WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vaporesso Renova Zero Pod Kit Review en instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 61 | Danielle Alhiraki

UPENDS Review en instructies over Vaporesso Renova Zer0 Pod Kit

Als een vaper, kunt u bekennen dat er veel vape apparatuur in de markt die u kunt gebruiken voor uw vaping behoeften. Op hetzelfde moment, kunt u ook bekennen dat niet alle vape apparatuur in de markt is het beste voor uw vaping behoeften. Je moet de beste die al uw vaping behoeften kan passen te identificeren.

Omdat er tal van vaping apparatuur op de markt en ontwikkeld door verschillende vape apparatuur ontwikkelaars, kan het een zware taak voor u om de beste vape tool voor u te identificeren. Om deze reden hebben we bij UPENDS altijd gereserveerd een artikel om u te helpen identificeren van een uitstekende vape tool die u kunt vertrouwen voor uw vaping reis. Daarom hebben we geïdentificeerd de Vaporesso Renova Zero Pod Kit als een van de beste vape tools en gaf het een grondige evaluatie.

Wat is de Vaporesso Renova Zero Pod Kit?

Vaporesso Renova Zero Pod Kit heeft vele uitstekende eigenschappen die u laten genieten van een buitengewone vaping ervaring.

Hier zijn enkele van de kenmerken;

Batterij

De batterij is een van de functies die je nodig hebt om in overweging te nemen wanneer u wilt de beste vape tool voor u kiest. Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt aangedreven door een 650mAh capaciteit batterij die in staat is om u een verbazingwekkende vaping tijd.

Met een oplaadsnelheid van 1 amp per minuut, laadt uw Vaporesso Renova Zero Pod Kit zeer snel op. Op deze manier kunt u altijd rekenen op deze vape apparatuur als u een continue vaping ervaring nodig heeft. Het goede nieuws over Vaporesso Renova Zero Pod Kit is dat u kunt vapen terwijl het nog steeds aan het opladen is zonder dat dit enige vaping ongemakken veroorzaakt.

Vaping Temperatuurregeling

De Vaporesso Renova Zero Pod Kit is uitgerust met een OMNI Board dat zorgt voor een automatische temperatuurregeling. Deze functie is belangrijk omdat u niet hoeft te worstelen om de beste temperatuur te vinden. U kunt de temperatuurregeling uitschakelen en de temperatuur regelen als u een ervaren vaper bent of als u geleerd heeft hoe u de Vaporesso Renova Zero Pod Kit moet gebruiken.

Variabele Vaping Power

Als je begint met vaping, moet je een vriendelijke en zachte throat hit als je naar een harde throat hit als je klimmen de vaping ladder. Op deze manier hoeft u niet te vervangen verschillende vaping tools om verschillende vaping hits te genieten. Vaporesso Renova Zero Pod Kit stelt niet teleur, want het wordt geleverd met variabele vaping bevoegdheden die u in staat stellen om verschillende hits ervaren. Het wordt geleverd met een 9W lage instelling, 10,5W medium instelling, en 12,5W maximale instellingen. Dit geeft u de mogelijkheid om de beste hit die u nodig hebt op een moment te kiezen.

Het variëren van het vermogen is eenvoudig; je hoeft alleen maar de ON/OFF knop drie keer snel achter elkaar in te drukken, en de LED kleur verandert afhankelijk van het vermogen dat je aan het vapen bent.

CCELL Coils

Vaporesso staat bekend als de beste ontwikkelaar van vape apparatuur vanwege het unieke karakter van de coils die zij gebruiken. De CCELL Coils zijn gemaakt van een keramisch materiaal waardoor ze beter bestand zijn tegen hitte dan andere traditionele coils.

De CCELL Coils maken het mogelijk om te vapen met een hoge viscositeit, waaronder nicotinezout e-liquids, zonder dat dit ten koste gaat van hun levensduur.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is een andere factor die u moet overwegen voordat u voor uw vape tool betaalt. Of u nu een expert vaper of een beginner vaper bent, u heeft een vape tool nodig die u gemakkelijk kunt instellen en van uw vape kunt gaan genieten.

De Vaporesso Renova Zero Pod Kit is een gebruiksvriendelijke vape tool die we kunnen aanbevelen. Het is slechts ontworpen met een enkele knop bediening die u kunt gebruiken om het aan / uit te zetten. Het maakt ook gebruik van een automatische temperatuurregeling, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitbalanceren van de vaping temperatuur.

Wanneer u wilt beginnen met vaping, hoeft u alleen maar het mondstuk op uw mond te plaatsen, een trekje te nemen, en de Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt geactiveerd, klaar voor vaping.

Fabricage Kwaliteit

De Vaporesso Renova Zero Pod Kit is uniek ten opzichte van zijn concurrenten, omdat hij gebruik maakt van een premium gevoel van zinklegering chassis. Dit geeft je een uitstekend gevoel in de hand, samen met een verhoogde duurzaamheid, waardoor je nog langer van zijn diensten kunt genieten.

