WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / CS

10 nejlepších jednorázových Vape Pen v mé blízkosti (Najít místní jednorázové Vape Shops) - Velkoobchod jednorázových Vape

26th Oct 2022 | 143 | Danielle Alhiraki

Vaping může být velmi příjemným zážitkem, pokud používáte přesně to pero pro vape. Různorodé modely jednorázových vape per na současném trhu způsobují, že je pro většinu vaperů velmi obtížné vybrat si pro sebe to nejlepší, a proto vás v tomto článku provedeme 10 nejlepšími jednorázovými vape pery ve vašem okolí.

Najít prodejny, které prodávají jednorázová vape pera v mé blízkosti (Moje poloha)

Pomocí tohoto bezplatného nástroje Vape locator vám pomůžeme najít místní obchody s jednorázovými vape pery v mé blízkosti (moje poloha).

1. Jak najít nejlevnější jednorázový obchod s vapem v mém okolí

Se zavedením online obchodů s vapes se zdá, že se věci zjednodušily - ale také trochu zkomplikovaly. Snadné je to, že můžete snadno přejít na internet a koupit si jakýkoli produkt, který chcete, dokonce i z pohodlí svého pokoje, ale proč se to zdá být komplikované, je různorodost obchodů, které se dnes stávají prodejci vape. To vám zanechává potíže s výběrem mezi druhy a nevíte, který konkrétní je pro vás nejlepší. Některé z nejspolehlivějších a nejlevnějších vape obchodů ve vašem okolí, které doporučujeme, jsou: UPENDS, E-juice Deals, Central Vapor, Vapor4life a mnoho dalších.

2. 10 nejlepších jednorázových vape per

2.1 PUFF Bar Vape Pen

Jedno z nejprodávanějších jednorázových vape per! Toto kvalitní, atraktivní vape pero je dodáváno v různých lahodných příchutích, díky kterým je zcela jedinečné. Jeho příchuť se liší od ananasu, pomeranče, manga, citronu a spousty dalších. Vape pero poskytuje uklidňující zážitek z vapování a nepotřebuje nabíjení ani doplňování, protože je jednorázové.

PUFF Bar vape pen představuje v objemu 1,3 ml e-liquidu, jeho počet potahů je přibližně 500 (což je poměrně velké množství) a má sílu nikotinu 24 mg.

2.1.1 Výhody vape pera PUFF Bar

Jednou z nejunikátnějších věcí na tomto jednorázovém vape peru je skutečnost, že má celou řadu příchutí, což vám umožní pocítit a vychutnat si různé chuťové zážitky z vapování. Mezi další výhody patří skutečnost, že ve srovnání s mnoha jinými vape pery je pero PUFF Bar vysoce cenově výhodné a má vysoký obsah nikotinu. To znamená, že za cenu, která je přiměřeně dostupná, si můžete vychutnat rozmanité příchutě a navíc vysoký obsah nikotinu.

2.1.2 Nevýhoda vape pera Puff Bar

Hlavní známou nevýhodou tohoto vape pera je skutečnost, že jeho produkce páry je ve srovnání s ostatními vape pery poměrně malá.

2.2 POSH Vape Pen

Toto velmi pestré vape pero je určeno pro vás, pokud jste milovníky ovocných příchutí. Jeho příchutě sahají od hroznových, přes borůvkové až po citronové a dalších 5 úžasných ovocných příchutí, což činí celkem 8 příchutí. Vape pero má svou jedinečnost v tom, že je aktivováno vzduchem bez jediného tlačítka.

POSH vape pen představuje v objemu 1,8 ml e-liquidu, má kapacitu baterie 280 mAh, jeho potah je přibližně 200 a má sílu nikotinu 6 mg.

2.2.1 Výhody vape pera POSH

Toto vape pero má svou úžasnost v tom, že je velmi přenosné a poskytuje opravdu dokonalý zásah do hrdla. Další věcí je jeho síla produkce páry, která je velmi dobrá ve srovnání s produkcí páry z jiných vape per.

2.2.2 Nevýhoda vape pera POSH

Jedním ze zádrhelů, který jsme u tohoto vape pera objevili, je skutečnost, že některé jeho příchutě chutnají naprosto stejně bez jakýchkoli rozdílů.

2.3 Lusky VGOD STIG

Toto zařízení je také jedno z nejlepších tam venku. Je dodáváno bez tlačítek a je aktivováno šířkou. Má 5 úžasných příchutí, ze kterých si můžete vybrat, které sahají od Lush ice, po tropické mango a další. Toto zařízení je jedno z velmi snadno použitelných vape zařízení tam venku.

