WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Topp 5 engångsvape grossistleverantörer - grossist engångsvape

28th Oct 2022 | 112 | upends v

De flesta av dina konsumenter vill ha något som ger dem en bra nikotinhalt, som känns som att dra på en cigarett och som inte tar upp mycket plats i fickan. Ett engångsvapekit är en lösning som de inte kan gå fel på för att kontrollera alla dessa kriterier. I den här artikeln går vi igenom de mest kritiska och högkvalitativa märkena att ta hänsyn till när du erbjuder engångsvapekit i grossistledet, samt var du kan få tag på dem till de bästa priserna.

Dessa slagkraftiga och lättanvända kit har blivit så populära bland nyare vapers att du är bortskämd med alternativ. Så för att hjälpa dig att välja vilken (eller vilka!) du vill prova har vi sammanställt en lista över våra fem bästa varumärken för engångsvape och leverantör av engångsvape i grossistledet.

Topp 5 varumärken för engångsvape

  1. Geek Bar engångs Nic Salt Vape Pen

Batteriet på 500 mAh i detta MTL engångskit ger motsvarande 575 puffar per bar. Den har en inbyggd spole på 1,4-1,5ohm och ekologisk bomull för att ge dig en renare smak av vapejuice. Den har också 18 mg nikotin, vilket gör den till ett fantastiskt alternativ för personer som vill övergå från vanlig rökning till ångning. Dina kunder kommer inte att behöva använda en eldknapp för att starta inhalationen på Geek Bar eftersom den har en manuell dragningsaktivering. En LED-batterilivsindikator har också lagts till av Geek Bar för att hjälpa dig att hålla reda på din batterilivslängd.

  1. Qis Bar engångsvapepod för engångsbruk

Det är en engångsvape som ger ungefär 300 puffar och kommer förfylld med 1,3 ml e-vätska, vilket gör den till en av de billigaste på listan. Det faktum att QIS bar finns i två nik-saltkoncentrationer är en av de mest delikata funktionerna. Den finns i två styrkor: 10mg och 20mg, vilket gör den till ett utmärkt val för erfarna vapers som letar efter något tillgängligt som inte är riktigt lika intensivt som 20mg.

  1. Hyppe Max engångsartiklar

De har ett 650mAh-batteri och en massiv 5 ml e-vätska som är förfylld. En enda Hyppe Max räcker upp till 1500 puffar. Varje Hyppe Max engångs e-cigg är förfylld med e-juice med nikotinsaltstyrka på 5 % (50 mg). De vape på samma sätt som traditionella Hyppe Bars, så du får samma tillfredsställande throat hit och mjuka dragning. De har också ett gummerat hölje med mjuk beröring som känns utmärkt i handen.

  1. Moti Piin Engångsvape

MOTI:s PIIN engångsbehållare kan vara precis vad du behöver. Mung Bean, Blueberry Parfait, Blackcurrant Soda och Cola är några av smakerna som finns i MOTI:s PIIN engångsbehållare. Varje behållare kommer med 1,6 ml nikotinsalt e-juice med en dosering på 50 mg. Detta har en behaglig känsla i munnen och ett bra MTL-drag. Det är väldigt roligt att vape! MOTI PIINs är enkla att använda och behöver lite underhåll. Varje behållare räcker till mellan 250 och 300 puffs.

  1. Sirius engångsartiklar

Sirius engångsartiklar kommer förfyllda med 10 ml ejuice och erbjuds i nikotinsaltstyrkorna 50 mg (5 %) och 100 mg (10 %). Dessa ger en utmärkt throat hit som är smidig, kraftfull och trevlig för en engångsartikel. Var och en håller i hela 2200 puffar eller mer. Det finns 18 olika smaker att välja mellan, huvuddelen av dem är fruktsmaker, men det finns även frukt/mentol-kombinationer, dryckesaromer och dessertaromer. Jordgubbssmak Banan, Icy Fruits och Tropical Punch är alla måste-smaker. Märkes engångsartiklarna har mest ejuice, håller verkligen, bäst och kommer i ett stort antal olika smaker, de är det närmaste en idealisk engångsartikel man nu kan komma.

Topp 10 grossist engångsvape Leverantör

  1. UPENDS

UPENDS bör vara den första prioriteringen när du väljer en grossistleverantör av engångsvape. UPENDS är det idealiska alternativet eftersom de strävar efter att varje rökare ska få en fantastisk vaping-upplevelse till ett mycket överkomligt pris. De strävar efter att erbjuda ett livskraftigt alternativ till traditionella cigaretter till användare över hela världen genom att producera vaping-produkter med minimalistisk design, användarvänlighet, pålitlig kvalitet och exceptionellt värde. UPPENDS är en smart penna-stil-enhet som lämpar sig för människor i alla åldrar och färdighetsnivåer. Deras engångsvape kallas Upone som ger en ansträngningslös vaping-upplevelse med långvarig tillfredsställelse. Upone har 850mAh ström och 4,5 ml 3 procent nik-salts e-vätska i en kompakt storlek. Den finns tillgänglig i 6 läckra smaker och ger robust och stabil ånga tack vare sin unika bomullsbaserade spole och munstycksfilterdesign.

