WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Puff Plus Engångs Vape Pen. En recension om Puff Plus Vaporizer 2021- Partihandel Engångs Vape Pen

28th Oct 2022 | 54 | upends v

Vad är Puff Plus-vapepennan?

Puff Plus vape pen, även kallad Puff Plus Bar e-cigaretter, är engångspoddar. Vape penna är individuellt integrerade och de har en intern cell och pods för smak.

Batteriet i puff plus är en automatisk aktivering vilket beror på den knapplösa utformningen. För att använda pennan behöver du ta ett drag genom munstycket och du kommer garanterat att känna dig annorlunda och nöjd.

Det finns många nikotininnehållsstyrkor som en användare kan välja mellan och när det gäller kvalitet får du 20mg och en 50mg e-vätskeinnehåll. Det finns nära 20 smaker för 50mg-podden och 20mg-podden kunde bara erbjuda nära fyra smaker men de är inte så mycket olika.

Batteriet när det är fullt laddat kan ge dig mer än 200 puffar och när du är klar kan du slänga enheten.

Puff Plus-vapepennans design och konstruktion

När du tar en titt på puff plus-staven har den en kort design som är 3,7 tum hög och 0,2 tum bred. Den är utformad för att se ut som en kort penna. Kanterna är raka och du kan inte separera munstycket.

Designen är ganska vanlig för vape pennor och den enda största skillnaden är den släta designen. Större delen av enhetens komponenter i plast är inneslutna bakom det yttre höljet i plast.

På pennans undersida kommer du att märka att det finns två hål och för att bekräfta deras placering kan du kolla på pilarna som pekar på var du ska placera dina läppar. Färgkoden på höljet representerar smaken och den har också angett nikotininnehållet och logotypen som representerar puff plus.

Färgerna på höljet på din pod visar vilka smaker du får i enheten. den gula färgen står för ananaslimonad, blå representerar blå razz, den vita färgen är märkt på de osmakade versionerna av pennan. Hela enheten har en solid färg och du kan inte ta isär enheten.

Enkelt uttryckt finns det ingen separat pod att ta ut och den är inte uppladdningsbar så det finns inga uppladdningsportar och när du har använt den färdigt kan du helt och hållet slänga den.

När du köper puff plus bar är det hela täckt med cellofanfolie och vagnslådan är en flip-to open som också har ett litet fönster som gör att du kan se pennans färg.

Funktioner hos Puff Plus-vapepennan

  • Enheten är ett AIO-system för engångsbruk
  • Starkt nikotininnehåll på upp till 50 mg
  • Du kan enkelt få upp till 800 Puff Plus på en enhet
  • Det är en vapepenna som man kan dra för att aktivera.
  • Har ett 550mAh-batteri
  • Vätskekapacitet på upp till 3,2 ml
  • Enheten är utrustad med skydd mot överhettning och kortslutning.

Prestanda hos Puff Plus-vapepennan

Puff Plus-vapepennan är en normal mun-till-lung-leveransanordning som har en god ångleverans. Den producerar snabb ånga, och du behöver inte vänta på att enheten ska aktiveras för att du ska kunna använda den.

Enheten har ett löst monterat dragmotstånd på grund av enormt luftintag.

Du får bara inte reglera luftflödet men att få ånga från den här pennan är så enkelt som det bara går. Du behöver fokusera på varje antydan av smak.

Batteriet på 280 mAh på puff plus bar kan ge enheten en effekt som räcker för att hålla mellan 200-300 puffar. När det gäller hur du brukar vape kan den räcka upp till en vecka. När du använder den försiktigt. Med dålig vapeanvändning. Juicen kan räcka längre än själva batteriet.

Engångspuff plus har en 1,3 ml icke påfyllningsbar podkapacitet och eftersom den är helt integrerad kan du inte ta isär den eller justera enheten, detta kan inte jämföras med juul som kan tas loss.