VGOD STIG pods představuje v objemu 1,2 ml e-liquidu, jeho počet potahů je asi 500(to je opravdu obrovské!), výdrž baterie je asi 12 hod. a má sílu nikotinu 60 mg.

2.3.1 Výhody lusků VGOD STIG

Toto zařízení je velmi přenosné a snadno použitelné a je skvělou volbou pro simulaci kouření cigaret. Má opravdu příjemnou směs nikotinu a jeho úder do hrdla je opravdu obrovský. Také příchutě - jsou velmi zajímavé a příjemné!

2.3.2 Nevýhody lusků VGOD STIG

Jedním z hlavních nedostatků tohoto zařízení je, že jeho produkce páry je ve srovnání s mnoha jinými vape pery opravdu slabá.

2.4 Elektronická cigareta BLU

Už jste se někdy setkali s vape zařízením, které je plně nabité, aniž byste ho museli před užíváním doplňovat nebo dobíjet? Ne, správně! Pak vyzkoušejte tuto e-cigaretu! E-cigareta BLU je také opravdu úžasná. Toto cenově velmi dostupné zařízení má různé příchutě od vanilkové, mentolové, třešňové a další.

E0cigareta BLU má počet potahů asi 400 a sílu nikotinu 20 a 50 mg.

2.4.1 Výhody elektronické cigarety BLU

Tento přístroj je cenově velmi dostupný, a přesto je jeho kvalita vysoce dobrá. Má úžasné příchutě a je dodáván bez nákladů na údržbu. Stojí za vyzkoušení.

2.4.2 Nevýhody elektronické cigarety BLU

Jedním z hlavních zádrhelů tohoto zařízení je, že na rozdíl od některých jiných vape zařízení nemáte možnost si jej přizpůsobit.

2.5 MOJO

S tímto názvem jste se pravděpodobně setkali již mnohokrát, protože je velmi oblíbený! Ano! MOJO je určen pouze pro silně zapálené vapery. Přístroj je vybaven funkcí aktivovanou potahem a má 8 různých zajímavých příchutí, které sahají od broskve, ledového ananasu, mentolu, tabáku a dalších.

MOJO se představuje v objemu 1,2 ml slaného nikotinového e-liquidu, jeho potah je přibližně 250 a má sílu nikotinu 50 mg.

2.5.1 Výhody MOJO

Toto zařízení produkuje opravdu obrovskou chuť a poskytuje skvělý zásah do krku. Velmi unikátní vlastností, kterou má, je, že jeho příchutě jsou všechny různě barevné.

2.5.2 Nevýhody MOJO

MOJO není vybaven funkcí automatického vypnutí.

2.6 ePuffer XPOD

Toto jednorázové vape pero je také velmi dobré a dodává se s předplněnými náplněmi. Má směs PG a VG fifty-fifty a je aktivováno tahem bez jediného tlačítka.

ePuffer XPOD se prezentuje kapacitou 1,2 ml e-liquidu, jeho potah je přibližně 300 a má sílu nikotinu 18 mg.

2.6.1 Výhody ePuffer XPOD

Je velmi tichý a také se poměrně snadno používá. Zařízení je také velmi přenosné, což usnadňuje jeho přenášení a zanechává úžasný zásah do hrdla.

2.6.2 Nevýhoda ePuffer XPOD

Zařízení má velmi omezenou možnost příchutí.

2.7 ePuffer ECO

Toto zařízení je vyrobeno tak, aby dokonale simulovalo cigarety. Je velmi přenosné a poskytuje vzrušující vapingový zážitek s těsným potahováním. K dispozici jsou tři příchutě tohoto zařízení: Mentol, Premium Tobacco a Caramel Mocha!

ePuffer ECO má výdrž baterie 12 h. Jeho počet potahů je přibližně 500 (což je poměrně obrovské množství) a má sílu nikotinu 0 mg, 2,4 mg a 1,2 mg.

2.7.1 Výhody ePuffer ECO

Přístroj je vybaven atraktivní špičkou vedenou dřevěným uhlím a jeho složení je opravdu lahodné. Má poměr PG-VG 70-30 a poskytuje opravdu příjemný zážitek z vapování.

2.7.2 Nevýhody systému ePuffer ECO

Nemá na výběr z různých příchutí.

2.8 DINNER Lady Vape Pen

Tato značka je v průběhu let oceněná. Přichází s uspokojivým potahem od úst k plicím a má kolekci rozmanitých úžasných 9 příchutí, které sahají od jahodového ledu, citronového koláče, žvýkačkového ledu a mnoha dalších.

