WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuse Vape: Vuse Vape Review, Coupons, Batterij, Kleuren, Huiden, Smaken, en Shop Near Me- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 84 | Danielle Alhiraki

Wie is Vuse Vape?

Vuse Vape is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat veel vape-producten produceert, zoals vape-pennen, -smaken en -tanks. Het bedrijf heeft ook meer dan 70 winkels in Zuid-Afrika en heeft een voetafdruk in meer dan 25 landen. Hun focus is om de vaping-gemeenschap alternatieve nicotine- en rookproducten te bieden.

In 2020, tekende het een partnerschap met Twisp, een toonaangevend vape merk om meer kwaliteit diensten en producten aan te bieden. U kunt Twisp e-liquids en apparaten in elke Vuse winkel krijgen. Vóór 2020, was het bedrijf bekend als Vype.

Laten we eens kijken naar hun belangrijkste producten.

Vuse Hoofdproducten

Vuse ePen starterkits

Het bedrijf verkoopt een aantal van de beste pennen in de markt die komen in verschillende nicotine niveaus en smaken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken komen in een modulair ontwerp dat zorgt voor een snelle installatie en verwijdering. Het komt ook in een ergonomisch ontwerp voor probleemloos vaping.

De metalen afwerking zorgt ervoor dat u de vape pen voor een langere periode kunt gebruiken. Bovendien kunt u kiezen uit zes kleuren voor een extra persoonlijk tintje. U zult genieten van het snelle opladen dat deze vape pen u biedt. Hij gaat van nul naar 100 binnen 90 minuten. En wanneer hij volledig is opgeladen, kunt u hem de rest van de dag gebruiken.

Er zit ook een LED-indicator op die het batterijniveau aangeeft, zodat u weet wanneer u de vape pen moet opladen. En om ervoor te zorgen dat u snel kunt bijvullen, heeft de pod een ultra-transparant ontwerp. De vape pen is compatibel met de Vype ePod en ePen cartridges.

Je krijgt er ook een Micro USB lader bij, zodat je onderweg kunt opladen.

Enkele van de belangrijkste producten zijn:

Vuse ePod 2

Dit is weer een kwaliteit vaping product van Vuse. Met het, kunt u een handtekening, patroon of pictogram op het apparaat om de esthetische aspect te versterken. Net als de ePen, kunt u kiezen uit vier kleuren opties, zoals zwart en zilver. De ergonomische en stijlvolle ontwerp is het geesteskind van Nick Wakeling, een gerenommeerde ontwerper.

Door de hoekige afwerking past de pod met gemak tussen je lippen. Dankzij de metalen constructie is hij bestand tegen sterretjes, per ongeluk vallen en andere elementen. Binnen 35 minuten kun je hem opladen tot 80%. Dit betekent dat je kunt vapen wanneer je maar wilt.

Hij is ook compatibel met Vype ePod cartridges. De pod is ook bestand tegen waterspatten zodat je hem ook op regenachtige dagen kunt gebruiken. En dankzij de batterij-indicator weet je wanneer je hem moet opladen.

Vuse eTank

Vuse eTanks hebben een compact en draagbaar ontwerp zodat u ze in uw zak of tasje kunt meenemen. De eTank is uitgerust met een 850mAh batterij die urenlang meegaat als u een lichte vaper bent. Het product wordt geleverd in een donker kleurthema. U zult genieten van de zachte afwerking die dit product u biedt. om nog maar te zwijgen over het ergonomische ontwerp.

Een kenmerk dat het onderscheidt is de energiebesparende modus. De tank schakelt automatisch uit na 2 seconden van inactiviteit. Dit verhoogt de levensduur van de batterij, zodat u lang kunt vapen op een enkele lading. En om verschillende hits mogelijk te maken, kunt u de luchtstroom aanpassen.

Zoals je zou verwachten, is het vervangen van de coil een fluitje van een cent. In de doos krijg je een Micro USB lader en een gebruiksaanwijzing.

Hier is een eTank die u kunt kopen:

  • Vuse eTank Startersbundel

Dit pakket wordt geleverd met een e-sigaret, en drie e-liquids. De ePen is voorzien van een gemakkelijk in te drukken schakelknop zodat u op elk moment kunt vapen. De drie e-liquids zijn crisp mint, bottle blended, en dark cherry. Allen hebben een nicotinegehalte van 18mg. Als zodanig is het ideaal voor starters aangezien het nicotinegehalte ver onder de meeste e-liquids ligt.

De tank wordt geleverd in een klassieke donkere kleur thema met een zilveren basis en knop. Het logo is strategisch geplaatst aan de onderkant van de tank, zodat u kunt pronken met uw vrienden. Het modulaire ontwerp stelt u in staat om de e-vloeistof met gemak te hervullen en de coil te vervangen.

Vuse accessoires

Vuse verkoopt niet alleen e-sigaretten van hoge kwaliteit, maar heeft ook de broodnodige accessoires zoals skins, USB-opladers en docking stations.

Vuse e-liquid pods

U krijgt ook e-liquids pods waarmee u kunt genieten van uw gewenste smaak. Het beste deel, ze zijn compatibel met Vype apparaten. Als u dus een Vype apparaat heeft, hoeft u geen andere pod te kopen voor uw Vuse pen. Ze zijn er in verschillende smaken en nicotine sterkte. Dit stelt u in staat om de smaak te kiezen die aan uw behoeften voldoet en het te gebruiken wanneer u zich fit voelt.

