WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Voopoo VFL Review en Instructies. De specs, functies, Build, Design, prestaties, en meer- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 56 | Danielle Alhiraki

De Voopoo VFL is een Amerikaans-vormige vape pod systeem dat werkt op een laag wattage van 10 watt met een ultra-slank ontwerp. Dit apparaat heeft vele opties op welk voltage niveau u wilt vape op, waardoor de gebruiker de controle om te vape op de perfecte sterkte voor hen. Geweldig voor die gebruikers op zoek naar een nicotine zout E-vloeistof te gebruiken en willen stealth vape.

Het heeft ook een van de meest veelzijdige batterijen van 650 mAh en een maximale output wattage van 10W, waardoor je genoeg vermogen om je hit te krijgen en voor een langere periode. Misschien bent u in de markt voor een stofzuiger met een hoge capaciteit met een krachtige zuignap of prestaties rivaliseren veel duurdere stofzuigers.

Als dat u was, zou u geïnteresseerd zijn in het leren over voopoo stofzuigers. Deze stofzuigers zijn voorzien van een verscheidenheid aan brandmodi en capaciteiten die aan al uw behoeften tegemoet zal komen.

Het beschikt over siliconen knoppen gemonteerd op de mod, waardoor de gebruiker kan kiezen tussen 2,5W tot 3,5W Wattage output. De Voopoo VFL is gebouwd met een voorverwarming instelling om zelfs de coils met lage weerstand vermogen tegemoet te komen. Laten we eens kijken veel over de pod hieronder.

Specs en kenmerken van de Voopoo VFL

De Voopoo VFL is een klein apparaat van ongeveer 89mm bij 47mm bij 18,5mm groot, met een gewicht van ongeveer 71g. Het is geïntegreerd met een 650mAh oplaadbare batterij, die energie levert voor de functionaliteit van het apparaat. Het heeft een voorverwarming instelling, en dit maakt het geschikt voor zelfs de coils met een lage weerstand. Het heeft een Pod tank capaciteit van 0,8 ml om de E-juice, die hervulbaar is wanneer het sap volledig is verbruikt tegemoet te komen.

Host een siliconen knop, waardoor de gebruiker de gewenste spanning uitgang van 2,5V laagspanning, 3,0V middenspanning, en 3,5V hoogspanning. Het heeft een LED-indicator licht op de batterij percentage tijdens het opladen en in gebruik. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals tin, rood, blauw, regenboog, goud. Het is aan u als de gebruiker om de kleur van uw smaak te kiezen.

Het heeft een Micro USB poort oplaadpoort voor het invoeren van de USB-kabel bij het opladen van het apparaat. De poort is gemonteerd aan het einde deksel, en je zal moeten draaien om het te onthullen. Het heeft een dubbele luchtstroom top cap die varieert van kleinere tot meer significante; het geeft u volledige controle over uw vaping ervaring.

De vaporizer heeft een top vulsysteem met een silicagel plug; door alleen maar op de bovenste knop te drukken, gaat de plug open. Het hele lichaam is gemaakt met een Zinc Alloy metaal en een plastic gemaakte pod die intern is gemonteerd. Het vacuüm is geplateerd met een aluminium afwerking.

Bovendien beschikt de VOOPOO VFL over een weerstandsbereik: 1,2ohms en Draw-Activated Firing Mechanism, dat wordt geleverd met verschillende beveiligingen, waaronder 10 seconden cut-off, laag voltage waarschuwing, en overlaadbeveiliging. Deze beveiligingen maken de VFL veiliger in gebruik. Het eenvoudige ontwerp is compact en praktisch voor gebruik door alle vapers.

Bouw en ontwerp van Voopoo VFL pod kit

De Voopoo VFL is ontworpen in de vorm van een American football. Het VFL Pod Systeem, innovatief ontworpen in de vorm van een football (voetbal), is vakkundig uitgevoerd met aandacht voor detail, subliem in zijn metallic afwerking, en doorspekt met meerdere kleuren geanodiseerd aluminium die, in combinatie met de behuizing van de pod cartridge, het een verbluffende aantrekkingskracht geven.

Het is verbeterd met een zinklegering en plastic constructie die het lichaam van de pod voedt en het uithoudingsvermogen verhoogt. Ontworpen om twee luchtstroom poriën te hebben, een grote en een kleinere, om de vaping ervaring te reguleren. Het is ontworpen met een instelbaar voltage functie. De pod is hervulbaar met een capaciteit van 0,8 ml om de E-juice te bevatten.

Hoewel de VFL een compact apparaat is, doet het geen afbreuk aan de geavanceerde functies. De openklapbare klep van het apparaat onthult de vulpod, die intern in het batterijhuis is opgeborgen.

Het maakt gebruik van een unieke ingebouwde auto draw systeem dat wordt geactiveerd wanneer u inhaleert, zodat er geen knoppen nodig zijn om te beginnen met vaping. De LED-lampje knippert kleurgecodeerd rood / groen, zodat u weet uw batterijlevensduur status.

