WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / BG

Топ 5 доставчици на едро за еднократна употреба на Vape - на едро за еднократна употреба на Vape

24th Sep 2022 | 73 | upends v

Повечето от вашите потребители искат нещо, което им осигурява добър никотинов удар, усеща се като при дърпане на цигара и не заема много място в джоба им. Комплектът за еднократна употреба е едно решение, с което не могат да сгрешат, за да проверят всички тези критерии. В тази статия ще разгледаме най-критичните и висококачествени марки, които трябва да вземете предвид, когато предлагате на едро комплект за еднократна употреба, както и откъде да ги вземете за най-добрите оферти.

Тези ударни и лесни за употреба комплекти станаха толкова популярни сред по-новите вейпъри, че сте разглезени откъм възможности. Така че, за да ви помогнем да изберете кой (или кои!) искате да опитате, съставихме списък с петте най-добри марки за вейп за еднократна употреба и доставчик на вейп за еднократна употреба на едро.

Топ 5 марки за еднократна употреба

  1. Geek Bar перо за еднократна употреба със сол на никел

Батерията с капацитет 500 mAh в този MTL комплект за еднократна употреба осигурява еквивалент на 575 изпушвания на бара. Той разполага с вградена намотка от 1,4-1,5 ohm и органичен памук, за да ви осигури по-чист вкус на сока за вейпинг. Той също така се предлага с 18 mg никотин, което го прави фантастична алтернатива за хора, които искат да преминат от масово пушене към вейпинг. На вашите клиенти няма да се налага да използват бутона за запалване, за да започнат вдишването на Geek Bar, защото той има ръчно активиране на изтеглянето. Geek Bar е добавил и LED индикатор за живота на батерията, за да ви помогне да следите живота на батерията.

  1. Подложка за вейп за еднократна употреба Qis Bar

Това е вейп за еднократна употреба, който осигурява приблизително 300 всмуквания и се доставя предварително напълнен с 1,3 ml електронна течност, което го прави един от най-евтините в списъка. Фактът, че QIS Bar се предлага в две концентрации на никотинова сол, е една от най-деликатните му характеристики. Предлага се в две концентрации: 10 mg и 20 mg, което го прави отличен избор за опитни вейпъри, които търсят нещо достъпно, което не е толкова интензивно, колкото 20 mg.

  1. Hyppe Max за еднократна употреба

Те имат батерия с капацитет 650mAh и предварително напълнени огромни 5ml електронна течност. Една Hyppe Max може да издържи до 1500 дръпвания. Всяка Hyppe Max електронна цигара за еднократна употреба е предварително напълнена с електронна течност със сила на никотиновата сол, която е 5% (50mg). Те изпаряват подобно на традиционните Hyppe Bars, така че ще получите същия задоволителен удар в гърлото и плавно изтегляне. Те също така имат гумиран корпус с меко докосване, който се усеща отлично в ръката.

  1. Moti Piin Vape за еднократна употреба

PIIN за еднократна употреба на MOTI може да са точно това, от което се нуждаете. Mung Bean, Blueberry Parfait, Blackcurrant Soda и Cola са сред ароматите, налични в PIIN за еднократна употреба на MOTI. Всеки от тях идва с 1,6 ml електронен сок с никотинова сол с доза 50 mg. Това е приятно усещане в устата и добро MTL изтегляне. Много е забавно да се изпарява! MOTI PIIN са лесни за употреба и не се нуждаят от особена поддръжка. Всеки от тях ще издържи между 250 и 300 дръпвания.

  1. Сириус за еднократна употреба

Еднократните Sirius се доставят предварително напълнени с 10 ml ежуик и се предлагат със сила на никотиновата сол от 50 mg (5 %) и 100 mg (10 %). Те осигуряват отличен удар в гърлото, който е плавен, мощен и приятен за изхвърляне. Всеки един ще издържи за цели 2200 или повече дръпвания. Има 18 различни вкуса, от които можете да избирате, като по-голямата част от тях са плодови, но има и комбинации от плодове/ментол, аромати на напитки и десертни вкусове. Strawberry Banana, Icy Fruits и Tropical Punch са задължителни вкусове. Еднократните на марката имат най-много ежуик, наистина издържат, най-добре и се предлагат в голямо разнообразие от вкусове; те са най-близкото нещо до идеалната еднократна, което можете да получите сега.

Топ 10 Доставчик на едро за еднократна употреба Vape

  1. UPENDS

UPENDS трябва да бъде първият приоритет при избора на доставчик на вейп за еднократна употреба на едро. UPENDS е идеалният вариант, тъй като се стремят всеки пушач да има страхотно изживяване при изпаряване на много достъпна цена. Те се стремят да осигурят жизнеспособна алтернатива на традиционните цигари на потребителите по целия свят, като произвеждат продукти за изпаряване с минималистичен дизайн, лесна употреба, надеждно качество и изключителна стойност. UPPENDS е интелигентно устройство в стил писалка, което е подходящо за хора от всички възрасти и нива на умения. Техният вейп за еднократна употреба се нарича Upone, който осигурява безпроблемно изпаряване с дълготрайно удовлетворение. Upone има 850 mAh мощност и 4,5 ml 3-процентова електронна течност с никелова сол в компактен размер. Предлага се в 6 вкусни аромата и предлага здрава и стабилна пара благодарение на уникалната си намотка на памучна основа и филтърния дизайн на мундщука.

