WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

6 bästa AIO (All-in-One) Vape-enheter 2021- Partihandel med engångs-Vape

28th Oct 2022 | 63 | upends v

Då och då introduceras många nya produkter som ger konsumenterna bekvämlighet och lätthet i olika aspekter av livet. På samma sätt har vaping-industrin också påverkats. Nya vaping-prylar, redskap, tillbehör och enheter introduceras varje dag för att ge vape-älskare en spännande daglig vaping. Dessutom är dessa prylar också prisvärda, enkla att använda och bärbara.

Ett sådant intuitivt tillägg är AIO-vapapper (All-in-One) som gradvis har ersatt traditionella podmods och startkit. Den har fått beröm av såväl nybörjare som erfarna vapare. Om du vill börja med problemfria vaping-dagar, fortsätt att läsa för att upplysa dig själv med detaljerad information och de bästa AIO-vaperna du kan få tag på!

1.Vad är en AIO?

AIO är en liten kompakt enhet med allt du behöver för att njuta av dina njutningsfulla vaping-moment. AIO befriar dig från kampen med att byta spolar och använda din önskade e-juice istället för att förlita dig på förfyllda patroner. Du behöver bara fylla den med din favorit e-juice och du är redo att röka de smakfulla puffarna!

Designen är mest influerad av vape-pennor och podsystem, men du kan hitta en mängd andra designer också. Till skillnad från vape-pennor kan du inte koppla loss förstoftaren från batteriet i AIO. Den har en design i ett eller två stycken där den nedre delen rymmer batteriet och den övre delen innehåller tankdelen.

AIO har också tänkt på nikotinälskarnas komfort med sin enkla användning. För att använda AIO ska du först blöta spolen med några droppar e-vätska och sätta in den i tanken. Fyll tanken med önskad e-vätska och låt spolen mätta sig. Om du har möjlighet att reglera luftflödet justerar du det och trycker på knappen för att börja förbränna.

2.6 bästa AIO-vaperna (All-in-One) 2021

Här är de sex bästa AIO-enheterna som du kan överväga för ditt nästa köp.

2.1Voopo Drag X

Voopo Drag X innehåller X-faktorn som du behöver. Den har fått det högsta betyget som bevisar användarnas förtroende. Den har en imponerande design i dragstil och en fickvänlig struktur. Utgångseffekten för Voopo Drag X är 5-80 watt tillsammans med en utgångsspänning på 3,2 till 4,2 V. Dessutom är podens byggda material legering och läder som säkerställer hållbarhet och lång livslängd.

Tillsammans med det drivs den av GENE som verkligen gör den till ett kraftpaket. Dessutom är Voopo Drag X kompatibel med en mängd olika spolar vilket gör den värd ditt nästa köp. Om det inte övertygar dig kommer tillbehör som typ C laddkabel, garantikort och chipkort säkert att göra det.

Den finns i sju färger, var och en med snygga läderdesigns. Så du kan helt enkelt välja den design som passar din stil. Dessutom är det också väldigt enkelt att beställa Voopo Drag X. Så gå över till hemsidan, lägg till i din varukorg nu och gör den till din nästa pod!

2.2Smok Nord 4 Vape Pod Starter Kit

För att ge din vaping ett nytt lyft och hype kan Smok Nord startkit vara ditt ultimata vapen! Det innehåller allt du behöver och finns i olika stilar och färger. Det kommer med en fickvänlig design som gör det extremt hållbart. Dessutom kommer det inbyggda 2000 mAh-batteriet säkert att räcka hela dagen och ge dig en avbruten vaping-upplevelse.

Konstruktionen av chassier i zinklegering gör det till ett robust podstartkit med hållbar konstruktion. 80 watts effekt gör det till en kraftfull pod. Värdet av Smok Nord pod monteras ytterligare av dess kompatibilitet med Smok's RPM Replacement Coil line och 4,5 ml generös e-juicekapacitet.

