WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Voopoo Drag Baby review en instructies. Het ontwerp, hoe te gebruiken, prestaties en specificaties- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 55 | Danielle Alhiraki

De Voopoo Baby Drag is het nieuwste apparaat van de Voopoo Drag-lijn. Deze instinctief krachtige kleine box mod functies komen met een geheel nieuwe set coils en een eigen tank ontwerp. Waardoor het een van de meest toegankelijke vape kits te gebruiken voor beginners, terwijl ook het geven van een laag gewicht, lange macht, en veelzijdigheid die doorgewinterde rokers willen.

De Drag Baby Trio Kit wordt geleverd met drie verschillende kin. Voopoo Drag Baby Trio Starter Kit is een high-end en draagbare gadget. Deze indrukwekkende levensduur van de batterij is te danken aan de nieuwe Gene Trio chipset die dit apparaat gebruikt. Met een bereik van 5-25 watt, is er genoeg vermogen voor welke coil je ook gebruikt uit het veld.

Het opladen van het apparaat is eenvoudig. Steek eerst het snoer in je mod en sluit het vervolgens aan op een geschikte stroomvoorziening (Max 1 Amp). Een volledige lading duurt ongeveer 1,5 uur.

Voopoo, een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve vaping producten, heeft een zeer draagbare vape starter kit gemaakt met vervangbare coils en vrijwel weinig risico op een knoeiboel. Het innovatieve ontwerp van de PnP serie golven creëert een barrière tussen de ringen en de sapkamer, waardoor coils eenvoudig verwisseld kunnen worden.

De slimme Voopoo Gene bestuurt de DRAG Baby Trio.TRIO Chipset, die zorgt voor een snelle afvuursnelheid, evenals een intelligente koude opstart optie.Ondanks zijn kleine formaat, wordt de DRAG Baby Trio geleverd met drie verschillende coil opties, waaronder de twee meest veelzijdige PnP seriesDe meegeleverde PnP-C1 1,2-ohm keramische kern coil is geschikt voor direct-to-lung vaping met reguliere sap op een vermogensbereik van 10W tot 15W.

Tegelijkertijd is de bijbehorende PnP-M2 0,6-ohm meshed ring ideaal voor direct-to-lung vaping met reguliere sap op een vermogensbereik van 20W tot 25W. De PnP-R1 0,8-ohm normale coil, die geschikt is met zowel Nic-salt en standaard e-juice en heeft een aanbevolen vermogensbereik van 12-18W, wordt ook gebruikt in de DRAG Baby.

Ontwerp van Voopoo Drag Baby

Met de laatste releases van hun producten, VooPoo is op een rol. De VooPoo Drag Baby Trio is de meest recente toevoeging aan een 'Drag' familie. Het is een multi-functionele, alles-in-een vaping gadget dat zowel mond-tot-long en direct-to-lung vaping kan leveren.

De Baby Trio mist een aantal van de complexe functies gezien in andere Drag apparaten, maar het is nog steeds aangedreven door een Gene chip, zij het een meer fundamentele versie. Het is ook compatibel met de nieuwste plug-and-play (PnP) VooPoo's coil hoofden voor extra gemak en betrouwbaarheid.

Een hars paneel vult de roestvrijstalen body van de VooPoo Drag Baby Trio aan in Ceylon Yellow, Teal Blue, Fiesta, Aurora, en Ultra Violet Rhodonite, Violet, of Ink.

Dezelfde PnP coil-koppen die we zagen in onze review van het VooPoo Find S Trio pod systeem zijn compatibel met de Drag Baby Trio tank. Het enige wat je hoeft te doen is de basis van de tank los te schroeven, een van de twee bijgeleverde coils in de tank te duwen, en te draaien om er zeker van te zijn dat hij er helemaal in zit, dan schroef je de basis van de tank er weer op, en je bent klaar om te gaan.

VooPoo verdient lof voor het creëren van zo'n intuïtief ontwerp. Violet, Ink, of Rhodonite. Dezelfde PnP coil-koppen die we zagen in onze review van de VooPoo Find S Trio pod systeem zijn compatibel met de Drag Baby Trio tank. Het enige wat u hoeft te doen is de basis van de tank los te schroeven, een van de twee bijgeleverde coils in de tank te plaatsen, en de tank te draaien. Voopoo Drag is een van de e-sigaretten die een goed ontwerp heeft.

Hoe de Voopoo Drag Baby te gebruiken

De Drag Baby van Voopoo is recht uit de doos te gebruiken, en zijn kleine formaat maakt het mogelijk om comfortabel te passen in een zak, tas, of hand. De eenheid is slechts 55g en meet 58.5mm x 35mm x 21.5mm. Als gevolg hiervan is het iets groter dan de Drag mini pod, wat een belangrijk voordeel is gezien zijn vaping ervaring.

