WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Bästa 10 engångs Vape Pen nära mig (Hitta lokala engångs Vape Shops)- Partihandel Engångs Vape Pen

28th Oct 2022 | 73 | upends v

Vapning kan vara en mycket trevlig upplevelse om du använder den rätta vape-pennan för dig. De olika modellerna av engångsvape-pennor som finns på marknaden idag gör det mycket svårt för de flesta vapers att välja den bästa för sig själva, och det är därför vi i den här artikeln ska ta dig igenom de 10 bästa engångsvape-pennorna i din närhet.

Hitta Vape Shops som säljer engångspennor nära mig (Min plats)

Med hjälp av det här kostnadsfria Vape lokaliseringsverktyget kan du hitta lokala butiker som säljer engångspennor i närheten av mig (min plats).

1. Hur du hittar den billigaste engångsförsäljningen för Vape i närheten av mig

Med introduktionen av onlinebutiker för vapes verkar saker och ting ha blivit enklare- men också lite komplicerat. Den enkla delen är det faktum att du enkelt kan gå online för att köpa vilken produkt du vill även från bekvämligheten av ditt rum, men varför det verkar vara komplicerat är de olika butikerna som råkar vara vapesäljare idag. Detta lämnar dig med svårigheten att välja mellan sorter och inte veta vilken särskild som är bäst för dig. Några av de bästa pålitliga och billigaste vape-butiken nära dig som vi rekommenderar är: UPENDS, E-juice Deals, Central Vapor, Vapor4life, och så många andra.

2. Bästa 10 engångs-vapepennor

2.1 PUFF Bar Vape Pen

Detta är en av de mest sålda engångs-vapepennorna där ute! Den här attraktiva kvalitetspennan finns i olika läckra smaker som gör den ganska unik. Smaken varierar från ananas, apelsin, mango, citron och mycket mer. Vapepennan ger en lugnande vaping-upplevelse och behöver inte laddas eller fyllas på eftersom den är engångs-vapepenna.

PUFF Bar vape pen presenterar i 1,3 ml e-vätskekraft, dess puff är ca 500(det är ganska stort) och den har en nikotinstyrka på 24 mg.

2.1.1 Fördelar med PUFF Bar-vapepennan

En av de mest unika sakerna med denna engångsvapepenna är att den har en hel del smaker, detta ger dig chansen att känna och njuta av olika smakfulla vapeupplevelser. Några andra fördelar är att PUFF Bar-penna jämfört med många andra vapepennor är mycket budgetvänlig och har ett högt nikotininnehåll. Detta innebär att du för ett pris som är rimligt överkomligt får njuta av olika smaker plus ett högt nikotininnehåll.

2.1.2 Nackdelar med Puff Bar-vapepennan

Den största kända nackdelen med den här vape-pennan är att dess ångproduktion är relativt liten jämfört med andra vape-pennor.

 

2.2 POSH Vape Pen

Den här mycket färgglada vape-pennan är för dig som älskar fruktiga smaker. Smakerna sträcker sig från druvor, blåbär, citron och 5 andra fantastiska fruktiga smaker, vilket ger totalt 8 smaker. Vape-pennan har sin unika karaktär i det faktum att den är luftaktiverad utan några enskilda knappar.

POSH vape pen presenterar i 1,8 ml e-vätskekapacitet, den har en batterikapacitet på 280 mAh, dess puff är ca 200 och den har en nikotinstyrka på 6 mg.

2.2.1 Fördelar med POSH-vapepennan

Den här vape-pennan har sin häftighet i det faktum att den är mycket bärbar och ger en riktigt perfekt throat hit. En annan sak är dess ångproduktionsstyrka som är mycket bra jämfört med ångproduktioner från andra vape-pennor.

2.2.2 Nackdelar med POSH-vapepennan

Ett problem som vi upptäckte med den här vape-pennan är det faktum att vissa av smakerna smakar exakt likadant utan några skillnader.

2.3 VGOD STIG-poddar

Den här enheten är också en av de bästa som finns. Den har inga knappar och är breddaktiverad. Den har 5 fantastiska smaker som du kan välja mellan, från Lush ice till tropisk mango och andra. Den här enheten är en av de mycket lättanvända vape-enheterna som finns.

