WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Wat is een wegwerp vape? Vind Groothandel Wegwerp Vape bij mij in de buurt- Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 118 | Danielle Alhiraki

Vind Vape Winkels die Wegwerp Vape Verkopen in mijn buurt (mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Vape Winkels die wegwerp Vapes verkopen in mijn buurt (mijn locatie).

U vraagt zich misschien af wat een wegwerp vape is; de waarheid is dat dit apparaat niet veel verschilt van een standaard vape of e-cig. De elektronische sigaret is een container met een batterij die damp genereert. De batterij verwarmt een vloeistof en zet het om in damp. De oplossing kan aroma's of vloeibare nicotine hebben, maar dit varieert afhankelijk van het model.

Dit is meestal voor een lange duur en is het belangrijkste verschil met de wegwerp vape. Vandaag zullen we alles wat u moet weten over dit apparaat voldoende uitleggen, zodat u weet of een wegwerp vape of een gewone vape geschikt is voor u.

Wat is een wegwerp vape?

Tegenwoordig is de elektronische sigaret de oplaadbare elektronische sigaret, die wordt opgeladen met vloeistoffen. Voor rokers kan dit erg omslachtig worden. Het is prettiger om de e-sigaret uit de verpakking te halen en direct op te roken. Dit kan met wegwerp vapes.

Wegwerpvapes zijn al geladen met de vloeistof. Deze wegwerp e-sigaretten zijn gelijk aan 400 trekjes of 40 conventionele sigaretten. U haalt ze op de juiste manier uit de verpakking, en ze zijn klaar voor gebruik. Ze zijn licht van gewicht, wegen slechts 10 gram. Eenmaal gebruikt, kunnen ze worden weggegooid.

Ze komen ook correct in een grote verscheidenheid van smaken, zoals voorgesteld in deze lijst hieronder.

Wegwerpsmaken

Zoals eerder vermeld, is een ander essentieel kenmerk van wegwerpvapes dat u kunt genieten van een heleboel smaken naast de klassieke tabakssmaak. U kunt kiezen voor frisse smaken zoals Blueberry Ice, Banana Ice, Cool Mint. Of fruitiger zoals Guava, Strawberry Watermelon, Lychee Ice, Mixed Berries, Ice Grape, en Piña Colada.

En als u besluit de traditionele sigarettensmaken te behouden, kunt u ook kiezen voor Tabacco Sweet-opties.

Afhankelijk van het merk dat je besluit te kopen, heb je tot 17 smaken om uit te kiezen.

Een ander kenmerk dat moet worden benadrukt wanneer we het hebben over wegwerpvapes is hun variëteiten, omdat u ze kunt vinden in de volgende presentaties:

  • Wegwerp vape stick
  • Wegwerp vape pen
  • Wegwerp vaporizer

Al deze modellen zijn een combinatie van hun normale functies, alleen dat ze zijn wegwerp, waardoor ze aan te passen voor beginners in de wereld van het vaping.

Hoeveel kosten wegwerpvapes?

Een groot voordeel dat wegwerpvapes hebben ten opzichte van oplaadbare vapes is dat ze goedkoper zijn. Een pakje conventionele sigaretten kost 4 tot 5 $ en bevat 20 sigaretten. Een wegwerpvape komt overeen met 40 sigaretten en kost vanaf 4,36 $. Dit betekent een besparing van 100%.

Als u wilt stoppen met roken, zijn wegwerpvapes ideaal omdat u niet in de verleiding komt om bij te vullen. U kunt geleidelijk afkicken van de gewoonte om te roken, door de oplaadbare sigaret in steeds kleinere doses te gebruiken. Op het einde kunt u de wegwerpvape gebruiken en zo komt u niet in de verleiding.

Waar koop ik wegwerpvapes in de groothandel?

U kunt wegwerpvapes meestal in online winkels krijgen. Maar als u geen online of anders fysieke verdamperwinkel wilt gebruiken, kunt u zich afvragen: "Kan ik e-sigaretten in winkels kopen?" en ook, hebt u misschien soortgelijke vragen als "Verkopen benzinestations en ook vloeistof?"

De korte antwoorden zijn ja, en ja; de waarheid is echter dat de en ook-vloeistof van benzinestations niet de neiging hebben om lekker te zijn. Het is niet erg waarschijnlijk dat wegwerpvapes van gewone winkels bijzonder ongelooflijk zijn. Buiten het feit dat de waarde van de e-sigaret bij benzinestationhandelaren lager kan zijn (tussen $ 5 en $ 10 voor een wegwerpvape en niet aanzienlijk meer voor een hervulbare), zijn de gadgets zelf over het algemeen van slechte kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de e-juice van het benzinestation: het zal goedkoop zijn, maar u zult waarschijnlijk spijt hebben van het kopen ervan. Over het algemeen is het beter om meer uit te geven en een van de beste wegwerpvape-configuraties op de markt te krijgen dan om geld te besparen en iets vreselijks te vinden.

U kunt altijd uit te vinden wegwerp vape beoordelingen voordat je koopt als je online winkels in dienst, maar je zit vast met wat ze te koop hebben van een tankstation.

