojde k vapingu. Také pomocí svých inteligentních poznatků porovnává časové značky se záznamy z koupelny a bezpečnostními videi. To pomáhá institucím lepší plán umožňující zabránit vapingu.

3D vape senzor přichází za přijatelnou cenu, téměř o polovinu levnější než běžné detektory. Navíc přichází s balíčkem navždy zdarma, takže nebudete muset platit cloud ani žádné předplatné. Snadno se instaluje a používá, nebudete žádné další nástroje.

Funkce

  • Snadná instalace
  • Detekuje výpary z vapingu a kouře
  • Špičkově přesné výsledky
  • Oznámení v reálném čase
  • Příznivá pořizovací cena

3.3. Zeptive Vape Detector

Detektor Zeptive Vape Detector byl vyvinut odborníky s více než padesátiletou praxí v oboru, aby umožnil bojovat proti vapingu ve vyhrazených prostorách. Detektor byl vyvinut, aby pomohl vypořádat se s frustrací, kterou řeší rodiče a instituce, když se musí vypořádat s vapujícími teenagery. Lze jej však použít i v jiných institucích, jako jsou zdravotnická zařízení, pohostinství, doprava a další.

Detektor vapingu Zeptive se snadno používá a instaluje. Dodává se s napájením z baterie, která je již předem nakonfigurovaná. Detektor vapingu nabízí komplexní řešení problému vapingu. Umožňuje lepší a účinnější prevenci, včasné zásahy a léčbu a zotavení z užívání konopí a nikotinu mezi dospívajícími.

Detektor vapingu Zeptive vysoce účinně pomáhá v boji proti vapingu mezi dospívajícími. Snadno se instaluje do obtížně monitorovatelných prostor, jako jsou autobusy, koupelny a šatny.

Funkce

  • Snadno se instaluje na stropy a stěny a dodává se s montážními nástroji
  • Má integrovaný snímač sabotáže s volitelnými drátěnými kryty a tvrzenou ochranou proti sabotáži
  • Detektor odposlechu Zeptive je napájen bateriemi, můžete použít PoE a použít externí napájení pomocí transformátoru AC-AD.
  • Umožňuje vzdálený přístup a ovládání senzorů
  • Kompatibilní se zařízeními Android a iOS
  • Zvuková upozornění, textové zprávy a e-mailová upozornění
  • Připojení k Wi-Fi, Ethernetu a mobilnímu internetu
  • Má nízký počet falešně pozitivních výstrah

4.0 Tipy pro výběr nejlepšího detektoru Vape

Pokud hledáte vysoce účinný vape detektor, který je obtížné zfalšovat, měli byste se do hledání pustit vážně. Ne každý detektor na trhu je dostatečně účinný při kontrole vapingového chování na místech s omezeným přístupem, jako jsou školy. Vezměte na vědomí následující tipy, které vám umožní najít dlouhodobé řešení vapingu teenagerů zejména ve škole.

4.1. Ptejte se

Správným místem, kde začít hledat účinný vape detektor, je ptát se v okolí lidí, kteří mají zkušenosti. Ptejte se kolegů nebo bezpečnostních systémů v institucích, které vape detektor úspěšně používají. Zde získáte doporučení, která vám umožní začít hledat. Přímé reference a recenze od uživatelů z první ruky jsou jedním z nejlepších způsobů, jak můžete získat nejlepší produkt na trhu. Udělejte si čas a promluvte si s lidmi ve svém okolí a získejte tyto cenné informace.

4.2. Zahajte vyhledávání

Je pravděpodobné, že od lidí, od kterých tyto informace hledáte, dostanete různá doporučení. Nyní je na vás, abyste každou z těchto informací vzali a podrobili ji zkoumání. Projděte si každý produkt, když budete analyzovat pro a proti, abyste mohli získat přesně to, co chcete.

Měli byste zvážit vape detektory s příznivými vlastnostmi, jako je konektivita, funkce bez neoprávněné manipulace, nízký počet falešných poplachů, účinnost při detekci páry z vapovacích zařízení, multifunkčnost, jako je detekce kouře, šikany, násilí nebo podivných hlasitých zvuků. Především byste měli zvážit náklady na nákup, instalaci, údržbu a předplatné, pokud se uplatňují.

5.0 ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

5.1. Co se stane, když se detektor vape spustí?

Pokud detektory detekují páru nebo kouř, spustí se vnitřní alarm. Po spuštění senzoru detektor komunikuje po síti a upozorní bezpečnostní systém.

Pokud není k dispozici zvukový výstražný systém, odešle vape systém jednoduché textové nebo e-mailové upozornění v reálném čase. Zařízení můžete nakonfigurovat tak, aby odesílalo všechna oznámení včetně zvukových a textových výstrah.

5.2. Mohu místo hlásiče požáru použít hlásič požáru?

Ne. je těžké, aby vape vapor spustil požární alarm. Požární alarm nemusí zachytit chemické složení vape vaporu. Existují různé typy alarmů, jako jsou ionizační, tepelné a optické alarmy, které fungují podle konstrukce.

5.3. Pomůže detektor vapingu účinně předcházet vapingu u dospívajících?

Měli byste zvážit použití nejlepšího a nejúčinnějšího vape detektoru, který pomůže v prevenci vapingu. Měli byste však použít i další strategie, jako je osvěta v oblasti vapingu, abyste porazili používání vape produktů mezi dospívajícími. Měli byste být také ostražití, protože někteří dospívající si vtipně najdou způsoby vapingu, aniž by zazvonili na alarm.