  1. ITSUWA

ITSUWA är en GMP- och ISO9001-certifierad fabrik som ägnar sig åt att ge sina kunder det mesta möjliga skydd och kvalitetshantering. De har mer än tio års expertis inom utveckling och tillverkning av elektroniska cigaretter och designar och tillverkar högkvalitativa varor med 25 FoU-ingenjörer. De erbjuder även idé-design-gjutning-tillverkning-montering-testning-leveransservice. Itsuwa har enastående produktionsledarskap och kostnadskontrollkapacitet, efter att ha producerat för olika välkända märken. De skulle kunna ge dig bra resultat till en lägre kostnad.

  1. Joytech

Joytech är en av de mest välkända engrosleverantörerna av engångsvapen i världen. Joyetech inser fördelarna med att samarbeta med stora intressenter som VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA och BFTG, och de har till och med världens första UL-certifikat för e-cigaretter. Detta är bara början på deras samarbete med UL, världens ledande organisation för regelefterlevnad. Joyetech säkrar sin position som världsledande inom regelefterlevnad genom partnerskap som dessa. Fördelen med att kombinera mycket begåvade team av ingenjörer, designers och produktionsledare för att tillverka ångapparater av högsta möjliga kvalitet insåg Joytechs ledarskap. Joytech är en av de ledande tillverkarna av elektroniska cigaretter i hela världen.

  1. KangerTech

KangerTech är ett av de pålitliga märkena att äga för en bärbar förångare eftersom det är ett innovativt företag. Exporten har gjort sin väg internationellt som leverantör av e-cigaretter baserat på hur väl deras affärsstrategi har utvecklats för resten av världen. KangerTech har blivit känt som ett välrenommerat märke med några av de bästa förångarna på marknaden. Högkvalitativa produkter från Kina har gjort avtryck på världens vapingverksamhet. KangerTech är ett globalt vapingföretag som specialiserat sig på högkvalitativa, billiga vapingrejer som ger konsekventa och pålitliga resultat. KangerTech är ett välkänt e-cigarettmärke som designar och tillverkar allt från podkit till subohmtankar och mods.

  1. UVPing

Engångs-vapepodkit, påfyllningsbara vapepodkit, vape mod-boxar, CBD-produkter och andra produkter för elektroniska cigaretter finns hos UVping. Deras ambition är att bli världens mest välrenommerade vape-märke. De gillar att höra från olika användare och vi strävar efter att ha en positiv inverkan på samhället genom att hjälpa individer att leva ett bättre liv. De kommer att fortsätta att jobba hårt för att möta konsumenternas efterfrågan genom att erbjuda marknadens bästa säkra bärbara engångs-vape, olje-vape mod och engångsförstoftankar.

  1. SMOORE

FoU och innovation är oerhört viktigt för SMOORE. SMOORE har nu över 1600 patent världen över, som täcker en mängd olika områden som keramiska ledare och elektroniska atomiserare, tack vare kärnmedlemmar som tagit examen från toppuniversitet som Georgia Institute of Technology, Purdue University, Tsinghua University och Chinese Academy of Sciences. SMOORE var världens ledande tillverkare av vaping-enheter när det gäller intäkter 2019, med 16,5 procent av den totala marknadsandelen, tack vare avancerad FoU-teknik, betydande tillverkningskapacitet, ett brett produktsortiment och en mångsidig kundbas.

  1. Innokin

Innokin anställer yrkesverksamma över hela världen som får viktig expertis och information för att utveckla följande unika vapingprodukter. Vår arbetskraft är deras viktigaste resurs. De strävar efter att göra planeten rökfri. Vapingtekniken utvecklas ständigt, med gränslösa möjligheter att förbättra din vapingupplevelse. Innokins grossistleverantör för engångsvapor stiger ständigt, växer och överträffar sina konkurrenter från hela världen.

  1. EC Supply

EC Supply är en välkänd grossistleverantör av engångsvapen, elektroniska cigaretter, e-vätskor och vapes. Mods, e-vätskor, atomizers, batterier, tankar och annat är alla till rimliga priser. De har starka relationer med alla betydande vapetillverkare och kan snabbt ta fram nya e-cigarettartiklar till ditt företag i egenskap av branschledare. Du kan köpa äkta e-cigg- och vapesprodukter från ett företag som värdesätter kundtjänst och som erbjuder leverans samma dag samt en generös retur- och bytespolicy. Alla vapeprodukter är äkta och finns till grossistpris.

  1. Elegomall

Elego har stigit till att bli den största franchisedrivna leverantören av elektroniska cigaretter i Kina, med miljontals kunder över hela världen. Deras mål är att bli den mest framstående plattformen för elektroniska cigaretter globalt, så att kunderna kan njuta av och utbyta de mest aktuella artiklarna och branschnyheterna. Elegomall är ett utmärkt ställe att köpa startkit för e-cigaretter, atomizers, mods, batterier och andra tillbehör i stor skala. Leverantören säljer också ett urval av elektroniska cigarettmärken. Om du vill köpa ett stort antal olika saker är Elegomall rätt ställe att gå till. Det är en pålitlig engångsleverantör för vape.

  1. Alibaba

Alibaba har en lång och rik historia med företaget och ett brett utbud av leverantörer. Här hittar du olika vaping-tillbehör, inklusive engångsvape, som kommer att tillfredsställa alla dina vaping-behov. Alibabas produkter är i huvudsak vad de utger sig för att vara. Om förnödenheterna inte är som beskrivet får köparen en återbetalning från handlaren. Det är en pålitlig grossistleverantör av engångsvape.