WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Waar koop je de beste wegwerp vape pen?-Wholesale Wegwerp Vape Aanbevolen UpBar Air

30th Jan 2022 | 144 | upends v

Papen is uitgegroeid tot de nieuwste obsessie van de hedendaagse jeugd en roken liefhebbers. Vanwege de geringere gevolgen voor de gezondheid, heeft het de voorkeur boven het roken van sigaretten en wordt het gecrediteerd voor het geven van dezelfde geestverruimende sensatie. Het gaat om de verdamping van marihuana bij een geschikte temperatuur zonder het te verbranden. De vape pen heeft een speciale verwarmingskamer voor het verwarmen van de cannabis die de rook afgeeft.

Vape pennen vereisen regelmatig onderhoud in de vorm van opladen en hervullen van cartridges. Dit kan soms een probleem zijn, vooral wanneer u zin krijgt om te vapen maar de patroon leeg blijkt te zijn. Om u de moeite van het hervullen te besparen, zijn er wegwerp vape-pennen in het leven geroepen. Laten we eens een kijkje nemen op de details.

1. Wat zijn wegwerp vape pennen?
Wegwerp vape pennen bespaart u van de ergernis van het hervullen van de cartridges of het opladen van de batterij om te genieten van de vaping sessie. Loop gewoon een winkel binnen, koop er een en kalmeer uw zenuwen met uw favoriete smaken. Ze komen in een verscheidenheid van smaken, betaalbare prijsklasse, en gemakkelijk te gebruiken aard.

Wegwerp vape pennen komen met geen batterij of activeringsknop. Gebruik ze gewoon tot al het extract op is zonder zorgen over het opladen. Bovendien worden ze automatisch geactiveerd wanneer je de vape begint te inhaleren. Echter, voordat u de wegwerp vape pen te kopen doe je onderzoek naar de trending smaak stammen en het aantal hits de pen kan krijgen. Samen met dat, altijd test de vape voordat het verlaten van de winkel.

2. Wat zijn de merken van wegwerp vape pennen?
Met de voortdurende voorliefde van mensen in de richting van vaping, hebben veel merken naar voren komen met een smaakvolle collectie van budgetvriendelijke wegwerp vape pennen. Ze zijn niet alleen de beste in kwaliteit, maar zegen je met geest waait sensatie ook. Daarom kunt u uw handen op talloze merken in de markten om de beste wegwerp vape pennen te krijgen. Laten we bespreken de toonaangevende merken in vaping business:

2.1.Puff Bar

Toonaangevend op de markt sinds de oprichting in 2019, heeft Puff Bar de standaard van wegwerpvapes op de markt verhoogd. U kunt uw smaakpapillen kalmeren met 42 verschillende smaken. Echter, mango, guave, zure appel, bosbes, ananas en citroen wint onze aanbeveling. Daarnaast is het ontwerp van de wegwerppen strak en gemakkelijk te gebruiken.

De puff bar wordt geleverd met een niet-oplaadbare batterij van 280mAh. Het herbergt ook 1,3ml sap met 2-5% nicotine zout sterkte. U kunt genieten van 300 smaak puffs in een mum van tijd. Tot slot, de puff bar is echt licht, compact en draagbaar waardoor het de beste wegwerp vape pen. Het bespaart u ook van de rotzooi van het hervullen of opladen.

2.2.Ezzy

Ezzy is gekomen met de beste reeks van wegwerp vapes aan de rook liefhebbers zegenen met minder aaneengesloten maar toch vreugdevolle vaping ervaring. Een van de zeer gewaardeerde series in Ezzy Oval die talloze liefhebbers van roken tevreden heeft achtergelaten. Samen met zijn stijlvol en draagbaar, deze wegwerp vape pennen zijn het beste in alles!

Ezzy ovale wegwerp vape pen wordt geleverd met 2,7ml gevulde e-liquid. De nicotinesterkte van het sap is 50 mg of 5 %, wat zeer gunstig is voor beginners of occasionele vapers. Verder zorgt de 500 mAh batterij ervoor dat hij de hele dag meegaat.

2.3.Mojo

Mojo is de naam die geliefd is bij veel vapers en nicotineliefhebbers. De reden hiervoor is de zeer bevredigende beste wegwerp vape pennen. Speciaal ontworpen om aan de behoeften van volwassen rokers te voldoen, heeft Mojo precies de juiste hoeveelheid nicotinesterkte en e-vloeistof.

