WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

VooPoo DRAG 2 beoordeling en instructie. De specificaties, functies, Build, en Design- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 81 | Danielle Alhiraki

De VooPoo DRAG 2 is een mod uit de DRAG serie van VooPoo bedrijven. De VooPoo DRAG 2 maakt gebruik van een 18650 dual batterij en de T2 sub-ohm tank. De originele drag voor de Drag 2 was een zeer uitstekend apparaat en verkocht veel eenheden.

Het beschikte over een zeer slimme GENE chip, en had een afvuurtine van 0.01 seconden. Al deze geweldige functies kwamen met een zeer goed prijskaartje. Zelfs met al de beste functies, waren er een paar problemen met de mod en de drag 2 is schijnbaar hier om te helpen deze problemen aan te pakken.

Specificaties en kenmerken van de VooPoo DRAG 2

  • Heeft vermogensbereiken tussen 5-177 watt
  • De uitgangsspanningsbereiken beginnen bij 0-7,5 volt
  • Gebruikt dual-18650 batterijen
  • De weerstand begint bij een minimum van 0,05 ohm en een maximum van 5 ohm
  • Er is ruimte voor het upgraden van de software
  • Gebouwd van zinklegering en harsmateriaal

Bouw en ontwerp van de VooPoo DRAG 2 mod

De drag 2 is een mod die gebruik maakt van dubbele 18650 batterijen en vuurt tot 177 watt. Deze unit is enkel verkrijgbaar in het zwart maar de harskleuren hebben een ruime keuze. De grote branding die werd toegevoegd aan de vorige versie is afgezwakt en maakt de unit discreter.

Deze keer hebben ze de rechthoekige vormen vermeden en het toestel meer afgeronde randen gegeven, wat zeer aangenaam is om vast te houden.

De drag 2 weegt ongeveer 157 gram, wat hem ongeveer 50 gram lichter maakt in vergelijking met de originele drag. Het lakwerk voelt goed aan en de magneetsystemen zijn erg sterk, maar we hopen dat het niet zo wordt als de originele drag. Het deurtje rammelt niet, maar je kunt het deurtje gemakkelijk met je hand open schuiven.

Het LED-scherm is ook geweldig, het is kristalhelder, zeer gemakkelijk af te lezen, maar het zwart-wit zou beter zijn geweest als het gekleurd was. De knoppen klikken vrij goed en ze voelen zeker aan als een upgrade van de oorspronkelijke Drag unit. De verstuivers hebben een diameter van 25mm en is gelijk met de randen.

De UForce T2 Tank

Dit is tot nu toe een van de beste tanks ooit geïnstalleerd op een vape mod. De eenheid is van goede kwaliteit en goed geconstrueerd. Er zijn niet veel verschillen die kunnen worden gezien in vergelijking met de eerder uitgebrachte UForce tank afgezien van de kleur en de tank maten.

De stijl van de tank lijkt een afbeelding te zijn van de transformatoren. De diameters staan op 26,5mm en is gebouwd met roestvrij staal, met een Pyrex en hars constructie. De tank heeft vijf verschillende onderdelen die het gemakkelijk maken om schoon te maken en te onderhouden.

Hoe de VooPoo DRAG 2 te gebruiken

  • Om het apparaat aan en uit te zetten, druk vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop
  • Wanneer het apparaat is ingeschakeld en u wilt de aan/uit-modi wijzigen, klikt u drie keer op de aan/uit-knop (deze gaat van power, custom, TC en FIT die beschikbaar zijn in de submenu's.
  • Door op het plus (+) teken en het min (-) teken te drukken kunt u door het submenu van de modi navigeren.
  • Tijdens het werken op de TC-modus, kunt u het wattage aanpassen door vier keer op de knop te drukken
  • Tijdens het vaping op custom mode, kunt u het wattage en de temperatuur aanpassen door vier keer te klikken
  • Door te klikken op de vuur en + knop zal het apparaat vergrendelen, maar het kan nog steeds vaping
  • Als u de schermoriëntatie wilt wijzigen, drukt u op fire en -

Batterij prestaties van de VooPoo DRAG 2

De drag 2 gebruikt ook de dual-18650 batterijen en die leveren goed. Het toestel kan verschillende batterijen gebruiken waaronder Samsung 30q. Deze batterijen kunnen gemiddeld 5 uur werken bij 65W. Dit betekent dat het drag laadsysteem het vermogen kan balanceren maar extern opladen werkt nog steeds beter.

Prestaties van de VooPoo DRAG 2

De VooPoo DRAG 2 werkt goed in de VW mode. De mod heeft een snelle respons en kan perfect werken in verschillende wattage bereiken. De bereiken tussen 40-50W zijn perfect voor een kwalitatieve vaping sessie.

