WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / SV

Circle K Vape Pens Review. Alla Circle K Vape Pens och deras funktioner - Partihandel med engångs-Vape Pens

28th Oct 2022 | 304 | upends v

De som känner till Circle K vet att de är en av de största närbutikerna i USA. Med tiden har butiken samarbetat med tillverkare av vape-pennor som har gått med för att hjälpa till att marknadsföra sitt varumärke.

Vi kommer att titta på några av de vape-märken som har gått samman med Circle K-butiken för att sälja sina vape-pennor. Det här är de pennor som du hittar i alla Circle K-butiker när du handlar vape-pennor.

De bästa vapepennorna att köpa på Circle K

Vessel kompass-vapepenna

Compass vape pen är en produkt från vessel brands och är en lyxig småskalig oljeförångare. Varumärket vessel är känt för att skapa snygga och högpresterande vapetillbehör. Förutom att den är estetiskt tilltalande har den ett kvalitativt luftflöde, möjlighet att svänga patronen, olika voltförinställningar och ett batteri med hög kapacitet.

De flesta traditionella vape-pennor var långformade men kompassen är en kompakt design avrundad fyrkant vilket gör att den passar i fickan. Den stora knappen som finns på enhetens ansikte gör att manövreringen är enkel och LED-lampan visar voltinställningen och den återstående laddningen med hjälp av en färgkod. Du kan få ett massivt luftflöde från den här enheten med ett 550mAh-lager.

Med sina olika spänningsförinställningar att välja mellan kommer din kompass att vara kompatibel med varierande typer av cannabisoljor som har olika viskositeter. Du kan hitta din perfekta temperatur för förbränning. Avsaknaden av en förvärmningsfunktion innebär att du måste köra den på högre spänningar för att värma upp oljan innan du börjar förbränna.

Egenskaper hos pennan med fartygskompass

  • Liten och fickanpassad kompakt design som passar perfekt i din handflata.
  • Ökad luftflödesmekanism
  • Kompatibel med många 510-patroner
  • Stor batterikapacitet på 550 mAh
  • LED-display för batteriladdning
  • USB-laddningsport och anslutningar
  • Skydd mot överladdning

V2 pro series vape penna

V2 pro series 3 är en apparat som utvecklats av Vapor 2 Company som tillverkar vapingprodukter. V2 pro series 3 är föregångaren till V2 pro series 2.

I ganska många år har vapor 2 även känt som V2 vape-märket sålt några av de bästa cigarrliknande vape-märkena i USA. Det är tills nyligen som de beslutade sig för att gå in på marknaden för prestandakrävande e-ciggar, och de använder vapor 2 pro series 3.

V2 pro series 3 är byggd med en magnetisk kontakt som gör att du kan använda både e-vätskor och örter och vissa eteriska oljor när patronerna byts ut.

Yocan stix

Trots att Yocan stix-vapepennan är liten känns den otroligt solid och väldesignad utan att vara tung och tung. Du kan hitta Yocan stix-vapepennan i svart, rostfritt stål, blått, rött och orange. Varje design ser bra ut tack vare den hållbara och högkvalitativa finishen som kan stå emot tidens tand.

Varje Yocan stix vape pen-kit levereras med en enhetsbas som rymmer det interna batteriet på 320 mAh. Du får en keramisk spole, en basanslutning och en oljekammare som fungerar som munstycke. Yocan Stix vape pen-batteriet kan enkelt laddas upp med hjälp av den mikro-USB-kabel som ingår i kitet.

På Yocan stix vape pen-kroppen får du en strömbrytare som används för att slå på och styra temperaturen på modet enligt din vaping-stil. Den är utrustad med en LED-indikator som skisserar avfyrningsknappen, som låter dig veta hur mycket laddning som finns kvar i din enhet.

Fartygsexpedition

Fartygsexpeditionen är en bra vape med sin robusta kropp som liknar en liten ficklampa. De finns i röd eller svart trädesign. Just den här pennan är välmonterad och vacker.

Tillverkad av ett fint hantverksmässigt trä skapar metallerna ett bra kompletterande utseende som är attraktivt. Detta är det ultimata verktyget för att imponera på glänsande teknikälskare, särskilt den nuvarande generationen av vapeanvändare.

