WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / BG

Rove Vape Pen. Пълен преглед на Rove Vaporizer през 2021 г. - Vape за еднократна употреба на едро

24th Sep 2022 | 169 | upends v

Какво представлява писалката Rove Vape Pen?

писалката Rove Vape Pen е преносим изпарител, проектиран и произведен от компанията Rove Company. писалката е известна като много ефективна, когато става въпрос за използване на органично масло от канабис.

Зад писалките и патроните за вейп на rove стои компанията rove vape, която се гордее, че е водещ играч в производството на екстравагантни продукти за вейп. Продуктите се произвеждат, като в колективната им система се използва 100% канабис, органично отгледан и получен от надеждни ферми.

Касетите се пълнят с масло, извлечено с помощта на субкритичен течен въглероден диоксид, за да се получи златист краен продукт, се зарежда на касетата. Rove ви предоставя набор от CO2 масла, които имат различни профили за щамове.

Получавате свеж вкус, който би бил идеален за сутрините, когато искате да започнете деня си с висока нота. Тази свежест се дължи на факта, че получавате повечето от тези масла като щамове Sativa.

Характеристики на Rove Vape Pen

  • Висококачествен компактен и великолепен дизайн на писалката, който е много лесен за използване
  • Маслена касета за многократно пълнене с органично масло с вместимост 1 ml за по-пълноценно изживяване при изпаряване
  • Променлива настройка на напрежението на батерията за максимален контрол на температурата
  • Капацитет на батерията от 350 mAh, за да ви осигури енергия за по-дълго време на изпаряване
  • 510 резба на батерията, която ви дава свобода да използвате други 510 патрони
  • Касетата има стъклен прозорец, който ви позволява да видите колко масло е останало в касетата

Дизайн на писалката за мазане Rove

От гледната точка на писалката за вейп Rove тя прилича на една от елегантните писалки, които се предлагат с корпус от твърд материал. Писалката има гладко черно цветно покритие с бели надписи ROVE.

В средата имате и бутон в сребрист цвят, с който включвате и изключвате устройството и контролирате температурата. За толкова качествена писалка бихте очаквали тя да е по-тежка от други писалки заради стъкления патрон и самата метална батерия.

С предоставения корпус можете спокойно да пренасяте писалката си, за да ви осигури стойностно изживяване при използване, където и да се намирате.

Когато включите устройството, бутонът има заобикалящ го светлинен индикатор, който светва, за да покаже, че устройството е активно. Когато устройството бъде изключено, светлината също угасва.

Тази индикация е от съществено значение, защото ви позволява да предпазите батерията си от повреда, когато тя остане включена дълго време. Касетата е от чисто стъкло с технология за керамична намотка.

Освен това стъкленото прозорче ви позволява да видите колко масло е останало в устройството, за да можете да го смените или да го напълните по свое желание.

Rove прави много повече от това просто да ви даде добро изживяване на масла за вейпинг; можете да се насладите на 100% органично масло от канабис, което ще ви държи в напрежение сесия след сесия. Маслата в тези патрони ще ви гарантират най-доброто високо ниво, което търсите.

Върху касетата с резба 510 е монтиран и мундщукът. Добре е също така, ако сте запомнили, че системата за зареждане на устройството също е с резба 510, което ви улеснява да поддържате устройството си заредено.

Rove касети за мазилка

Първоначално компанията Rove започва с производството на патрони с органично масло, което е добра точка за продажба на водещите им продукти. По-късно е въведена писалката за вейп, за да се допълни ефективността на устройството и качеството на марката.

Касетите за вейп на rove са пълни с масла от канабис с процентно съдържание на ТХК от 70 и повече процента. Тези високи нива на ТХК ви осигуряват един от най-значителните облаци пара, които са доста интригуващи за хората, които са привлечени от големи облаци.

Самият патрон е изработен от висококачествен материал от стъкло Pyrex в сътрудничество с неръждаема стомана. Атомизаторът, изработен от керамика и па чрез система от въздушни канали, е оборудван с долен поток, който ви гарантира подходящ поток и вкус.

Патронът, съчетан със задоволителния живот на роувър батерията с капацитет 350 mAh, ще ви предостави много по-преносим и дискретен вариант за изпаряване на хашишово масло, където и да се намирате.

