WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Waarom laadt mijn JUUL niet op? Hoe los ik het op? - Groothandel in Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 131 | Danielle Alhiraki

UPENDS Gids over de mogelijke redenen waarom uw JUUL niet oplaadt

Om de JUUL te laten werken en u te laten genieten van vaping/Juuling, moet deze worden gevoed door een oplaadbare batterij. JUULs worden geleverd met oplaadbare batterijen met een capaciteit van 200mAh. Deze batterij moet regelmatig worden opgeladen, afhankelijk van de frequentie waarmee u vape. Sommige van deze batterijen kunnen echter wel een dag meegaan.

Na enige tijd van gebruik, kan uw JUUL stoppen met opladen om een aantal redenen die we hier gaan delen. U moet de oorzaken die kunnen leiden tot uw JUUL niet opladen tegen te gaan als je wilt genieten van vaping continu.

Sommige vapers hebben de neiging om te denken dat hun JUUL is bedorven en kunnen overwegen om het te vervangen wanneer het niet oplaadt. Dit is niet vaak het geval. Er kunnen enkele oorzaken zijn die een kleine oorzaak zijn die u gemakkelijk kunt oplossen en blijven genieten van het vaping.

Waarom laadt mijn JUUL niet op?

In het geval dat uw JUUL niet oplaadt, zijn hier de mogelijke redenen en hoe deze te verhelpen;

  1. Defecte oplader

Een JUUL kit wordt geleverd met een USB-oplader die u kunt gebruiken om de batterij op te laden wanneer deze bijna leeg is. Na enige tijd gebruik kan de batterij defect raken en dit kan de oorzaak zijn waarom uw JUUL niet oplaadt. U kunt proberen om de oplader te vervangen en een andere te gebruiken en te testen of uw JUUL oplaadt.

Als het probleem zich blijft voordoen, dan moet u een andere methode proberen.

  1. Lege batterij

Dit kan een mogelijke reden zijn waarom uw JUUL niet oplaadt. Een JUUL gebruikt een lithium batterij, en lithium batterijen staan erom bekend dat ze na verloop van tijd hun vermogen verliezen om een lading vast te houden wanneer ze in gebruik zijn. Wanneer de lithium batterij geen lading meer kan vasthouden, betekent dit dat hij niet meer oplaadt.

Voordat u tot de conclusie komt dat uw accu dood is, kunt u een aantal onderhoudswerkzaamheden aan uw accu uitvoeren om te zien of hij weer kan opladen.

Dit is wat u aan uw batterij moet doen;

Probeer de lading te verlengen- dit is een manier waarop u kunt proberen een lege batterij nieuw leven in te blazen. U kunt uw JUUL op uw oplader aansluiten en hem een tijdje laten opladen, en proberen of hij begint met opladen.

Herplaats de batterij- als uw JUUL eerder was gevallen en hij laadt niet op, dan is er een mogelijkheid dat er een verschuiving is in de metalen behuizing, en de pinnen in uw batterijlader zijn misschien niet in een positie om de batterij en oplaadcontacten te raken. Om ervoor te zorgen dat de contacten elkaar raken, verwijdert u de batterijhouder, duwt u de batterij voorzichtig naar beneden met een wattenstaafje. Probeer uw JUUL op te laden. Als hij niet oplaadt, dan moet u een andere methode proberen.

Los de magnetische problemen op - dit is een veel voorkomend probleem dat zich altijd voordoet wanneer u uw JUUL demonteert. Tijdens het demonteren is er een kleine zilveren staaf naast de oplaadcontacten genaamd een magneet die, als hij eruit valt of niet goed geplaatst is, uw JUUL mogelijk niet oplaadt en de lading niet vasthoudt. Als hij niet goed geplaatst is, kunnen de batterij en de oplader elkaar afstoten; uw JUUL zal dan niet opladen. Zorg ervoor dat de magneet goed geplaatst is en probeer dan uw JUUL op te laden.

Afgezien van de problemen met de batterij kan het zijn dat je JUUL niet oplaadt vanwege andere redenen, waaronder;

  1. Uw JUUL is in water gevallen

Als je JUUL in water is gevallen, kan dit de oorzaak zijn waarom hij niet oplaadt. Als je JUUL in water was ondergedompeld, kun je hem gemakkelijk weer tot leven wekken voordat er permanente schade wordt veroorzaakt.