Designen integrerar avfyrningsknapp, OLED-display, två justeringsknappar och dubbla rattar för justering av luftflödet. Beroende på ditt sug kan du använda RPM 2 mesh coil för direkta lungsessioner med tjocka ångor och intensiva smaker. Dessutom kan den ursprungliga mesh coil användas för att uppnå smakfulla throat hits. Upplev alltså vaping på ett nytt sätt med Smok Nord startkit.

2.3Vaporesso LUXE PM40 Starter Kit

Om du vill njuta av en lyxig vaping-upplevelse kan Vaporesso Luxe startkit vara din bästa chans! Det tar dig in i vaping himlen med sina intensiva träffar, tjusiga utseende och enkla driftlägen. Detta är utan tvekan ett premium startkit för vapers som vill köpa en lyx. Det uppladdningsbara batteriet på 1800 mAh ger dig långa vaping-sessioner och utgångseffekten på 40 watt gör dem smakfulla.

Podden är kompatibel med Vaporesso GTX Replacement Coil-serien vilket gör det till ett ultimat premiumpaket. Dessutom visar tanken e-vätskenivån. Så istället för att få torra puffar vet du när tanken är på väg att bli tom. Den integrerade Vaporesso Luxe PM40 har Turbo Boosting Tech som ser till att ge dig en jämn och intensiv puffning.

Det krypande transmissionssystemet gör det möjligt för dig att skräddarsy luftflödet för mun till lunga eller direkt vaping. Dessutom finns det en holografisk IML-panel som visar din vaping-statistik. Så, Vaporesso Luxe startkit kan bli din nästa nya bästa vän!

2.4Geekvape Aegis Boost Pro Pod Mod Starter Kit

I den starkt konkurrensutsatta vaping-industrin med tusentals kit och pods har Geekvape Aegis Boost Pro fortfarande lyckats göra sig ett namn. Det är en förstklassig men ändå budgetvänlig vape som kommer att passa perfekt för dina behov. Dessutom bidrar den kompakta designen till att göra den bärbar också. Några av dess anmärkningsvärda egenskaper är vattenbeständighet, stötbeständighet, dammtålighet och intensiv kraft.

Tillsammans med det integrerar Geekvape Aegis Boost Pro också övertidsskydd, temperaturskydd, skydd mot omvänd batteri, kortslutningsskydd och skydd mot lågt motstånd. Därmed är den säker från alla vanliga problem som kan stoppa podens prestanda.

Dessutom ger konstruktionen av zinklegering och läderchassi den en robust konstruktion. Podens kropp har olika knappar som är avsedda för att utföra specifika funktioner. Geekvape Aegis Boost Pro är alltså perfekt på alla sätt och vis!

2.5VooPoo Argus GT 160W Starter Kit

VooPoo Argus är en titan i branschen och fortsätter att vinna vapeälskares hjärtan. Den är betydligt dyrare än resten av poddarna, men dess funktioner gör den värd priset. Vapens effekt är mycket imponerande tack vare den smarta GENE, TT-chipset, 160-watts effekt och ett mångsidigt dubbelt 18650-batteri.

Dessutom gör Nickel, Titanium och Stainless Steel Chassis Construction den extremt robust och mycket tålig. Således kommer den att klara av mindre fall och ryck. Dessutom har kroppen olika knappar för att justera driften av mod. Tillsammans med det har VooPoo Argus också OLED-skärm som visar dina vaping data. Vi anser att VooPoo Argus är bäst för nybörjare och veteranvapers!

2.6Aspire Nautilus Prime

Denna vape kommer att öppna dörrarna till en ny värld för dig! Det är utan tvekan den bästa vape du kan få tag på omedelbart. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet på 2000 mAh kompletteras av 40 watt som ger dig täta och behagliga puffar. Tanken har en kapacitet på 3,4 ml för e-vätskor, vilket gör att den räcker en hel dag utan att du behöver kämpa för att fylla på.