VGOD STIG pods presenterar i 1,2 ml e-vätskekraft, dess puff är ca 500(det är verkligen enormt!), dess batteritid är ca 12 timmar och den har en nikotinstyrka på 60 mg.

2.3.1 Fördelar med VGOD STIG-poddarna

Den här enheten är mycket bärbar och lätt att använda och det är ett utmärkt alternativ för att simulera cigarettrökning. Den har en riktigt trevlig blandning av nikotin och dess throat hit är verkligen enorm. Smakerna också - de är mycket intressanta och njutbara!

2.3.2 Nackdelar med VGOD STIG-poddarna

En stor nackdel med enheten är att dess ångproduktion är riktigt dålig jämfört med många andra vape-pennor.

2.4 BLU E-cigarett

Har du någonsin stött på en vape-enhet som är helt laddad utan att du behöver fylla på eller ladda upp den innan du kan njuta av den? Nej, men prova då den här e-cigaretten! BLU e-cigaretten är också en riktigt fantastisk sådan. Den här mycket prisvärda enheten har olika sorters smaker, från vanilj, mentol, körsbär och andra.

BLU E0cigarett har sin puff om 400, och den har en nikotinstyrka på 20 och 50mg.

2.4.1 Fördelar med BLU E-cigarett

Denna enhet är mycket prisvärd och ändå är dess kvalitet mycket bra. Den har fantastiska smaker och den kommer utan underhållskostnader. Den är värd att ge ett försök.

2.4.2 Nackdelar med BLU E-cigarett

En stor nackdel med den här enheten är att du inte får chansen att anpassa den till skillnad från vissa andra vape-enheter.

2.5 MOJO

Du har troligen stött på det här namnet många gånger eftersom det är väldigt populärt! Ja! MOJO är endast avsedd för de starka vapers. Enheten har en drag-aktiverad funktion och den har 8 olika intressanta smaker som sträcker sig från persika, isad ananas, mentol, tobak och andra.

MOJO presenterar i 1,2 ml salt nikotin e-vätska kapacitet, dess puff är ca 250 och den har en nikotinstyrka på 50mg.

2.5.1 Fördelar med MOJO

Den här enheten producerar en riktigt enorm smak och ger en bra träff på halsen. En mycket unik funktion som den har är att dess favoriter är alla olika färgade.

2.5.2 MOJO:s nackdelar

MOJO har ingen automatisk avstängningsfunktion.

2.6 ePuffer XPOD

Den här engångsvapepennan är också mycket bra och den levereras med patroner som är förfyllda. Den har en fifty-fifty-blandning av PG och VG och den är drag-aktiverad utan någon enda knapp.

ePuffer XPOD presenterar i 1,2 ml e-vätskekapacitet, dess puff är ca 300 och den har en nikotinstyrka på 18 mg.

2.6.1 Fördelar med ePuffer XPOD

Den är mycket tyst och dessutom ganska lätt att använda. Apparaten är också mycket bärbar vilket gör den lätt att bära med sig och den lämnar en fantastisk throat hit.

2.6.2 Nackdelar med ePuffer XPOD

Enheten har ett mycket begränsat smakalternativ.

2.7 ePuffer ECO

Denna enhet är gjord för att perfekt simulera cigaretter. Den är mycket bärbar och ger dig en spännande förbränningsupplevelse med täta dragningar. Det finns tre tillgängliga smaker av denna enhet, Menthol, Premium Tobacco och Caramel Mocha!

ePuffer ECO har en batteritid på 12 timmar, dess puff är ca 500(det är ganska stort) och den har en nikotinstyrka på 0mg, 2,4mg och 1,2mg.

2.7.1 Fördelar med ePuffer ECO

Enheten kommer med en attraktiv kolledsspets och dess ingredienser är verkligen läckra. Den har en PG-VG-kvot på 70-30 och ger en riktigt trevlig förbränningsupplevelse.

2.7.2 Nackdelar med ePuffer ECO

Den har inga olika smaker att välja mellan.

2.8 DINNER Lady Vape Pen

Det här märket har vunnit många priser genom åren. Den har en tillfredsställande dragning från mun till lunga och har en samling olika fantastiska 9 smaker som sträcker sig från jordgubbsglass, citrontårta, bubbelgummisås och många andra.