  1. ITSUWA

ITSUWA е фабрика, сертифицирана по GMP и ISO9001, посветена на осигуряването на максимална степен на защита и управление на качеството на своите клиенти. Тя има повече от десет години опит в разработването и производството на електронни цигари и проектира и произвежда висококачествени стоки с 25 инженери в областта на научноизследователската и развойната дейност. Тя също така предоставя услугата "Идея - проектиране - формоване - производство - сглобяване - изпитване - доставка". Itsuwa има изключителни лидерски позиции в производството и възможности за контрол на разходите, като е произвеждала за различни известни марки. Те биха могли да ви осигурят добри резултати на по-ниска цена.

  1. Joytech

Joytech е един от най-известните доставчици на едро на електронни цигари за еднократна употреба в света. Joyetech осъзнава ползите от сътрудничеството с големи заинтересовани страни като VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA и BFTG и дори притежават първия в света UL сертификат за електронни цигари. Това е само началото на сътрудничеството им с UL, водещата световна организация за съответствие. Joyetech осигурява позицията си на световен лидер в областта на съответствието чрез подобни партньорства. Ползата от комбинирането на високо талантливи екипи от инженери, дизайнери и производствени мениджъри за създаването на възможно най-висококачествени устройства за изпаряване е осъзната от ръководството на Joytech. Joytech е водещ производител на електронни цигари в света.

  1. KangerTech

KangerTech е една от надеждните марки, които трябва да притежавате за преносим изпарител, защото е иновативна компания. Износът им си проправи път в международен план като доставчик на електронни цигари въз основа на това колко добре се е развила бизнес стратегията им за останалата част от света. KangerTech стана известна като реномирана марка с едни от най-добрите изпарители на пазара. Висококачествените продукти от Китай оставиха отпечатък върху световния бизнес с изпаряване. KangerTech е глобална компания за изпаряване, специализирана във висококачествени и евтини стоки за изпаряване, които осигуряват постоянни и надеждни резултати. KangerTech е добре позната марка за електронни цигари, която проектира и произвежда всичко - от комплекти капсули до резервоари sub-ohm и модове.

  1. UVPing

В UVping се предлагат комплекти капсули за еднократна употреба, комплекти капсули за многократно пълнене, кутии за модове, CBD продукти и други продукти за електронни цигари. Тяхната амбиция е да се превърнат в най-реномираната марка за вайп в света. Харесва им да чуват мнението на различни потребители и се стремим да оказваме благоприятно въздействие върху обществото, като помагаме на хората да водят по-добър живот. Ще продължат да работят усилено, за да отговорят на потребителското търсене, като предлагат най-добрите безопасни преносими капсули за еднократна употреба, модове за масло и резервоари за еднократна употреба с атомайзер на пазара.

  1. SMOORE

Научноизследователската и развойната дейност и иновациите са изключително важни за SMOORE. SMOORE вече има над 1600 патента в световен мащаб, обхващащи различни области, като керамични проводници и електронни пулверизатори, благодарение на основните членове, завършили най-добрите университети, като Технологичния институт на Джорджия, университета Purdue, университета Tsinghua и Китайската академия на науките. SMOORE е водещият производител на устройства за изпаряване в света по отношение на приходите през 2019 г., като заема 16,5% от общия пазарен дял, благодарение на усъвършенстваните технологии за научноизследователска и развойна дейност, значителния производствен капацитет, широката продуктова гама и разнообразната клиентска база.

  1. Innokin

Innokin наема професионалисти по целия свят, които получават жизненоважни експертни познания и информация, за да разработят следните уникални продукти за изпаряване. Нашите служители са най-значимият им ресурс. Те се стремят да направят планетата без тютюнев дим. Технологията за изпаряване непрекъснато се развива, с неограничени възможности за подобряване на вашето изпаряване. Доставчикът на едро на продукти за изпаряване за еднократна употреба Innokin непрекъснато се издига, расте и надминава своите конкуренти от цял свят.

  1. EC Supply

EC Supply е добре познат доставчик на едро на вайпове за еднократна употреба, електронни цигари, електронни течности и изпарения. Модовете, електронните течности, атомизаторите, батериите, резервоарите и други неща са на разумни цени. Те имат силни връзки с всички значими производители на вайпове и могат бързо да доставят нови продукти за електронни цигари на вашата компания като лидер в бранша. Можете да закупите оригинални продукти за електронни цигари и изпарения от компания, която цени обслужването на клиентите и предлага доставка в същия ден, както и щедра политика за връщане и замяна. Всички продукти за вайпове са оригинални и се предлагат на цени на едро.

  1. Elegomall

Elegomall се издигна до най-големия франчайз доставчик на електронни цигари в Китай, с милиони клиенти по целия свят. Тяхната цел е да се превърнат в най-значимата платформа за електронни цигари в световен мащаб, позволявайки на клиентите да се наслаждават и да обменят най-актуалните артикули и новини от индустрията. Elegomall е чудесно място за закупуване на стартови комплекти за електронни цигари, атомизатори, модове, батерии и други аксесоари в насипно състояние. Доставчикът също така продава селекция от марки електронни цигари. Ако искате да закупите голямо разнообразие от неща, Elegomall е мястото, където да отидете. Това е надежден доставчик на вейп продукти за еднократна употреба на едро.

  1. Alibaba

Alibaba има дълга и богата история с компанията и широка гама от доставчици. Тук ще намерите различни аксесоари за изпаряване, включително за еднократна употреба, които ще задоволят всичките ви нужди от изпаряване. Продуктите на Alibaba, от гл.т. на това, което твърдят, че са. Ако консумативите не отговарят на описанието, купувачът получава обратно парите си от търговеца. Това е надежден доставчик на едро на еднократна употреба за изпаряване