De pen is extreem licht in gewicht en stevig gebouwd. De slanke verpakking verder mounts zijn stijl. Hij wordt geleverd met 1,2ml ejuice om uw vaping behoeften voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd te vervullen. De 5% nicotine zout sterkte maakt het ideaal voor volwassen rokers. De pen geeft je 250 aangename trekjes en geïntegreerde draw inhalatie technologie maakt het favoriet van allemaal. U kunt deze beste wegwerp vape pennen verkrijgen in acht verschillende smaken.

2.4.Posh Plus

Posh Plus wordt geleverd met 10 verschillende smaken zegenen uw vaping behoeften. De disposables van posh plus zijn de beste die je kunt krijgen je handen op. U kunt gemakkelijk voldoen aan uw roken behoeften met de aanraking van smakelijke smaken. Naar aanleiding van het standaard ontwerp, het uiterlijk van posh plus disposables is klein en slank om gemakkelijk te glijden in zakken.

De getrokken inhalatie technologie maakt het roken verder een makkelijker proces. De cartridge is gevuld met 2 ml eJuice met 6% nicotine sterkte. De 450 mAh batterij in combinatie met een royale hoeveelheid e-liquid zorgt ervoor dat hij de hele dag meegaat. Tot slot is hij verkrijgbaar in 10 verschillende smaken.

2.5.Shade

Shade is een ander merk dat aan een aantal touwtjes heeft getrokken in de vaping industrie. Het ovale dwarsdoorsnede ontwerp en het plastic mondstuk maakt het opvallen tussen andere vape pennen. Verder is het ontwerp slank, gestroomlijnd en gemakkelijk mee te nemen.

Elke vape pen wordt geleverd met 1,7ml ejuice, wat een royale hoeveelheid is. Bovendien zal de nicotinesterkte van 5% uw nicotinedosis volledig bevredigen. U kunt tien verschillende smaken proberen die beschikbaar zijn in het assortiment wegwerpvape-pennen van shade.

2.6. Hyppe Bar

Hyppe bar is de nieuwe hype tegenwoordig als gevolg van zijn ultra draagbaar ontwerp en verbazingwekkende vaping ervaring. Ze worden alom gewaardeerd om hun geweldige throat hit. De bar wordt geleverd met een cartridge gevuld met 1,3ml e-liquid met 5% nicotine zout sterkte.

U kunt meer dan 300 trekjes met plezierige sensatie bereiken. De 13 verschillende smaken is een ander beste aspect met betrekking tot hyppe bar geven u een verscheidenheid om uit te kiezen.

2.7. Cali Bar

Cali bar is populair voor het investeren in de verpakking, terwijl ook het behoud van de hoge kwaliteit van de producten. Het is een betrouwbaar product om in te investeren vanwege de geweldige throat hits en smakelijke smaken. Ook de MLT draw technologie maakt vaping moeiteloos. De 1,3 ml sap wordt geleverd met 2% of 5% nicotine sterkte. Elke wegwerp pen van de cali bar geeft 300 puffs en 16 verschillende smaken liggen voor u klaar om uitgeprobeerd te worden.

2.8. VGOD

VGOD klimt langzaam boven de hitlijsten uit als het beste merk voor wegwerp vape pennen. Deze zijn niet alleen zakvriendelijk qua prijs maar ook qua formaat. De stijlvolle verpakking is gevuld met 1,2 ml eJuice met 6% nicotine sterkte. Ook de vijf verschillende smaken accentueren nog meer het plezier van het vapen van de VGOD wegwerp vape pen.

2.9. XTRA

XTRA is net op de markt gekomen en heeft nu al de harten van vape-liefhebbers veroverd. Zoals de naam al aangeeft, bieden de wegwerpvapes extra smaakvolle trekjes en een aangename sensatie. De pennen hebben een slank, glanzend en modern ontwerp. Met een fors gewicht, weerspiegelt het de duurzame constructie.

De pen is uitgerust met een cartridge die 5ml e-juice bevat. Er zijn geen verschillende concentratiemogelijkheden voor de nicotinesterkte. Hij is vast ingesteld op 5mg of 5% nicotinezoutsterkte. Bovendien zijn de XTRA wegwerp vape pennen verkrijgbaar in 19 verschillende smaken.

2.10.Dinner Lady

Dinner Lady is een ander vape merk dat onze aanbeveling wint. Dat het aan het eind van onze lijst staat, maakt het niet minder populair dan de anderen. Het is vooral beroemd om zijn aantrekkelijke smaken van braambes crumble en citroentaart. Nu, het spannende is dat je deze ook in wegwerp vape pennen kunt krijgen.

