WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Yuoto Wegwerp Vape, smaken, Yuoto Vape prijs in VAE, hoe te gebruiken & hervullen- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 75 | william wang

Verschillende nieuwe vape stijlen hebben onlangs de markt bereikt. Als een relatief nieuw product, kunt u zich afvragen of de Yuoto wegwerp vape geschikt is voor u.

Bovendien is vaping de nieuwe manier van roken, en het is een populaire trend geworden. Het gaat om sigaret-achtige apparaten die batterijen gebruiken om de stoffen binnenin te verhitten en ze een aerosolvorm te geven.

De gebruiker kan dan deze damp inhaleren. Deze vaping business is nu booming, met mensen die proberen hun deel van deze nieuwe trend te krijgen, wat resulteert in deze business die een multi-miljoen dollar industrie is geworden.

Misschien overweegt u deze trend. Dus, in deze review zullen we wat licht werpen op hoe Yuoto wegwerp vape werkt, de smaken die vergezeld gaan, de prijzen, de voor- en nadelen van de Yuoto vape pen, en uw beslissing makkelijker maken. Zullen we?

Wat is Yuoto Wegwerp Vape?

Yuoto Wegwerp Vape is een nieuw product in de sigaretten industrie; met zijn unieke uiterlijk en eenvoudig gebruik, kunt u genieten van een geweldige vaping ervaring. Het ontwerp van de wegwerp vape is handiger dan reguliere vapes. Het is ook klein genoeg om in uw zak of handtas te passen. Met verschillende smaken beschikbaar, kunt u er altijd een vinden die bij uw smaak past.

Yuoto wegwerp vape is een voorgevuld wegwerp vape pod systeem apparaat met een compacte en slanke body, zo lang als een creditcard. Het wordt automatisch geactiveerd door inhaleren en heeft geen knoppen in te drukken. Yuoto wegwerp vape maakt gebruik van een 1.8ohm keramische coil, het leveren van een schone en soepele vaping ervaring.

Yuoto wegwerp vape wordt geleverd met 5% nicotine sterkte in gewicht en biedt ongeveer 1500 puffs per apparaat voordat volledig uitgeput. Yuoto wegwerp vape wordt geleverd in verschillende smaken, zoals bosbes, mango ijs, mint ijs, lychee, perzik, tabak, druif ijs, cola ijs, enz.

Is Yuoto een goede vape?

Yuoto is een wegwerpvape die ontworpen is om eenmalig te gebruiken en dan weg te gooien. Ze bevatten e-liquid en een batterij, vergelijkbaar met een oplaadbare vape-pen. Omdat je ze eenmalig kunt gebruiken en weggooien, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij of het bijvullen met e-liquid. Je haalt ze gewoon uit de verpakking, neemt een paar trekjes, en gooit ze in de prullenbak als je klaar bent.

Veel gemeentes hebben wetten tegen het roken van sigaretten binnenshuis vanwege de meeroken die ze produceren. Met Yuoto wegwerpvapes vindt er geen verbranding plaats, dus er komen geen schadelijke chemicaliën vrij in de lucht. Dit betekent dat ze binnenshuis gebruikt kunnen worden zonder de gezondheid van anderen aan te tasten of wetten te overtreden.

Yuoto XXL Wegwerp Vape Kit

Yuoto XXL Wegwerp Vape Kit is het nieuwste product van de Yuoto serie. Het apparaat wordt geleverd met 5% nicotine zout sterkte, een 1200mAh batterij, en een 7ml e-liquid capaciteit. Zo kunt u genieten van meer vaping tijd. De verpakking bevat 1pcs van wegwerp vape kits. Het is een compact en draagbaar apparaat dat kan voldoen aan uw dagelijkse vaping behoeften.

De voordelen van Yuoto XS overervend, heeft Yuoto XXL belangrijke doorbraken gemaakt in capaciteit en levensduur van de batterij. Het geïntegreerde ontwerp vape pen heeft de grootte van een gewone sigarettenaansteker, en zijn lichtgewicht maakt het gemakkelijk om mee te nemen. Het is voorgeladen, voorgevuld, en wegwerpbaar, en het is klaar voor gebruik direct uit de doos.

