WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuse Alto Pod Kit Review en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 61 | william wang

Vind Vape winkels die Vuse Alto Pod Kits verkopen in mijn buurt (mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen om Vuse Alto pod Kits vape winkels te vinden in mijn buurt (mijn locatie).

De pods behoren tot de beste vape tools die u kunt gebruiken voor uw vaping reis. Ze bieden het gemak van vaping overal en altijd je wilt vanwege hun slanke en slanke natuur. De pods dragen alles wat je nodig hebt om vape en voldoen aan uw verlangens, en toch komen ze in een slank en gestroomlijnd lichaam dat kan passen in uw zak.

Zelfs met de effectiviteit van pods, zijn ze niet allemaal op de best mogelijke manier ontworpen om u de vaping kwaliteit te geven die u verdient. U moet waakzaam zijn om de beste te kiezen uit de vele op de markt. De Vuse Alto is zo'n vape pod kit waar u op kunt rekenen. Wij bij UPENDS hebben het een gedetailleerde review gegeven om u te helpen de kenmerken ervan te leren kennen.

Wat is Vuse Alto Pod?

Vuse Alto Pod is een unieke vape pod ontwikkeld door Vuse die perfect is voor zowel beginnende als gevorderde vapers. Deze prachtige vape pod wordt gekenmerkt door voorgevulde pods, een draw-activated systeem, een 350mAh capaciteit batterij, en vele andere vaping functies die ervoor zorgen dat u het beste krijgt als vaper.

Wilt u meer weten over de Vuse Alto Pod, laten we dan samen tot het einde lezen.

Vuse Alto Pod Specs

  • Batterij met een capaciteit van 350mAh
  • Voorgevulde Pods
  • Trek-geactiveerd systeem
  • 8ml E-liquid Capaciteit
  • 22 gram gewicht
  • 4-Kleuren Opties
  • 1-Ohm spoel weerstand

Vuse Alto Pod functies evaluatie

Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de kenmerken van de Vuse Alto Pod;

Levensduur van de batterij en het opladen

Net als elke andere vaping pod, is de Vuse Alto Pod ook aangedreven door een ingebouwde en oplaadbare batterij die wordt geleverd met een capaciteit van 350mAh die geeft je een redelijke vaping tijd voordat het uitgeput is voor het opladen.

Het opladen van deze batterij is eenvoudig en gemakkelijk. Je moet het aansluiten op de stroombron via een Micro USB-kabel en laat het op te laden. Deze batterij vereist 70 - 80 minuten volledig te hebben opgeladen. Het beste ding met de Alto is dat je kunt genieten van vaping als het nog steeds opladen zonder afbreuk te doen aan de vape kwaliteit. Het oplaadsnoer is lang, zodat u om te vapen zonder verstoring van het oplaadproces.

Intelligent LED-licht

De Vuse Alto is uitgerust met een intelligentie die u kunt gebruiken om verschillende bedrijfsparameters te bewaken. Wanneer de LED oplicht, vertaalt dit zich naar verschillende betekenissen terwijl u uw Vuse Alto gebruikt; de LED kan gloeien bij het produceren van de damp, hij vervaagt wanneer het slepen is voltooid wanneer hij groen knippert, betekent dit dat uw batterij bijna leeg is en moet worden opgeladen, hij brandt continu groen wanneer uw Vuse Alto wordt opgeladen, de groene LED gaat uit wanneer de batterij volledig is opgeladen.

U hoeft alleen maar op de LED te letten om er zeker van te zijn dat u het vertaalt zoals vereist.

Gebruiksgemak

Het gebruik van Vuse Alto is verbazingwekkend eenvoudig. Het wordt geleverd met een voorgevulde pods die je niet hoeft te gaan door het proces van het opnieuw vullen. Het vereist niet dat u de temperatuur instellingen of het vaping wattage variëren. Dit betekent dat wat je hoeft te doen is om de batterij op te laden en beginnen te genieten van uw vape.

Na het opladen van de batterij, sluit u de batterij aan op de pod en maakt u een trekje. Dit activeert automatisch het apparaat zodat u kunt blijven genieten van de trekjes.

Smaak

Vuse Alto maakt gebruik van voorgevulde pods die zijn voorgevuld met uw favoriete smaken. Er zijn drie hoofdsmaken die worden geleverd met variabele sterktes van 5%, 2,4% en 1,8%. Dit stelt u in staat om de smaak te kiezen die u wilt naast de sterkte van uw voorkeur.

Hier zijn de smaken waar je uit kunt kiezen;

Rich Tobacco- dit is voor u als u op zoek bent naar een gedurfde en volwassen tabak smaak. Het is lekker en met een algehele vollere smaak die meer ontwikkeld is om u een uitstekende vaping ervaring.

Menthol - deze smaak geeft je een standaard-smaak menthol met een ijzige afwerking. Het smaakt en voelt als menthol.

Golden Tobacco - dit geeft je een tabak smaak met een sigaret-stijl smaak. Het is het beste als je net bent gestopt met roken.

Pods en Pod Capaciteit

De Vuse Alto maakt gebruik van voorgevulde pods met een capaciteit van 1,8 ml. Hij wordt geleverd met een verpakking van twee pods, die elk drie dagen meegaan. Dit kan echter afhangen van uw vapingfrequentie; als u een lichte vaper bent, kan deze pod zelfs vijf dagen meegaan.