Haal de Drag Baby, de tank, en uw keuze coil, ofwel de 1,2 ohm als je een MTL vaper of de 0,6 ohm als je een DL vaper, uit de verpakking. Een push-fit connector functie is om de coil te plaatsen in de open basis van de tank-een ander groot pluspunt. Reserve ringen zullen afzonderlijk worden verkocht in verpakkingen van vijf. Op dit moment, mijn bronnen zeggen dat ze alleen beschikbaar zullen zijn in 1,2 ohm of 0,6-ohm varianten.

Prestaties van de Voopoo Drag Baby

De Drag Baby Trio is een fantastische kit die qua prestaties bijna gelijkwaardig is aan de VooPoo Find S Trio. Ze gebruiken beide identieke coils, en geen van beide heeft een instelbare airflow; dit is niet verwonderlijk. De PnP-M2 mesh coil heeft een beperkte DTL ervaring, maar de PnP-C1 keramische ring heeft een meer open MTL ervaring. Vanwege de hogere damptemperatuur wint de mesh coil het waarschijnlijk van de VooPoo.

Hoe meer damp er geproduceerd wordt, hoe beter; vanwege de keramische samenstelling creëert de keramische ring een koudere vape, waardoor hij een beetje tekort schiet in het opbouwen van een stevige wolk. Bij het vapen op 1.2 ohm op pod systemen, gebruik ik over het algemeen 12mg nic, maar ik merkte dat ik de nic moest verhogen tot 14/15mg om dezelfde throat hit te krijgen.

Een belangrijke omissie verhinderde me om de trekking aan te scherpen en de luchtstroom te veranderen. Ik begrijp hoe moeilijk het was om variabele luchtstroom te hebben met deze PnP coils, maar ik denk niet dat een tank met vaste luchtstroom geschikt is. Zelfs als je het een beetje zou kunnen tweaken, geloof ik dat het de algehele ervaring zou hebben verbeterd en vapers een meer aangepaste vape zou hebben gegeven, vooral als het gaat om e-liquid.

DRAG Baby Specificaties

De VooPoo Drag Baby Trio's coils gaan gemakkelijk een dag mee, wat uitstekend is. Met de 1.2-ohm keramische ring, kun je er bijna twee dagen mee vooruit. Het was een briljant idee om een 1500mAh batterij bij deze trim kit te voegen.

Hoewel hij vrij snel oplaadt met 1A, had ik liever 2A gezien. Aan de andere kant, de gadget en de batterij zijn solide performers die je de hele dag aan het vapen zullen houden.

Pros

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Zowel DTL als MTL opties zijn beschikbaar.
  • PnP coils zijn eenvoudig te vervangen.
  • De Battery Life LED indicatie is eenvoudig te interpreteren.
  • Uitzonderlijke batterij

Minpunten

  • Er is geen manier om de luchtstroom te veranderen.
  • Het is een losse MTL vape.
  • DTL Vape met een klein beetje terughoudendheid
  • Aansluiting op een eigen tank
  • Goede bouwkwaliteit

Handleidingen review en instructies

Switch Timeout Protection - zal de automizer niet verbranden dankzij intelligente overtijdbeveiliging. Bovendien, wanneer een kortsluiting wordt gedetecteerd, beschermt de mod de batterij door de terugloop te stoppen.

Over-Discharge Protection - zal de batterij beschermen tegen batterijontlading en schade dankzij de speciale lithium batterij beschermingscomponenten. Overcharge Protection zal de batterij beschermen tegen overladen en schade dankzij de betrouwbare lithium batterij beschermingscomponenten.

FAQS

Hoe de Voopoo Sleep Baby Batterij opladen

Wanneer u 18650 batterij mods gebruikt, gebruik dan een externe batterijlader om een evenwichtige lading te verzekeren en om de levensduur van de batterij en de mod te verlengen, die kort kan zijn door een versleten micro-USB connector.

UPENDS

Uppen

Het Upper pod systeem is een vape pen die je bevredigende trekjes geeft vanaf het eerste trekje dat je neemt. De prestaties worden verbeterd door de Etchip coil die een breder verwarmingsoppervlak heeft. Deze eigenschap is geschikt om de verwarmingsefficiëntie te verhogen en het gaas een hogere weerstand te geven.

Al deze factoren samen geven je een zeer geconcentreerde damp, en je bent verzekerd van kwaliteit. De UPENDS producten verzekeren je van kwaliteit en betrouwbaarheid wanneer je denkt aan hoge prestaties.

Conclusie

Door de PnP coils is de Drag Baby een goede en kleine kit met goede prestaties. Hij is goed gebouwd en heeft een lange batterijduur. Het zou nog beter zijn geweest als de airflow kan worden aangepast, maar het is nog steeds een fantastische kleine reiskit. Voopoo Drag Baby is zakvriendelijk en verkrijgbaar. Hun batterijen gaan lang mee en presteren efficiënt.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)