WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Yocan Lit Review en Instructie. Een ultieme gids over de Yocan Lit Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 64 | Danielle Alhiraki

De Yocan Lit vape pen is een uniek vape apparaat vervaardigd door het beroemde bedrijf Yocan. Het apparaat is een van de unieke lichter-ontworpen vape pennen en concentraat vaporizers die kunnen worden gebruikt als dubbele cartridge batterijen. Het heeft een van de meest indrukwekkende functies die we gaan kijken naar in de review.

Yocan heeft een aantal indrukwekkende vape-eenheden in de industrie en ze hebben bewezen goede performers te zijn. Het apparaat is stevig, compact en kan gemakkelijk worden meegenomen voor buiten vaping escapades. Het heeft een goed gebogen ontwerp dat kan passen in je zakken of in je rugzak.

Omdat het een van de kleinste pennen is, zijn de dampproductie en de smaak ongeëvenaard. Met de enkele afvuurknop, kunt u erop vertrouwen dat het apparaat een van de beste performers is.

Kenmerken en specificaties

  • 400 mAh interne batterij
  • Dubbele kwarts spoelen
  • Een breed scala aan kleuren beschikbaar
  • Vape on the go twist pen
  • Variabele voltage oplaadsystemen
  • Micro USB opladen functies
  • LED-lampje om batterij eigenschappen aan te geven
  • Extra magnetische adapter inbegrepen
  • Bediening met één knop
  • QDC Technologie
  • Voorverwarm vaping functie

Bouw en ontwerpkwaliteit

De Yocan Lit is een kleine vape mod die iets langer lijkt dan de gemiddelde pennen. Het apparaat is een simplistisch ontwerp en is erin geslaagd om een favoriet onder vape gebruikers te worden met zijn exquise design. Met het kleine formaat, het is 86 gram en heeft een goede bedieningstechniek.

De uitstekende bouw is niet stressvol en u zult genieten van het vasthouden en gebruiken. Er is een beetje onderhoud nodig om het u voor een zeer lange tijd te laten dienen. Het is een van de vele Yocan-apparaten die de gladde verbindingsstijlen gebruikt en dit voegt toe aan hun premium functies die een algehele goede uitstraling heeft. Goede looks en prestaties is wat u moet verwachten.

De behuizing heeft een uitsteeksel dat het apparaat gemakkelijk vast te houden en duurzaam maakt. Gecombineerd met het goed gebogen mondstuk, is het algemene uiterlijk van het apparaat verbeterd en je zult altijd zin hebben om het uit de zak te halen en ernaar te kijken. De tankinhoud is op 2ml die is goedgekeurd om aan de TPD-eisen te voldoen en geen lekkageproblemen van welke aard dan ook.

Het topontwerp heeft schroeven op de batterij met behulp van een topontwerp mondstuk. Je hebt een niet-regelbare stroom en het heeft luchtgaten op de topdop waardoor het een betere trekking is voor Direct-to-lung vaping en als je de luchtgaten losmaakt kan het een goed mond-to-lung vape-apparaat zijn.

De batterij geeft een vermogen van tussen de 1,8-4,2 volt, en met de verstelbare vermogensinstellingen, kunt u instellen om elke vorm van spanning die past bij uw vaping behoeften te gebruiken. Als uw batterij leeg raakt, kunt u deze opladen met behulp van een USB-oplaadpoort die zich aan de onderkant van de pen.

U kunt genieten van een pass-through vaping functie wanneer u aan het opladen bent, zodat u niet hoeft te snijden uit het leuke deel van het vaping, zelfs als je zonder stroom zit. De smaak is heerlijk en de throat hit is smaakvol en rijk.

Hoe gebruikt u de Yocan lit

Het apparaat kan gebruikt worden zodra u klaar bent met opladen. Om het apparaat te starten, klikt u vijf keer op de vuurknop en doet u hetzelfde als u het wilt uitschakelen. Het lampje zal een paar seconden knipperen waarna u verder kunt gaan met vapen.

Om te beginnen houdt u de vuurknop ingedrukt om een hit te nemen en zodra u door bent, laat u de aan/uit-knop los. Zodra u het gevoel hebt dat u droge hits krijgt, moet u uw tank bijvullen. Als u doorgaat met vaping, bestaat de kans dat u uw coils en verwarmingselementen verbrandt.

Om de Yocan Lit bij te vullen, moet u het mondstuk eruit halen en uw e-liquids in de tank gieten. Het bijvulproces is eenvoudig en zodra u uw sap hebt bijgevuld, moet u ervoor zorgen dat u de maximumlijn of driekwart van de tank raakt om morsen en spugen te voorkomen. U kunt daarom het mondstuk terugschroeven en ervoor zorgen dat het stevig op zijn plaats blijft zitten.

