WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Beste Niet-Nicotine (0mg Nicotine) Wegwerp Vape 2022: Elf Bar, Geek Bar...

5th Sep 2022 | 411 | Danielle Alhiraki

Vaping is de beste optie voor het consumeren van nicotine in vergelijking met roken. Het beste van vapes is dat je de nicotinesterkte kunt kiezen die je wilt vapen, inclusief de nul-nicotinesterkte.

Veel rokers die ervoor kiezen om te vapen doen dit met het doel om nicotineverslaving te verminderen. Consistent gebruik van nicotine leidt tot verslaving, en aangezien het een stimulerend middel is, kan nicotine de hartslag en de bloeddruk verhogen.

10 Beste wegwerpvapes zonder nicotine (0mg)

Hier zijn de beste wegwerp vapes met 0 nicotine gehalte;

ELF Bar 600 Puffs Wegwerp vape met 0 nicotine

ELF Bar 600 Puffs Disposable Vape is een van de beste niet-nicotine wegwerp vapes kunt u rekenen op als je begint en doorgaat met vaping. Een van de voordelen van het vaping met behulp van deze wegwerp vape is dat het is voorgevuld met een 0mg nicotine sterkte e-vloeistof, dus je hoeft niet te ondergaan geen navulling tekort voordat u begint te genieten van vaping. De pod heeft een capaciteit van 2ml, wat zich vertaalt naar 600 puffs voordat de uitputting.

Het wordt geleverd met een ingebouwde 550mAh capaciteit batterij die u niet hoeft op te laden voordat u geniet van uw vape. Deze batterij is in staat om tot 600 trekjes te ondersteunen voordat het kan lopen laag.

Het beste ding is dat u ELF Bar 600 Puffs Disposable Vape in verschillende smaken verkrijgen kunt, waardoor het een wegwerp vape voor iedereen. Nu dat ELF Bar 600 Puffs Disposable Vape puff-geactiveerde is, hoeft u geen voorafgaande vaping ervaring om het te gebruiken.

Geek Bar Wegwerp Vape 0mg nicotine

Geek Bar Disposable Vape 0mg is nog een andere 0mg wegwerp vape voor u. Het wordt aangedreven door een 500mAh capaciteit ingebouwde batterij die in staat is om 575 trekjes vol te houden zonder uit te putten.

Het beschikt over een constante output en consistente smaak systeem. Dit is een speciale functie in dat het garandeert u dichte wolken naast de beste smaak die u verdient.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u Geek Bar Disposable Vape 0mg in verschillende smaken verkrijgen, waaronder Blueberry, Banana Ice, Druif, Passievrucht, Mango Ice, Watermeloen, Strawberry Ice Cream, Sweet Strawberry, Zure Appel, en Passievrucht, naast andere uitstekende smaken.

Afgezien van de variabele smaken, veel vapers de voorkeur aan het gebruik Geek Bar Disposable Vape 0mg als het geeft een stevige throat hit, heeft een compact en stijlvol design, is zeer draagbaar, en is gemakkelijk te gebruiken.

0mg nicotine Kingston Wegwerp Vape

0mg Kingston Disposable Vape is een niet-nicotine vape die u kunt gaan voor als je een zware vaper. Het wordt geleverd met een 10ml capaciteit pod die in staat is om een e-vloeistof genoeg om u meer dan 3500 puffs voordat het op is te dragen.

Deze 0mg wegwerp vape is beschikbaar in de markt met meer dan 20 smaken waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen uit de volgende smaken; Red NRG, Watermelon, Strawberry Watermelon, Blueberry Cherry, Fruit Punch, Tutti Fruitti, Double Apple, Grapeberry, Cola Ice, Sweet Candy, Vinberry, Blue Sour Raspberry, en Mixed Berry Menthol, onder anderen.

0mg Kingston Disposable Vape is een eenvoudig te gebruiken apparaat als het komt niet met een knop, maar het is trek-geactiveerd, je hoeft alleen maar een trekje te maken en ga verder met vaping. Het is voorgevuld, dus je hoeft niet te spannen om de pods te vullen voor u om te genieten van vaping. Tot slot, veel vapers rang 0mg Kingston Disposable Vape als het is draagbaar en licht van gewicht.

0mg nicotine Rocca Bar Wegwerp Vape

0mg Rocca Bar Wegwerp Vape wordt geleverd met uitstekende functies die het opmerkelijk maken. Als je het koopt en beginnen vaping, zult u genieten van maximaal 575 trekjes van de 2ml capaciteit pod. U zult ook genieten van het gemak van de ingebouwde 500mAh capaciteit batterij die niet oplaadbaar is, maar kan ondersteunen de 575 trekjes voor het runnen van laag.