Prestaties van Voopoo VFL

De batterij is compatibel met 18250, 20700 en 21700, maar de 18250 batterij wordt sterk aanbevolen voor gebruik. Het type 18250 batterij helpt bij het in evenwicht brengen van het opladen en verlengt de levensduur van de batterij zoals een versleten Micro USB-poort.

Om een redelijke temperatuurregeling te hebben, geeft de fabrikant de voorkeur aan nikkel, titanium of roestvrijstalen coils. De voorverwarmingsinstelling maakt het apparaat geschikt voor zelfs de coils met een lage weerstand.

Het heeft een bovenvulsysteem met een silicagel-stop; zodra de E-juice volledig is verbruikt, is het elementair om bij te vullen. De siliciumknop helpt u de bewonderenswaardige uitgangsspanning te kiezen, die tussen 2,5V-3,5V ligt.

De Dual Airflow Top Cap geeft u volledige controle over de dampstroom, waarbij het dampgat wordt gevarieerd. Het LED-indicatielampje geeft het batterijpercentage weer.

Voopoo VFL heeft een innovatieve nieuwe lijn van e-liquid die gebruik maakt van pre-roll technologie. Het is het eerste bedrijf dat een pod-gebaseerd systeem introduceert dat gebruikers in staat stelt om zelfstandig te hervullen zonder te wachten op een navuldoos of te knoeien met navullingen die verwarrend kunnen worden.

De navulbare pods hebben een capaciteit van 0.8ml en worden intern opgeslagen. Hierdoor hebben gebruikers een continue stroom van e-liquid die de hele dag meegaat zonder leeg te raken. Er zijn twee top cap opties met dubbele airflow - een met een kleiner gat en een ander met een gigantisch gat om de algehele ervaring te verbeteren.

Voor- en nadelen van Voopoo VFL

Voordelen

  • Het heeft een voorverwarmingsinstelling
  • Heeft een variabele spanning van de vermogensafgifte
  • Verhoogde levensduur
  • Heeft vervangbare verstuiverspoel

Nadelen

  • Het Amerikaans gevormde ontwerp kan een probleem zijn bij de stabiliteit
  • Kan tegenstrijdig zijn
  • Kan slechts tot maximum voltageoutput van 10V machtsoutput werken

FAQS van Voopoo VFL

  1. Hoe werkt voopoo vfl?

Aan/uit: om het apparaat aan of uit te zetten, drukt u vijf keer tegelijkertijd op de aan/uit-knop; de lampjes van de versnelling gaan binnen 3 seconden aan.

  1. Hoe zet ik het toestel op een voorverwarmingsstand?

Druk de voorverwarmingsknop binnen 2sec. drie keer eenvoudig in; het apparaat schakelt zichzelf automatisch in een voorverwarmingsstand.

UPENDS

Uppen plus

De Uppen Plus Pod (2ml) is ons meest populaire product. Het heeft een perfecte, originele en vertrouwde smaak. Het is verkrijgbaar in meerdere smaken voor uw keuze. De e-vloeistof heeft een perfecte combinatie van mint en ongelooflijke smaak om een unieke optimale plezier smaak (mint en ongelooflijke smaak) te maken.

Uppen Plus Pod is een ideale keuze voor diegenen die genieten van het roken zonder tabaksgeur en beperkingen van chemische stoffen. Met behulp van een speciale pod vulsysteem, is het gemakkelijk om de Uppen Plus te vullen met verse e-vloeistof. Geen behoefte om vooraf te legen en te wassen - vul uw Uppen Plus direct uit de fles.

Conclusie

De VFL is eenvoudig in gebruik: het draaibare gedeelte aan de onderkant is voor je mondstuk. Om hem op te laden, sluit je de micro-USB kabel aan, die zorgt voor een zeer gemakkelijk te verbergen oplaadpoort. De twee verstelbare luchtroosters bevinden zich onder het apparaat en zijn eenvoudig te gebruiken; je draait ze naar een instelling die je prettig vindt, en ze zijn op hun plaats vergrendeld.

De VooPoo VFL is een kleine pod mod die op de batterij werkt en tot 10W kan vuren. Dit zorgt voor een uitstekende dampproductie en smaak. Het heeft echter ook een luchtstroomsysteem dat ventilatieopeningen aan de onderkant van het apparaat gebruikt om direct-to-lung vaping mogelijk te maken. Dit is vooral handig voor zwaardere sapsmaken die je helemaal niet wilt proeven.

Het meest indrukwekkende kenmerk waardoor ik je deze pod ten zeerste kan aanbevelen is de voorverwarmingsinstelling en het variabele voltagevermogen. Hierdoor heb je volledige controle over je apparaat en niet te vergeten de dubbele luchtstroomporiën. De pod is gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig te bedienen. Dus als je op zoek bent naar een vaping-apparaat, zoek dan naar niemand anders dan de uitstekende VooPoo VFL Pod Kit.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)