Vuse Vape smaken

Zoals gezegd heeft het merk verschillende smaken waaruit u kunt kiezen. U kunt alles krijgen van traditionele tot moderne smaken. Bovendien zijn ze gemaakt van biologische ingrediënten zodat u kunt genieten van die natuurlijke smaak van tabak of Tequila. De smaken komen ook in verschillende nicotine sterktes zoals 0mg, 3mg, 6mg, 12mg, en 18mg.

Als zodanig kunt u kiezen voor de optie die het beste past bij uw nicotine verlangen. Trouwens, ze komen in verschillende cartridges ideaal voor verschillende vaping ervaringen. Als je niet goed thuis in de smaak selectie, kunt u een quiz, die zal overeenkomen met u met de meest ideale optie.

Enkele van de populaire smaken zijn Vanilla Medley, Tropical Mango, Garden Strawberry, Crisp Mint, en anderen.

Vuse vape batterij & lader

De ePods, eTanks, en ePens worden geleverd met oplaadbare batterijen met eTanks hebben een 850mAh batterij. Dit kan duren voor enkele uren als je in lichte tot matige vaping. Bovendien, het opladen van de batterij duurt maximaal 90 minuten met de eTank duurt 35 minuten op te laden tot 80%.

En om de batterijen op te laden, heeft u een lader nodig. Alle apparaten zijn compatibel met een Micro USB lader waardoor u kunt opladen met behulp van een powerbank of USB-apparaten zoals een laptop. In tegenstelling tot de meeste conventionele vape-apparaten, biedt Vuse u een oplaaddock waardoor opladen een wandeling in het pakket wordt. Dit betekent dat u het op uw kantoortafel of werkplek kunt plaatsen en u geen zorgen hoeft te maken dat het wegglijdt.

Vuse Vape kleuren en skins

Vuse vape kunt u kiezen uit een breed scala van skins gemaakt door kunstenaars als Nick Wakeling. Hij is een van de beste straat kunstenaars in de wereld. U kunt de Flow, Chrome, of Vibe huid swatch. U kunt ook kiezen uit een breed scala van kleuren, zoals goud, zilver, zwart en kastanjebruin.

Vuse Vape coupon en promo code

Vuse Vape kortingscode 1: WELKOM

Vuse Vape kortingscode 2: EPDEM07

Vuse Vape kortingscode 3: 5FOR50

Vuse Vape review

  • Breed scala aan producten

Bij Vuse Vape kunt u verschillende vape-producten tegen een gereduceerde prijs kopen. Hier kunt u vape-apparaten, accessoires, aroma's, pods en meer krijgen. Het beste deel, alle producten worden getest in onafhankelijke laboratoria. U kunt ook skins kopen, wat een zeldzaamheid is bij de meeste vape-winkels.

  • Laboratorium geteste producten

Bij Vuse vape hoef je je geen zorgen te maken over gezondheidscomplicaties, omdat hun producten grondig worden getest. En niet in hun fabriek, maar in een lab van een derde partij. Dit beperkt eventuele bemoeienis met de resultaten. En omdat ze FDA-goedgekeurd zijn, kun je zeker zijn van top-notch hygiëne in hun bedrijfspand.

  • Duurzaamheid

Vuse is het eerste vaping bedrijf dat Vertis CO2 neutraal heeft verklaard. Dit betekent dat ze nul koolstofuitstoot hebben van productie tot verpakking. Het bedrijf maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen en is betrokken bij herbebossingsinitiatieven in Zuid-Amerika. Bovendien zijn de verpakkingen recyclebaar.

  • Gemakkelijk te gebruiken website

Hun online winkel heeft een intuïtieve gebruikersinterface die het mogelijk maakt om snel te navigeren en bestellingen te plaatsen. Alle processen zijn goed beschreven en de instructies zijn duidelijk voor elke vaper.

FAQ

Kom ik in aanmerking om Vuse apparaten te gebruiken?

Vuse e-sigaretten en e-liquids zijn bedoeld voor gebruik door volwassenen boven de 21. De producten bevatten nicotine die schadelijk kan zijn voor jongvolwassenen. Ook zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen geen nicotineproducten gebruiken. Houd Vuse-producten altijd buiten het bereik van kinderen en tieners.

Zijn Vuse Vape apparaten echt?

Ja, Vuse volgt alle industrierichtlijnen om veilige producten te produceren. Alle producten voldoen aan alle UK- en EU-verordeningen en relevante instanties hebben het gebruik ervan gecertificeerd. Bovendien staan alle labresultaten op de website zodat u ze kunt controleren.

Hoe kan ik een Vuse-apparaat hervullen?

Het enige wat u hoeft te doen is de pod te openen en de e-liquid tot het vooraf bepaalde niveau in te gieten.

UPENDS: groothandel vape leverancier

Als je een betrouwbare vape leverancier nodig hebt, moet je overwegen contact op te nemen met UPENDS. UPENDS is de snelst groeiende groothandel vape leverancier die producten zoals pod mods, wegwerp pods, pod systemen, en accessoires aanbiedt. Dus als je een ongeëvenaarde vaping ervaring wilt, probeer UPENDS vandaag nog.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)