WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

VooPoo Mojo beoordelingen en instructies. De kwaliteit van het ontwerp, de functionaliteit van de batterij, en alternatieve Vape- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 61 | Danielle Alhiraki

De VooPoo Mojo is een ergonomisch en goed gecompacteerd mod apparaat met een ingebouwde 2600mAh batterij en is goed geïntegreerd. Dit betekent dat er geen cellen geplaatst of verwijderd hoeven te worden. De meeste mods met verwijderbare batterijen hebben verschillende voordelen, hoewel er ook enkele nadelen kunnen zijn.

Het apparaat wordt geleverd met een sub-ohm tank met een capaciteit van 3,5ml e-juice. Daarnaast heeft het apparaat net als de meeste VooPoo apparaten een gen chipset die verschillende doeleinden heeft zoals onder andere overlaadbeveiliging en kortsluitbeveiliging.

VooPoo ontwerp kwaliteit

De VooPoo Mojo mod heeft een interne batterij van 2600mAh die lading houdt om een lange vaping ervaring te garanderen. De mod heeft een sub-ohm tank waarvan de capaciteit 3.5ml is, en het is hervulbaar.

De pen is gebouwd met een zinklegering, waardoor hij licht aanvoelt, draagbaar is en perfect op de handpalm past. De buitenkant heeft een legitieme en niet-glanzende verfjab die hem niet bevlekt met vingerafdrukken maakt.

Het is ontworpen met een scherm om te fungeren als een bedieningspaneel bij het maken van belangrijke instellingen, hoewel er geen manier is om de helderheid te verhogen. De zilveren cirkels die aan weerszijden van het chassis verschijnen, fungeren als omhoog/omlaag aanpassingsknoppen en voegen het uiterlijk van de mod toe. De positie van de cirkel maakt het vasthouden van de mod veel gemakkelijker en het gebruik ervan, aangezien de afvuurknop recht boven het scherm zit.

VooPoo Mojo Batterij functionaliteit

De VooPoo Mojo mod heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2600mAh die 2A snel opladen ondersteunt. Het wordt normaal opgeladen met behulp van een USB-kabel die ongeveer een uur kan duren; de poort is aan de basis van het apparaat.

De chip maakt het passeren van de lading terwijl nog steeds, u vaping. Binnen de batterij, is er een gen chip die bescherming biedt zoals bescherming tegen kortsluiting en overladen.

De pod bevat ook LED-lampjes die het percentage van de batterij aangeven; wanneer hij moet worden opgeladen en wanneer hij bijna leeg is. De kleur die door de LED-lampjes wordt weergegeven, geeft de gebruiker aanwijzingen. Groen geeft aan dat hij meer dan 60% is opgeladen, blauw 20-60% en rood bij 20% en minder.

De UFORCE tank van de VooPoo Mojo

De Mojo wordt geleverd in een kit met een sub-ohm verstuiver, de UFORCE tank. Deze tank is op een unieke manier ontworpen en bestaat uit Pyrex en roestvrij staal. Hij heeft een capaciteit van 3,5ml die hervulbaar is zodra de e-juice op is. De tank wordt echter geleverd met een extra glas binnenin, voor het geval hij breekt of voor toekomstige doeleinden.

De UFORCE tank heeft een top fill waardoor je alleen het deksel naar achteren hoeft te klikken en de tank te vullen met e-juice. De tank heeft drie bodems en een verstelbare luchtstroom sleuf, en ze worden voorkomen dat ze rondom bewegen met een stopper. Binnenin de UFORCE tank, houdt een interne schoorsteen de damp lekker warm en verhoogt de damp tijdens het vapen.

Vaping Sessie met behulp van de VooPoo Mojo

Met behulp van breedmondige coils en drie instelbare luchtstroomsleuven produceert hij enorme wolken. Een redelijk bereik is bij 50W samen met de 0,4Ohm coil, de smaak is zacht, maar zodra je iets hoger gaat dan het aanbevolen bereik, is er een afname van de smaakkwaliteit.

Hoewel de vaping ervaring leuk en uitdagend kan zijn, is het navigeren door het menu moeilijk, en men moet de mod voorzichtig vasthouden om aanpassingen te maken. De capaciteit van de batterij is 2600mAh, en het kan tot een dag of twee duren alleen als men kan vapen op of lager dan 30W, en het hangt nog steeds af van hoe men de vape gebruikt.

VooPoo Mojo Handleiding Instructies

In-/uitschakelen

Druk vijf keer snel op de vuurknop

Omschakelen tussen de vermogens- en temperatuurmodi

Druk snel drie keer op de vuurknop om te schakelen tussen de modi

Instructies voor de werking in de TC-modus

Wanneer de temperatuur is ingesteld op 100C, houdt u de knop omlaag ingedrukt, zodat deze verandert in 600F. Om het wattage in deze modus aan te passen, drukt u snel vier keer op de vuurknop om de interface voor het instellen van het wattage te activeren.

