WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuse Solo Review en Instructie. De eigenschappen, specificaties, ontwerp, en de bouwkwaliteit- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 69 | Danielle Alhiraki

De Vuse Solo starter kit is een beginner vape kit die wordt verkocht met voorgevulde cartridges, maar met een hoger nicotinegehalte van 4,8%. De solo is een van de veel voorkomende kits van vuse die bekend staan als sigalikes of e-cigs. Dit komt omdat ze een smaakprofiel geven dat lijkt op dat van een sigaret.

De meeste van hen hebben meestal een gloeiend licht op het uiteinde, dat lijkt op een kers voor een sigaret. Andere vuse apparaat dat de cigalikes formatie neemt is de vuse Ciro.

De solo neemt het klassieke ontwerp en dit is het juiste apparaat als u op zoek bent naar een sigaret op zoek apparaat. Het is ook een in het oog springende, maar je moet om meer te lezen voordat u dit apparaat te kopen.

Kenmerken en specificaties

  • Lichtgewicht apparaat met een gewicht van 15 gram wanneer volledig geassembleerd
  • Verkrijgbaar in vier smaakvariaties
  • Sterke vape met 4,8% nicotinegehalte
  • Wordt geleverd met een eigen oplader

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Vuse Solo is een e-sigaret en wordt in de vape-wereld ook wel e-cig genoemd. Het apparaat meet 10 bij 120 mm, wat langer is dan een typische sigaret gezien het batterij-ontwerp. Daarom is het ook zo licht, 15 gram.

Het past gemakkelijk in uw zak of handtas en u kunt het overal mee naartoe nemen. De batterij heeft een mooie en gladde metalen afwerking die het een aantrekkelijk uiterlijk geeft dat de moeite waard is om naar te kijken. Het mondstuk op de cartridge bedekt een metalen steun eronder en het is op zichzelf staand, dus u hoeft het niet te breken om het te openen en te vullen, alleen als u nieuwsgierig bent naar wat er in zit. In de cartridge zit een conventionele lont gemaakt van katoen.

De patronen zijn niet gemaakt om te worden hergebruikt. Als u ze niet meer gebruikt, moet u ze weggooien. De voedingseenheid kan in de patroon worden geschroefd, maar als u de pen wilt opladen, moet u de oplader aansluiten.

Er zijn geen knoppen, omdat het een draw to activate unit. Je moet inhaleren om het te activeren. Wanneer u volledig opladen van uw unit, hoeft u alleen uw smaak pod in te brengen en te inhaleren om te beginnen vaping.

Hoe gebruikt u de Vuse Solo?

Beginnen met de Vuse Solo is eenvoudig. Als je niet zeker weet hoe je het moet gebruiken, moet je de gebruikershandleiding gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de cartridge aan te sluiten op de batterij en je hebt al meteen twee smaakopties als je de kit koopt.

De kits zijn meestal kleurgecodeerd om te laten zien welke smaak je gebruikt. Om het apparaat te gebruiken, moet je de cartridge erin duwen en met de klok mee draaien tot hij vastklikt. Als je de cartridge draait zonder hem erin te duwen, zal hij niet goed op zijn plaats blijven zitten.

Zodra de patroon op zijn plaats zit, kunt u een trekje nemen. U hebt geen bedieningsknoppen, dus u moet de kracht van uw trekje gebruiken om de dampproductie te regelen. Wanneer u vape, zal de onderkant van de batterij een licht produceren dat eruitziet als een brandende sigaret.

Wanneer u stopt met het nemen van een trekje, zal het apparaat slapen en pas weer aan gaan wanneer u weer inhaleert. U hoeft zich geen zorgen te maken of yoflavourtched uw apparaat uit of niet. Daarom zult u niet per ongeluk vapen.

Smaak productie

De Vuse Solo wordt geleverd met vier smaakopties die meestal worden meegeleverd in de starter kit. U kunt ook de 11 smaakopties uit de solo lijn gebruiken en ze gebruiken voor navullingen. U kunt ze krijgen in het eerste aankoopproces of ze krijgen op een later tijdstip. Het menu heeft een goede variatie van smaken en ze worden genoemd als;

  • Origineel: "klassieke" e-cig tabak
  • Berry: een klassieke fruitsmaak
  • Crema: romig met geroosterde noten
  • Menthol: koud en bevredigend
  • Nectar: zoete mysterie smaken
  • Meloen: gewoon meloen
  • Mint: koele munt met lichte tabak
  • Chai: aromatische theesmaken
  • Tropical: mengeling van tropische vruchten
  • Fusion: mengeling van fruit- en crèmesmaken

De smaakproductie op deze sigalikes is nooit sterk genoeg geweest. De enige producten die dit voor elkaar hebben gekregen zijn de NJOY producten, vooral de loop. De solo smaken zijn echter zoet en licht voor de kop. Vooral de menthol variant produceert goede smaken en sterke hits. U zult echt genieten van uw vape.

