WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

VooPoo pod systemen review en instructies. De VooPoo Vinci Nano en Vinci Pod Systemen- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 130 | william wang

VooPoo is een alom bekend en gewaardeerd vape merk in de industrie. Ze hebben een scala aan producten, variërend van starterkits, pod systemen en vape mods. Ze hebben zelfs de technologie naar een nieuw niveau getild door zakformaat apparaten aan te bieden.

De VooPoo pod systemen zijn enkele van de meest prachtige producten die ooit op de markt zijn gebracht. Het bedrijf richt zich niet alleen op prestaties, maar veiligheid is ook een big deal voor hen. Ze komen in kleine draagbare maten, volledig compact en met draagbaarheidskenmerken. De VooPoo pod systemen die we in deze sectie zullen bespreken zijn:

  • VooPoo Nano pods
  • VooPoo Vinci pods

We zullen kijken naar de details van de producten en zien hoe ze presteren

VooPoo drag Nano

VooPoo drag Nano was het allereerste pod systeem dat geproduceerd werd door VooPoo. De drag Nano werd toegevoegd aan hun drag collectie en sindsdien hebben ze goede prestaties neergezet. De drag Nano is een pod die geleverd wordt met een 750mAh batterij die lang meegaat, en een intelligente chipset die de vape activeert om het een robuuste smaak te geven op een manier die de markt nog nooit eerder heeft gezien.

De VooPoo drag Nano is gemaakt met het belang van de gebruiker in het achterhoofd en hun bouw is van een eigentijds ontwerp dat de VooPoo handtekening producten vertegenwoordigt. De introductie van dit pod systeem verhoogde de bouw normen van andere vape producten en ze zetten het tempo voor concurrenten.

Het gestroomlijnde ontwerp van de Nano past perfect in de handpalm en heeft geen lastige knoppen die een geweldige vape sessie in de weg zouden staan. Dit maakt het gemakkelijk in gebruik en verbetert ook de levensduur van de batterij.

Bouwkwaliteit en ontwerp van de VooPoo Nano

De VooPoo Nano pod is verkrijgbaar in zeven kleuren en elk van deze ontwerpen is uniek, stijlvol en zeer uniek. De buitenkant is gemaakt van een zinklegering, waardoor het ontwerp zeer gemakkelijk mee te nemen is omdat het zo licht is. Het mondstuk ziet eruit als de andere onderdelen van de pod en het past perfect in de pod.

De pod heeft een gen pod chip waardoor je een rijke en krachtige damp krijgt op het moment dat je inhaleert. Elk opeenvolgend trekje is sterk net als het eerste trekje. Het maakt ook gebruik van een slim batterij systeem met een LED scherm dat zich aan de zijkant van de pod bevindt.

Het LED-scherm geeft het batterijniveau aan met een intuïtief kleurcodesysteem dat de gebruiker waarschuwt wanneer het apparaat moet worden opgeladen. Het opladen van dit apparaat gebeurt met een USB-kabel en met een volledige lading kun je meer dan 350 trekjes doen.

Gen pod chip functies

Met de gene pod chip, kunt u afscheid nemen van kauwgom smaken. Vanaf het moment dat u het eerste trekje neemt, zal de gene pod ervoor zorgen dat u dezelfde smaak opeenvolgend krijgt zonder dat de e-juice smaak opraakt. Veel vape gebruikers hebben deze chip getest en zij hebben beweerd dat het zeker presteert.

Batterij functies van de Nano pod

Elk detail van deze pod is gebouwd met precisie met de klant in het achterhoofd. De build bevat ook LED-lampjes die het batterijpercentage weergeven. Aan de zijkant van het apparaat krijgt u het kleurcoderingssysteem dat u vertelt wanneer u moet opladen.

  • Groen-60% +
  • Blauw-20-60%
  • Rood- onder 20%

Als de lage batterij-indicatie tien keer achter elkaar knippert, schakelt het apparaat automatisch uit.

VooPoo Nano review

De pods zijn voorzien van een 1.8ml tank en zijn in grote mate verantwoordelijk voor het innovatieve ontwerp. Alles aan dit apparaat is lichtgewicht en ze zijn zeer esthetisch. In tegenstelling tot de volumineuze box mods met sub-ohm tanks, geeft deze pod het gevoel dat je geen zware spullen in je zak hebt.

De pods zijn zeer gemakkelijk om de e-juice te vervangen, op te laden en ook goed om te vapen. Deze pod rekent volledig af met het extra werk.

