WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Yocan Hit Review en instructies. Alles over de Yocan Hit Vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 62 | upends v

Vind Vape Winkels die Yocan Hit Vaporizer Verkoopt Open Bij Mij (Mijn Locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Yacan Hit Vaporizer Winkels in mijn buurt (mijn locatie).

Yocan is aantoonbaar de leider in de vape industrie. De Yocan Hit vaporizer is de nieuwste droge kruid vaporizer van de Chinese reuzen, Yocan. De nieuwe Yocan Hit is een opfrissing van de Yocan IShred serie ., Streven naar verbeteringen en aanpassingen op deze nieuwe Vaporizer te maken.

De meeste wiet vapes zijn doosvormig, maar de Hit heeft een slanker lichaam dat compacter en minder omvangrijk is. Het is gemaakt van aluminium en heeft een metallic blauwe coating die een mooie glanzende afwerking achterlaat. Op vier centimeter hoog met een cilindervormig lichaam, is het draagbaar en perfect voor discreet vaping.Het is uitgerust met een convectie-oven die ontworpen is om uw favoriete kruid te verdampen. Dit maakt de Yocan Hit groter dan de andere botanische vaporizers op de markt.

De Hit heeft bijna alle essentiële kenmerken van een droge vaporizer, met een ingebouwde roerder, een enorme 1400mAh batterij, en een vibrator voor extra voordeel. Het heeft ook een snelle opwarmtijd en een goede temperatuurinstelling. Je kunt het instellen op 480 graden in 30 seconden.

Het beschikt over twee modi opwarmtijden. U kunt kiezen tussen 3 minuten en 5 minuten, afhankelijk van uw behoeften op een bepaald moment. Om de instellingen te wijzigen, drukt u gewoon op de aan/uit-knop en naar beneden om de werktijd om te schakelen. er is een enorm OLED-scherm in het midden van de pen.

Het geeft cruciale informatie zoals temperatuur en batterijniveau.De luchtwegen bevinden zich aan de zijkant van het apparaat, en daaronder bevindt zich de temperatuurknop.

Kenmerken van Yocan Hit Vaporizer

  • 117mm hoog en 23 mm omtrek
  • Convectie verwarming
  • Te gebruiken met: Droge Kruiden, CBD-Bloem
  • Vape Tijd 3 Minuten, 5 Minuten (Regelbaar)
  • USB-C opladen.
  • Beschikbaar in vele kleuren (zwart, zilver, rood, en champagne)

Ontwerp en kwaliteit van Yocan Hit vaporizer

De meeste vapes zijn doosvormig, maar de Hit heeft een slankere behuizing die compacter en minder omvangrijk is. Het is gemaakt van aluminium en heeft een metallic blauwe coating die een mooie glanzende afwerking achterlaat. Met een hoogte van vier centimeter en een cilindervormig lichaam, is het draagbaar en perfect voor een discrete ervaring.

Er is een groot OLED scherm in het midden van het apparaat, dat alle noodzakelijke informatie geeft zoals temperatuur en batterijniveau. De luchtwegen bevinden zich aan de zijkant van het apparaat, en daaronder zit de temperatuurknop.

Terwijl veel draagbare apparaten nog steeds micro USB technologie gebruiken, biedt de Yocan Hit Vaporizer de nieuwste en snelste data- en stroomoverdracht met zijn USB-C oplaadmogelijkheid. Dankzij de USB -C oplaadkabeluitrusting is de oplaadtijd aanzienlijk sneller, en is het afleververmogen stabieler.De Hit zit vol met een 1400 mAh batterij die ongeveer een paar uur gematigde ervaring aankan. Deze batterijcapaciteit kan tot 5 of 6 seizoenen meegaan alvorens leeg te lopen.

Het mondstuk is magnetisch verbonden met de batterij, die je gemakkelijk kunt verwijderen om de kruiden te laden of te roeren. De Hit heeft hetzelfde euvel als andere kleine vaporizers: de warmte kan nergens heen en blijft opgesloten in het apparaat. Hierdoor is het apparaat heet om vast te houden, en de damp kan hard worden op de hogere temperatuurinstelling.

De luchtstroom wordt op wonderbaarlijke wijze verspreid via drie luchtgaten in de zijkant van de pen. Dit zorgt voor een schonere en zachtere vape.De Hit heeft een mondstuk met een ingebouwde roerstaaf, wat sommige vapers handig zouden kunnen vinden. Je kunt tussen de kruidensessies door roeren om er zeker van te zijn dat de kruiden gelijkmatig worden verbrand om meer krachtige damp te leveren.

Omdat de Hit een convectie-achtige vaporizer is, zul je hem niet zo vaak gebruiken als je zou doen metandere vapes-nog steeds, en het is een vrij aardige extra eigenschap. De verwarmingstijd is ruwweg 30 seconden, dan trilt hij .hij kan binnen 30 seconden van 200 naar 480 F versnellen.