0mg Rocca Bar Disposable Vape is ook beschikbaar in een breed scala van smaken, waaronder Menthol Ice, Mango Ice, Ananas Ice, Ice Fruit Mix, Tabak, Watermeloen, Banana Ice, en Peach Ice, onder andere smaken.

Al deze smaken zijn uitstekend gemixt met een 70VG/30VG verhouding om ervoor te zorgen dat je blijft hunkeren naar meer trekjes.

Aroma King Wegwerpvape 0mg nicotine

Aroma King Disposable Vape 0mg is een andere wegwerp vape met nul nicotinegehalte. Het wordt geleverd in verschillende smaken, waaronder Strawberry Ice, Cool Mango, Grape Ice, Strawberry Ice, Peach Ice, Mango Apple Pear, Watermelon Ice, Energy Drink Ice, en Grape Energy, onder andere smaken waar je van houdt.

Het beschikt over een 2ml voorgevulde pod capaciteit. Deze pod capaciteit vertaalt zich naar ongeveer 600 trekjes voordat het leeg is. Aroma King Disposable Vape 0mg wordt geleverd met een voorgevulde pod bespaart u het gedoe van het opnieuw vullen. Naast een voorgevulde pod, wordt Aroma King Disposable Vape 0mg aangedreven door een niet-oplaadbare batterij die in staat is om de 600 trekjes vol te houden zonder leeg te raken. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over stroomtekorten omdat er geen opladen nodig is.

Als u een regelmatige reiziger bent, dan is Aroma King Disposable Vape 0mg de beste deal voor u. Het wordt geleverd met een slank en compact ontwerp dat het gemakkelijk maakt om in uw zak te passen tijdens het reizen. U zult ook genieten van het modieuze ontwerp dat comfortabel aanvoelt om mee te nemen.

Aroma King Wegwerp Vape met 0mg nicotine

Aroma King Wegwerp Vape 0mg is nog een andere unieke 0mg vape wegwerp dat je zou graag in dienst als je begint vaping. Het wordt geleverd met een 2ml e-vloeistof pod capaciteit. Deze capaciteit is in staat om meer dan 600 trekjes te leveren voordat de leeg is. Deze pod is voorgevuld met uw favoriete 0mg e-vloeistof in termen van smaak.

U kunt Aroma King Disposable Vape 0mg voorgevuld krijgen met een e-vloeistof van uw favoriete smaak. U kunt kiezen uit smaken als Cola, Banana Ice, Grape Ice, Mango Apple Pear, Cool Mango, Blueberry Ice, Lychee Ice, en Watermelon Ice, naast vele andere smaken.

Aroma King Disposable Vape 0mg levert een ultieme vaping ervaring met zijn luchtstroom controlesysteem. Het is zeer compact, dus draagbaar, gemakkelijk te gebruiken met een puff-geactiveerde systeem, en modieus design, onder andere uitstekende eigenschappen die uw vaping ervaring geweldig maakt.

Flow Bar Zero Nicotine Wegwerp Vape

Flow Bar Zero Nicotine Wegwerp Vape wordt verbazingwekkend geleverd met meer dan 15 smaken waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van uw smaak, kunt u toegang krijgen tot smaken zoals Apple Peach, Banana Ice, Druif, Blue Razz Ice, Blue Sour Raspberry, Mango Ice, Kiwi Passion Fruit, en Pink Lemonade, Peach Ice, Raspberry Mojito, Strawberry Energy, Strawberry Ice Cream, Sweet Strawberry onder anderen.

Het wordt geleverd met een uitzonderlijke pod met een capaciteit die u tot 800 trekjes kan geven voordat hij leeg is. Deze pod is voorgevuld; u hoeft alleen de smaak te kiezen die u wilt en u kunt beginnen met vapen zonder u zorgen te maken over het vullen. Het voorgevulde karakter, samen met het trek-geactiveerde systeem, maakt de Flow Bar Zero Nicotine Disposable Vape een gemakkelijk te gebruiken wegwerp vape.

SKE Crystal Bar Wegwerp vape met 0mg nicotine

SKE Crystal Bar Disposable Vape is een beginnersvriendelijke 0mg wegwerp vape die het proberen waard is. Het wordt geleverd met een trek-geactiveerd systeem dat u alleen een trekje hoeft te maken, te activeren, en verder te genieten van de vape. SKE Crystal Bar Disposable Vape wordt geleverd met een 2ml voorgevulde pod met een e-vloeistof met 0mg nicotinegehalte en een smaak van uw keuze.

SKE Crystal Bar Disposable Vape is beschikbaar in de markt, en je kunt het in een breed scala van smaken, waaronder Pink Lemonade, Zure appel Blueberry, Tiger Blood, Vimbull Ice, Watermeloen Ice, Menthol, Lemon perzik Passievrucht, Cherry Ice, Blueberry Frambozen, Lemon Peach Passievrucht, en nog veel meer uitstekende smaken.