De prestaties zijn altijd in relatie tot het type tank dat je toevoegt aan het apparaat en de harde respons is erg eik. De combinatie van de 0,2 ohm en de 0,4 ohm geeft zo veel smaak en het doet goed werk in het geven van damp.

De fit modus is net zo goed als de VW modus. Maar als je de instellingen een beetje tweakt, kun je je batterijduur maximaliseren en zoveel wolken krijgen. De modi werken over het algemeen goed, maar de standaard coils geven je meer vrijheid over de kwaliteit die je krijgt. Echter, als je een eerste keer vape gebruikers bent, kan het veel tijd en gokwerk kosten om de juiste instellingen te vinden voor een goede respons.

TC-Modus prestaties

De temperatuurcontrole werkt vrij goed. De optie stelt je in staat om de hoogste wattages in te stellen en het geeft je meer ruimte om je prestaties te personaliseren naar wat overeenkomt met je voorkeuren. Met alles volledig getweaked, haal je het beste uit de TC-modus. De UForce tank wordt niet geleverd met de extra TC coils, maar je kunt je TC tank erin schroeven en beginnen met vaping.

Gebruiksgemak

Afgezien van het kennen van de basis van het omgaan met een Mod, de belangrijkste aanpassingen te doen op deze pen zijn het veranderen van tanks en hervullen. Het goede ding is dat deze processen zijn zeer eenvoudig te gaan door. Om te hervullen, moet je gewoon druk op de dop op de tank en steek je sap fles tuit in de hervulopening. Vul tot uw gewenste hoeveelheid en sluit het op wanneer het proces is voltooid.

Het verwisselen van de coils gaat op de een of andere manier, maar het enige wat u hoeft te doen is de bodem van de tank los te schroeven als deze leeg is. Zodra de bodem eruit is, verwijdert u de coil uit de basis. De nieuwe coils kunnen op dezelfde plaats worden geplaatst, maar u moet er wel aan denken dat de coils voor gebruik moeten worden geprepareerd.

Over het algemeen is de mod zeer eenvoudig te gebruiken en is het programmeren van de verschillende modi zeer eenvoudig. U krijgt misschien een handleiding die u helpt bij het gebruik van nieuwere vaping apparaten. Over het algemeen zullen de handgrepen en alles u niet zo veel problemen geven.

Voor- en nadelen van de VooPoo DRAG 2

Voordelen

  • Het hele apparaat is gebouwd met kwaliteit in het achterhoofd en het ontwerp is goed
  • De damp- en smaakproductie is goed, geholpen door de UForce T2 tanks
  • Het top filling ontwerp is zeer gemakkelijk te gebruiken
  • De batterij kan een zeer lange tijd meegaan
  • Het menu is gesynchroniseerd om gebruiksvriendelijk te zijn en uitstekend te presteren

Nadelen

  • Het zou beter zijn geweest met een 20700 batterij optie
  • De verhoogde 510 aansluitpoort laat een kleine opening
  • De batterijdeur begint op een gegeven moment te spelen
  • Sommige goon-stijl tips kunnen niet werken met deze tank
  • De luchtstroom kan op de een of andere manier beperkt aanvoelen

FAQS over de VooPoo DRAG 2

Is de VooPoo DRAG 2 het waard?

De VooPoo DRAG 2 is de moeite waard. Het apparaat is gebouwd met precisie en het levert de beste damp en smaak. Het is zeker een aanrader voor iedereen die meer prestaties uit hun Mod wil halen

Hoeveel kost een VooPoo DRAG 2?

De VooPoo drag 2 mod is niet prijzig, zijn prijsklasse is ingesteld om eerlijk te concurreren met de andere eenheden beschikbaar in de markt. Het apparaat kost ruwweg 81,99 dollar en u zou geluk kunnen hebben om het in de aanbieding te krijgen

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen

De uppen is misschien wel het meest innovatieve pod systeem van UPENDS. De unit heeft een innovatieve Etchip coil die de beste smaak geeft vanaf het eerste trekje. De met katoen gevulde coils kunnen de originele smaken en aroma's van je e-juices behouden.

De uppen is getest en bewezen te werken met bijna alle mainstream e-juices in de markt. De top cap van heeft een anti-bacteriële functie die uw mondstuk beschermt.

Conclusie

De VooPoo DRAG 2 is het beste apparaat dat op verschillende manieren voor u kan werken. De chip in dit apparaat is nog steeds de GENE en het is heel responsief en snel. Er is een grote kans dat u zult genieten van dit apparaat en de prijs is redelijk. U kunt vertrouwen op de beste VooPoo technologie en u zult zeker genieten van het hebben van deze in uw collectie.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)