Search

  Vuse Alto Wegwerppen. Een uitgebreide beoordeling van de functies, de bouw, het ontwerp, en nog veel meer- Groothandel Wegwerp Vape

  Vuse Alto Wegwerppen. Een uitgebreide beoordeling van de functies, de bouw, het ontwerp, en nog veel meer- Groothandel Wegwerp Vape

  De use alto is een wegwerp pod systeem gemaakt door de use company, een dochteronderneming van de R.J. Reynolds tabaksonderneming. De pen is een relatief goedkoper apparaat, en het is een pen met trekactivering, waardoor hij zeer beginnersvriendelijk is.

  De pen is een on-the-go pen en is zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben om direct te vapen. Het heeft een stille trekfunctie die ervoor zorgt dat je geen geluid voelt wanneer je een trek neemt elke keer dat je inhaleert.

  De Vause alt pods zijn niet hervulbaar, en ze hebben een inhoud van 1,8ml e-juice die verwarmd kan worden met de 1,1ohm coils, die voorzien zijn van een keramisch wick systeem. De pen wordt aangedreven met behulp van een 350mAh batterij die kan duren voor langere periodes, en de laadtijd is ook snel.

  Kenmerken van de Vuse alto

  De vape pen heeft zoveel aandacht gekregen omdat het een meer prominente performer is dan de Juul vape pen. Dat feit kan echter niet worden betwist omdat veel functies en specificaties het een over het algemeen betere pen maken.

  De vape pen heeft een pod die 1,8ml e-juice kan bevatten, en het is niet een zeer veel capaciteit in vergelijking met de andere pennen. Echter, de pods zijn zeer opmerkelijk, en ze kunnen tegen vele dagen van zware vaping. Het unieke aan de pods is dat ze op hun plaats kunnen worden gehouden met de magnetische aansluiting van de batterij. De 1.1ohm keramische coils geven de beste grootte van wolken, en de pods worden aangedreven door een 350mAh batterij die verantwoordelijk is voor het geven van uitstekende damp.

  Een ander kenmerk dat deze pen tot een uitstekende ontwikkeling maakt, is het stille treksysteem. Telkens wanneer u een trekje van de pen neemt, zult u geen fluiten of borrelen horen. Zelfs de geringste popping geluiden zijn afwezig in deze pen. Dit maakt de pen een uitstekend apparaat voor beginners en gevorderde vape gebruikers die een apparaat willen dat gebruikt kan worden zonder dat het een verstoring veroorzaakt.

  Het eerste opvallende kenmerk van de pen is het ergonomische en stevige ontwerp dat u niet zult missen wanneer u het apparaat uit de verpakking haalt. De randen van de pen zijn perfect afgerond, en wanneer u de pen vasthoudt, voelt het meer alsof u een markeerstift in uw hand hebt. Bovendien is het mondstuk van het apparaat glad, en de grootte van de pen kan worden vergeleken met een sigarettenpeuk, waardoor hij perfect op de lippen past.

  Bouw- en ontwerpkwaliteit van de vuse alto wegwerp vape pen

  Het lichaam van de vuse alto heeft een ontwerp dat goed gebogen is en geen scherpe randen heeft. De interne onderdelen van de pen zijn goed in elkaar gezet, en dat is een kenmerk dat het apparaat zo uniek maakt. U zult niet geconfronteerd worden met lekkende, borrelende of knallende vloeistof in de pod.

  Bovendien heeft de pod een perfecte grip op de batterij, wat een grote dank is aan de magnetische aansluiting van de pen. De verbinding maakt het gemakkelijk om te scheiden, en u zult niet worden geconfronteerd met problemen van de pod en de batterij af en toe per ongeluk vallen.

  De batterij die in de vuse alto zit zit op 350mAH en kan tussen de één dag en anderhalve dag meegaan, afhankelijk van de frequentie van het gebruik. Dit komt omdat de pen zo snel oplaadt, en dit kan minder dan een uur duren.

  Bovendien is het oplaadsnoer lang genoeg zodat je kunt vapen terwijl je oplaadt. Helaas is het een unieke eigen lader waarmee je geen enkele lader kunt gebruiken, wat niet aan te raden is.

  Het apparaat is voorzien van LED indicatoren die zo veel verschillende betekenissen hebben. Deze kleuren worden aangegeven als;

  Wanneer u damp produceert, zal het lampje oplichten.
  Nadat u een volledige trek heeft genomen, zal het lampje uitdoven
  De vuse alto zal groen beginnen te knipperen wanneer de batterij bijna leeg is
  De continu groene kleur licht op wanneer de pen wordt opgeladen
  Het groene lampje gaat uit wanneer u klaar bent met opladen
  U dient scherp te zijn op de lichtindicatoren, zodat de pen niet volledig wordt uitgeschakeld om u af te sluiten.

