WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuse Ciro Review en Instructie. Alles wat u moet weten over de Vuse Ciro Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 64 | william wang

De Vuse Ciro is een klein vaping apparaat dat is gebouwd om eruit te zien als een traditionele sigaret. Het ontwerp is licht van gewicht en compact, wat de perfecte ontwerpkeuze is voor mensen die graag onderweg vapen. Het ronde lichaam frame heeft een koele touch en voelt stevig aan als je het tussen je vingertoppen houdt, en als je klaar bent met vaping, moet je het terug in je zak of rugzakzak schuiven. Het hoofdontwerp dat eruit ziet als een sigaret is het beste wat mensen willen horen die de overgang willen maken van het roken van sigaretten naar het roken van e-sigaretten.

Er zijn vele redenen om de Vuse Ciro te krijgen en onder hen is hoe goedkoop het is in vergelijking met de grotere ontwerpen en mods, sommige zien er zelfs uit als echte sigaretten. Het is een goedkope optie, aangezien de extra pods in het pakket worden verkocht--het zijn er drie en met een vijf kleurenvariaties.

De meest indrukwekkende kenmerken op dit apparaat zijn de smaken, een 260mAh batterij die het mogelijk maken om te werken voor een zeer lange tijd. Zelfs met de 0,9ml pods en ze duren voor een tijd vergelijkbaar met de levensduur van de batterij. Met dergelijke langdurige componenten, kunt u vape voor een zeer lange tijd zonder de vape sterven uit.

Kenmerken en specificaties

  • 260Mah batterij
  • 1.5 nicotinegehalte e-juice
  • Verscheidenheid aan smaakopties
  • Heeft meerdere smaken om uit te kiezen
  • USB oplaadsysteem beschikbaar
  • Wegwerp cartridges systemen

Ontwerp en bouwkwaliteit

De ciro is een slank en lichtgewicht ontwerp dat meer aanvoelt als een sigaret wanneer je het in de hand hebt. Het apparaat heeft geen ingewikkelde set-up en dit maakt het gemakkelijk voor nieuwe vape gebruikers om te bedienen. De Vuse Ciro is een typisch tweedelig apparaat met de batterij en een cartridge die vervangen kan worden.

Het heeft een dunne structuur en de algemene vorm verschilt niet van die van een sigaret. Het materiaal heeft een gladde afwerking die comfortabel is wanneer het in de hand wordt gehouden.

De batterij is een 260mAh cel die vapers voor een volledige dag met een enkele lading kan houden. Als u zwaar vape moet u het misschien twee keer laden. Het apparaat heeft een twee manier het laden eigenschap waar u een magnetische daling kunt gebruiken in, of een schroef in methode.

Dit zorgt voor handige opladen en eenvoudige vervangingen omdat de laders top perfect druppels in positie. Maar de meeste van de tijd, de schroef in optie heeft de neiging om te werken prima.

Hoe de Vuse Ciro te gebruiken

Het instellen van het apparaat is eenvoudig en voordat u begint, moet u de batterij een beetje op te voeren, zelfs als het meestal een beetje lading heeft wanneer u het voor het eerst koopt. Dit zorgt ervoor dat uw apparaat wat stroom krijgt voordat u het neemt voor het vaping. Zodra u klaar bent met het opladen, plaatst u de cartridge door deze vast te schroeven op de 510 schroefdraad en begint u met vaping.

Er zijn geen schermen die laten zien hoe het apparaat vaping, heb je alleen een enkele LED-lampje aan de onderkant. Wanneer u een puff, het licht vervaagt in en uit. Wanneer u uw batterij leeg is, zal het knipperen een wit licht en wanneer u uw lader aan te sluiten zul je zien het licht steeds helderder.

Tijdens het opladen gaat een driekleurig lampje branden voor verschillende indicaties: rood betekent dat het apparaat is begonnen met opladen, oranje betekent dat het opladen bijna is voltooid en groen betekent dat het apparaat volledig is opgeladen.

Vuse Ciro Patronen

Deze pods houden vloeistof tot 0,9ml en het heeft de 1,5 procent, die kan worden gelijkgesteld aan een 15mg e-juice flesje. De smaken zijn van uitstekende kwaliteit, ondanks het feit dat er een paar selecties. Er zijn fruit smaak opties die meloen, mint en tropische pods omvatten. De fusion smaken hebben een fruit-achtige smaak en een mix van room. De nectar heeft een smaak vergelijkbaar met zomerfruit.