Functie Menu

Voor dit soort instelling drukt u 1,5 seconden lang tegelijkertijd op de knoppen omhoog en omlaag om de interface van het functiemenu te openen. Druk op de knop omhoog/omlaag om door de opties in het menu te scrollen zodra u de aanpassingen hebt gemaakt; houd de vuurknop ongeveer 1,5 seconde ingedrukt om te bevestigen en op te slaan. Automatisch keert het display terug naar de interface van het hoofdmenu.

Slaapstand

Het scherm van het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als het gedurende 10 seconden niet wordt bediend. Het apparaat gaat in de slaapstand als het apparaat gedurende 15 minuten niet is bediend nadat het scherm is uitgeschakeld.

VooPoo Mojo Pod Kit

De VooPoo Kit wordt geleverd met een box mod van wattage 88W en een UFORCE tank. Daarnaast beschikt het over een gen chip met de snelste afvuursnelheid en een ingebouwde batterij van 2600mAh. De batterij kan alleen worden opgeladen met behulp van een type C USB-kabel. De kit omarmt een legitiem en indrukwekkend uiterlijk, dat uniek is.

De pod geïnstalleerd wordt geleverd met een 3,5ml tankinhoud en verstelbare luchtstroom voor directe mond tot long draw. De pod kit wordt geleverd in verschillende kleuren die u een keuze geven om de beste te kiezen.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Het heeft een aantrekkelijk en uniek uiterlijk.
  • Hij is licht en compact, waardoor hij zeer draagbaar is
  • De batterij gaat lang mee en ook het opladen duurt uren.
  • De coils produceren een geweldige smaak.
  • Snelle oplaadtijd
  • Het is geconfigureerd met een bedieningsknop die het gemakkelijker maakt voor het veranderen van interfaces.
  • Nadelen

  • De helderheid van het scherm kan niet worden aangepast, wat het overdag moeilijk maakt.
  • Het is moeilijk om toegang te krijgen tot opties omdat het een ingewikkeld menu heeft
  • FAQS over VooPoo Mojo

    Welke coils kunnen gebruikt worden in de VooPoo Mojo?

    In de wattage mode kunt u de Kanthal Coils gebruiken. Ni200 Nikkel en Titanium coils worden alleen gebruikt voor de TC mode.

    Hoeveel kost een VooPoo Mojo Kit?

    De starter kit wattage 88W is ter waarde van $26.99

    Kan men de VooPoo Mojo aanbevelen?

    VooPoo Mojo is goed omdat zijn lage wattage een goede samensmelting van vape pen zowel in kwaliteit als prestaties produceert. Het is mooi gekoppeld met de UFORCE tank, en de bijpassende kleuren zijn een goede combinatie.

    Alternatieve Vapes: UPENDS

    UPENDS is het nieuwe opkomende e-sigaret merk. Met dit apparaat, kunt u de smaak van uw keuze. UPENDS is nog steeds het toonaangevende merk en de groothandel van vaping producten.

    De ontwikkelaar kunt u genieten van uw vaping ervaring op het comfort van uw smaak tegen een groothandelsprijs. Hun producten zijn ontwikkeld en gepresenteerd in een pen stylus ontwerp, gemakkelijk mee te nemen, altijd en overal kan men vape.

    UPENDS verzekeren elke damp van grote verwijdering en laat men om te vapen tegen een lagere kostprijs. Bovendien geven ze een kans van dampen om de vaping pennen opnieuw te vullen zodra ze voorbij zijn, wat verklaart waarom ze van een eerlijke prijs zijn.

    De Pod Kit is ontworpen voor mensen die zowel hygiëne als stijl nastreven. Opladen kan binnen 1 uur. De pod kan echter maar 3-5 keer bijgevuld worden met uw smaak over het vape sap dat u gaat bijvullen.

    Het merk richt zich op elk detail tijdens het gebruik en streeft naar een meer toegankelijke, unieke en plezierige ervaring.

    Conclusie

    De VooPoo pod systemen zijn aan de top en trending binnen de vaping industrie voor een lange tijd, en het bovenstaande artikel laat duidelijk zien hoe de VooPoo Mojo vape mod heeft grote verandering gebracht in de vaping wereld.

    De batterij slaagt erin om een lading te houden voor een lange die zorgt voor geen stop vaping ervaring. De pod houdt een betere capaciteit van de e-juice, waardoor u bijvullen na een lange periode.

    Het LED-scherm verbetert de zintuigen met een Gen pod chip die het een futuristisch instrument maakt.

    De smaken vervagen niet, en ze zullen u blijven dienen voor een zeer lange tijd.

    UEG (https://www.uegholland.com/)

    #

    UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

    #

    UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

    #

    UpBar RS Disposable Vape(Newest)