Wegwerp e-cig merken

Dit zijn enkele van de merken die u zullen voorzien van de beste wegwerp vapes:

1. Zero Wegwerpartikelen

De Zero Disposables serie is onze keuze voor de beste wegwerp e-sigaret op de markt door een robuust ontwerp, enorme prestaties, en een aanvaardbare diversiteit aan nicotine-instellingen. De wegwerpmethode nam precies specifieke aanwijzingen van de Juul, met een vierkantere, stok-achtige vorm in plaats van een meer klassieke cilinder. De bovenkant heeft een gebogen sectie voor het mondstuk, en naar de onderkant toe, zijn een paar pictogrammen gedrukt (net boven het Zero logo) om u te signaleren welke smaaknotities aanwezig zijn.

Het apparaat is verkrijgbaar in 0, 18, 30 en 50 mg/ml nicotine, en deze beide hogere standen zijn ideaal voor rokers die net voor het eerst proberen te vapen. Het zijn allemaal nicotinezoutvloeistoffen, dus hoewel ze een bevredigende throat hit genereren, irriteren zelfs de hogere standen de keel niet genoeg. Het apparaat is verkrijgbaar in 9 smaken, met standaard configuraties als Tabak en Menthol, aangevuld met meer aantrekkelijke als Blueberry Lemonade, Perzik Mango, en Zoete Sinaasappel.

Het resultaat is een enorme groep wegwerpvapes, die je kunt pakken voor $6,99 per stuk of zeven voor $39,99.

2. Pod Mini

De iPod Mini behoort tot de beste wegwerp vape gadgets op de markt, voor een groot deel te wijten aan de capsule-stijl benadering van wegwerp vapes. De komst van capsule gadgets veranderde vrij licht in de vape-industrie en gaf vooral een heel leven. De iPod Mini maakt gebruik van zout en nicotine, net als Juul en andere capsule-type dampen, waardoor het aandeel nicotine dat het opneemt toeneemt, zelfs met vergelijkbare nicotine-instellingen.

De iPod Mini ziet er eerlijk gezegd niet uit als een sigaret, maar maakt gebruik van een essentiële inhalatie van vape gadgets, dus je gebruikt het in wezen als een sigaret. Er zijn drie smaakconfiguraties voor de iPod Mini: Premium Tabak, Tropische Mango, en Cool Menthol. Tabak en menthol zijn in wezen onmisbaar voor een lijn van wegwerp vapes, maar de mango optie is een aanzienlijke aanvulling, fundamenteel voor nu getransformeerde vapers. De wegwerp vapes hebben 280 milliamp-uur batterijen, geschikt voor precies 300 trekjes, en hebben een nicotine concentratie van 18 mg / ml.

U kunt kopen een verscheidenheid pack van alle drie smaken voor $ 19,95 of een 3-pack van alleen tabak voor de exacte kosten, hoewel vandaag, het is op verkoop voor $ 14,95.

3. Ziip Labs Z Pen

De Z Pen van Ziip Labs werd verkozen tot de beste wegwerp vape pen op de markt van vandaag. Gepresenteerd met een uitstekend capsule-stijl ontwerp en nicotine-instellingen hoog genoeg om zelfs de meest meedogenloze rokers te behagen. Zip Labs is het meest bekend om Ziip Pods (andermans pods voor Juul), en de apparaten zijn zo hoogwaardig als je van het bedrijf zou verwachten. Net als de iPod Mini heeft de Z Pen geen klassiek sigaret-achtig uiterlijk, maar het is robuust, draagbaar en meer vergelijkbaar met capsule vape gadgets in het ontwerpconcept.

De Z Pen maakt gebruik van nicotinezout en benut tot het uiterste de throat hit veel minder hard door de nicotineconcentratie te verhogen tot 5% (of 50 mg/ml). Dat is ongelooflijk voor rokers omdat de hoge nicotineconcentratie het mogelijk maakt om voldoende nicotine binnen te krijgen, zelfs met een meer basale gadget. Desondanks zijn de smaken wat ongebruikelijk voor een wegwerp vape pen, met binnenin bosbes, watermeloen, ananas, aardbeienmelk, pina colada, en mango. Dit is misschien niet ideaal als je iets wilt dat zo sigaret-achtig mogelijk is, maar de smaken zijn goed uitgevoerd, en het is moeilijk om er niet van te genieten.

De wegwerp Z Pen vapes zijn $7.99 per stuk (elke smaak hier).

Hier is een video die laat zien hoe Vape Shops bij mij in de buurt te vinden;

VERDUBBELING: Wegwerp Vape Groothandel Leverancier

Zoals u kunt zien, zijn er talloze redenen om een wegwerpvape te gebruiken, en er zijn meerdere modelopties.

Wat we je ook aanraden is om het merk UPENDS te proberen. Als je op zoek bent naar een andere optie voor je vapes en vloeistoffen, is dit een geweldige optie.

Dit merk heeft uitstekende vape modellen die zullen passen bij wat u zoekt, vooral als u een vaping expert bent.

Als u UPENDS.com binnengaat, kunt u de juiste vapers vinden voor een gezonde ervaring tegen een redelijke prijs.

Hun producten worden gepresenteerd in een lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen pen ontwerp, zodat u toegang heeft tot uw vape overal waar u gaat. Het beste ding is dat dankzij de grote verscheidenheid, zult u in staat zijn om te vapen voor veel langer zonder meer geld uit te geven dan je zou moeten.

Een uitstekende keuze die je kan helpen een meer verheven vape ervaring te hebben, en nu is UPENDS, het nieuwe opkomende e-sigaret merk, wereldwijd agenten aan het werven.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om contact met ons op te nemen en de nieuwste producten te bekijken:

Nu is het uw beurt om te kiezen. Koop degene die het beste past bij wat u zoekt en begin te genieten van de voordelen van wegwerpvapes.