De ingebouwde niet-oplaadbare batterij met een capaciteit van 500mAh is sterk genoeg om uw SKE Crystal Bar Disposable Vape aan te drijven totdat u geniet van al zijn 600 trekjes voordat hij leeg is.

Geek Bar Shisha Wegwerp Vape 0mg nicotine

Geek Bar Shisha Disposable Vape 0mg wordt geleverd met het gemak van draagbaarheid als het is klein en compact in ontwerp. Het is uitgerust met een niet-oplaadbare 500mAh capaciteit batterij die sterk genoeg is om 575 puffs ondersteunen zonder uit te lopen.

Met een 2ml pod capaciteit, kunt u genieten van maximaal 575 trekjes voordat het leeg is. Deze 2ml capaciteit pod is voorgevuld met een e-vloeistof van uw keuze; dus, hoeft u zich geen zorgen te maken over de vulling ongemakken.

0mg nicotine Smoketastic ST600 Wegwerp Vape

0mg Smoketastic ST600 Disposable Vape is verkrijgbaar in een aantal uitstekende smaken, waaronder Blue Razz Lemonade, Blueberry Ice, Blue Razz Lemonade, Cherry Cola, Energy drink, Ice Pineapple, iwi Passionfruit, Peach Blueberry Candy, Mango Ice, Mr. Blue onder anderen.

Het is ontworpen met een slank en slank ontwerp en een gesloten systeem. Het is trek-geactiveerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de werking ervan. Met een batterijcapaciteit van 500mAh, kunt u genieten van de 600 trekjes voordat hij leeg is.

Wat is nicotine-vrije vape? Is het slecht voor je lichaam?

Redenen om een nicotinevrije vape te kiezen

Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het goed is om voor een nicotinevrije vape te kiezen.

Geen verslavingsrisico

De meeste vape sap merken bevatten water, smaakstoffen, VG en PG, en nicotine. Het nicotine element wordt gezien als het element dat verslaving veroorzaakt.

De andere elementen leiden niet tot verslaving; ze prikkelen alleen het zenuwstelsel en veroorzaken alleen hunkeren naar vapers. Als je nicotine uit de vape elimineert, blijft de e-liquid vrij van verslaving.

Er zijn nicotinevrije e-liquids, maar de door de FDA gemandateerde etikettering kan uw e-liquid voorzien van etiketten als "Dit product bevat nicotine. Nicotine is een verslavende chemische stof" en "Dit product is gemaakt van tabak."

Hoewel dit misschien niet waar is bij de nicotinevrije vapes, is FDA gemandateerd om producten te labelen. Deze labels moeten u niet afschrikken als u op zoek bent naar een nicotinevrije vape.

Nicotine-vrije vapes zijn niet giftig

Voor zover vaping veilig voor u is, kunnen e-liquids morsen en uw kinderen kunnen erbij komen. Dit kan schade aan hen toebrengen als ze het proberen te vapen. Om dit te voorkomen, kunt u kiezen voor nicotinevrije vapes die geen giftige stoffen bevatten.

Alle elementen in nicotinevrije vape bevatten elementen die geschikt zijn voor levensmiddelen en kunnen dus geen schade toebrengen aan uw kinderen als zij het per ongeluk consumeren.

Hoewel de nicotinevrije vape onschadelijk is, moet hij buiten het bereik van kinderen worden bewaard. Maar als uw kinderen er toch bij komen en hem gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken, want de nicotinevrije vape bevat geen giftige stoffen.

Toegang tot een soepele vaping ervaring

Vaping nicotine vapes kan leiden tot een punch in de keel die soms hard is hetzelfde als die van een sigaar. Sommige vapers klagen dat de nicotine hit op de keel is te hard en kan nodig zijn om nicotine consumptie te verminderen.

Als de aanslag een negatieve invloed op u heeft, dan moet u kiezen voor een nicotine-vrij vape sap. Dit zal u toelaten om te genieten van vaping soepel zonder enige keel hit.

De soepele ervaring kunt u gezond te blijven en zelfs blijven genieten van vaping je ooit hebt gedroomd van.

Nicotinevrije vapes zijn betaalbaar

De nicotine-vrije e-juices niet verkopen hetzelfde als een nicotine-gebaseerde vloeistof. Ze stellen u in staat om vape en genieten van de beste smaak zonder bijwerkingen tegen een betaalbare prijs.

Als u gewend bent om low-end vapes te vapen, is het gemakkelijk voor u om te vallen voor een nicotine-vrije vape die is afgeprijsd.

Bijvoorbeeld, als u gewend bent aan een 2mg/ml nicotine vape, kunt u gaan voor een 4mg/ml nicotine vape en deze mengen met een nicotine-vrije vape in verhouding tot twee 2mg/ml vapes te bereiken.