När det gäller hur vape-pennan kan hålla ström kan vi placera uppskattningen på 200-300 puffar och människor kommer att ha olika åsikter om enheten. När du upplever vape-pennan på en personlig nivå kommer du att förstå varför många människor gillar den. Den har många smaker som du kan blanda och välja från en rad smaker.

Hur man använder Puff Plus baren

Den här pennan är mycket enkel och okomplicerad att använda, när du tar ut den ur förpackningen är pennan redo att användas och du kan börja förbränna direkt. Pennan aktiveras med luft och användarna behöver bara ta ett tryck från munstycket och de installerade luftventilerna hjälper till att trycka in luft i munstycket.

 

Du har bara en kompakt enhet så det finns inget separat munstycke. Den ände där logotypen är placerad är där du placerar dina läppar på och när du upptäcker att enheten inte ger god smak eller ånga måste du slänga den eftersom den är förbrukad.

Du kan inte spåra nivåerna av kvarvarande ström så du måste vara noga med hur du använder pennan.

För- och nackdelar med puff plus-vapepennan

Fördelar

  • Engångsenheten är mycket lätt att använda, vilket gör det enklare än att röka.
  • Det är en av de mest tillgängliga engångs-vapepennorna på marknaden.
  • Det finns gott om smaker som användaren kan välja mellan
  • Du är garanterad att varje vape-pod ger dig 800 puffar.
  • Du behöver inte ha så mycket erfarenhet av vaping för att hantera den här enheten.
  • E-vätskorna har en hög nikotinkoncentration på upp till 50 %.
  • Enheten är mycket bärbar och bekväm som passar till den avsedda användningen.
  • Pennan är lättillgänglig och kan hittas i vilken vape-butik som helst.

Nackdelar

  • Om enheten används konstant utan pauser kan den överhettas.
  • Pennan har begränsade smaker jämfört med andra väletablerade vape-pennor på marknaden.
  • Dragningarna från den här vape-pennan är på något sätt lösa jämfört med de tätare dragningar som oftast finns tillgängliga.

Överväganden när du väljer en engångspenna

  1. Tänk på hur många träffar du får från vape-pennan, antalet bör vara 100 och mer.
  2. Vet vilken funktion som är viktig för dig när det gäller vaping.
  3. Välj en vapendesign som passar din personlighet.
  4. Testa alltid engångspennan innan du lämnar butiken
  5. Se till att batteritiden på enheten kan räcka i flera timmar.
  6. Typen av spole är viktig eftersom den bestämmer smaken.
  7. Kvaliteten på pennan ska ge dig god smak, mer konsistens och ett batteri med lång livslängd.

Alternativ vape: UPENDS

Uppor

UPENDS har utvecklat en unik mod som kallas Uppor. Moden har en Etchip 2.0 cloud chase och högkvalitativa tredje generationens spolar som ger en direkt lunga och mun till lunga-upplevelse.

Genom att konfigurera effektbalansen, luftflödet och viskositeten hos vätskor. Spolen är lätt kompatibel med de flesta allmänt kända e-juicer. Pennan är definitivt en artist.

Spolarna har en cloud chaser coil som har några av de bästa veken. Du får ren naturlig ånga som är bra för direkt lungånga och ger de bästa molnen.

Slutsats

Puff Plus-vapepennan har många smakalternativ som du kan välja mellan, och framför allt är det en bra engångspenna för personer som är så omtänksamma när det gäller vaping så att de provar olika smaker. Du får fortfarande välja vad som kittlar dina fantasier.

Dessa pennor har presterat så bra på vape-marknaden, och de är mycket omtyckta av nybörjare som försöker komma in i vaping-världen. Även om vissa smaker kan smaka svagt och avvikande från vad beskrivningarna säger, men vissa smaker är bra, och generellt sett får du bra throat hits för smaker som sticker ut.

Smakförbudet på engångsartiklar har visat sig vara en stor utmaning bland tillverkarna, och kanske kan saker och ting bli bättre så att folk kan njuta av de goda sakerna.