WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuse Vibe Review en Instructies. De eigenschappen, specificaties, ontwerp, bouwkwaliteit en hoe te gebruiken Vuse Vibe- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 68 | william wang

De Vuse Vibe is een complete starter kit die een hit is onder beginnende vape gebruikers. Het beschikt over een slanke vorm en een kant-en-klaar gevulde cartridge. Het wordt geleverd met een batterij capaciteit van 350mAh en een automatisch draw systeem, vandaar nul knoppen op de schacht. De pen maakt gebruik van voorgevulde cartridges die een capaciteit hebben van 2ml met een nicotinegehalte van 3,0%. U kunt kiezen uit zeven smaakopties en vier van hen zullen worden opgenomen in het pakket.

Kenmerken en specificaties

  • Vloeistof inhoud van 2ml
  • Nicotine sterkte van 3%
  • 2 pods zijn inbegrepen in het pakket
  • Ingebouwde batterij met een capaciteit van 350mAh
  • Medium damp productie intensiteit
  • Lichtgewicht met 26g

Ontwerp en bouwkwaliteit

De kit is gebaseerd op het beroemde eGo patroon dat we hebben gezien onder tal van vape pennen. Nu na een enorme evolutie, zijn de eGo batterijen bekend als vape pennen. Het is het batterijgedeelte dat stroom levert voor de cartridge die de e-liquids vasthoudt. Het cilindrische ontwerp lijkt op een pen die in de hand kan worden gehouden, vandaar Vuse Vibe Vape pen.

Wanneer de pen is voorzien van de cartridge, weegt het apparaat ongeveer 34 gram, hoewel het iets zwaarder is dan de JUUL pod, alleen heeft het een sterkere batterij en meer vasthoudcapaciteit. Over het algemeen is dit apparaat een lichtgewicht. U kunt ook langere tijd met het apparaat vapen zonder dat u het hoeft op te laden of er een andere cartridge op hoeft te zetten.

De cartridge is gemaakt van een doorzichtig materiaal, een donkergrijze kunststof, waardoor u de hoeveelheid vloeistof in uw tank kunt zien wanneer u de pen tegen een lichtbron houdt. Het beste kenmerk van de cartridge is het mondstuk dat aan de schacht slanker wordt, waardoor het op de punt van een vaas lijkt. U kunt het daarom in uw lippen houden terwijl u een trek neemt. Het wordt algemeen aangeduid als een "Ming" stijl mondstuk.

Hoe de Vuse Vibe te gebruiken

Aangezien het een beginnersproduct is, is dit apparaat zeer eenvoudig te gebruiken zoals alle andere starter kit vape pennen. Wanneer u de complete kit heeft, bent u helemaal klaar om te gaan en het apparaat binnen enkele seconden te gaan gebruiken. De cartridge kan op de batterij worden geschroefd en om deze te activeren, hoeft u alleen maar te inhaleren. U krijgt geen aan of uit knop omdat het automatisch trekken is.

De onderkant van het apparaat heeft een LED-lampje dat oplicht als je opladen of het nemen van een sleepje. U koopt de Vuse Vibe met een pre-geladen batterij, maar het is raadzaam dat uw boost het een beetje. Om het op te laden, moet u uw lader schroef op de batterij dan steek de USB-lader in een stopcontact.

Wanneer je je vibe kit voor het eerst krijgt, zal de pen niet beschikbaar zijn op de eerste houder. Er zit een kartonnen houder in met de patroon en het oplaadsnoer. Je moet het karton eruit halen om de pen onder de houder te zien.

Smaak productie

De Vuse Vibe vape pen is niet een harde hitter, en is meer een lichtgewicht. Als u een individu bent die niet van luide of robuuste smaken houdt zoals andere kit, heeft de vibe de meest accurate beschrijvingen voor hun smaak. Hier zijn enkele van de smaakprofielen die ze hebben.

  • Origineel: dit is de standaard tabakssmaak
  • Mint: koele frisse munt met een vleugje tabak
  • Melon: koele verfrissende meloen smaak
  • Nectar: een zachte mix van zijdezachte zomerfruit smaken
  • Tropical: een exotische mix van tropische fruitsmaken
  • Fusion: een exotische mix van soepele fruit- en crèmesmaken
  • Menthol: een verfrissende mentholsmaak

De meest geliefde smaken zijn de fusion, nectar, meloen en tropical. Het zijn zuivere en heldere smaken met een klein beetje zoete profielen.

De menthol en tabak smaken zijn ook goed, maar ze hebben niet het fruitige gevoel van de rest van de smaken. Wanneer u vaping op de Vuse Vibe, zult u merken dat een goed aroma. En je kunt ze uit de eerste hand voelen wanneer u uitademt de damp. Het kan niet worden gevoeld van buitenaf echter.

