WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Hur laddar man en engångsvape?- Partihandel med engångsvape

28th Oct 2022 | 124 | upends v

Under de senaste åren verkar det som om elektroniska cigaretter har vunnit mark. Efter de första modellerna som lanserades för en tid sedan har förångare eller "vape", där rökning sker genom en förångare som måste fyllas med en vätska som kallas "e-vätska", blivit på modet nu. Låt oss se nedan en guide med steg för att veta hur man fyller en förångare snabbt.

Vaporizers fylls på genom en enkel och okomplicerad process, och när du väl behärskar dem kan du göra det snabbt när som helst. Vaporizers består av flera delar, och en av dem är en liten tank i vilken vi måste placera vätskan för att vape.

Tankar finns i format med toppfyllning och bottenfyllning, och hur du fyller den beror på det formatet. I båda fallen måste du skruva loss tanken från kroppen på din elektroniska cigarett eller mod (batteri) och sedan placera några droppar av vätskan direkt på spolen innan du fortsätter att fylla på tanken, som vi förklarade.

Steg för att fylla på en förångare med toppfyllning

  1. För att fylla på en tank med toppfyllning börjar du med att ta bort den från cigarettens kropp.
  2. Skruva loss basen och ta försiktigt bort spolen. I de flesta fall ska den glida ut direkt. Mätta spolen med flera droppar e-vätska med hjälp av en droppare för att placera en droppe e-vätska i varje hål. Sätt tillbaka spolen och sätt tillbaka förbrännaren i tanken.
  3. Skruva sedan upp toppen av tanken för att fylla på din e-vätska. De flesta e-vätska levereras med en droppare för att göra det snabbt och enkelt att fylla på e-vätska. Fortsätt att fylla på tills du har nått tankens fyllningslinje (du får inte överskrida den linjen eftersom du då kommer att mätta förångaren, och förutom att den droppar kommer den så småningom att sluta fungera).
  4. Sätt ihop tanken igen och skruva ihop alla delar igen. Se till att torka upp eventuell spilld vätska innan du börjar.
  5. Låt e-vätskan dra i några minuter så att spolen blir helt mättad. Slå sedan på enheten och du är redo att börja.

Steg för att fylla på en förångare med bottenfyllning

  1. För att fylla på en förångare med bottenfyllning börjar du med att ta bort tanken från cigarettens kropp. Skruva sedan loss spolkroppen och ta bort den från toppen av tanken.
  2. Fyll på spolen med en droppe eller två e-vätskor i varje hål i spolen.
  3. Sätt tillbaka spolen och skruva fast den i tanken igen. Skruva sedan loss hela botten på din förångare så att du får tillgång till själva tanken.
  4. De flesta e-vätskor levereras med en droppare för enkel påfyllning. Placera dropparen mot tankens insida och släpp ut e-vätskan i den tills den når fyllningslinjen.
  5. Sätt ihop tanken igen och var noga med att torka upp eventuella e-vätskespill som kan ha uppstått. Låt vätskan ligga i blöt i några minuter för att se till att spolen får tillräckligt med tid att mättas.

Att fylla en förångare är enkelt, men det är också viktigt att vi innan vi fyller tanken tvättar den för att ha den helt ren när vi ska föra in vätskan, vilket garanterar en bättre smak när vi förångar.

Klicka härför att få tillgång till en video som hjälper dig att bättre förstå hur man utför denna uppgift.

 

Varför fungerar inte min engångspenna?

Det är en fråga som du kan ställa dig själv så snart du får ditt kit för elektroniska cigaretter. Det kommer hem, du öppnar paketet, du laddar den och ingenting, det finns ingen instruktionsbok, ingen information på internet, steg att följa för att se problemet. Men här har vi lösningen till dig:

  1. Bruten eller defekt förstoftare:

Om batterilampan tänds när du trycker på knappen, men ingen rök kommer ut, kanske problemet ligger i förstoftaren. Om du har en annan förstoftare bör du prova den för att utesluta problemet.

  1. Det finns ingen vätska i förbrännaren:

Kanske har du med illusionen att sluta röka glömt att lägga vätska i cigaretten, och det är därför ingen ånga kommer ut. Om så är fallet, skruva loss munstycket och lägg vätskan på väggarnas kanter, aldrig i det centrala röret (det är där ångan kommer ut). Prova igen för att se om det var det som var problemet.

  1. Defekt batteri:

Om batteriet inte tänder lampan när du trycker på knappen och du har försökt trycka 5 eller 6 gånger i rad och ingenting, ligger problemet förmodligen i batteriet. Om du har ett annat batteri bör du prova det eller ta med det till affären för att köpa ett annat eller få ditt batteri utbytt.