Geniet van een betere smaakervaring

E-vloeistof vapes worden geleverd met geweldige smaken die u moet genieten van hun gevoel als je vape. De opname van nicotine geurloze ingrediënten brengt in een harde hit die verdunt de smaken.

Nicotine-vrije vape stelt u in staat om te vapen met een focus op de smaken. Ze elimineren die prikkelende hit op de keel, waardoor u alleen van de smaak kunt genieten. Bijvoorbeeld, als uw nicotine-vrije vape een vanillesmaak bevat, zult u alleen van de vanillesmaak genieten.

Zonder de toevoeging van nicotine in uw vape, krijgt u alleen de beste smaken zoals appel, aardbei, kersen, watermeloen, chocolade, menthol, perzik, en nog veel meer smaken.

Stelt u in staat om een nicotine consumerende pauze te nemen

Het kan zijn dat u veel nicotine heeft geconsumeerd, en dat u een pauze nodig heeft. Het kan ook zijn dat u wilt stoppen met het consumeren van nicotine, maar dat u toch wilt genieten van het vapen. Dan zijn de nicotine-vrije vapes hier de beste keuze.

Sommige nicotineverslaafden kunnen tijdelijk lethargisch, ziek, of zelfs het gevoel een buzz als ze abrupt stoppen met vaping nicotine. De nicotine-vrije vapes helpen u breken van het consumeren van nicotine zonder veel effect te ervaren.

Geniet van een drugsvrije vaping ervaring

Nicotine wordt geassocieerd met zowel psychologische en fysiologische effecten op je lichaam die kunnen leiden tot verslaving, dus in aanmerking komen om een drug te zijn.

De nicotine-vrije vapes zijn vrij van drugs, en het gebruik ervan stelt u niet bloot aan misbruik van drugs, maar u geniet nog steeds van de beste vaping ervaring.

Zijn er alternatieven voor vaping?

Ja! Nicotine-vrij vaping heeft een heleboel alternatieven. Velen kunnen beweren dat, omdat nicotine-vrij vaping maakt je niet consumeren nicotine, het veilig is. Ja, het is misschien veiliger dan roken, maar het heeft zijn effecten, ook al zijn ze minimaal.

Om er zeker van te zijn dat u volledig veilig bent, zijn hier enkele alternatieven om u op de been te houden;

Kauwgom- de meeste kauwgoms zijn gearomatiseerd met verschillende smaken. Het kauwen van een stukje kauwgom met je favoriete vape kan een vergelijkbare ervaring geven als die van vaping.

SparklingWater- Sparkling water geeft een tintelend en branderig gevoel omdat het koolzuurhoudend is. Dit zorgt voor een keel sensatie vergelijkbaar met die van vaping.

Diep ademhalen- Bij vaping adem je altijd diep in, wat zonder vape niet mogelijk is. Als de vapingdrang zich ontwikkelt, kan diep ademhalen, vergelijkbaar met vaping, de vapingdrang verlichten.

Het eten van zonnebloempitten - als je vaping, je hand regelmatig naar je mond. Op dezelfde manier, als je zonnebloempitten eet, moet je je hand regelmatig naar je mond, dus het nabootsen van vaping. Dit helpt bij het verlichten van de drang om te vapen.

Deze vaping alternatief helpt u langzaam stoppen met vaping. Ze bieden misschien niet dezelfde sensatie als een vape, maar ze zijn het beste alternatief om voor te kiezen meer nog als je wilt roken en vaping geleidelijk te ontlopen.

Over UPENDS

Heb je je afgevraagd waar je de beste nicotinevrije vape tussen andere vaping producten kunt krijgen? UPENDS.com heeft u gedekt! Het geeft je de beste vaping apparatuur die van hoge kwaliteit is en met een stylus design.

UPENDS.com stelt u in staat om te genieten van vaping tegen een relatief lage prijs. Omdat ze ontwikkelen en distribueren vape-apparatuur, ze geven je toegang tot hen tegen een groothandelsprijs.

Om er zeker van te zijn dat ze u het beste bedienen en elke bestemming bereiken, werft UPENDS.com distributeurs om hen te helpen de producten te distribueren zoals u ze bestelt. Het goede nieuws is dat u uw bestellingen online kunt doen en de goederen naar u kunt laten distribueren.

Conclusie

Het vapen van nicotinevrije vape is veiliger dan het roken en vapen van een nicotinevape. Bij het gebruik van een nicotinevrije vape bent u vrij van enige psychologische en fysiologische schade omdat ze vrij zijn van drugs.

Hoewel nicotinevrije vapes geen kwaad kunnen, moet u de vape die u consumeert onder controle houden om over-vaping te voorkomen. De nicotine op de nicotinevape fungeert als een controle-element dat de hoeveelheid die u consumeert beperkt. Met de nicotinevrije vapes zult u ze zelf onder controle moeten houden.