De Hit maakt gebruik van een convectieverwarmingsmethode en heeft een keramische oven waarmee de kruiden verdampt kunnen worden zonder te "verbranden". Hij heeft luchtinlaatgaten en een zeef aan de onderkant van de oven die gemakkelijk schoon te maken, te vullen of zelfs leeg te maken is. Ook heeft hij een glad oppervlak aan de bovenkant, en je kunt snel kruiden in de oven doen.

De damp die de Hit afgeeft is smakelijk en gecondenseerd. Dit zou je niet krijgen van een pen van minder dan $100. Met de mogelijkheid om te roeren, kun je de kwaliteit van je damp tijdens het seizoen maximaliseren door ervoor te zorgen dat elk stukje volledig wordt gevaped.Je kunt je substantie altijd opnieuw verpakken als hij afgaat. Te veel verpakken op de dab leidt tot complicaties die de levensduur kunnen verkorten.

Hoe gebruikt u Yocan Hit vaporizer?

  • Bereid uw substantie voor. Het wordt aanbevolen om uw substantie in kleinere en delicate stukjes te malen voor een effectief resultaat.
  • Open de kamer door het magnetische mondstuk van de batterij af te tillen
  • Doe de substantie voorzichtig in de keramische kamer. Door een klein gevouwen stukje papier te gebruiken om de substantie in te doen, vermijd je verspilling en bespaar je tijd
  • Plaats het mondstuk terug door het weer aan te sluiten op de magnetische aansluiting van de batterij

 

  • Zorg ervoor dat uw Yocan Hit vaporizer volledig opgeladen is alvorens hem te gebruiken
  • Druk vervolgens het mondstuk van uw verstuiver tussen uw lippen en bereid u voor om te inhaleren.
  • Om het verwarmen te stoppen/starten, drukt u de aan/uit-knop twee seconden lang in. U kunt wisselen tussen de 3 en 5 minuten durende sessiemodus door de aan/uit-knop en de uit-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.
  • Zodra het apparaat goed is opgewarmd, gaat het trillen om je te laten weten dat het tijd is om te inhaleren.

Hoe maak ik een Yocan Hit schoon?

De Yocan Hit is een droge kruiden vape. Net als alle andere droge kruiden hebben vapes regelmatig reiniging en onderhoud nodig om efficiëntie en een lange levensduur te garanderen. Om het apparaat schoon te maken, moet u het uit elkaar halen en onderdompelen in een isopropyloplossing.

Zorg ervoor dat het potje leeg is door de volle inhoud in een bakje te tikken. Na 20 minuten weken verwijdert u de onderdelen en veegt u ze af met een schone doek.

Mondstukken zijn er van glas, plastic of rubber; zorg ervoor dat u een schoonmaakmiddel gebruikt dat het niet doet roesten. Het schoonmaken van de batterij is ook essentieel. Verwijder alle verstopte deeltjes op het oppervlak van de batterij. Veeg ook alle vuil weg dat vastzit tussen de batterij en de verwarmingskamer. Dit zorgt voor een onderbroken stroomtoevoer en voorkomt het ontstaan van haperende ontstekingen.

Regelmatig schoonmaken van de Hit maximaliseert de efficiëntie en levensduur van het apparaat. Het belangrijkste is echter dat u weet hoe u de Vaporizer veilig kunt schoonmaken. Dat houdt in dat u vertrouwd raakt met de juiste schoonmaakmiddelen en -oplossingen. Hopelijk kunt u na het doornemen van deze tip nu uw Hit gaan schoonmaken.

Voor- en nadelen van Yocan Hit

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken en te laden
  • Draagbaar
  • Goede levensduur van de batterij
  • Gemakkelijk om te schakelen naar verschillende opties
  • Kortere opwarmtijd
  • Goede smaak
  • Langdurige verstuiver

Nadelen

  • Niet geschikt voor grote dabs
  • Batterij is sneller leeg

FAQS over Yocan Hit

Hoeveel kost Yocan Hit?

Ondanks de vele functies kost Hit $44,95. Misschien heeft u geluk en kunt u korting krijgen van uw voorkeursleverancier.

Is de Yocan Hit het waard?

Nou, het is een fatsoenlijk apparaat, het is een budget droge vape in een overvolle markt, en hoewel het niet helemaal uitblinkt in enig opzicht, is het oké. Het presteert prima, ziet er goed uit, is draagbaar, en het ingebouwde roerhulpmiddel is handig. Op de top van het is USB-C opladen, zelfs als de batterij een beetje kleiner is.

Hier is een video die laat zien hoe je een Vape Shop bij mij in de buurt kunt vinden;

OPNIEUW: Vape Groothandel Leverancier

UPBOX

Upbox is verpakt met een 850 mAh batterij die kan ondersteunen de hele dag van vaping. Het weegt 38,4 g met een 2ml container potje. Upbox maakt ook gebruik van USB-C oplaadtechnologie. Het beschikt ook over de Etchip 2.0 master coil voor onmiddellijke voldoening. Het mondstuk is magnetisch bevestigd aan de verstuiver.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

CONCLUSIE

Yocan Hit is een degelijk apparaat met essentiële functies die het doen opvallen in de markt van vapes. Het is eenvoudig en handig voor dagelijks gebruik. Yocan Hit is elke cent waard.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.