Dinner Lady vape pen presenterar i 6,5 ml e-vätskekraft, dess puff är ca 1500(det är mycket spännande!), och den har en nikotinstyrka på 30 eller 50mg.

2.8.1 Fördelar med DINNER Lady Vape Pen

Den ger en mycket smidig dragning utan några rapporter om läckage och dess throat hit är riktigt bra. Dess smaker är också helt fantastiska!

2.8.2 Nackdelar med DINNER Lady Vape penna

Ett stort problem med den här vape-pennan är att den inte är bärbar till skillnad från många andra vape-pennor, den är ganska stor.

2.9 CALI BARS

Den här mycket vackra vape-pennan får dig att vilja be om den om och om igen. Den ger en mycket trevlig vaping-upplevelse och finns i 16 olika smaker - fantastiskt!

CALI Bars vape pen presenterar i 1,3 ml e-vätska kapacitet, dess puff är ca 300 och den har en nikotinstyrka på 2 % eller 5 %.

2.9.1 Fördelar med CALI BARS-vapepennan

Den har en mycket bra kvalitet och även en bra dragning. Den är ganska attraktiv och dess smaker är mycket läckra. Du kommer med stor sannolikhet att njuta av den!

2.9.2 Nackdelar med CALI BARS-vapepennan

Den här vape-pennan har ingen tobakssmak.

2.10 HYPPE BAR

Den här vape-pennan är en mycket bärbar penna med 13 olika smaker. Den har en mycket unik och perfekt dragning och är en av de bästa vape-pennorna på marknaden idag.

HYPPE BAR vape pen presenterar i 1,3 ml e-vätskekraft, dess puff är ca 300 och den har en nikotinsaltstyrka på 5 %.

2.10.1 Fördelen med HYPPE BAR-vapepennan

Vapepennan är inte alls komplicerad att använda och den har också en bra throat hit. Dess smaker är också helt fantastiska.

2.10.2 Nackdelar med HYPPE BAR-vapepennan

Den här vape-pennan har inte heller tobakssmak.

3. Vanliga frågor (FAQ)

3.1 Hur man laddar en engångspenna

Det är här hela idén med "engångspenna" kommer in. De flesta engångspennor är inte utformade för att laddas upp. När den slutar fungera betyder det att tanken redan är tom och att batteriet också är dött. Du bör skaffa en ny vid det här laget.

3.2 Hur man använder en engångspenna

Du kan använda din engångsvapepenna genom att trycka på aktiveringsknappen för att starta den, placera munstycket korrekt och säkert i munnen, inhalera kort medan du ser till att du njuter av ångan i några ögonblick, och sedan slutligen andas ut ångan. Så enkelt är det!

3.3 Engångsvape fungerar inte

Det kan hända att din engångspenna inte fungerar av många olika anledningar. Om detta händer bör du kontrollera om det finns någon form av läckage, kontrollera om det fortfarande finns olja kvar i pennan och även kontrollera om batteriet fortfarande fungerar som det ska. Om det inte finns någon olja kvar eller om batteriet är dött betyder det att du måste skaffa en annan vape-penna.

Här är en video som visar hur du hittar Vape Shops som säljer engångs-Vape Pens nära mig;

4. Om du letar efter engångspennor; prova UPENDS!

4.1 UPENDS

Uppen

Upcott

Prova att kolla in produkterna på UPENDS.com. Om du vill uppleva en unik och spännande vaping-upplevelse som är lättillgänglig till grossistpris.

UPENDS.com är ett av de bästa företagen som ger dig de bästa vaping-enheterna till grossistpris. Deras produkter är vackert utformade och mycket bärbara att bära med sig var som helst, detta gör dem mycket bekväma och säkra att använda också. Du får njuta av den bästa vaping-upplevelsen till riktigt överkomliga priser.

UPENDS, det stigande varumärket för e-cigaretter, rekryterar för närvarande agenter över hela världen...

Klicka här för att bli vår partner:

Klicka här för att kontakta oss och se de senaste produkterna:

5. Slutsats

Du kan välja mellan någon av de nämnda engångspennorna ovan eftersom de är mycket pålitliga modeller, som vi också påpekade kan du kolla in UPENDS.com för andra fantastiska smaker också - du skulle inte ångra det!