WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Vuber Vape Pen Instructiegids 2021- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 61 | upends v

Wat is een Vuber vape pen?

Opgericht in Washington door Brandon Gallagher, heeft Vuber weinig tijd nodig gehad om zijn dominantie in de vaping en cannabis industrie te laten gelden. Het merk is massaal gegroeid en heeft de meeste delen van het land bereikt. Met een goed doordacht plan om concurrerend te blijven en het spel voor te zijn, heeft het bedrijf een goede indruk gemaakt door de introductie van zeer veelzijdige, handige en zakbare vaporizers.

Door hun innovaties hebben we hun talent kunnen ervaren via hun 29 producten die momenteel op de markt zijn. De productlijn van Vuber omvat een reeks vaporizers die ontworpen zijn om verschillende taken uit te voeren, en ze hebben nieuwe batterijsets op de markt gebracht, dab apparaten, en een stel vape pennen. Deze prachtige producten worden bijgestaan door een lijn van accessoires die de ervaring en eenvoud van gebruik maximaliseren.

Vuber is zo gebrand op het verbeteren van hun efficiëntie en de kwaliteit van hun merkproducten, wat te zien is aan de producten die ze onlangs hebben uitgebracht. Hun drive om hun vape technologie te verbeteren is ongeëvenaard.

Vuber vape pen Instructies

U bent verplicht om uw cartridge te schroeven in de vape pen en kick start uw vaping zonder op te warmen. De pennen zijn ontworpen om de smaak van uw oliën te behouden om meer trekkingen te krijgen terwijl het reguleren van temperaturen om te voorkomen dat verbranden.

Deze vape pennen kunnen lezen elke cartridge weerstand en warmte-instellingen aan te passen aan de vereiste voltages. De LED-schermen geplaatst op de pennen geven de levensduur van de batterij, cartridge weerstand, spanning, en vele andere kleine details.

Vuber vape pennen review

Vuber pulse batterijset

Dit specifieke apparaat is bekend als een slimme batterij kit, omdat het automatisch detecteert cartridge weerstand dan gaat om de vereiste voorwaarden aan te passen voor een betere vaping ervaring. Elke cartridge die de Vuber pulse batterij kit past kan eenvoudig worden aangesloten door schroeven het op.

Wanneer je drie keer op de knop drukt, ga je tussen 3 voltage pre-sets. Low geeft je 2,6 volt, medium geeft je 3,4 volt, en de high pre-set geeft 3,8 volt. Deze spanningsvariaties worden weergegeven op het LED-scherm, waar de watt, weerstand, en de levensduur van de cel kan worden weergegeven.

De Pulse vape toont een uitstekende 'never burn' functie, een warmtedempende technologie die zorgt voor een sterkere en smakelijke smaak van elke vape hit. Om het in of uit te schakelen, drukt u vijf keer op de knop totdat een lampje verschijnt om succes aan te geven. Druk twee keer op de knop om de voorverwarmingsfunctie te starten, die essentieel is voor het leveren van meer wolken.

De levensduur van de cel is ook opmerkelijk, met getuigenissen die aantonen dat je hem slechts twee keer hoeft op te laden voor consistent gebruik. De instelling en het vermogen watts bepalen hoe lang de cel meegaat, maar zorg voor 4 tot 8 dagen als je een regelmatige gebruiker bent. De meest geavanceerde functie is dat je hem kunt gebruiken tijdens het opladen om vertragingen te verminderen.

Pros

  • Zeer gemakkelijk te gebruiken
  • Geen wachttijden voor het nemen van een trekje
  • Onderscheidende smaak na elke trek
  • Bruikbaar tijdens het opladen
  • Gemakkelijke voltage aanpassingen tijdens gebruik

Nadelen

  • Het produceert niet veel damp in vergelijking met andere kits

Vuber dabber

Dit kleine draagbare dab apparaat houdt rekening met elk detail dat nodig is voor dabbing. Het ziet er misschien klein uit, maar biedt de felbegeerde boost die verwacht wordt van een rig van hoge kwaliteit. Het maakt geen gebruik van butaan, coils en fakkels. Het is klaar voor gebruik, en je bevestigt alleen het glazen mondstuk. Met de Vuber dabber, krijg je een kwart gram per dab.

De glazen container moet worden gevuld met water, het mondstuk vastgezet met een clip, en kies dan spijkers van kwarts, keramiek, of titanium. Klik 3 tot 5 keer op de knop om het op lage en hoge temperaturen te starten. De dabber kan worden gebruikt om de gewenste vloeistof te plaatsen en sluit het dan af met een carb dop. Je krijgt een levenslange garantie met deze vape.

De Vuber dabber wordt geleverd met 16 cycli, en een volledige lading kan je 2-3 dabs per dag geven; je kunt hem twee uur opladen, en het opwarmen duurt slechts 45 seconden op hoge temperatuur.