Du får ett bra alternativ för att växla strömmen med tre spänningsinställningar som du kan välja mellan för att förbättra din vaping-upplevelse. Med tanke på att många vape-pennor inte erbjuder sådan mångsidighet är detta den bästa vape-pennan du kan få tag på. Den ger dig en konstant strömförsörjning som du kan lita på.

Expeditionens vape-pennor är lätta att använda och med sin funktion "hold while inhaling" skiljer den sig från andra vape-pennor som inhalerar för att aktivera. Du kan vara säker på att få en kvalitetsånga så länge du använder en bra typ av olja.

The vessel expedition har en bra batteritid, klockan 240mAh, precis en bra mängd du kan få från en oljepenna. Du kan förvänta dig nära 100 hits och mer från the vessel om du har ett fulladdat batteri.

Funktioner hos vessel expedition
  • Passar de flesta patroner med 510-gänga
  • Har en skyddad patron dropp in-design
  • 3 LED-indikatorer för visning av batteritid
  • Har en magnetisk USB-laddningsport och kabel
  • Tre effektinställningar låg, medelhög och hög

Puffco Pro 2

Den här pennan fungerar på ett grundläggande sätt som du kan föreställa dig. Om du har använt en vaxpenna kan du vara säker på att den fungerar på samma sätt som du kan förvänta dig av en vaxpenna. Om du inte förstår hur en vaxpenna fungerar ska vi förklara det för dig.

I botten av enheten finns en 510-trådanslutning där du kan skruva in förstoftaren eller laddaren eftersom den är kompatibel med båda dessa tillbehör. Basen kommer med endast en knapp, förstoftaren och munstycket kommer samman som en enhet.

Allt beror på vad du vill göra. Munstycket kan separeras från förstoftaren genom att dras av eftersom det hålls löst på plats med hjälp av en O-ringspackning.

För att slå på enheten måste du klicka på knappen fem gånger, precis som du skulle göra för en vanlig vape-penna med en knapp. För att navigera genom temperaturinställningarna måste du klicka på knappen tre gånger, vilket kommer att gå högre eller lägre än standardinställningen.

Med dina temperaturer redan valda kan du nu växla upp värmen genom att trycka och hålla ner knappen eller till och med dubbeltrycka för att aktivera sesh-läget. Sesh-läget är bara en enkel värmemekanism som bara varar i 12 sekunder.

För att ladda förstoftaren är allt som krävs att dra av munstycket och packa in dina cannabisextrakt i tanken. Kammaren rymmer en keramisk stav och spole inuti.

Funktioner hos Puffco pro 2-vapepennan

  • En enda knapp för att styra allt
  • Du får tre temperaturnivåer för flexibilitet
  • Utrustad med sesh-läge
  • Ökad kammarkapacitet
  • Bärväska för din enhet
  • 510 trådanslutning för enkel fastsättning av tillbehör
  • Inbyggt batteri på 430 mAh med förlängd batteritid
  • Design av högeffektiv skål för bättre användning
  • Högklassig finish

Alternativ vape: UPENDS

Uppen plus

Podsystemet Uppen plus är en vapepenna som ger dig tillfredsställande drag från första puffen du tar. Prestandan förbättras av Etchip-spolen som har en bredare värmeyta.

Denna funktion är lämplig för att öka värmeeffektiviteten och ge nätet ett högre motstånd. Alla dessa faktorer i kombination ger dig en mycket koncentrerad ånga och du är säker på kvalitet.

UPENDS produkter garanterar dig kvalitet och tillförlitlighet när du tänker på hög prestanda.

Slutliga tankar om Circle K:s vape-kollektion

Alla vape-pennor som nämns ovan har visat sig vara mycket bra på att leverera den bästa funktionaliteten och mångsidigheten. Pennorna kan användas för att förånga oljor, vaxkoncentrat och torra örter.

Några av dessa i kollektionen används för att vape e-juicer som har nikotininnehåll. Sådana pennor är nödvändiga för personer som övergår från brännbara cigaretter till vaping.

Circle K har gjort det mycket bekvämt för vapeanvändare att passera förbi deras butiker och gå igenom ett brett urval av vapepennor som de kan använda. Det gemensamma partnerskapet med några vapepennmärken har gjort det lätt för denna butik att öka sitt grepp och sin betydelse inom vapingbranschen.

Du kan besöka butikerna när du vill för att få de olika produkterna som de har i sin katalog.