  Vuse alto pods

  De vuse alto vape pen wordt niet geleverd met hervulbare pods, en dit kan het apparaat enigszins onhandig voor sommige gebruikers. Echter, de meeste gebruikers zullen hoogstwaarschijnlijk manieren vinden om de pod te hacken om deze te openen en opnieuw te vullen voor gebruik.

  Het bedrijf vuse raadt gebruikers aan niet te proberen de pennen te hacken om ze opnieuw te vullen. Wanneer u de pod terugplaatst, zal er lekkage optreden en dit kan uw batterij aan schade blootstellen. Het bedrijf geeft ook geen garantie aan iedereen die klaagt over lekkage na het proberen te hacken van de pen.

  Hacken van een niet-hervulbare pod om geld te besparen zal dat niet hoeven te doen met het gebruik vape pen. De vuse alto pods zijn niet erg duur, en ze kunnen kosten ergens rond de $ 13,49 voor een two-pack pod. De pods worden verondersteld om u ergens rond zes dagen, die een zeer redelijk budget voor veel vape gebruikers is.

  Hoe de vuse alto wegwerp vape pen te gebruiken

  Het goede aan de vuse alto vape pen is dat ze makkelijk te gebruiken zijn, en je krijgt geen variabele wattage of temperatuur controle functies. Bovendien, wanneer u de pen gebruikt, hoeft u de coils niet te vervangen of de lonten op geen enkel punt te vervangen.

   Om met het apparaat aan de slag te gaan, moet je de pod in de batterij steken en trekken. De pen is trek-geactiveerd, dus alles wat je hoeft te doen is een trekje nemen. Het beste is om het mondstuk zo vaak mogelijk schoon te vegen om problemen met de ophoping te voorkomen, die zich kunnen voordoen als de pen niet goed wordt gebruikt.

  Je moet ervoor zorgen dat je de pen met mate gebruikt, zodat de batterij je niet achterlaat met wat vloeistof nadat deze leeg is.

  Hoe de vuse alto presteert

  De vuse alto heeft trekjes die aanvoelen als een sigaret maar strakker lijken dan de JUIUL. De hits zijn stevig en in vergelijking met de JUUL voelen ze veel vitaler aan. De alto vape pen lijkt op geen enkel punt taps toe te lopen. Bij het gebruik van de alto vuse, zult u merken dat de hits zijn meer assertief gedurende de hele periode, niet naar beneden gaan.

  Smaken van de vuse alto vape pen

  De pen heeft een aantal rijke smaken, die alle tabak en menthol. Maar helaas krijgt u slechts drie smaken, en ze komen in 5%, 2,4%, en 1,8% nicotine sterktes.

  Gouden tabak: deze smaak is een standaard sigaret-achtige smaak. Het is stevig, maar helder op hetzelfde moment om een rijke tabak smaak hebben.

  Rijke tabak: dit is voor vapegebruikers die op zoek zijn naar een volwassen tabakssmaak. De smaak is donkerder en heeft een voller profiel.

  Menthol:Dit is de meest standaard smakende menthol die een redelijk ijzige mix heeft. De smaak valt niet tegen want hij smaakt naar volle menthol.

  Voor- en nadelen van de vuse alto

  Voordelen

  Compact ontwerp en een lichtgewicht structuur
  Het apparaat is goed gebouwd en stevig
  U kunt de pods van het apparaat gemakkelijk verwisselen
  Het heeft een sigaret stijl draw ontwerp
  De hits zijn ongelooflijk en langdurig
  De smaken zijn assertief en van kwaliteit
  Nadelen

  Pods worden niet stevig in het apparaat gehouden
  Sommige pods hebben geen goede consistentie
  Vloeistofniveau is niet gemakkelijk te controleren
  Gebruikt een eigen oplader

  Conclusie

  De vuse alto vape pen is een heerlijke pen om te gebruiken, vooral als hij goed werkt. Het nadeel van deze pennen is dat ze consistentieproblemen hebben met de pods. Het apparaat is echter aan te bevelen omdat het een aantal fatsoenlijke wolken geeft, gezien het feit dat het een klein apparaat is.

  Bovendien heeft het een geruisloze werking waardoor het een goede pen is voor discreet vaping, en de afgeronde randen stellen de gebruiker in staat om comfortabel en handig te vapen. 

   Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:

  UPENDS

  UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
  Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
  Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
  Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
  En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

  UpBar
  Met 17 smaken om uit te kiezen!
  Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
  Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
  800 Pufss
  Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!

  Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

  Klik hier om onze partner te worden:

  Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

  UEG (https://www.uegholland.com/)
  UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
  UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.