Batterij en opladen

De Vuse Solo houdt zijn batterij niet lang vol, wat betekent dat zijn productie laag is, vanwege zijn kleine formaat. Hij wordt aangeduid als batterij met een klein formaat en een lage batterijcapaciteit.

Als je overdag veel vape, moet je hem misschien één of twee keer opladen. Lichte gebruikers kunnen hem de hele dag door gebruiken, omdat ze niet te veel stroom verbruiken.

Het opladen van de solo vape pen met behulp van een eigen lader is het enige probleem dat veel mensen hebben. Het is hetzelfde probleem dat mensen hebben gehad met de JUUL, aangezien u deze alleen nodig heeft om op te laden.

U kunt geen enkel type lader gebruiken die u ongemak zal bezorgen als u dringend moet opladen. Om het apparaat op te laden, gebruikt het hetzelfde oplaadsysteem waarop u de patroon aansluit. U moet het in een USB-stopcontact steken.

Prestaties

De manier van vaping van de Vuse Solo is wat de meeste rokers willen. De mond-tot-long draw omdat het lichter is en een goede hoeveelheid smaken geeft. Dit apparaat is ontworpen om korte trekjes van ongeveer twee seconden aan te kunnen. Als je langere trekjes neemt, zal de wick beginnen te vervagen waardoor je droge trekjes krijgt.

Wanneer u het wicking systeem overweegt, gebruikt het niet het traditionele ontwerp karren met e-vloeistof die in een silica materialen spoel wordt gehouden. Het heeft een modern ontwerp lont die van katoen wordt gemaakt. De spoel kijkt lichtjes van de grafieken met hoe het wordt bevestigd. Het heeft teveel katoen inbegrepen dat het vaping proces langzaam maakt.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Klein formaat waardoor het draagbaar is
  • Apparaat is gemakkelijk te gebruiken
  • Heeft een treksysteem vergelijkbaar met dat van sigaretten
  • De vormfactor is goed om rokers te helpen bij de overgang
  • Er zijn vele smaakopties waaruit u kunt kiezen
  • U voelt niet te veel geur

Nadelen

  • De smaken zijn zeer licht
  • Er is een eigen oplader die alleen het apparaat gebruikt
  • Er zijn oplaadproblemen door de zware batterij

Veelgestelde vragen over Vuse Solo

Waarom werkt mijn Vuse Solo kit niet?

Er kunnen vele redenen zijn waarom uw vape pen niet werkt. Maar meestal gebeurt dit wanneer het apparaat niet is opgeladen. U moet daarom uw apparaat instellen voordat u het weer probeert te gebruiken. Als het niet werkt, probeer dan een nieuwe batterij te krijgen omdat degene die u hebt problemen kan hebben

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen plus

De uppen plus lijkt op de Uppen vape pod. Het is ontworpen met de beste Etchip coil, die de beste smaak en aroma's van de damp behoudt. Uppen plus, net als de Uppen pod, bevredigt je vanaf het eerste trekje, en het heeft ook zijn veelzijdigheid in toom gehouden.

De uppen plus is voorzien van een beschermkap die uw vloeistof beschermt tegen oxidatie, zelfs als u lange tijd niet vape. Het hele apparaat heeft een verfijnde touch en een glad ergonomisch gevoel.

Conclusie

De Vuse Solo is een prachtige mod. Hij heeft een ergonomische vorm die goed aanvoelt wanneer hij in de hand wordt gehouden, maar soms is hij een beetje zwaar. Het ontwerp zal misschien niet iedereen bevallen, maar hij werkt erg goed als mod met een interne batterij.

De 3000mAh batterij kan u een constante dampproductie geven. Dit is een goed bereik voor de meeste tanks. Dit apparaat is een goede aanbeveling voor mensen die op zoek zijn naar meer vermogen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)