Het vervangen van de pods is gemakkelijk en ongecompliceerd; u kunt ze gemakkelijk losmaken van de batterij en ze zonder moeite in de batterij schuiven.

Kosten van aankoop

De kosten van een complete kit van Vuse Alto is ongeveer $17.98. Deze kosten zijn inclusief twee pakken voorgevulde pods, een oplader en een voedingseenheid. Als de pods op zijn, moet u ze mogelijk vervangen voor een gemiddelde prijs van $10 tot $12. Dit varieert afhankelijk van de smaak van de pod en de vape shop waar u koopt.

Als u overweegt de Vuse Alto te kopen, moet u ook de verzendkosten meerekenen.

Bouwkwaliteit en ontwerp

Het lichaam van de Vuse Alto heeft een prachtig ontwerp zonder scherpe randen waardoor het ergonomisch genoeg is om op uw handpalm te dragen zonder enige ongemakken. Het interieur is intact gebouwd, waardoor er geen ruimte is voor lekken, spugen of de vloeistof die in de e-liquid pod borrelt.

De batterij en de pod zijn ontworpen om gelijkmatig met elkaar te verbinden door middel van een magnetische verbinding die echter gemakkelijk te scheiden is.

Variabele Kleuren

Vuse Alto is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van uw kleurvoorkeur kunt u gaan voor Rose Gold, Gold, Graphite, Black, of Silver.

Algemene prestaties

Vuse Alto kunt u genieten van een perfecte puff elke keer dat u denkt aan vaping. Het maakt gebruik van 1,8ml e-vloeistof capaciteit voorgevulde pods die u een geweldige vaping ervaring waardoor u vape voor een lange voordat ze te vervangen. De pods zijn volledig verzegeld om ervoor te zorgen dat er geen lekken als je vape. Dit kunt u genieten van een ononderbroken vaping ervaring.

Het draw-activatie systeem stelt u ook in staat om een geweldige ervaring te realiseren. Na het opladen van de batterij en het bevestigen aan de pod door middel van een magnetische verbinding, hoeft u alleen maar een trekje te maken om Vuse Alto te activeren en te beginnen met vaping.

Vuse Alto kunt u de beste smaak kiezen uit de collectie van drie hoofdsmaken met variabele smaken. Deze smaken geven u een bevredigende vaping ervaring waardoor je hunkert naar meer trekjes.

Voor- en nadelen

Voordelen

  1. Vuse Alto is compact en lichtgewicht dus, mobiel
  2. Het geeft je ongelooflijke hits
  3. De smaken zijn uitstekend
  4. Het is gemakkelijk te bedienen en te veranderen pods
  5. Het is gebouwd met een hoge kwaliteit lichaam

Nadelen

  1. Het niveau van de e-vloeistof is moeilijk te controleren
  2. De pods worden niet sterk op de batterij vastgehouden

Vuse Alto Concurrenten in de Markt

Vuse Alto Vs. Juul

  1. Ze zijn beide pod systemen en gemakkelijk te gebruiken
  2. Ze worden beide aangedreven door ingebouwde oplaadbare batterijen
  3. Terwijl de Vuse Alto wordt geleverd met een e-vloeistof pod capaciteit van 1.8ml, wordt de Juul geleverd met een e-vloeistof pod capaciteit van 0.7ml
  4. De Vuse Alto wordt aangedreven door een 350mAh capaciteit batterij, terwijl de Juul wordt aangedreven door een 200mAh capaciteit batterij
  5. Terwijl de Vuse Alto wordt geleverd met drie smaken, wordt de Juul geleverd met acht smaken

Vuse Alto Vs. Vuse Vibe

  1. Ze zijn beide trek-geactiveerd
  2. Terwijl de Vuse Alto wordt geleverd met een e-vloeistof capaciteit van 1,8 ml, wordt de Vuse Vibe geleverd met een e-vloeistof capaciteit van 2 ml

Hier is een video die laat zien hoe Vape Shops te vinden die bij mij in de buurt open zijn;

UPENDS: Vape Groothandel Leverancier

Uppor

Uppor kan u beter van dienst zijn. Het is goed ontworpen en voorzien van uitstekende functies om ervoor te zorgen dat elke puff die je maakt de telling. Met de speciaal geselecteerde Etchip 3.0 Cloud Chaser die mesh coils speciaal geselecteerde wicks, Uppor belooft altijd intense en compromisloze smaak.

Deze mod geeft je ook een gezonde vaping ervaring met zijn 5-lagen lekvrij ontwerp. Dit ontwerp zorgt ervoor dat je inhaleert een pure vape vrij van elk vreemd element. Uppor stelt niet teleur.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

Conclusie

De Vuse Alto is een van de fatsoenlijke pods die geschikt is voor alle vapers, of beginner of expert. De functies maken hem zeer draagbaar en produceren wolken van behoorlijke grootte die je kunt bewonderen en waarvan je als vaper kunt genieten. Hij maakt gebruik van een robuuste batterij waarmee je een tijdje non-stop kunt vapen voordat je stopt om op te laden. Er zijn een paar tekortkomingen die de Vuse Alto vergezellen, maar ze overschaduwen de voordelen niet. Je kunt ook alternatieve vape-apparatuur van UPENDS proberen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)