WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

VooPoo VMate Review en Instructie. Een volledige review over de VooPoo VMate Vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 114 | Danielle Alhiraki

VooPoo is een bekend en gewaardeerd vape merk in de vape industrie dat kwaliteit vape pennen en pod kits biedt voor een ultieme vaping ervaring. De VooPoo VMate is een vaping apparaat dat een gemakkelijk te gebruiken, smaakvol en kostenvriendelijk apparaat is.

Het apparaat wordt geleverd met een mesh pod met een weerstand van 0,7ohm, en het kan het verwarmingsgebied voor de e-juice met meer dan drie keer verhogen en een zeer rijke smaak vrijgeven. De VooPoo Vmate pod is ongeveer 70% lekvrij dan elk ander type Pod. Dit maakt het veiliger voor de e-juice om niet te lekken tijdens het vaping.

VooPoo Vmate Batterijlevensduur en Batterijprestaties

De batterij van de Pod heeft een dubbele 18650-batterij die tot 157Watt vermogen kan geven. De batterij heeft een capaciteit van 900mAh, en men kan deze alleen opladen met een USB-kabel of een upgradekabel omdat deze snel is.

De Gene chip in de Pod detecteert een verandering in weerstand en houdt de coil in gebruik. Het configureert ook een variabel wattage, voltage en regelt de temperatuur in de Pod. De chip ondersteunt alle verwarmingsmaterialen om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting of overbelasting optreedt. Bovendien helpt de chip bij de power-ramp-up en het geven van nauwkeurige vermogensafgifte.

De batterij heeft een LED-indicator die aangeeft hoeveel procent er nog over is om op te laden of dat hij al vol is. Als hij groen knippert, is het batterijpercentage meer dan 60%, blauw betekent dat het percentage tussen 20-60% ligt en rood betekent dat hij minder dan 20% is.

Eenmaal volledig opgeladen kan hij tot 2 dagen meegaan, maar dit kan variëren naargelang hoe vaak de gebruiker vapt. Het is aanbevolen om een externe oplader te gebruiken indien mogelijk.

VooPoo Vmate Pods Ontwerp en Kwaliteit

VooPoo Vmate heeft verschillende pennen en pods die worden geleverd in verschillende maten en prijzen en zijn ontworpen met draagbaarheidskenmerken, zoals de behuizing van de Pod. De inhoud van de pod kit bestaat uit:

  • USB lader
  • Gebruikershandleiding
  • Garantie kaarten
  • Sleep mod

VooPoo Vmate pod is ontworpen om een compact en lichtgewicht vaping apparaat te zijn, waardoor het lichter is dan andere vaping apparaten. De pods komen in verschillende kleuren om de ultieme gebruiker de keuze te geven, zoals Space grey, groen, rood en zilver.

De Pod kan e-juice bevatten met een capaciteit van 3ml, en de pods zijn ontworpen in medische materialen die u toelaten om de smaak te kiezen die u verkiest. De Pod bevat een ingebouwde mesh coil van 0.7Ohm, waardoor meer e-juice sneller verwarmd wordt, waardoor u meer smaak ervaart.

Naast de 0.7Ohm mesh coil is er een optie voor een 1.2Ohm coil pod, die bij gebruik minder damp produceert tijdens het vapen. Het ingebouwde ontwerp van de coils betekent dat er niet van tijd tot tijd van coil gewisseld hoeft te worden. De VooPoo Vmate pod ondersteunt Mouth Lung vaping, waarbij minder damp wordt geproduceerd, waardoor het inhaleren en het gebruik van de Vmate vergelijkbaar is met een sigaret.

Navullen van e-juice pods

Hieronder vindt u de eenvoudige stappen voor het hervullen van de pod:

  • Trek de silicagel-stop aan de zijkant van de Pod eruit
  • Vul het sap bij met een injectiespuit of een druppelaar (dit om te voorkomen dat er geknoeid wordt)
  • Druk daarna de gelplug weer terug.

Let op: na het hervullen van de e-juice wordt aanbevolen de Pod ongeveer 5 minuten stil te laten staan zodat het katoen volledig doordrenkt is met sap.

Pods vervangen

U kunt de pods vervangen als ze stuk gaan of niet meer werken. De aanschaf van een vervangende pod, die per 2 wordt geleverd, kost $5,65, en deze bevat de volgende specificaties en kenmerken:

  • Een interne coil met een weerstand van 0.7Ohm
  • E-liquid capaciteit is 3ml

De pods zijn alleen compatibel met VooPoo Vmate Pod Kit en VooPoo VThru pod kit.