Den är mycket kompatibel med Aspires Nautilus Replacement Coils som ytterligare höjer dess prestanda. Kroppen är vackert utformad av zink-aluminiumlegering som gör den extremt robust. Så vad du än begär så har Aspire Nautilus Prime det! Du kan ladda den när som helst med den medföljande kabeln av C-typ. Dessutom har den också en 0,69-tums OLED-skärm som bidrar till att hålla koll på förbränningen och som också framhäver designen.

3.AIOs vs pods: vilket är bäst för dig?

Vi måste säga att det är ett svårt val mellan AIO:s och pods, men AIO:s vinner med all problemfri funktion och enkel användning. Medan pods kommer med patroner har AIO:s utbytbara spolar som gör att du slipper kladdet. Detta gör också att du slipper köpa en helt ny pod och spendera pengar när du byter ut den tömda spolen mot en ny.

AIO:er är alltså lätta att ha på fickan och kostnadseffektiva. När det gäller prestanda leder AIO:erna över pods. Patronerna har flera små spolar som stoppar prestandan. Medan å andra sidan fristående spolar för AIO:er presterar extremt mycket bättre. Så därför är AIO:erna också lämpliga för e-vätskor med låg nikotinkoncentration.

AIOs föredras också för sin användarvänlighet jämfört med pods. Pods applåderas dock för sin bekvämlighet eftersom du slipper röran med att byta ut spolar. Så för att sätta det på några få rader, om du vill ha användarvänlig förbränning är pods det bästa, men om du har en budget är AIOs det bästa!

4.Vad är fördelarna med allt-i-ett-vapapper?

AIO-enheter har blivit populära bland vapers på grund av de fördelar de erbjuder. De främsta skälen är den problemfria vaping-upplevelse de ger, attraktiva designer och mycket mer. Låt oss ta en detaljerad titt.

  1. Det inbyggda slutna systemet kommer med förmånen av inbyggd förstoftare och batteri. Detta besparar dig alltså kampen med att matcha olika saker. Det slutna systemet gör den också extremt enkel och lätt att använda.
  2. Det finns inte mycket anpassningar och inställningar för att använda AIOs-vapapper. Du kan alltså alltid vara på språng för att förbränna.
  3. När den används försiktigt kommer den aldrig att läcka.
  4. Till skillnad från pods är den budget- och fickvänlig.
  5. Det finns gott om sortiment, storlekar och former som du kan välja mellan.

5. UPENDS: Framtiden för rökning

UPENDS håller långsamt på att växa fram som det stigande vaping-varumärket med sin serie av imponerande vape-pennor. Det har blivit den största återförsäljaren av vape-pennor och vaping-enheter. Deras produkter presterar i fråga om design, stil, bärbarhet och användarvänlighet. Några av deras anmärkningsvärda produkter är:

5.1Upcott

Upcott tar täten med sitt billiga pris och sin yttersta prestanda. Den är fylld med ekologisk bomull och bomullsfilter inuti munstycket som förhindrar spill, poppning och kondensat. Du kan byta ut kapseln när som helst när den tar slut. Dessutom gör dess kapacitet på 4 ml att den är värd att investera.

 

5.2Uppen

Uppen integrerar Etchip™ coil tillsammans med stor värmeyta och förbättrad värmeeffektivitet för att ge dig ett tätt och smakrikt första drag. Dessutom har Etchip™ coil en integrerad linbas som ser till att hålla ett jämnt flöde av vätska. Uppen coil är kompatibel med olika typer av e-vätskor och uppen cap skyddar vätskan från luftburna föroreningar.

Som avslutning på artikeln är AIOs vape-enheterna och pods bäst på sitt eget sätt. AIOs är främst beundrad för sin användarvänlighet medan pennorna applåderas för sin bekvämlighet. Vi har listat de bästa för dig! Dessa sex AIOs-enheter har samlat beröm över hela världen medan UPENDs är älskat för sina slående vape-pennor! Så, glad vaping!