Pros

  • Keramisch opzetstuk geeft uitstekende smaak
  • Gemakkelijk draagbaar
  • Warmt snel op

Nadelen

  • De levensduur van de batterij is kort in vergelijking met het gebruik

Vuber C2 kernpatroon

Vuber presenteerde top-notch innovatie met hun glazen filter dat een verwarmingstechnologie weergeeft waar de cannabisolie wordt gescheiden van de vape, waardoor je een betere en hoogwaardige smaak krijgt.

Het glas verslaat de verwachting van vapers die een zwakker of breekbaar glas verwachten. Het geeft je een ongeëvenaard luchtstroom controle ontwerp, waardoor je meer damp produceert die intrigeert op zoek naar massale hits. De C2 Core Cartridge moet geschroefd worden, en je bent goed om het te gebruiken.

Pros

  • Geef de beste trekt en raakt
  • De dampversie is van goede hoeveelheden
  • Geen lekkages of verstoppingen
  • U krijgt waar voor uw geld

Nadelen

  • Het duurt even voor de trekking om soepele hits te geven

Vuber Nova

Als je een all-round vaping ervaring wilt, is de Nova je beste kans. Je krijgt een apparaat met een hybride olie en kruid set.

Met de recente upgrade, krijg je meer functies en duurzaamheid. De keramische kamer laat niet meer dan 30 seconden van verwarming. Je krijgt ook extra functies, zoals een grote capaciteit cel die een halve gram houdt, drie warmte niveaus, en een LCD-scherm.

Bij correct gebruik krijg je de beste smaak en gladde hits. Met de container aan de bovenkant, aan de onderkant, ben je voorzien van een opslagruimte. De grootte maakt het draagbaar en gemakkelijk op te bergen; wanneer je vijf keer op je pen klikt, zal de Vuber vape aan gaan om de temperatuur weer te geven.

Kenmerken van de Vuber Nova

  • Compatibel met kruiden en oliën, vergezeld van een grote opslag- en bewaarcapaciteit
  • Het heeft drie warmtestanden
  • LCD temperaturen en langere levensduur van de cel

Bekijk deze YouTube video om te leren hoe je de Vuber Nova gebruikt.

 

FAQs over Vuber vape pen

Waar kun je een Vuber vape kopen

De Vuber vaporizers zijn verkrijgbaar bij elke vape winkel bij u in de buurt, misschien krijgt u niet alle producten van het merk, maar we zijn er zeker van dat u er een of twee zult vinden die naar uw smaak werken. Om u de rompslomp van het rondtrekken op zoek naar Vuber vape pennen te besparen, kunt u online bestellen bij Amazon of een andere online winkel die vaping producten op voorraad heeft. U moet 21 jaar en ouder zijn om de aankoop te doen.

Waarom werkt mijn Vuber vape pen niet

Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw Vuber vape pen niet werkt. Het kan een lege cel zijn, een ontladingsprobleem of een beschadigde cel. U moet het in de lader steken en het volledig opladen. Als het niet werkt, kunt u controleren of uw USB-oplaadkabel de lading kan overbrengen en het dan laten repareren.

Hoe laad je een Vuber vape pen op

Elk Vuber vape product wordt geleverd met een USB oplaadpoort aan de onderkant. Gebruik uw meegeleverde USB lader om verbinding te maken met een stroombron en uw vape pen op te laden. Dit kan ongeveer 30 minuten duren, maar het kan minder of meer zijn, afhankelijk van de batterij van uw specifieke apparaat.

UPENDS

Uppen Plus MTL Open Pod Systeem

De Uppen plus is een onderscheidend apparaat geïnspireerd door de zorg technologie van Uppen. Met behulp van de UPENDS Etchip coil, geeft de Uppen plus nog steeds een uitstekende smaakvolle ervaring.

Je krijgt een perfecte en originele smaak die je dorst lest naar een vape bij het eerste trekje. Dit gaat verder om de veelzijdigheid van het product te detailleren.

De metalen dop geïnstalleerd op de Uppen Plus doet een perfecte baan het beschermen van de e-vloeistof van blootstelling aan lucht. Dit helpt het behoud van een frisse smaak, zelfs als je niet vape voor een tijdje.

Conclusie

Vuber vape pennen zijn fenomenale vaping apparaten beschikbaar in de Amerikaanse markt. De meeste Vuber vape producten presteren goed in de markt, omdat ze zijn het leveren van verse, glad, en zachte effecten die nog nooit zijn waargenomen in de vaping sector.

Vuber is zeer vastbesloten om de beste optie voor vapers gaan door de innovatie en apparaat verbeteringen die ze werken aan te worden.

Het enige wat ze moeten verbeteren is de damp productie, de meeste mensen die liever dikkere wolken niet vinden het past in hun behoeften.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.