De tabakssmaak heeft een originele tabakssmaak die het voor een individu gemakkelijker maakt om over te stappen van sigaretten naar e-cigs. De kosten van deze navulverpakkingen worden verkocht voor $14,99. De smaken zijn oke, maar ze hebben nog ruimte voor verbetering. Ze hebben een goede throat hit die een goede smaak hit geeft.

Batterij en opladen

De Vuse Ciro heeft een 260mAh batterij die het een tot twee dagen volhoudt. Er zijn LED lampjes aanwezig die u laten weten hoeveel batterij er nog in het apparaat zit. De lampjes op de batterij hebben verschillende weergavepatronen, vooral tijdens het opladen. Ze geven het als volgt aan;

  • Rood lampje wanneer u begint met opladen
  • Oranje licht wanneer u bijna klaar bent met opladen
  • Twintig lichtflitsen en een groen licht wanneer het toestel volledig is opgeladen en klaar is voor gebruik

Om het apparaat op te laden kun je de USB poort gebruiken of het aansluiten op de 510 schroefdraad voor snelladen.

Prestaties

Wanneer u de ciro voor het eerst gebruikt, zult u een milde smaak voelen. Dit komt voornamelijk door het keramische lontsysteem. Dit betekent niet dat de smaak niet geweldig is, alleen is deze niet zo uitgesproken als bij andere apparaten. De trekkracht is wat minder in vergelijking met andere apparaten, maar het is de moeite waard. Omdat het bedoeld is om te vapen als een sigaret, heeft het een strakke trekkracht bedoeld voor mond-tot-long vaping, wat meestal wordt aangeboden door mensen die willen stoppen met roken van sigaretten.

Het apparaat heeft een goede temperatuurregeling en geeft geen droge hits, wat een goede zaak is. Als u het beste uit dit apparaat wilt halen, moet u uw cartridge voorpompen voordat u begint met vaping. De vape blijft hetzelfde van begin tot eind, zelfs als de inhoud op een of andere manier uitgeput is. Dit is een zeer indrukwekkende functie voor cigalikes.

Als je opraken van de vloeistof, heb je de cartridges die worden verkocht in verschillende smaakvariaties. Het pakket bevat drie karren en ze worden verkocht tegen een redelijke prijs van $ 14. Je moet nog steeds zuinig zijn met uw puffs. Dit apparaat zal u zeer tevreden als je een newbie vape gebruiker en u op zoek bent naar iets dat lijkt op een sigaret.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • De levensduur van de batterij is goed en kan tussen de één en twee dagen meegaan
  • De pods zijn goed gebouwd en kunnen bijna 12 uur meegaan op high vaping
  • Slank ontwerp gemakkelijk in de zak te steken
  • De pods kunnen gehackt worden voor hervulling
  • Teken-geactiveerd voor eenvoudig gebruik

Nadelen

  • Sommige smaken zijn niet erg sterk

FAQs over de Vuse Ciro vape pen

Hoe lang gaat de Vuse Ciro vape mee?

De Vuse Ciro is een zeer krachtige batterij die gebruik maakt van een 260mAh batterij. De batterij is een goede performer voor zo'n klein apparaat en kan lang meegaan met de pod ook. Het heeft geen instelbare functies dus je krijgt de matige prestaties die nog steeds de functionaliteit van uw apparaat behoudt.

Is de Vuse Ciro het waard?

De Vuse Ciro is een pen die het waard is om in uw collectie te hebben. Aangezien het een productserie van Vuse is, is het een apparaat dat u niet in uw collectie mag missen. Het is een zeer goede ecig die bijna alle 11 smaakopties van Vuse gebruikt. U hebt dus een verscheidenheid om uit te kiezen.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen

De Uppen heeft een zeer goede manier om mensen tevreden te stellen vanaf het eerste trekje. Dit is mogelijk gemaakt door de innovatieve etchip coil die een vergroot verwarmingsgebied heeft om de efficiëntie te verbeteren.

De mesh coil heeft een hoge weerstand en geeft een bevredigende dampproductie met slechts één trekje. De coils zijn getest om te werken met bijna alle gangbare e-liquids.

Slotwoord

Als u een vape wilt die niet duur is en toch eenvoudig te gebruiken, zult u de Vuse Ciro zeer effectief vinden. Het heeft een aantal goede specificaties zoals de indrukwekkende batterijcapaciteit, grotere e-juice capaciteit die deze mod zeer voordelig maakt in vergelijking met de rest. Het is handig, draagbaar en heeft een goede bruikbaarheid.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)