WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Yocan Magneto Vaporizer Review en Instructie. Een gids over de Yocan Magneto Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 68 | william wang

Yocan Magneto behoort tot de nieuwste producten van het Chinese gigantische productiebedrijf, Yocan. Voor de opkomst van wax vapes, werden deze concentraten voornamelijk geconsumeerd met behulp van dab rigs .Terwijl dab rigs geweldig werken voor wax, zijn ze niet draagbaar en onhandig.

Yocan is opgericht in 2013 in Shenzhen Yocan heeft altijd voorop gelopen om rokers en gezondheidsbewust personeel een gunstiger alternatief te bieden. Yocan introduceerde zijn Magneto versie in 2017.

Yocan Magneto is een upgrade versie van Yocan Evolve Plus. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het een magnetisch laadgereedschap en een magnetisch mondstuk. Dit pen-stijl systeem is gegoten voor concentraten en essentiële oliën.

Verschillende wax vapes maken gebruik van keramische spoelen, maar Magneto beschikt over een tweelaags systeem om ultieme damp te leveren. De eerste laag smelt het concentraat en druppelt dan naar beneden naar de tweede laag voor verstuiving. Je kunt een gaatje aan de zijkant van de verstuiver plaatsen om het verdampen te versnellen. De functies van de Magneto zorgen ervoor dat hij zich onderscheidt van de rest.

Specificatie en kenmerken van Yocan Magneto

  • 4,3 inch lang.
  • Geïntegreerde 1100mAh batterij.
  • Afmetingen: 112,6 mm bij 19 mm.
  • Magnetische verstuiver en basis.
  • Magnetische coil cap en pick tool
  • Zink-legering chassis constructie
  • Bediening met één knop.
  • 2-traps keramische wonderspoel.
  • Niet-klevend siliconen opbergvakje.
  • Schroefdraad 510 aansluitingen.
  • Micro USB oplaadpoort.
  • Kan een maximum van 25 W
  • Kom in zilver, rood, zwart, blauw, en oranje kleuren.

Bouwkwaliteit en ontwerp van Yocan Magneto

Hij bestaat uit vijf hoofdonderdelen, namelijk:

  • De bovendop
  • Magnetische spatbescherming
  • Verstuiver spoel
  • Spoel basis

Het batterijgedeelte heeft een verborgen siliconen container aan de basis met een schroefdop. Yocan Magneto heeft een enkele knop die wordt ingedrukt wanneer men wil vapen. De topdop of verstuiverbuis verbindt de andere stukken met een magnetische verbinding en wordt vervolgens vastgeschroefd aan een 510 - schroefdraad batterij.

De Magneto is 4,3 inch hoog met een diameter van 0,7 inch. Ondanks zijn hoogte is het apparaat niet zwaar. Het is draagbaar omdat het perfect in de hand ligt. De top cap schuift soepel en klikt terug wanneer de gebruiker klaar is om te vapen. Het coil gedeelte en de magnetische top zijn de belangrijkste onderdelen van de Yocan Magneto.

De coil cap verdubbelt als een dab tool. De coil binnenin is meerlagig met twee elementen op elkaar gestapeld. Dit levert een efficiënte en snelwerkende vape. Het andere uiteinde van de coil is een uitgehold centrum voor het scheppen van materiaal en het deppen van de stof over de golf. De stof komt in direct contact met het verwarmingsmiddel om te vapen. De cel heeft een USB-oplaadpoort zitten boven de siliconen container sectie. Deze poort voedt de 1100mAh batterij.

Hoe gebruikt u de Yocan Magneto?

Voordat u deze Yocan Magneto voor de eerste keer gebruikt, moet u ervoor zorgen dat hij volledig is opgeladen. Het duurt 3-4 uur om hem volledig op te laden. Magneto heeft tussen de 7 en 8 sessies nodig om zijn batterij leeg te maken. Wanneer hij groen wordt, dan is uw batterij vol.

Om de Magneto te laden, rol je het mondstuk eraf om de verstuiver bloot te leggen. Verwijder vervolgens de magnetische dop, die ook als laadgereedschap fungeert. De volgende stap is het laden van je concentraat op het uiteinde van het laadgereedschap .Die verstuiverdop klikt vervolgens vast op de bovenkant van de verstuiver met een magnetische functie.

Deze klik plaatst het concentraat perfect boven het verwarmingselement. Klik vervolgens de mondstukken terug op hun plaats. Je bent nu klaar om van je vape te genieten.

Vijf keer drukken op de powerknop zet het apparaat aan voor gebruik. Houd nu de powerknop ingedrukt terwijl je damp uit het mondstuk trekt. Dit apparaat werkt wanneer je het verticaal houdt. Universeel verticaal wordt bereikt door je concentraat direct op het verwarmingselement te laten druppelen.

Als je het horizontaal houdt, zal je substantie smelten en op de zijkanten van het apparaat druppelen, waardoor de verstuiver wordt gemist. Nadat je het apparaat naar tevredenheid hebt gebruikt, zet je het uit. Druk vijf keer snel op de aan/uit-knop.