Verwijder handmatig zoveel mogelijk het water in de JUUL. Verwijder de pod uit de hoofdkit van de JUUL, dep het water eruit met een papieren handdoek. Verwijder met een wattenstaafje het water uit de bovenkant van je JUUL waar je de pod uit hebt verwijderd. Blaas door de JUUL om elke vorm van water te verdrijven.

Om er zeker van te zijn dat al het water uit je JUUL is verwijderd, doe je hem in een zakje met ritssluiting met een zakje silicagel of een kopje droge rijst. Laat de batterij een dag in het zakje zitten voordat je hem eruit haalt en probeer hem dan weer op te laden.

  1. Vuil Oplaadpoort

Een JUUL is ontwikkeld met een minimalistisch ontwerp dat in uw zak past, zodat u er gemakkelijk mee kunt reizen. Tijdens het reizen kan het lekken of vuil zoals stof verzamelen. Wanneer de e-vloeistof die lekt en stof zich ophopen op de oplaadpinnen, blokkeren ze de batterij van contact met de oplaadpinnen, waardoor de stroom van de lading wordt beperkt.

Als de laadpoort gevuld is met vaste e-liquid, probeer dan de vaste ophoping te verzachten met een in alcohol gedrenkt watje.

Gebruik droog katoen om overtollige alcohol op te drogen om er zeker van te zijn dat de pinnen volledig droog zijn.

Hoe weet je dat mijn JUUL aan het opladen is?

Een JUUL wordt geleverd met een LED-lampje dat pulseert wanneer het aan het opladen is. Sommige JUULs kunnen worden geleverd met een kleine ronde LED, terwijl anderen kunnen worden geleverd met een band van LED-lampjes op de basis van de batterij.

Wanneer u uw JUUL oplaadt, zorg er dan voor dat u een USB-stopcontact gebruikt in een rechtopstaande positie. Hoewel de oplader magnetisch is, kan het opladen van uw JUUL in een hoek weg van de rechtopstaande positie leiden tot het verbreken van de oplaadverbinding.

Als de LED-lampjes niet pulseren, dan wordt uw batterij niet opgeladen.

Hoe lang gaat een JUUL Pod mee?

Een JUUL gaat naar schatting tot 200 trekjes mee. Dit is echter afhankelijk van persoonlijke gewoonten. Verschillende vapers nemen verschillende trekjes per dag, zoals 5-7 trekjes; dit zal de levensduur van uw JUUL pod bepalen.

Een verpakking van JUUL wordt geleverd met pods gevuld met e-vloeistof waar je lang plezier van kunt hebben.

Als je nieuw bent met vaping, kan je de neiging hebben om minder te vapen dan expert vapers. Een pod kan je voor een hele maand als een nieuwe vaper.

Groothandel Vape Apparatuur Bron:UPENDS.com

UPENDS.com is de snelst groeiende online vape apparatuur winkel. Veel vapers geven de voorkeur aan winkelen bij UPENDS, omdat ze alle vaping apparatuur ontwikkelen en verkopen tegen een groothandelsprijs. Omdat UPENDS.com zich alleen richt op vape apparatuur, hebben ze veel ervaring op het gebied van vaping, en ze zullen je altijd voorzien van alle informatie die je nodig hebt over vaping.

Hun producten zoals Uppen en Upcott zijn ontwikkeld met hoge kwaliteit vaping normen met een stylus en minimalistisch design. De hoge kwaliteit kunt u genieten van vaping voor een lange tijd, terwijl het minimalistische design kunt u ze in uw zak en geniet van vaping elke dag, op elk moment.

Om ervoor te zorgen dat u de UPENDS diensten aan uw deur krijgt, werft UPENDS.comdistributeurs en agenten aan. Dit zal ervoor zorgen dat u de diensten gemakkelijk krijgt en vergemakkelijkt de verzending van bestelde vape apparatuur.

Conclusie

De belangrijkste redenen die in dit artikel zijn genoemd zijn de mogelijke oorzaken van het feit dat je JUUL weigert op te laden. De oplossingen die ook voor elk probleem zijn genoemd zijn getest en hebben bewezen te werken, dus als je ze zorgvuldig uitvoert, zul je het probleem opgelost hebben.

Als u uw JUUL echter al een tijdje gebruikt en dergelijke problemen ondervindt, kan het zijn dat u zonder succes probeert deze op te lossen. Dit kan het gevolg zijn van langdurig gebruik, en misschien is uw JUUL verouderd, en moet u deze vervangen. Net als elk ander apparaat kan ook de JUUL permanent defect raken en vervangen moeten worden.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)