  1. Smält förstoftare:

Förbrännaren har en begränsad livslängd. Om du använder cigaretten dagligen efter en månad, när som helst, kan den sluta fungera och du måste köpa en ny förbrännare. Om din förbrännare är CE 5 eller högre kan du helt enkelt byta motstånd. Om den är CE 4 bör du kasta den. Detta beror på att motståndet som värmer ångan har en begränsad livslängd; när motståndet dör kommer det inte längre någon ånga ut ur cigaretten (1 månad eller en och en halv månad).

  1. Batteriet har en bättre livslängd:

Batteriet har en livslängd på 300 laddningar; från dessa 300 laddningar börjar det tappa styrka. Om du fortsätter att använda det kommer det att komma en tid då det slutar fungera helt; du måste ladda batteriet vid det tillfället. 300 laddningar, om du laddar det varje dag skulle det räcka i ungefär tio månader så du kan räkna ut det.

Varför fungerar inte min engångspatron?

Här är några orsaker till varför det kan hända:

  • Bubblande och vätska kommer ut:

Det uppstår när för mycket vätska kommer in i värmeelementet och det översvämmas.

Här beror lösningen på om förbrännaren har ett övre luftintag eller ett nedre luftintag.

Övre luftintag:Vape-bubblorna, vätskedropparna hoppar ut och vätskan stiger upp till munnen.

För att lösa detta rekommenderar vi att du tar bort munstycket (droppspetsen), vänder apparaten upp och ner på absorberande papper och trycker på knappen i 5-6 sekunder i omvänt läge utan att suga. Du kan skaka den lätt för att driva ut överflödig vätska inuti värmeelementet. Du måste upprepa denna operation tills du får en ren puff utan bubblor. Därefter kan du rengöra luftkanalen ordentligt med en bit papper.

Lägre luftintag: Vapan har vätska som läcker från botten (läcker från luftintagshålen).

För att lösa det när motståndet är översvämmat är det bäst att öppna luftintaget maximalt, lägga en vävnad runt luftintagshålen och blåsa hårt ut genom munstycket utan att trycka på knappen. På så sätt rinner överskottsvätskan från värmeelementet ut på vävnaden.

  • När jag vape smakar det bränt:

Det kan vara så att motståndet har slits ut, därefter är lösningen att byta ut det mot ett nytt. Kom ihåg att om värmeelementet har fungerat utan vätska vid något tillfälle är det mest troligt att bomullen inuti det har brunnit, och den enda lösningen är att byta ut värmeelementet mot ett nytt.

Vätskan rinner inte ut på rätt sätt inne i motståndet: Du kanske använder en vätska med för hög densitet och den kommer inte in i motståndet på rätt sätt. Försök att använda motstånd med större vätskeinlopp. Om du öppnar luftinloppet mer hjälper det mer vätska att rinna ut.

Förstoftaren har för lite vätska: Att använda den elektroniska cigaretten med en torr förstoftare kan allvarligt skada den. Fyll på den.

Kom ihåg att ta djupa puffar så att bomullen blir väl fuktad och fungerar som den ska.

  • Förbrännaren fungerar inte som den ska:

Vanligtvis löses dessa problem genom att byta ut motståndet mot ett nytt.

Förstoftarens motstånd har en begränsad livslängd och det är nödvändigt att byta ut det med jämna mellanrum.

Kontrollera förstuvarens anslutningar till batteriet och motståndet.

Användningen av o-ringar förlorar i effektivitet. Slag kan också skada motståndet och glaset, vilket påverkar vattentätheten. I vissa modeller kan du byta ut pyrexbehållaren eller byta ut o-ringarna.

  • Läcker vätska:

Om det kommer från luftintagshålen, använd den lösning som föreslås ovan. Om det beror på packningarna, kontrollera att de är väl stängda, kontrollera att värmeelementet är korrekt installerat och åtdragit, kontrollera silikon-o-ringarna och byt ut dem vid behov.

Nu har du löst alla problem!

Om du vill börja din satsning på vaping-världen rekommenderar vi att du provar varumärket UPENDS. Om du letar efter ett annat alternativ för dina vapes och vätskor är detta ett utmärkt val.

Detta märke har utmärkta vape-modeller som på ett bättre sätt anpassar sig till vad du söker, särskilt om du är en expert inom vaping-världen.

Ingång till UPENDS.comkan du hitta de bästa vapers för att njuta av en hälsosam upplevelse till ett budgetvänligt pris för dig.

Deras produkter presenteras i en lättviktig och lätt att bära med sig penndesign, så att du har tillgång till din vape överallt. Det bästa är att tack vare det stora utbudet kommer du att kunna vape mycket längre utan att behöva spendera mer pengar än du borde.

Ett utmärkt val som kan hjälpa dig att få en mer förhöjd vape-upplevelse, och nu rekryterar UPENDS, det nya stigande e-cigarettmärket, agenter över hela världen.