WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / BG

VooPoo Drag X, преглед и инструкции за VooPoo Drag X plus. Всичко, което трябва да знаете за VooPoo Drag X и Drag X Plus - търговия на едро за еднократна употреба

24th Sep 2022 | 86 | upends v

VooPoo Drag X е серия от сериите Drag на VooPoo. Серията Drag е носител на няколко добре работещи устройства за изпаряване, като Drag 2, Drag Mini и Drag Vinci.

Сега Drag X е една от популярните моделни серии на VooPoo. Когато Drag X се оказа хит на пазара, се наложи да пуснат drag x plus, за да продължат Drag x, при което подобриха производителността и дизайна.

Серията drag x е със средна мощност и си заслужава цената й. Такива изпарения са добре известни с устойчивото и солидно производство на облаци, заедно с големи количества и подобрен живот на батерията.

И двата мода имат капсули, които могат да задържат много сок върху намотки с много ниско съпротивление. Следователно тези модове могат да служат на всички видове хора, защото имат стойностни характеристики и достъпни цени.

VooPoo Drag X

VooPoo Drag X се предлага в седем стила, а именно ретро, въглеродни влакна, mashup, Marsala, galaxy blue и класически. Кожената част на устройството го прави да прилича на комплектите за марихуана на Aegis. Дизайнът на бутоните е много характерен за продуктите на VooPoo. Имате бутон за запалване, бутони нагоре и надолу, които са добре обгърнати и някак вдлъбнати, за да могат пръстите да паснат идеално.

Между бутоните се намира TFT екранът, а под бутоните е разположен портът за зареждане USB-C. Когато погледнете към задната част на устройството, ще забележите малка по размер дръжка, която регулира въздушния поток. Въздушният поток се формира от два прореза, разположени от двете страни на мода. Формата и размерът са привлекателни и пасват идеално на ръката.

Изглежда плосък отпред, а отзад е по-заоблен, което го прави да пасва в ръката само по един начин. Въпреки това ще ви е удобен, независимо от начина, по който искате да го държите. Външният вид е по-елегантен и стилен и всеки може да го използва.

Батерия и зареждане

Производителността и дълготрайността на батерията на устройството зависят от вашите навици на изпаряване. Ако установите, че батерията ви има склонност да се изтощава по-бързо, разполагате с порт USB-C, който може да се използва за презареждане или носене на допълнителна батерия. Ако се случи да носите допълнителна батерия, можете да имате добър калъф, за да избегнете късо съединение.

 

Батерията има своите режими на захранване. Те интелигентен режим позволява на вашия вайп да разпознава намотките и да настройва мощността по подходящ начин. Можете също така да използвате режима RBA, който ви позволява да имате толкова мощност на настройките на устройството.

Режимът за класиране на резултатите също ви позволява да следите размера на облака и подобрява производството на облаци, като отключва постижения всеки път, когато произведете огромен размер на облака. Той не може да бъде класифициран като режим на мощност, но си струва да бъде споменат.

Характеристики на Drag X

  • Подобрен чип Gene.TT
  • Може да се активира само с бутона
  • Интелигентен режим за промяна на мощността
  • Класиране на резултатите за размерите на облаците
  • Въздушният поток се регулира
  • Защита при извънредна дейност
  • Защита на батерията от обръщане

VooPoo Drag X plus

Дизайн и характеристики

Дизайнът на този продукт е отличен и дори на външен вид той има изключителен вид за мод. Коженият материал има добър захват, което му придава рустикален вид и прави устройството удобно за държане. Варелът е изграден от цинкова сплав, което допринася за неговата здравина.

От вътрешната страна качеството е изключително. Едно нещо, което трябва да се отбележи, е, че батерията е снабдена със силна 510 връзка, която позволява съвместимост с широк спектър от резервоари.

Бутонът за запалване на това устройство е класически DRAG стил, който се намира в горната част на мода. Той е с диаметър 12 мм и повдигнат с почти 2 мм, което е удобно за пръста ви, когато го докосвате. Бутоните са добре разположени, за да се сведе до минимум дрънченето, дори знаците плюс и минус. Той се намира над USB-C порта и те работят много добре.