Met een 1200mAh batterij, 7ml e-liquid capaciteit, en 5% nicotine zout concentratie, krijg je tot 2500 trekjes uit een enkel apparaat. Er zijn geen knoppen of instellingen om mee te knoeien; trek uit het mondstuk om te genieten van rijke smaken van mango ijs, Guava ijs, Perzik ijs, Aardbeien ijs, Energy Drink ijs, en vele anderen. Enkele cruciale parameters zijn:

  • Weerstandswaarde van 1.6ohm
  • Bevatten een 5% zout nicotine
  • Hebben een batterij capaciteit van 1200mAh
  • Maximum van 2500 trekjes
  • Weegt 53g
  • Tankinhoud van 7 ml

Yuoto Switch Wegwerp Vape Apparaat 3000 Puffs

Yuoto Switch is een revolutionair wegwerp apparaat dat beschikt over een dubbele smaak in een apparaat. Het hebben van twee smaken in een wegwerp apparaat helpt om te voldoen aan uw verschillende vaping behoeften. Bovendien neemt het al het giswerk van het kiezen van een smaak door u te voorzien van twee smaken in een keer. Het apparaat heeft een ingebouwde 1650mAh batterij, die u zal voorzien van 3000 puffs (gelijk aan 3 pakjes sigaretten).

U kunt kiezen welke e-juice smaak u wilt gebruiken via de zwarte schakelaar aan de zijkant van het apparaat. Het apparaat bevat 8ml e-juice met 5% zout nic. De Yuoto Switch Disposable Vape Device heeft een gloednieuw ontwerp zonder knoppen dat zorgt voor een eenvoudige bediening en handig gebruik. De Yuoto Switch Kit zal u een geweldige vaping ervaring brengen.

Het beschikt over een trek-geactiveerd afvuurmechanisme; u moet inhaleren van het mondstuk om damp te produceren. Het is een voorgevuld apparaat en is bedoeld om te worden weggegooid zodra de e-vloeistof is uitgeput.

De Yuoto Switch vereist geen onderhoud, opladen of hervullen; er zijn echter acht smaakcombinaties beschikbaar om uit te kiezen. Dit wegwerp vape-apparaat is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel beginners als ervaren vapers.

Yuoto Wegwerp Pod Apparaat

Yuoto wegwerp pod apparaat is een voorgevulde e-vloeistof vape kit, die vooraf is opgeladen en voorgevuld. De 1500 puffs wegwerp vape apparaat kan duren voor een lange tijd. Het is knop-vrij en draw-geactiveerd, dus je moet inhaleren om het te gebruiken.

Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zoals perzik, mango, bosbessenlimonade, guave, Coke Ice, Energy Ice, ananasijs, watermeloen, lychee, en vele andere.

De Yuoto wegwerp vape apparaat heeft een hoge kwaliteit metalen materiaal dat zorgt voor duurzaamheid. Het is niet nodig om het sap op te laden, te vullen of te vervangen. Pak gewoon een open verpakking en geniet van het vaping zonder zorgen te maken over het lekken van vloeistof of het vervangen van de batterij.

Het is gemakkelijk mee te nemen in uw zak en handig tijdens het reizen of onderweg. Met een slanke body, past het perfect in uw hand of broekzak.

Hoe lang gaat een Yuoto vape mee?

Yuoto wegwerp vape pennen zijn handig en gemakkelijk om van te genieten met je favoriete vape sap. Verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, kun je de juiste voor jou vinden. De Yuoto wegwerp vape gaat 24 tot 48 uur mee. Dit is de ideale tijd voor een wegwerp vape van hoge kwaliteit, zodat je een goed gebruik van je Yuoto wegwerp vape kunt verwachten.

Hoeveel nicotine heeft Yuoto Vape?