Voor- en nadelen van VooPoo VMate

Voordelen

  • De Pod is klein van formaat, waardoor hij draagbaar is
  • De batterij gaat lang mee
  • Het ontwerp is zo compact dat het gemakkelijk te gebruiken, hervullen en onderhouden is.
  • Het bespaart kosten
  • De VooPoo VMate reageert op een zodanige manier dat de afvuursnelheid van de chip snel is.

Nadelen

  • Er is geen voldoende ruimte voor de e-juice waardoor men moet blijven hervullen eens het op is.
  • Het is beperkt tot twee soorten kits; de VooPoo VMate en VThru pod kit.
  • Hoewel het scherm legitiem en gemakkelijk te lezen is, neemt het eigenlijke scherm slechts een klein deel in beslag.

VooPoo VMate Pod Review

Het meest waarschijnlijk uitstekende ding over deze vape pod is dat; het heeft alle onderdelen van een dual vape mod met batterijopeningen. Het vereist twee 18650-batterijen waarbij zijn output wattagebereik tussen 5-200W ligt en het spanningsbereik tussen 0-7,5V ligt.

Prestaties van de VooPoo Vince Pod

De prestaties van de Pod zijn niet anders dan die van andere pods. De prestaties van het podsysteem zien er misschien moeilijk uit, maar in de praktijk is het eenvoudig.

Het systeem levert meer smaak en warmte vanaf de eerste trek dankzij de ingebouwde coil.

VooPoo Vmate Vs JUUL

Juul is een bekend e-sigaret merk dat voorgevulde pods gebruikt met een mengsel van e-juice en nicotine. Zowel de Juul als de VooPoo VMate hebben geen knoppen; daarom gebruiken ze het trek-activeringssysteem.

Ze zijn oplaadbaar via USB-kabel, en meer nog, elke pod-eenheid wordt geleverd met een oplader. JUUL wordt altijd voorgevuld geleverd, terwijl VooPoo VMate meestal wordt geleverd met een lege pod en de e-juice apart.

VooPoo Vmate Prijzen

De prijzen voor de VooPoo Vmate pods zijn redelijk, en bij aankoop in bulk kunt u een apparaat krijgen voor $ 79. Het wordt niet aanbevolen om te worden verkocht voor minderjarigen, omdat het nicotine bevat die zeer verslavend is.

FAQS over VooPoo VMate Pods

Hoe lang gaat een pod mee?

De VooPoo Vmate kan, indien volledig opgeladen, tot 48 uur meegaan, maar dit hangt af van hoe vaak men vist. De ingebouwde batterij helpt om de lading lang vast te houden.

Hoe weet je dat de mod vol is?

De mod werkt via auto draw. Er zit een LED-lampje naast dat het batterijpercentage aangeeft aan de hand van kleuren. Als het meer dan 60% is, brandt het meestal groen.

Hoe zet ik de VooPoo Vmate Pod aan?

Gewoonlijk zijn er geen knoppen om het aanzetten te regelen. Zodra u de Pod met de betreffende e-juice hebt gevuld, inhaleert u bij het mondstuk om het proces te starten.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

UpOx

UPENDS is het nieuwe opkomende e-sigaret merk. Met dit apparaat kunt u de smaak van uw keuze zetten. UPENDS is nog steeds het toonaangevende merk en de groothandel van vaping producten.Bovendien geeft UPENDS de kans om de vaping pennen na gebruik opnieuw te vullen, wat verklaart waarom ze goedkoper zijn. Dit maakt het zeer voordelig als het gaat om het uitgeven van geld.

De UpOx is een apparaat van UPENDS dat is voorzien van de Etchip 2.0 coil. Het pod systeem is compatibel met de meeste mainstream e-juices. Het heeft verbeterde verwarmingssystemen en mesh coils die de eerste trek een mondvol van de originele smaak geven. De batterij aansluiting wordt magnetisch gedaan en is in een omgekeerd ontwerp.

De Pod is en kan magnetisch worden aangesloten op de batterij op een omgekeerde manier. Het batterijomhulsel is gemaakt van aluminium dat lichter, steviger en dunner is. Dit maakt de pen gemakkelijk draagbaar.

Conclusie

Het bovenstaande artikel toont aan dat de VooPoo VMate perfect is voor alle rokers, vooral voor diegenen die overstappen van het roken van sigaretten naar het gebruik van een e-sigaret. VooPoo VMate geeft een geweldige vaping ervaring en is moeiteloos omdat het verschillende e-juice selecties en smaken heeft.

De batterij met lange levensduur zorgt voor een soepele ervaring voor lange uren. Het is kostenvriendelijk en vereist minimaal onderhoud.Het ontwerp van de VooPoo VMate is goed, van de constructie, chipset tot het duurzaam zijn.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)