WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

SMOK Micare Vape Pod Review en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 68 | william wang

Als je begint met vaping, is er een heleboel vape-apparatuur die je tegenkomt. Deze vape-apparatuur, samen met de vaping techniek die je gebruikt, zal de kwaliteit van de vape die je zult ervaren bepalen. Om ervoor te zorgen dat u genieten van uw vape, moet je voorzichtig zijn bij het kiezen van de vaping apparatuur en proberen om de beste manier waarop je kunt vape met behulp van de specifieke vape apparatuur die u hebt aangeschaft te leren.

UPENDS Gids voor Micare Vape Pod

Als UPENDS begrijpen we dat je als vaper moet genieten van vaping en de gewenste behoefte moet bereiken. Om deze reden geven we je een review van een van de opmerkelijke vape tools; Micare Vape Pod. Dit zal je helpen om dit hulpmiddel ijverig te gebruiken om ervoor te zorgen dat je je cravings bevredigt zonder terug te vallen naar roken.

Hier is de SMOK Micare Vape Pod gedetailleerde review;

Wat is Micare Vape Pod?

Voordat u uw hand op specifieke vape apparatuur, moet u begrijpen wat het is en hoe het volledig te gebruiken. In dit geval, SMOK Micare Vape Pod is een cartridge vaporizer die is ontwikkeld om gebruik te maken van een olie cartridge. Deze vape apparatuur is ontwikkeld door SMOK, dat is een gerenommeerde vape apparatuur ontwikkelaar en verkoper. Dit maakt het gemakkelijk om het te vertrouwen en te gebruiken voor uw vaping behoeften.

SMOK Micare Vape Pod in een oogopslag

De SMOK Micare Vape Pod is een verbetering van de vorige Pod versies. Dit is om ervoor te zorgen dat u vape met behulp van de nieuwste vaping kwaliteit en nieuwste vaping technologie, zodat u kunt genieten van de beste vaping kwaliteit.

Hier zijn de kenmerken die uw Micare Vape Pod definiëren;

Batterij en batterijduur

SMOK Micare Vape Pod wordt aangedreven door een 700mAh batterij die u verzekert van een langere vaping tijd voor de volledige lading. De batterij vereist een uur om volledig op te laden, maar kunt u genieten van vaping voor dagen voordat de volgende lading. Echter, dit is afhankelijk van uw vaping frequentie.

Variabele Vaping Vermogen

De SMOK Micare Vape Pod is een zeer veelzijdig vape-apparaat dat we u kunnen aanbevelen. Het stelt u in staat te vapen met behulp van een instelbaar voltage dat geschikt is voor zowel beginnende vapers als expert vapers. Als beginnende vaper kunt u beginnen met het vapen van Micare Vape Pod's laagste voltage instelling van 3.4V terwijl u zich aanpast naar 3.6V, 3.8V en 4.0V.

Intelligente LED-indicator

Tijdens het vapen kunt u met de SMOK Micare Vape Pod vapen met verschillende voltage-instellingen, en u hoeft niet te worstelen om te weten wat uw vaping voltage is, aangezien een andere LED-kleur elke voltage-instelling aangeeft. 3.4V-Blauw, 3.6V-Groen, 3.8V-Oranje en ten slotte 4.0V-Rood. Hierdoor kunt u precies zien op welk vermogen u vapt.

Pod Capaciteit

De SMOK Micare Vape Pod wordt geleverd met twee Pod capaciteiten, 1.0 ml en 0.5 ml. Hiermee kunt u de capaciteit kiezen die past bij uw vaping behoeften.

Voorverwarm functie

Het doel van vaping is niet alleen het maken van trekjes, maar het maken van kwaliteitsvapes. Een voorverwarmingsfunctie SMOK Micare Vape Pod stelt u in staat een vape-ervaring van hoge kwaliteit te krijgen. De voorverwarmingsfunctie versnelt het proces van het vloeibaar maken van de e-vloeistof die u helpt de beste vape-smaak en volledige massaproductie van damp te krijgen.

Om de voorverwarmingsfunctie te activeren, drukt u twee keer snel achter elkaar op de knop, waarna de voorverwarmingsfunctie begint te werken. Als u de voorverwarmingsfunctie wilt stoppen, hoeft u slechts één keer op de knop te drukken.

Gebruiksgemak

Net als andere wax pennen en olie vaporizers die bekend staan om hun gebruiksgemak, verschilt de SMOK Micare Vape Pod daar niet van. Hij wordt geleverd met een enkele knop waarmee je hem op een eenvoudige manier kunt bedienen die je een naadloze ervaring geeft.

Draagbaarheid

Als vaper zul je af en toe moeten reizen om andere functies bij te wonen. Als je reist, hoef je niet te stoppen met vapen omdat je niet kunt reizen met je vape-apparatuur. SMOK Micare Vape Pod wordt geleverd met een compacte tas die je kunt gebruiken om hem veilig mee te nemen op reis.

De SMOK Micare Vape Pod heeft verder een slank, praktisch en handig ontwerp om de draagbaarheid te vergroten. Het wordt geleverd met een afmeting van 56mm hoogte, 43mm breedte en 15mm diepte. Dit is mogelijk omdat de cartridge in het apparaat zit, waardoor deze Pod een eenvoudig systeem is dat je kunt gebruiken om te vapen.

Om het nog draagbaarder te maken, heeft de SMOK Micare Vape Pod een gewicht van 69g. Dit komt overeen met een gewone pen, zodat u het mee kunt nemen zonder moe te worden.

510 Draad Adapter

De SMOK Micare Vape Pod maakt gebruik van een 510 schroefdraadadapter die magnetische aansluiting mogelijk maakt. Hierdoor past de SMOK Micare Vape Pod gemakkelijk en handig op meerdere cartridges en batterijen met een diameter tot 11mm.