Batterij en opladen

In tegenstelling tot andere vape pennen met de pass-through functie waarmee je kunt vapen tijdens het opladen. De vise vibe kan niet worden gebruikt terwijl hij oplaadt, omdat de oplader is aangesloten met een 510 aansluiting, moet je de cartridge eruit halen voordat je verder gaat. Wanneer de oplader is geplaatst, is er een wit lampje dat blijft branden tijdens het hele proces.

De oplader geeft een rood lampje aan de onderkant van de batterij en het vervaagt in en uit tijdens het oplaadproces. Wanneer u doorgaat met opladen, blijft het LED-lampje lang branden voordat het uiteindelijk uitdooft. Wanneer u klaar bent met opladen, wordt het LED-lampje aan de onderkant van het apparaat wit. Om het apparaat volledig op te laden vanaf plat, duurt het anderhalf uur.

Prestaties van de Vuse Vibe

De Vuse Vibe is gebouwd om strakke trekkingen te geven die die van een sigaret nabootsen, hoewel ze niet hard zijn. Het geeft een soepele en comfortabele damp. Terwijl er vapes zijn die heet of koel slaan, krijg je een neutrale temperatuur dankzij het interne controlesysteem. Zelfs de nicotinegehaltes zijn licht en je kunt het voelen. Het is niet zo sterk als de Vuse alto, maar het komt nog steeds met een verbeterd percentage nicotine. De vibe inhoud is slechts op 3%.

Een ding om op te merken is dat, de Vuse Vibe heeft een consistente vape. Het heeft een zeven seconden cut-off timer voor elke sleep en de hits zijn consistent van begin tot eind. De hits zijn consistent vanaf het moment dat u begint met vaping tot het einde. Wanneer u een enorme pull voor meer dan zeven seconden te nemen, kan het iets warmer. Dit betekent dat de stabiele temperatuur kan goed zijn voor keten vaping.

Voor- en nadelen van de Vuse Vibe

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken apparaat
  • Auto-draw die wordt geactiveerd wanneer je inhaleert
  • Venster beschikbaar voor eenvoudige controle van de hoeveelheid vloeistof
  • Batterij met lange levensduur
  • Zachte smaak waarmee je een hele dag kunt vapen
  • Zachte hits die comfortabel aanvoelen

Minpunten

  • De smaak is niet dicht genoeg

FAQs over de Vuse Vibe

Is de Vuse Vibe de moeite waard?

Ja, er zijn vele redenen waarom de Vuse Vibe een pen is die de moeite waard is. Hij heeft vele wenselijke functies en een indrukwekkende dampproductie die aantrekkelijk is.

Hoeveel kost de Vuse Vibe?

De Vuse Vibe vape apparaat heeft verschillende prijzen in verschillende winkels. Veel winkels verkopen het tegen een veel lagere prijs, maar je zult moeten zorgen voor de levering kosten op uw eigen

Mijn Vuse Vibe werkt niet.

Er kunnen vele redenen zijn waarom de Vuse Vibe niet werkt. De meeste kunnen worden veroorzaakt doordat de batterij geen stroom opneemt of niet wordt opgeladen. Dus, voordat u het apparaat gebruikt, controleer of het volledig is opgeladen. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan de batterijen te vervangen om te zien of er enige verandering is.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen

De Uppen van UPENDS is een zeer smaakvol apparaat dat vervulling geeft vanaf het eerste trekje. Dit wordt bijgestaan door de Etchip coil, die zeer innovatief is. Het heeft een uitgebreider verwarmingsgebied wat de verwarmingsefficiëntie van het apparaat verbetert. Daarnaast geeft het hoge weerstandsnet een totale bodiedamp vanaf het eerste gebruik.

Conclusie

Als u een newbie vape gebruiker bent, zult u genieten van het gebruik van de Vuse Vibe batterij. Het heeft een sterke capaciteit die langer mee kan gaan dan een pod, ondanks dat pods nog langer meegaan. Het is bovendien vrij van knoeien en eenvoudig te gebruiken, ook een consistente prestatie. Samenvattend kunnen we zeggen dat de Vuse Vibe betrouwbaar is en de smooth hit is minder agressief dan andere power vapes zoals de Vuse Alto.

Als er een tegenwerping die we hebben met de vise vibe is dat de smaken zijn niet zo sterk. Hoewel de Vuse alt is robuuster en sterk in damp productie, het heeft zoeter smaken. Dat is waarom ondanks het apparaat met meer voordelen dat nadelen, het is een goede investering voor een gewone vape gebruiker.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)