Hoe maakt u de Yocan Magneto schoon?

Probeer uw Magneto na elke sessie schoon te maken. Als er residu op de verstuiver achterblijft, beïnvloedt dat de dampsmaak van de volgende sessie. Week de verstuiver 10 minuten in warm water. Warm water lost residu van de vorige sessie op. Droog uw verstuiver na 10 minuten af en zet hem dan weer op de Magneto. Start de batterij opnieuw op en laat hem werken om er zeker van te zijn dat hij verschroeid is.

Het afbranden na elke sessie reinigt de coils. Afbranden doe je als je er niet direct plannen mee hebt. Deze coils gaan bij regelmatig gebruik een maand of twee mee. Voor zware rokers kan dit korter zijn. Het is veilig om vervangende coils te bestellen om te voorkomen dat je je pen verwaarloost. Als je damp een andere smaak krijgt, dan is het tijd om ze te vervangen. Je kunt wel extra coils bestellen om te voorkomen dat je er niets aan overhoudt.

Gebruik isopropyl alcohol om de buitenkant van het mondstuk schoon te maken. Doop een schone handdoek in de isopropyl oplossing, veeg de benodigde onderdelen voorzichtig af. Spoel vervolgens met warm water om de alcohol te verwijderen. Andere onderdelen zoals het siliconen potje en de dop worden een paar uur in alcohol gedrenkt en daarna afgespoeld om eventuele resten te verwijderen. Het is echter verstandig om de pen na elke sessie schoon te maken .Laat nooit substantie achter op de coils na het roken .Het zal moeilijker zijn om ze te verwijderen, wat de levensduur van de Magneto vermindert.

Yocan Magneto levert een aantal goede damp. Deze goede damp wordt toegeschreven aan de dubbellaagse coil systeem. Er zijn gaten aan de zijkanten van de pen voor een soepelere vaping ervaring. Yocan Magneto werkt het beste met kleinere hoeveelheden van de stof.Gebruik niet de hele buit in sessie. De container als geheel is 2ml; gebruik het op twee of drie sessies voor de beste resultaten.

Voor- en nadelen van Yocan Magneto

Voordelen

Gemakkelijk in gebruik

Het aantrekkelijke aan de Magneto is zijn eenvoud. Door zijn magnetisme onderscheidt hij zich van andere pennen op de markt. De verstuiver en het mondstuk zijn voorzien van een sterk magnetisme dat hen in hun respectieve houdingen schuift.

Draagbaar

De Yocan Magneto is 4,3 inch groot. Hij past gemakkelijk in uw handpalm of broekzak. Het ontwerp van de spoelhuls is ook een voordeel. U hebt geen extra dab-tool bij u. Een siliconen potje bedekt het apparaat.

Gaat langer mee

Magneto heeft een1100mAh batterij, die langer meegaat. Bij matig gebruik kan hij een paar dagen meegaan. De 510 thread batterij maakt hem aanpasbaar met de meeste atomizers op de markt.

Nadelen van Yocan Magneto

Ondanks de enorme voordelen, heeft de Yacon Magneto pen ook nadelen.

  • Deze pen heeft geen temperatuurregelaar. Hij heeft alleen een aan/uit-knop.
  • De coil cap kan de atomizer beschadigen in geval van overmatige hitte
  • Niet-instelbare luchtstroom

FAQs over Yocan Magneto

Hoeveel kost een Yocan Magneto?

De Yocan Magneto is niet prijzig. De prijs is zo vastgesteld dat hij zich kan meten met andere pennen op de markt. Dit apparaat kost $59,99 bij alle verkopers. Detailhandelaren bieden echter soms kortingen aan.

Is de Yocan Magneto het waard?

Magneto is een goed koopje. Het is gebouwd met precisie om de beste smaak en damp te leveren. Het wordt aanbevolen aan mensen die op zoek zijn om goede ervaringen te minen.

ALTERNATIEVE VAPE: UPS

Upcott

Upcott heeft een eenvoudige maar innovatieve structuur om aangename damp te bieden tegen een betaalbare prijs. Het is gevuld met organisch katoen om lekken en spugen te voorkomen. Het wordt ook geleverd met een 4 ml concentraat tank die zorgt voor een veel langere vaping tijd. Upcott heeft een food-grade pc mondstuk om de originele smaak te bieden. Met een 400mah batterij, bent u verzekerd van een veel langere vaping tijd.

Conclusie

De Yocan Magneto wordt wereldwijd gebruikt en is geliefd. Het biedt indrukwekkende functies. De magnetische functie in de Magneto maakt het uniek. Het batterijverbruik is minimaal. Het is een prachtig apparaat voor dagelijks gebruik. Als u op zoek bent naar een apparaat dat u altijd bij u kunt dragen om op elk moment te kunnen vapen, dan zal dit apparaat werken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)