WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

DMT vape penna: recension & instruktioner - Partihandel Engångs Vape

28th Oct 2022 | 147 | upends v

DMT-vapepenna: granskning och instruktioner

 

Studier har visat att många människor föredrar att vape DMT istället för att röka det eller tända det, detta beror främst på att många människor tycker att det är bekvämare och roligare att förånga det, och det är därför som vi i den här artikeln ska ta dig igenom allt du behöver veta om DMT vape pen.

1. Vad du behöver veta om att använda DMT i en Vape Pen

Dimetyltryptamin, även känt som DMT, är ett kemiskt ämne som finns i många växter och djur och det är en typ av hallucinogena droger (som även kallas psykedeliska droger). DMT blir snabbt populärt över hela världen och är nära att bli en av de mest tillgängliga illegala drogerna, anledningen till detta är inte långsökt! Denna drog har enligt så många människor sagts vara otroligt lugnande, snabbverkande och den har även en positiv effekt på den mentala och fysiska hälsan.

Denna drog, som ger en full psykedelisk effekt inom en period av 5 till 15 minuter, är styrd olaglig och förbjuden i USA och så många andra länder och det är till och med en annan anledning till att många människor föredrar att förånga den framför att röka och lätta den - förånga är säkrare, förutom bekvämligheten och njutningen!

DMT ger sina användare en varaktig bekymmersfri och superintelligent känsla som får dem att glömma ångest och depression, och det har en fysisk effekt i form av synhöjning av blodtrycket, hjärtfrekvensen, rektaltemperaturen, pupilldiametern och vissa tillväxthormoner, medan melatoninnivån inte förändras.

 

2. Är DMT-pennor säkra att använda?

Nu när du vet att många människor föredrar att förånga DMT framför att röka och lätta på det, är vi säkra på att den mest sannolika frågan du har i huvudet för närvarande är om DMT-pennor är säkra att använda och om de inte skulle lämna en riktigt dålig bieffekt på din hälsa.

Vi fick reda på att det inte har gjorts mycket vetenskaplig forskning om huruvida DMT-pennor har lång- eller kortsiktiga biverkningar. Ett stort känt skärande medel som utsätter rökare för risken att drabbas av olika lungsjukdomar är vitamin E acetat, så ett bra sätt att spela säkert när du använder en DMT-penna är att se till att den inte innehåller ingrediensen. Detta kan troligen vara lite svårt eftersom köp och försäljning av DMT anses vara olagligt och straffbart i många länder, och de flesta människor får bara tag på produkten informellt, vilket gör det svårt att vara säker på produkternas originalitet och säkerhet eftersom du bara kan få tillgång till produkter som är fria från vitamin E acetat från licensierade och reglerade återförsäljare.

Ett annat bekymmer är det juridiska förbudet mot DMT-produkter, så du vill vara försiktig och spela säkert när du använder DMT-vapepennor.

DET BÖR NOTERAS ATT VI INTE REKOMMENDERAR KONSUMENTER ATT ANVÄNDA E-CIGARETTER FÖR ANDRA ÄNDAMÅL ÄN VAPING!!!!

3. De bästa Vape Pens för dig

3.1 Buah Vape Pen

 

Den här produkten är ett märke från BUAH och det är en fantastisk produkt att lägga vantarna på. Den har många fantastiska funktioner som gör den väldigt unik och ger dig också en långvarig, tillfredsställande och stressfri vaping-upplevelse.

Dess batteri kommer med en laddare för olja och den är också kraftfull och stark för en bra vaping upplevelse. Buah vape Pen har funktionen av en magnetisk spets, en Quarts spole, den använder ett Li-Ion batteri, den kommer med en USB-kammar och även en Quartz-kammar. Produkten är av mycket bra kvalitet och det är en av de högst rankade vape pennorna på marknaden.

 

3.2 Metrix Vape Pen

 

 

 

 

 

Om du letar efter en vape-penna som är sofistikerad, bärbar och effektiv bör du prova Metrix vape-pennan. Den här vape-pennan levereras med ett batteri som är mycket bärbart men ändå kraftfullt, och man undrar hur tillverkarna lyckades få in alla dessa krafter i ett batteri som är så litet som det.

Batteriet är redo att vape precis vad som helst när du väl fäster en 510 trådanslutningsförstoftare till det. Metrix Vape pen du någonsin kan lägga dina händer på.