Как да използвате писалката за мазане Rove

  1. Вземете писалката и касетата от комплекта и проверете всичко, за да се уверите, че не липсва нито един компонент или че съдържанието на THC в касетата е такова, каквото търсите.
  2. Отвийте покриващия капак на писалката, за да откриете порта за свързване с резба 510
  3. Поставете касетата за ровене, която сте получили в опаковката, и я завъртете с движение по посока на часовниковата стрелка, докато се застопори на място
  4. Проверете за евентуални течове по писалката и след това щракнете върху бутона за захранване пет пъти без прекъсване, за да включите устройството. уверете се, че сте го направили пет пъти, за да може писалката ви да отчете сигнала
  5. След като включите устройството, направете едно дръпване през мундщука и усетете как ароматът се образува в устата ви. Ако имате чувството, че производството на пара не е достатъчно, можете да натиснете бутона за захранване три пъти, за да преминете през настройките на напрежението.
  6. Сега можете да се насладите на изпаряването и да усетите страхотното усещане.

Производителност на писалката Rove vape

Перото за марихуана rove има доста изключителна производителност за качествено перо за марихуана. Особено функцията за предварително загряване, която отнема три секунди за стартиране на устройството.

Тази функция прави възможно получаването на качествена пара от касетите и е една от най-добрите за производителите на вейп. За отлична качествена пара ще трябва да използвате специфичните касети на rove, но съдържанието на THC е от значение.

С променливата настройка на напрежението можете да изберете температурата, която е идеална за вас. Предварителната настройка за ниска температура ви осигурява леко производство на пара, която има гладък вкус без резки ефекти.

Проправянето на път нагоре по температурните настройки подобрява производството на пара и от този момент нататък получавате големи облаци. Най-добрият начин да подобрите живота на керамичните си намотки е да започнете от по-ниски настройки на напрежението, докато преминавате към по-високи напрежения. Този механизъм за контрол на температурата гарантира, че намотката ви има добра адаптация.

Батерията с капацитет 380 mAh функционира добре с всички видове масла, особено с маслата с по-висок вискозитет, които все още произвеждат добра пара. Единственият недостатък при използването на това устройство е, че капацитетът на батерията е твърде малък за такава писалка с висока производителност. Ще трябва да зареждате писалката си много пъти.

Плюсове и минуси на писалката vape rove

Плюсове

  • Писалката е висококачествена и ефективна
  • Нишката 510 е съвместима с много марки патрони
  • Висококачествени патрони с органично масло от канабис с високи нива на THC
  • Прозрачно прозорче на патрона, което ви позволява да следите нивата на течността в писалката
  • Керамични намотки, които нагряват ефективно веществото ви
  • Опростен дизайн, подобен на писалка, за лесно пренасяне и използване
  • Черният цвят се съчетава перфектно за дискретни сесии за изпаряване, които ви позволяват да останете незабележими

Недостатъци

  • Нишката 510 понякога се заклещва при някои патрони
  • Батерията трябва да се сменя често, за да продължи да работи с по-високи напрежения.

Алтернативна изпаряване: UPENDS

Uppen plus

Uppen plus е подобрение на първоначалната капсула Uppen. Все още можете да се наслаждавате на същата намотка Etchip, която осигурява интензивен вкус, какъвто бихте очаквали от капсула Uppen.

Металната капачка на Uppen plus предпазва вашите електронни течности от излагане на въздух, когато не ги използвате. Тази метална капачка гарантира, че вашата електронна течност запазва първоначалната си свежест дори и след дни без изпаряване.

Капачката на Uppen plus предпазва капсулата ви от прах и мръсотия, а мундщукът ви предпазва от до 99,9% бактерии. Тази писалка в крайна сметка ще ви осигури най-доброто изживяване.

Заключение

Започвайки като компания за производство на патрони, Rove направи прогресивен ход, когато представи линията си за писалки за марихуана.

Получавате възможност да използвате качествено органично разработено масло от канабис, което ви дава най-доброто качество, а също така можете да използвате напълно съответстваща батерия за вейп.

Когато използвате тези продукти от Rove, трябва да се уверите, че те са законни, за да избегнете.