Имате право на две различни оформления на екрана. Първата тема е желязната тема, която е портретната тема. Тук можете да видите нивата на батерията си, режимите на мощност, брояча на пулверизацията, съпротивлението на намотките и визуалния таймер на пулверизацията. Основната тема, пейзажната, е допълнителното оформление, към което можете да преминете при използването.

Батерия и зареждане

Батерията е затворена зад порт и работи с плъзгаща се долна врата. Дизайнът на вратата е много характерен за батериите с двойна врата, но не изглежда зле и при единичните батерии.

 

VooPoo Drag X plus може да работи с батерии 18650 и 21700. Важно е да имате силна батерия, особено ако искате да изпарявате на мощност над 80 W. Тези батерии могат да издържат по-дълго, ако работите с мода на умерените си настройки. Като го използвате умерено, можете да получите цял ден изпаряване и дори повече.

Характеристики на VooPoo Drag X plus

  • Мундщукът е подвижен
  • Резервоарът е с включен 510 адаптер
  • Може да работи в режим Smart и RBA
  • Работи с двоен потребителски интерфейс
  • Работи с чип GENE.FAN 2.0
  • Въздушният поток може да се регулира

Плюсове

  • Можете да използвате батерии 21700 или 18650
  • Има максимална мощност от 100 W
  • Изглежда и се усеща добре
  • Произвежда добро количество аромат
  • Работи с 510 връзка.

Против

  • Има тенденция да има твърде много изтичане
  • Последователно производство на аромати през цялото време
  • Свързващата пластина изглежда слаба.

VooPoo Drag X срещу VooPoo Drag X plus

Да започнем с това, че и двата продукта са много страхотни и са с добри характеристики. VooPoo Drag X plus е добре оценен, защото може да се използва както с батерии 18650, така и с батерии 21700.

Същият е случаят и с Drag X, а Drag X plus има по-дълъг живот на батерията и издържа по-дълго от другите батерии, които работят със съвместимост с 21700.

Но това значение не може да бъде подценявано благодарение на мощността от 20 W. Капацитетът на сока също е впечатляващ и си струва да се обмисли 100 W.

Въпреки че VooPoo Drag X plus е безупречен в своите характеристики, той е много по-евтин и можете да спестите до $30 при закупуване на устройството. Можете също така да играете с изпаряването си, използвайки VooPoo Drag X, което го прави надежден мод. Това е функцията за класиране по резултати, която ви позволява да отключвате постижения в зависимост от размера на облака. Можете да започнете от желязото до краля.

Често задавани въпроси

Добър вейп ли е VooPoo Drag X plus?

Шушулката е отлична и е по-малка версия на Drag X. Те са достъпни и добре известни с това как шушулките работят с намотките, за да дадат високи нива на облаци. Въздушният поток също е по-добър от голямото разнообразие от шушулки на пазара в момента. Не може да се оспори и това, че има добра форма, външен вид и живот на батерията.

Въпреки че има отличителен въздушен поток, може да има по-добри продукти, но за своите цени и функционални фактори, drag x са сред най-добрите. Няма да сгрешите, като изберете някой от тези продукти.

АЛТЕРНАТИВЕН VAPE: UPENDS

Uppen

Uppen е система за миниподи от UPENDS, която предлага по-евтина и иновативна алтернатива на вейпа. Устройството се отличава с най-добър дизайн, производителност и също така е лесно за използване. То разполага с иновативната намотка Etchip flavor master 2.0, която има увеличена нагревателна площ за подобряване на ефективността.

Тя ви осигурява задоволително изпарение още при първото дръпване. Предоставя ви оригинална пара. Капачката нагоре е добра и за предпазване на течностите от окисляване, така че можете да изпарявате дори когато дълго време не сте изпарявали.

Заключение

Има много впечатляващи детайли за серията VooPoo Drag X. Те имат добре проектирани функции, добре работещи намотки, шушулки с голям капацитет, огромно производство на облаци пара и дори с тях трябва да очаквате няколко недостатъка. Постоянно ще трябва да се справяте с проблеми с изтичането на устройството.