 

3.3 Vuber Vape Pen

Vuber Pulse är en nyintroducerad vape-penna och den är laddad med fantastiska funktioner som gör att du vill fortsätta använda den om och om igen. Produkten levereras med ett patentsökt smart batteri som automatiskt justerar spänningen och även noterar motståndet hos din oljepatron. Det enda du behöver göra är att sätta på din oljepatron och sedan njuta av din vaping-upplevelse!

Den här produkten kommer med en livstidsgaranti och lämnar en perfekt blandning av smak i munnen. Dess funktioner inkluderar en automatisk justering av huvudet, en never-burn heat tech och en livstidsgaranti.

 

3.4 Trulieve Vape Pen

 

 

O.penVAPE 2.0 är en annan fantastisk vape pen där ute. En unik och fantastisk del av den är att den levereras delvis laddad, vilket gör det möjligt för dig att börja förbränna direkt efter att du har köpt vape penna utan att behöva vänta på att ladda den. Vape penna kommer i en mycket vacker och kompakt design som ger dig en fantastisk upplevelse från mjuk och smakblandad till rik och robust.

Den fungerar med ett batteri som använder 4 spänningslägen som ger dig den fulla kontrollen och kraften du behöver för att få en utmärkt vaping-upplevelse. En annan bra nyhet om produkten är att det finns en livstidsgarantifunktion som gör byte mycket enkelt.

 

Form och funktion möts i O.penVAPE 2.0 Variable Voltage-batteriet. 2.0, signaturens eleganta och kompakta design är utrustad med 4 spänningslägen som ger dig mer kontroll över din förångningsupplevelse - från mjuk och smakframåtsyftande till fyllig och robust.

 

3.5 Hyde vape penna

Den här produkten är en av de bästa vape-pennorna på marknaden eftersom den är diskret, bekväm, lätt att använda och dessutom kraftfull. Vape-pennan rymmer cirka 1,6 ml vapejuice. Vape-pennan drivs av ett kraftfullt 280maH-batteri vilket gör den ganska kraftfull för att kunna köras hela tiden utan att brinna ut.

Den har en ljus färg och ett ljust mönster som gör den lätt att använda och även attraktiv. Hyde vape-enheterna kan köpas från olika nätbutiker och det finns ett brett utbud av produkten. Produkten gör vaping mycket intressant eftersom den ångar smaker utan ansträngning samtidigt som den blandar fantastiskt bra mellan olika smaker för att ge dig en mycket jämn och rik smak.

Produkten har en kapacitet på 1,6 ml, en batterikapacitet på 280 mAh och nikotinhalt på 50 mg och 25 mg.

3.6 Knapplös Vape Pen

Den här vape-pennan är tillverkad av rostfritt stål och är mycket sofistikerad. En mycket fantastisk sak med produkten är att den kommer till dig samma dag som du beställer den - du behöver inte vänta! Den har en perfekt storlek och är utrustad med ett högkvalitativt batteri som gör att den håller längre.

Funktionerna i vape-pennan inkluderar ett 3,7 Volt vape-pennbatteri som är starkt, en speciell USB-laddare som gör ett perfekt jobb, en bonus billaddningsadapter, en wickless keramisk 500 mg glaspatron och ett premium bärfodral i solglasögonstil. Ja, det är helt fantastiskt!

 

4. En fantastisk grossistkälla för vape som du bör prova

4.1 UPENDS

Uppen

 

Upcott

Om du ser fram emot att uppleva en unik och spännande vaping-upplevelse som är lätt tillgänglig till grossistpris, ska du överväga att kolla in produkterna på UPENDS.com.

UPENDS.com är ett av de bästa företagen som ger dig de bästa vaping-enheterna till grossistpris. Deras produkter är vackert utformade och mycket bärbara att bära med sig var som helst, detta gör dem mycket bekväma och säkra att använda också. Du får njuta av den bästa vaping-upplevelsen till riktigt överkomliga priser.

UPENDS.com rekryterar för närvarande agenter.

 

5. Slutsats

Användningen av vape-pennor börjar faktiskt bli anammat av så många människor och att se till att du följer de nödvändiga riktlinjerna och även väljer de bästa vape-pennorna ger dig en tillfredsställande och njutbar vaping-upplevelse, och det är därför vi har samlat all viktig information för att hjälpa dig att uppnå detta i den här artikeln.