Het wordt geleverd voorgevuld met 6,5ml ejuice. U kunt het nicotinezout kiezen in de twee variërende concentraties van 30 mg of 50 mg. Daarnaast zorgt de 1000 mAh krachtige batterij ervoor dat er geen druppel ejuice achterblijft. Diner lady wegwerp vape garandeert 1500 + aangename puffs met soepele draw. Tot slot is het verkrijgbaar in 9 verschillende smaken.

3. Hoe gebruik je wegwerp vape pennen?
Wegwerp vape pennen zijn vooral het gesprek van de dag geworden vanwege hun gebruiksvriendelijke ontwerpen. Van wegwerp vape pennen kunt u dus voldoende gebruiksgemak verwachten. Voor het gebruik van de wegwerp vape pen haalt u deze eerst uit de verpakking. Door de draw inhalatie technologie hoeft u niet op een knop te drukken om de vape te activeren.

Gewoon een of twee keer inhaleren en hij wordt automatisch geactiveerd. Als de cartridge op is bij volledig verbruik kun je de vape pen in afvalbak met e-cycling symbool gooien.

4. Hoe koop je een wegwerp vape pen?
Voor het kopen van de vape pen zorg ervoor dat u degene die voldoet aan uw vaping behoeften het beste te kiezen. Afhankelijk van uw nicotine roken behoeften moet u eerst onderzoek over de nicotineconcentraties van vapes. Na de selectie kunt u ofwel uit te reiken naar lokale tankstation winkels, online vape winkels of rechtstreeks kopen van de merken website.

Lokale winkels hebben misschien geen grote verscheidenheid aan wegwerp vape pennen, dus we raden u aan om dergelijke aankopen online te doen voor betere opties.

5. Upends Wegwerp Vape Pen: Onze ultieme keuze
Met de ervaring en het harde werk van meer dan tien jaar, wordt Upends eindelijk erkend als het beste merk van elektronische sigaretten. Of u nu een beginner in vaping of een keten vaper, Upends voorziet in de behoeften van iedereen. Laten we eens kijken wat Upends vape pen te bieden heeft:

5.1 Verpakking en esthetiek

De pen wordt mooi verpakt geleverd met navulbare pod, USB kabel, batterij, gebruiksaanwijzing en garantiekaart. De prachtige metalen afwerking spreekt voor het harde werk gezet tijdens het ontwerpen van de vape. Het heeft ergonomie gebouwd om de gebruikers te vergemakkelijken tijdens het vaping.

5.2 Capaciteit en Batterij

Upends heeft 600 mAh batterij die niet een van zijn sterkste eigenschappen als het is niet de meest krachtige die je kunt krijgen je handen op. Het ontwerp is ook uitgerust met een indicator die constant het batterijniveau weergeeft. Verder heeft het een capaciteit van 20 ml e-liquid.

5.3 Wat is er nieuw?

De 18k gouden clip bevestigt de algehele esthetiek van de pen en maakt het de unieke toevoeging. Verder is het hervulbare pod systeem moeiteloos omdat de pods een magneet hebben die zorgt voor de juiste bevestiging. Bovendien zorgt de ETCHIP coil technologie er ook voor dat er geen e-liquid lekt.

Upends wegwerp vape pen wint onze aanbeveling vanwege de moderne technologie, elegant design en diverse specificaties. Dus, krijg je handen op nu en ervaring vaping op een nieuwe manier!

UpBar Air

Because of UPENDS team's strong R&D capabilities, UpBar Air has been benchmarked against the best disposable e-cigarettes from the very beginning. We hired the best designers to try the best user touch, appearance, ease of use, etc. We selected the 10 most popular flavors from over 100 e-cigarette flavors: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, several of these flavors came from user feedback, which made UpBar Air a hot seller as soon as it was released.

The use of Mesh coils is the most outstanding technical highlight of UpBar Air. Tobacco free nicotine achieved by utilizing organic,The coil and cotton are in closer contact. Atomization is more complete and the flavor is more intense. 1 puff from UpBar Air  equivalent to  2 puffs from other disposable vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is the exclusive Dutch Authorized Distributor of UPENDS Vape!

UEG Holland is the wholesaler for E-cigarettes, E-liquids and accessories. Years of trading history with Asia have shown that it is much more cost effective for a retailer or webshop to order from an E-cigarette wholesaler in their own region, than to order from a wholesaler in Asia.