Pros

  • Innovatief ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken, te hervullen en te onderhouden is
  • Klein formaat dat in een zak kan worden gestopt
  • Batterij gaat lang mee

Nadelen

  • Er is niet veel ruimte om e-juice in te bewaren

VooPoo Vinci pod kit

De VooPoo Vince kit is de nieuwste release onder de pod kit serie. De unit is een compact design apparaat dat werkt op een ingebouwde 800mAh batterij die kan worden opgeladen met behulp van een type-c USB-lader. Het wordt ook aangedreven door de superieure VooPoo gen chip die zorgt voor een snelle afvuring en vermogensafgifte tot een maximum van 15W.

De geïnstalleerde pods worden geleverd met een tankinhoud van 2ml en de luchtstroom kan worden aangepast om een beperkte luchtstroom te geven voor direct-to-lung en mouth-to-lung draw. De pod kit wordt geleverd in zeven gevarieerde kleuren die zijn voorzien van, pine grey, dazzling lime, aurora red, aurora pastel, aurora silver en carbon fiber.

Specificatie en kenmerken van de Vinci pod

  • Maximaal uitgangsvermogen van 15 watt
  • Heeft een kleine afmeting van 93.5 x 24 x 14mm
  • De interne batterij loopt op 800mAh vermogen
  • Weerstand van de coils variëren tussen o.6 tot 3ohm
  • Heeft een regelbare luchtstroom
  • Trek geactiveerd met behulp van de gen-chip

Ontwerp en kwaliteit van de VooPoo Vinci pod

De VooPoo Vinci pod is een van de beste compacte pod systemen met zijn kleine afmetingen. Hij is korter dan de meeste van zijn concurrenten, maar nauw verwant aan de VooPoo Nano. Het kleine formaat betekent dat hij een veel kleinere batterij inpakt, maar er zijn een paar trucjes om ervoor te zorgen dat je doorgaat met vaping zonder veel gedoe.

De body van de Vinci pod is puur gemaakt van zinklegering waardoor hij lichter is en een premium gevoel geeft. De metalen coating zorgt ervoor dat hij prettig aanvoelt als je hem in je handen houdt en daar dragen ook de panelen aan bij. De coating is vingerafdruk- en oliebestendig zodat hij niet gaat glimmen en het apparaat is ook schokbestendig.

Batterij prestatie van de VooPoo Vince

De VooPoo Vince wordt geleverd met veiligheidsbeveiligingen zoals kortsluiting, overladen, ontladen, over-temperatuur en over-stroom. De batterij van het apparaat is een 800mAh cel die kan worden opgeladen via een Type C USB lader.

Er zijn geen oplaad- en ampèregegevens nodig voor het opladen, hij kan binnen dertig minuten van een lege batterij naar een volle gaan.

Prestaties van de VooPoo Vinci pod

Het beoordelen van de prestaties van een pod systeem is erg moeilijk en dat is niet omdat er veel keus is op de markt, maar omdat ze goed zijn in het leveren van kwaliteit. De Vinci pod is gemakkelijk een van de beste systemen omdat het de beste warme en smaakvolle damp geeft vanaf de eerste trek.

De 0.8ohm coil levert meer smaak en warmte in vergelijking met de PnP coils. Er is dus meer aan de coil dan dat hij ingesloten is. Het airflow systeem is instelbaar maar het is nog niet het beste.

Voors en tegens van het VooPoo Vinci Pod Systeem

Voordelen

  • De bouwkwaliteit is uitstekend
  • Het ontwerp is compact en stevig
  • De luchtstroom is instelbaar
  • De trekfunctie is een soepele automatische trekfunctie
  • De batterij heeft een goede levensduur

Minpunten

  • De aanpassing van de luchtstroom is niet een van de beste
  • Wordt slechts geleverd met één pod
  • De pods zijn gesloten en de coils zijn niet vervangbaar

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen plus

De uppen plus is een innovatief pod systeem van UPENDS en is een opvolger van de eerder uitgebrachte Uppen. Ook deze pod is voorzien van de flavor master Etchip coil 2.0 en deze is ontworpen om je de meest smaakvolle damp te geven bij het eerste trekje. Deze pod is een aanrader voor iedereen die kwaliteit vape wil voor een betaalbare prijs.

Conclusie

De VooPoo pod systemen zijn al heel lang trending binnen de vaping industrie. De drag Nano en Vince zijn erg goed in het verbeteren van hoe mensen vapen en ze zijn goed in het beheren van de batterijduur. Het LED scherm verbetert de zintuigen met een Gene pod chip wat het een futuristische tool maakt.

Zodra de cartridge gevuld is, zal de chip zijn ding doen door een robuuste smaak op je tong te creëren gedurende de hele dag. De smaken vervagen niet en ze zullen je nog heel lang van dienst zijn.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)