Smaak en dampkwaliteit

De Yocan Lit heeft een goede combinatie van het materiaal en maakt gebruik van de Quartz Dual Coil technologie voor zijn verwarmingsdoeleinden. De QDC zorgt ervoor dat de luchtstroom twee keer gerecycled wordt en laat enorme dampwolken ontsnappen. U kunt kiezen tussen de 0.6ohm coils voor meer dampproductie of 1.2ohm coils voor meer smaak. Yocan staat bekend om het hebben van de meest veelzijdige producten, en u kunt genieten van damp en smaak allemaal uit hetzelfde apparaat.

Batterij en opladen van de Yocan Lit

De batterij van de Yocan Lit heeft een 400mAh batterij die een bypass systeem heeft. U kunt genieten van een garantie op uw apparaat vanaf het moment dat u het gekocht heeft. Het batterijniveau is te vinden aan de zijkant van de batterij en het heeft kleurcodering om aan te geven met hoeveel procent batterij u nog zit.

Het licht bevindt zich recht boven het batterij-logo. Ze geven aan als wit-70%, blauw-30-705, rood- minder dan 305. Wanneer het apparaat rood knippert, moet u het aansluiten op een USB-oplaadsysteem dat werd meegeleverd in de verpakking. Wanneer het volledig is opgeladen, gaan de lichten uit.

Prestaties

Het meest omslachtige proces bij het gebruik van dit apparaat is het hervulproces. U moet het mondstuk van de batterij losschroeven en e-sap in de tank gieten. Wanneer u de tank hervult, moet u deze op de maximumlijn houden zodat u uw vaping gewoonten kunt controleren om spugen en lekkages te voorkomen. Nadat uw vloeistof erin zit, moet u het ongeveer 10 minuten laten bezinken om er zeker van te zijn dat het u een goede hit geeft, de juiste smaak en damp.

De Quartz dual coils geven een zeer indrukwekkende smaak en profiel dat een voldoende throat hit geeft. De geproduceerde damp verschilt niet zo veel van de sigarettenrook, wat goed is voor beginners die houden van een mond-tot-long vaping stijl. Met de 4,2volt, bent u er zeker van dat de batterij een zeer lange tijd mee kan gaan.

Wanneer je het apparaat volledig hebt opgeladen, kan het tot twee dagen meegaan. De 2ml tank kan vloeistoffen tot 2ml bevatten, wat ervoor zorgt dat je niet zonder vloeistof komt te zitten tijdens de sessie. Als je batterij leeg raakt terwijl je vape, is er een pass-through functie waarmee je nog steeds kunt vapen, zelfs terwijl je oplaadt.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Compact en handig ontwerp
  • Geen lekkage problemen
  • Verstuivers die lang meegaan
  • Een lagere prijs met betere kwaliteit
  • Beter smakende smaak
  • Verbeterde veiligheidsfuncties

Nadelen

  • De vuurknop heeft de neiging los te zitten
  • Kleinere 2ml tank
  • Minder flexibiliteit
  • Niet-instelbare luchtstroom

FAQs over Yocan Lit

Is de Yocan Lit het waard?

De Yocan Lit is een goed alles-in-één apparaat dat niet over het hoofd gezien mag worden. Het levert de beste damp en prestaties met zo weinig onderhoud, het enige wat u hoeft te doen is het goed werkend te houden en dan zit u goed.

ALTRENATIVE VAPE: UPENDS

UpOx

De UpOx is een super-waarde mini-open pod systeem met een prestatie die alle andere pod systemen neerhaalt. Het heeft een fantastische prijs die als een verrassing zal overkomen.

U kunt erop vertrouwen dat de Etchip flavor master coil u goed van dienst zal zijn en u de meest originele smaken zal geven. De functies van deze pen zijn gemakkelijk te gebruiken en ook duurzaam. Het is een goede keuze voor mensen die proberen af te kicken van het dagelijkse tabaksgebruik.

Conclusie

De Yocan Lit is een goed apparaat met een goede kwaliteit en geeft efficiëntie tegen een redelijke prijs. Het is eenvoudig en handig om ervoor te zorgen dat vape gebruikers er elke dag verliefd op worden. Het is niet verkeerd om te geloven dat dit apparaat een van de beste is voor beginners omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het is gemakkelijk te vullen. U hoeft geen speciaal onderhoud uit te voeren om dit apparaat u voor een zeer lange tijd van dienst te laten zijn.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)