Het is verder ontworpen in een elegant en minimalistisch ontwerp dat maakt het in het oog springende wanneer gecombineerd met zijn variabele kleuren om het de beste te maken.

De afwerking van de Vaporesso Renova Zero Pod Kit is goed uitgevoerd, zodat hij goed bestand is tegen slijtage, zelfs bij regelmatig gebruik.

Kosten van aanschaf

De kosten van de Vaporesso Renova Zero Pod Kit variëren van de ene vape winkel tot de andere. Als u van plan bent om het te kopen, moet u controleren door middel van verschillende vape winkels om ervoor te zorgen dat u een gunstige prijs voor u te identificeren.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Het wordt geleverd met automatische temperatuurregeling die brandwonden voorkomt
  • Het wordt geleverd met de grote bouwkwaliteit en met een stijlvolle look
  • Vaporesso Renova Zero Pod Kit is lekvrij
  • Het komt in een handige grootte en vormen voor draagbaarheid
  • Het garandeert u een geweldige smaak met behulp van de keramische spoelen
  • Het komt ook met grote veiligheidsvoorzieningen.

Nadelen

  • De batterij moet vaak worden opgeladen

Specs

  • Zink legering materiaal
  • Afmetingen: 9 x 40 x 16 mm
  • 650mAH capaciteit oplaadbare batterij
  • 2ml pod e-vloeistof capaciteit
  • 7W - 12.5 W vermogensbereik

Vergelijking van de Vaporesso Renova Zero Pod Kit met andere vape tools

Vaporesso Renova Zero Pod Kit Vs. Mi-Pod

  1. Het zijn beide all-in-one pod-style mods.
  2. Terwijl de Vaporesso Renova Zero Pod Kit gebruik maakt van een geavanceerde OMNI board mini technologie, maakt de Mi-Pod gebruik van de OAS (Oil and Air Separated) Technologie.

Vaporesso Renova Zero Pod Kit Vs. Suorin Air Starter Kit

  1. Ze zijn beide draw-activated
  2. DeVaporesso Renova Zero Pod Kit wordt aangedreven door een 650mAh capaciteit batterij, terwijl de Suorin Air Starter Kit wordt aangedreven door een 400mAh capaciteit batterij.
  3. De Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt geleverd met CCELL keramische coils, terwijl de Suorin Air gebruik maakt van 1,3-ohm coils vervaardigd uit traditionele materialen.

Vaak Gestelde Vragen

Hoe kan ik mijn Vaporesso Renova Zero Pod Kit's Pods hervullen?

  • Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt geleverd met een hervulbare 2ml pod die u kunt hervullen met uw favoriete e-vloeistof zodra deze leeg is.
  • Volg deze eenvoudige stappen om de Vaporesso Renova Zero Pod Kit pod te hervullen;
  • Maak de pod los van de kit door er aan te trekken
  • Zoek de zilveromrande vulopening op de pod en steek de saptuit erin
  • Druk op de vulopening en knijp de e-liquid eruit. Vul de pod niet te vol.
  • Veeg gemorste vloeistof weg en plaats de pod terug in de kit
  • Laat de kit een tijdje zitten voordat u kunt gaan genieten van uw vape.

Hoe laad ik mijn Vaporesso Renova Zero Pod Kit op?

De Vaporesso Renova Zero Pod Kit wordt aangedreven door een oplaadbare batterij met een capaciteit van 650mAh. Het opladen van deze batterij is eenvoudig en duurt slechts 45 minuten om volledig op te laden.

  • Zoek een USB oplaadpoort aan de onderzijde van je Vaporesso Renova Zero Pod Kit
  • Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op je kit en het andere uiteinde op de stroombron
  • Laat het ongeveer 45 minuten zitten en begin dan met vapen

Alternatieve Vape uitrusting: UPENDS

Upcott

Upcott is een voorgevuld pod systeem waarmee u kunt genieten van vaping tegen een groothandelsprijs. Het garandeert dat u vaping zonder enige onderbreking van spugen, lekken, of popping. Dit is mogelijk omdat Upcott is gevuld met organisch katoen dat dergelijke tekortkomingen oplost.

Met Upcott, bent u gegarandeerd veilig en gezond vaping. De katoenen filter in het mondstuk dient als een filter dat filtert uit alle vreemde materialen die aanwezig kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk voor u om te genieten van een gezonde damp.

Conclusie

Als je een vaper die altijd op reis en je hebt afgevraagd wat vape tool die u kunt gebruiken voor het vaping als je op reis, dan is uw vraag kan goed worden beantwoord door Vaporesso Renova Zero Pod Kit. Het is zeer draagbaar met een minimalistisch design dat het mogelijk maakt om uniform te passen in uw zak. Natuurlijk kunt u ook proberen Upcott of een andere UPENDS vape pod als de beste alternatieve vape apparatuur. Veel plezier met vaping!

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)