WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Wat is Vape DNA? Is het de moeite waard? - Groothandel in Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 141 | Danielle Alhiraki

1.0 Wat is Vape DNA?

Het is een chipset die helpt bij het vergemakkelijken van een soepele en een aangepaste vaping ervaring. De DNA Mod regelt de macht terwijl het geven van de gebruiker een consistente output. Het stelt de gebruiker in staat om te experimenteren met verschillende vaping stijlen terwijl het verstrekken van grote functionaliteit voor uw vape apparaat.

De DNA chipset is bevestigd aan het scherm dat u de status van de batterij, het wattage, voltage, en de weerstand geeft.

Het bedrijf Evolve Vapor creëerde de eerste Vape DNA mod. De DNA chipset helpt bij het reguleren en het geven van nauwkeurige temperatuur coil temperaturen. Met een vape DNA chip, krijg je toegang tot functies zoals de temperatuurregeling, preheat, replay, power modes, en Boost.

Bovendien helpt de DNA bij het bijhouden van informatie zoals de levensduur van de batterij en de weerstand van de coil. De DNA-chips zijn de beste als het gaat om het verbeteren van de batterij-efficiëntie.

2.0 Algemene Eigenschappen van een Vape DNA Mod

  1. Een Intuïtieve Interface-De DNA chipset hecht aan MOD display om toegang te geven en te lezen nauwkeurige informatie zoals het wattage, spanning, weerstand, en levensduur van de batterij.
  2. Nauwkeurigheid-De Vape DNA mod is bijna 100% nauwkeurig. Bijvoorbeeld, als u uw Mod bij 90 Watts verwarmt, kunt u zeker zijn het precies 90 watts uitzendt. Bovendien schommelt het wattage niet, houdt het een constante watt van 90 tot de batterij uitgeput is.
  3. Het heeft geen PWM (Pulse Width Modulation)- De PWM is een regeling voor spanningstechniek. De gewone mods hebben een PWM die een ingesteld wattage in stand houdt dat snel korte vlagen van stroom afgeeft. De DNA mods bieden echter een soepele en stabiele stroomvoorziening in plaats van korte vlagen stroom.
  4. Temperatuurbeheersing-De DNA mods staan bekend als de beste in het beheersen van temperaturen.
  5. Veiligheid-De DNA mods hebben een aantal veiligheidsfuncties die vapers in staat stellen veilig te blijven. Het voorkomt dat de batterij oververhit raakt en explodeert. Hoewel het extra veiligheidsfuncties heeft, raakt je batterij niet leeg en wordt de coil niet in brand gestoken.
  6. Aanpasbaarheid-De DNA Mod worden geleverd met geweldige functies. Bovendien kunt u software zoals Escribe gebruiken om functies aan te passen die u leuk vindt.

3.0 De Top Beste Vape DNA Mod in de Markt

De Vape DNA zijn echt revolutionair voor de wereld van vapes. Ze stellen u in staat om te tweaken en te wijzigen uw vape voor een geweldige onvergetelijke ervaring op elk gewenst moment. Daarnaast biedt het veiligheidsvoorzieningen die een prioriteit is voor de meeste vapes. Dus, hier zijn de beste vape DNA mods:

3.1. Dovpo Odin DNA250C

De Dovpo Odin DNA mod is een samenwerking tussen twee vape giganten, de Vaping Bogan en Vaperz Cloud. De Mod is gemaakt van Zink legering waardoor hij extreem licht van gewicht is en toch sterk en stevig om zelfs de grootste druk te weerstaan.

De Mod is compatibel met de 20700 en 21700 batterijen die een maximale 200W wattage output geven. Daarnaast biedt deze mod uitstekende veiligheidsfuncties zoals kortsluiting bescherming, atomizer bescherming, oververhitting bescherming, en bescherming tegen batterij falen.

Pros

  • Batterij met lange levensduur
  • Sterke en stevige constructie
  • Visueel aantrekkelijk ontwerp
  • Temperatuurregeling en verschillende vermogensstanden
  • Uitstekende veiligheidsfuncties
  • Variabele Wattage-modus
  • Het biedt een geweldige vaping ervaring

Minpunten

  • Een beetje prijzig

3.2.Lost Vape Paranormal DNA250C

De Lost Paranormal DNA 250 C is een andere vape DNA uw investering waard. De body is gemaakt met gegoten zinklegering die het sterk maakt om de tand des tijds te weerstaan. Ook komt de Mod in drie verschillende afwerkingen die carbon, hout en leer zijn. Het heeft een indrukwekkende wattage output van 200W en het wordt aangedreven door 18650 batterijen.

De Lost Vape Paranormal DNA250C heeft een van de beste DNA-chipsets. Het is een uitstekende en betrouwbare performer met een aantal functies zoals de nauwkeurige temperatuurregelmodus, voorverwarmingsinstellingen, wattagecontrole en replay-modus.

Pros

  • Geweldige functies zoals temp controle, voorverwarmingsinstellingen, replay modus
  • Een van de beste vape DNA op de markt
  • Snel opladen USB-poort
  • Batterij met lange levensduur
  • Sterke en stevige constructie
  • Aantrekkelijk ontwerp

Minpunten

  • Prijzig

3.3. Asmodus & Ultroner Thor II

Een andere vape DNA die de hype waard is, is de Asmodus Thor II. Hij maakt gebruik van de DNA75C chipset met een uitgangsvermogen van 75W en een temperatuurbereik van 200°F tot 600°F.