De nicotinesterkte van elke Yuoto wegwerpvape is 0,6mg/ml. Dit is het standaardniveau voor alle wegwerpvapes op de markt. U kunt wat bitterheid voelen wanneer u te veel rook in één keer inhaleert, maar maakt u zich geen zorgen; het zal uw longen of keel niet schaden.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het nicotineniveau van uw Yuoto vape, want er zit een nicotineniveau-indicator op de cartridge, die de hoeveelheid nicotine in de vape aangeeft. Het nicotineniveau varieert van 0 ml tot 6 ml, dus u kunt een goed idee krijgen van hoeveel nicotine er in elke Yuoto vape zit.

Hoeveel trekjes heeft een Yuoto?

Yuoto is een innovatief product op de markt, het maakt gebruik van innovatieve technologie om het effect van het vervangen van tabak te bereiken, en de smaak is vergelijkbaar met die van sigaretten. De grootte varieert van XXL, switch, en 5. Elke vape heeft zijn puffs en nicotinegehalte. De XXL heeft 2500 puffs, terwijl de switch 3000 puffs heeft en 5 heeft 1500 puffs.

Hoe gebruik je een Yuoto Vape?

Een wegwerp vape is een uitstekend hulpmiddel bij het stoppen met roken. Het is gemakkelijk te gebruiken en handig. Het apparaat is klaar voor gebruik omdat het voorgeladen en voorgevuld is.

  1. Om de Yuoto vape te gebruiken, moet u het apparaat uit de verpakking halen.
  2. Verwijder het mondkapje dat de mondtip bedekt.
  3. Inhaleer langzaam en diep. Voor Yuoto switch, moet u overschakelen naar uw voorkeursmaak, maar ze komen klaar met de gekozen smaak voor anderen.
  4. Nadat u klaar bent met het gebruik, kunt u het weggooien omdat het wegwerp is of het terugsturen naar de verkoper voor recycling.

Waar kan ik een Yuoto wegwerp vape kopen in de VAE?

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken wegwerp vape, dan is de Yuoto Wegwerp Vape iets voor u. U kunt vaping kopen bij elke gemakswinkel of vaping winkel bij u in de buurt. Bezoek online platforms om te winkelen voor uw favoriete Yuoto wegwerp vape.

  • Myle Dubai

Bezoek de Myle Dubai websitehttps://mylivapordubai.ae/yuoto-vapeen in contact te komen met verschillende producten van uw keuze. Zij bieden gratis levering voor alle aankopen boven 200 AED. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Damac Tower, Business Bay, VAE. U kunt hun klantenservice bereiken via de e-mail sales@mylivapordubai.uae. Altijd open 24/7 te bereiken en dienen hun klanten.

  • Vaporizer Winkel

Winkel met Vaporizer winkel, gelegen op Dragon mart, International City - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten. Het is open 24 uur elke dag van de week. In contact komen met de klantendienst via de hulplijn op +971 54 356 6361.

  • Vape Gate Verenigde Arabische Emiraten

Bezoek hun winkel en ontmoet exclusieve medewerkers die klaar staan om u verschillende Yuoto producten te laten zien en hoe ze werken. Het is gelegen in Maqta Area Al Bahri St., Elite Showroom Bldg. , Office # 11 - Abu Dhabi - Verenigde Arabische Emiraten. Het is elke dag geopend van 9 uur tot 15 uur. U kunt nog steeds winkelen en uw product geleverd krijgen door contact op te nemen met hun hulplijn op +971 54 581 7097.

Wrapping Up

De Yuoto wegwerp vape pen is een uitstekende optie voor het gemak en gebruiksgemak, hoewel het zijn nadelen heeft. We kunnen het gemakkelijk aanraden aan iedereen die nieuw is met vaping of die iets discreets nodig heeft om in het openbaar te gebruiken. Het pakket is erg goedkoop voor wat je krijgt, en het is perfect voor elk evenement of gewoon om mee te nemen voor onderweg.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)