Luchtstroom Systeem

De SMOK Micare Vape Pod maakt gebruik van een uniek luchtstroomsysteem dat afwijkt van andere luchtstroomroutes. Hier komt de ingeademde lucht niet direct en rechtstreeks uit het mondstuk. Dit is voordelig omdat u lekkage kunt voorkomen waardoor u een consistente zuiverdere smaak krijgt.

Verbeterd mondstuk

SMOK Micare Vape Pod komt verder met een verbeterd keramisch mondstuk dat het vaping comfortabel maakt. De eendenbek vorm keramische goedkeuring van Micare Vape Pod's mondstuk geeft u plezier, en de keramische coating geeft het een anti-corrosie eigenschap.

Algemene SMOK Micare Vape Pod Prestaties

SMOK Micare Vape Pod combineert uitstekende vape functies waar elke vaper altijd naar hunkert. Door het combineren van de nieuwste vaping innovatie van variabel vaping vermogen, voorverwarmingsfunctie, slank en gestroomlijnd ontwerp voor draagbaarheid, verslaat SMOK Micare Vape Pod andere vape apparatuur in de markt.

SMOK Micare Vape Pod is gebouwd met een zink-legering chassis dat het een uitstekende vape tool maakt in termen van duurzaamheid. Bovendien is dit kosteneffectief omdat je niet van tijd tot tijd een nieuwere vape tool zult vervangen.

Dankzij de geavanceerde kortsluitbeveiliging heeft je SMOK Micare Vape Pod geen risico's op brandwonden. Dit maakt het een handig vapehulpmiddel dat je niet in de gaten hoeft te houden terwijl het oplaadt.

  • SMOK Micare Vape Pod Belangrijkste EigenschappenAfmeting: 56 x 43 x 14,8 mm
  • Uitgangsvermogen Bereik: 5-25 W
  • Bereikuitgangsspanning: 3V - 4.1V
  • Bereikingangsspanning: 3V - 4.2V
  • Voorverwarming: 3W
  • Overlaadstroom: 1A
  • Ingebouwde batterijcapaciteit: 700mAh
  • Spoel Weerstand: 5Ω- 3.0Ω
  • E-Liquid Capaciteit: 05 ml en 1ml

Voor- en nadelen

Zoals gebruikelijk heeft de SMOK Micare Vape Pod positieve en negatieve punten.

Voordelen

  • SMOK Micare Vape Pod wordt geleverd met een veelzijdige en duurzame batterij
  • Het minimalistische, strakke en slanke ontwerp maakt het zeer draagbaar
  • Het wordt geleverd met een 10-seconden voorverwarmingsfunctie die u verzekert van uitstekende vaping kwaliteit.
  • Het wordt geleverd met een geïntegreerde pod tank die gemakkelijk te vullen is met een e-vloeistof
  • SMOK Micare Vape Pod is zeer duurzaam.
  • Het stelt u in staat om te vapen op variabele vermogensinstellingen catering voor zowel beginner als expert vapers.

Nadelen

  • De capaciteit van de e-liquid is mogelijk niet genoeg voor frequente vapers

Handleiding, beoordeling en instructies

SMOK Micare Vape Pod is een unieke vape-apparatuur die uniek is in de werking van de vaping kwaliteit en duurzaamheid. Met een voorverwarmingsfunctie, SMOK Micare Vape Pod kunt u genieten van een hoge kwaliteit gevoel in elk trekje dat je maakt. Veel vapers gaan voor deze vape apparatuur omdat het gemakkelijk te bedienen is, zelfs voor degenen die nog niet eerder hebben gebruikt. Het heeft een knop die gemakkelijk te vinden en te bedienen is. Verbazingwekkend, SMOK Micare Vape Pod is draw-geactiveerd; je hoeft alleen maar het mondstuk op je mond te plaatsen, een trekje te nemen, en het zal worden geactiveerd.

We kunnen de SMOK Micare Vape Pod ook aanbevelen voor uw vape omdat hij goed gebouwd is om lang mee te gaan. Hij is gebouwd met behulp van een zinklegering die hem duurzamer maakt. Verder is hij gebouwd met een uitstraling die doet denken aan een oude school aansteker die hem een moderne glanzende look geeft.

Probeer SMOK Micare Vape Pod vandaag nog!

Laten we eens kijken naar de veelgestelde vragen

Hoe zet ik mijn SMOK Micare Vape Pod aan?

De SMOK Micare Vape Pod wordt geactiveerd door trekken; u hoeft alleen het mondstuk op uw mond te plaatsen en van de vape te genieten. Het wordt ook geleverd met een enkele knop die u kunt gebruiken om de voorverwarmingsmodus te activeren/deactiveren en het vaping voltage te variëren.

Heeft u een ander geweldig alternatief nodig? ProbeerUPENDS

UPENDS is een van de beste en unieke vape apparatuur ontwikkelaars en groothandelaren. Hier krijg je de vaping apparatuur zoals;

Upcott

Dit is een van de voorgevulde pod systemen die u kunt krijgen van UPENDS. Het is gebouwd met hoge kwaliteit normen die u doen vergeten over de ongemakken van lekken, popping, spugen en stoppen tussen uw vaping sessies.

UPENDS geeft u ook toegang tot andere vape apparatuur zoals Uppor, Upone, Uppen, UpOX en nog veel meer.

Conclusie

Vaping is bedoeld om uw verlangen naar nicotine en zelfs kruidenhits te stillen. De SMOK Micare Vape Pod behoort tot de beste vape-apparatuur die we u kunnen aanbevelen voor uw vape.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)