Dinner Lady vape pen představuje v kapacitě 6,5 ml e-liquidu, jeho potah je přibližně 1500(to je vysoce vzrušující!) a má sílu nikotinu 30 nebo 50 mg.

2.8.1 Výhody DINNER Lady Vape Pen

Poskytuje velmi hladké potahování bez hlášení úniku a jeho úder do hrdla je opravdu skvělý. Také jeho příchutě jsou zcela úžasné!

2.8.2 Nevýhoda DINNER Lady Vape pen

Jedním z hlavních zádrhelů tohoto vape pera je, že na rozdíl od mnoha jiných vape per není přenosné, je poměrně velké.

2.9 CALI BARS

Toto velmi krásné vapovací pero by vás přimělo žádat o něj znovu a znovu. Poskytuje velmi příjemný zážitek z vapování a je k dispozici v 16 různých příchutích - úžasné!

Vape pero CALI Bars se představuje v objemu 1,3 ml e-liquidu, jeho potah je přibližně 300 a má sílu nikotinu 2 % nebo 5 %.

2.9.1 Výhody vape pera CALI BARS

Má velmi dobrou kvalitu a také skvělý tah. Je poměrně atraktivní a jeho příchutě jsou velmi lahodné. Je velmi pravděpodobné, že si ho užijete!

2.9.2 Nevýhoda vape pera CALI BARS

Toto vape pero nemá tabákovou příchuť.

2.10 HYPPE BAR

Toto vape pero je velmi přenosné s 13 různými příchutěmi. Má velmi jedinečné a dokonalé potahování a je to jedno z nejlepších vape per na současném trhu.

Vape pero HYPPE BAR se představuje v objemu 1,3 ml e-liquidu, jeho potah je přibližně 300 a má sílu nikotinové soli 5 %.

2.10.1 Výhody vape pera HYPPE BAR

Vape pero není vůbec složité na používání a má také skvělý zásah do hrdla. Jeho příchutě jsou také zcela úžasné.

2.10.2 Nevýhoda vape pera HYPPE BAR

Toto vape pero nemá také tabákovou příchuť.

3. Často kladené otázky (FAQ)

3.1 Jak dobíjet jednorázové pero

Tady se objevuje celá myšlenka "jednorázového". Většina jednorázových vape per není určena k dobíjení. Jakmile přestane fungovat, znamená to, že nádržka je již prázdná a baterie je stejně tak vybitá. V tomto okamžiku byste si měli pořídit nové.

3.2 Jak používat jednorázové vape pero

Jednorázové vape pero můžete používat tak, že stisknete aktivační tlačítko pro spuštění, správně a bezpečně vložíte náustek do úst, krátce vdechnete a zároveň se ujistíte, že si páru několik okamžiků vychutnáváte, a nakonec páru vydechnete. Je to tak jednoduché!

3.3 Jednorázová vape nefunguje

Vaše jednorázové pero nemusí fungovat z mnoha různých důvodů. Pokud se tak stane, měli byste zkontrolovat, zda nedošlo k nějaké formě úniku, zkontrolovat, zda v peru ještě zbývá olej, a také zkontrolovat, zda baterie stále funguje správně. Pokud v peru nezbyl žádný olej nebo je baterie vybitá, znamená to, že si musíte pořídit jiné vape pero.

Zde je video, které ukazuje, jak najít Vape Shops, které prodávají jednorázové Vape Pens Near Me;

4. Hledáte jednorázová vape pera; zkuste UPENDS!

4.1 ROZŠÍŘENÍ

Uppen

Upcott

Zkuste se podívat na produkty na UPENDS.com. Pokud chcete zažít jedinečný a zajímavý vapingový zážitek snadno dostupný za velkoobchodní cenu.

UPENDS.com je jednou z nejlepších společností, které vám poskytují nejlepší vapovací zařízení za velkoobchodní ceny. Jejich výrobky jsou krásně navržené a velmi přenosné, abyste je mohli nosit kamkoli, díky tomu je jejich používání také velmi pohodlné a bezpečné. Můžete si vychutnat nejlepší vapovací zážitek za opravdu přijatelné ceny.

UPENDS, rostoucí značka e-cigaret, v současné době nabírá zástupce po celém světě....

Chcete-li se stát naším partnerem, klikněte zde:

Klikněte zde a kontaktujte nás a prohlédněte si další nejnovější produkty:

5. Závěr

Můžete si vybrat kterékoli z výše uvedených jednorázových vape per, protože se jedná o vysoce důvěryhodné modely, jak jsme také poznamenali, můžete se podívat na UPENDS.com pro další úžasné příchutě - určitě byste nelitovali!