Het wordt ook geleverd met indrukwekkende functies zoals TFR en TCR modi. Het is geschikt voor alle soorten coils zoals titanium, staal en nikkel. Een ander speciaal kenmerk van deze DNA mod is het slanke en esthetisch aangename ontwerp.

Pros

  • Heeft een goed temperatuurbereik
  • Grote visuele aantrekkingskracht
  • Gevoed door een enkele 18650 batterij
  • Gemakkelijk aan te passen

Minpunten

  • Een beetje prijzig
  • Laag wattage vergeleken met anderen

3.4.Lost Vape Centaurus DNA250C

De Lost vape Centaurus DNA250C wordt aangedreven door dubbele 18650 batterijen met een wattage output van 200W. De Centaurus is voorzien van premium metallic en carbon vezels en een matte afwerking. De chipset stelt de mod in staat om functies uit te voeren zoals de nauwkeurige temperatuurregeling en aanpassing navigatiemenu, en een soepele werking.

Het heeft een replay-modus die de gebruiker in staat stelt om favoriete puff-instellingen, coil temperatuur wattage output, ramp-up tijd onder andere instellingen in te stellen en op te slaan, zodat u een perfecte puff kunt nemen.

Pros

  • Kwaliteit DNA-chipset
  • Nauwkeurige en nauwkeurige temperatuurregeling
  • Batterij met lange levensduur
  • Boost en replay power modus

Nadelen

  • De 510 plaat is ontoereikend

4.0 FAQ

4.1. Wat is EScribe Software?

Escribe software stelt de gebruiker van de DNA mod in staat om hun favoriete functies aan te passen zodat ze kunnen vapen zoals zij dat willen. Het is een van de meest geavanceerde software in de wereld van vaping omdat het u in staat stelt om uw profiel aan te passen, instellingen voor verschillende soorten coils op te slaan, thema's te creëren, en aanpassingen te maken aan uw vape zoals u dat wenst.

4.2. Waarom is een DNA Mod duur?

In verschillende industrieën zijn er enthousiaste producten en vape DNA mod is een van deze producten in deze industrie. De enthousiaste producten worden geleverd met een scala aan nieuwe en geweldige functies aangeboden door de industrie. Deze enthousiaste producten zijn duur omdat ze zijn uitgerust met de nieuwste geavanceerde technologie en de productiekosten voor deze producten is ook hoog waardoor het duur.

4.3. Onderbreekt het mijn normale vaping ervaring?

Nee, een vape DNA verbetert uw vaping ervaring. Het werkt goed met de cartomizers, RDA's, RBA's, en clearomizers.

4.4. Waarom zou ik een Vape DNA kopen?

Als u uw vaping spel wilt verbeteren, moet u overwegen uzelf een DNA mod cadeau te doen. Ze zijn in alle opzichten beter in vergelijking met gewone mods. Hier zijn de redenen waarom u zou moeten overwegen een vape DNA te kopen:

4.4.1.DNA mods zijn super krachtig

Met een DNA Mod kunt u tot 10 ampère vapen, dat is de hoeveelheid stroom die de batterij in staat is te leveren. U moet de juiste batterij gebruiken om uw DNA in staat te stellen de 10 ampère effectief te gebruiken. Met een goed ampèrage zult u constant genieten van enorme dampwolken.

4.4.2. DNA mods zijn slim

Naast een geweldig uitgangsvermogen zijn de DNA mods ook slim. Ze leveren soepel en consistent de juiste hoeveelheid benodigde stroom. Met de DNA mods kunt u uw favoriete functies aanpassen om uw vaping ervaring te verbeteren. Bovendien kunt u de Escribe software gebruiken om uw mod naar uw smaak te tweaken.

4.4.3. Geweldige Eigenschappen

De vape DNA chipsets hecht zich aan de display interface om u nauwkeurige en op tijd informatie te geven over de status van de mod, wattage, weerstand, batterijstatus en temperatuur.

4.4.4. DNA verhoogt uw veiligheid bij het vapen

De vape DNA mods geven u niet alleen de beste functies, maar verhoogt ook uw veiligheid bij het gebruik van de mod. Bijvoorbeeld, als uw coil klein is, zal deze niet ontbranden, waardoor gevallen van persoonlijk letsel of schade aan eigendommen worden voorkomen.

Bovendien heeft het batterijonderhoudsfuncties zoals het niet duwen van de batterij naar de gevaarlijke niveaus van ontlading. Met een DNA-chipset, zult u geen lelijke gevallen van batterijontploffing tegenkomen.

4.4.5. U geniet van een consistente hit met vape DNA

In tegenstelling tot de gewone mods waar je je favoriete wattage instelt en na een tijdje beseft dat het begint te fluctueren, geven de DNA mods je een consistente hit all through.Het vermogen dat wordt weergegeven of ingesteld is niet wat wordt weergegeven in de meeste mods.Maar met een DNA mod, geeft je het juiste wattage all through totdat het batterijvermogen op is.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)